فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ دو گانه بیبیسی فارسی در پوشش اخبار گرنفل و متروپل
وقتی بنگاه خبرپراکنی ملکه انگلیس آتشبیار معرکه میشود
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
✅🌴 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
✡️ سعد بن ابیوقاص؛ نفوذی یهود
1️⃣ #سعد_بن_ابیوقاص رابطهٔ نزدیک و خوبی با #یهودیان داشت. این نکته از برخی ماجراهای تاریخی، بهدست میآید:
💥 الف. کمک گرفتن از یهود
2️⃣ سعد در برخی جنگها از یهودیان کمک میگرفت و بهعنوان پاداش، بخشی از غنایم را به آنها میداد.
3️⃣ در پارهای دیگر از منابع، شاهد روایات مشکوکی دربارهٔ کمکگرفتن رسولالله (ص) از نیروهای #یهودی هستیم. بهنظر میرسد این دسته از گزارشها در جهت توجیه رفتار امثال سعد و تطهیر یهودیان ساخته و پرداخته شده است؛ چراکه از یکسو تمامی گزارشهای یاریجستن رسولالله (ص) از یهودیان ضعیف السند هستند و از سوی دیگر میدانیم که در جریان #جنگ_احد، رسولالله (ص) به هیچوجه حاضر به کمک گرفتن از یهودیان نشد.
💥 ب. اجازه به ازدواج مسلمانان با زنان یهودی
4️⃣ همچنین از جابر بن عبدالله انصاری گزارش شده است که در زمان #فتوحات و وقتی که تحت امر سعد بن ابیوقاص در کوفه بودند، بهخاطر کمبود زنان مسلمان، با زنان اهل کتاب ازدواج میکردند. جابر میافزاید هنگام بازگشت به مدینه، آن زنان را طلاق دادند.
5️⃣ این گزارش نیز شک برانگیز و قابل تأمل است. از یکسو اگر سرزمین عراق با جنگ آزاد شده است، مردم آن مناطق حکم #کنیز را خواهند داشت و ازدواج با کنیز معنا ندارد، و از سوی دیگر باید به این #یهودیان آفرین گفت که دختران خود را به ازدواج دشمنانشان درمیآوردند!!
6️⃣ بهنظر میرسد این کار نیز با هدف #نفوذ در میان مسلمانان، و با چراغ سبز سعد صورت پذیرفته است.
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
✅🌴 @mesagh
⭕️آزاداندیشی
🔹 #استقلال و #آزادی در کنار هم جزو شعارهای اصلی انقلاب بوده است؛ #آزادی در این کشور تأمین شده است. بله، عدّهای بیانصافی میکنند؛ از آزادی موجود استفاده میکنند و به دروغ میگویند آزادی وجود ندارد؛ رادیوهای بیگانه و تبلیغات بیگانه هم سخن آنها را بازتاب میدهند. واقع قضیّه این نیست؛ امروز در کشور ما #آزادی_فکر هست، #آزادی_بیان هست، آزادی انتخاب هست؛ هیچکس بهخاطر اینکه فکرش و نظرش مخالف نظرِ حکومت است، مورد فشار و تهدید و تعقیب قرار نمیگیرد. هرکس ادّعا کند که «من مورد فشار قرار گرفتهام چون عقیدهام در فلان مسئله برخلاف عقیدهی حکومت بوده»، هرکس اینجور ادّعایی بکند، دروغ گفته؛ چنین چیزی نیست. افراد متعدّد در رسانههای مختلف، افکارِ گوناگونِ ضدّ حکومت را -که عقیدهشان است- ابراز میکنند و کسی هم با اینها کاری ندارد؛ بنا هم نیست که کسی متعرّض اینها بشود. آزادی بیان هم هست؛ میتوانند بگویند.
بیانات مقام معظم رهبری ۹۷/۰۱/۰۱
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری
#امام_خامنه_ای
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
✅🌴 @mesagh
⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️
☄
⭕️ جوان و اهمیت دوره جوانی
🔹 #جوانی فصل پاکدامنی، آزادگی، پیشرفت و دوران تجربه های جدید برای آبادانی مادی و معنوی فرد و جامعه و فصل بروز خوبی ها و استعدادهاست. #جوانی، چون رودی است جاری و بی بازگشت؛ ستاره ای است که تنها یک بار در آسمان عمر آدمی طلوع می کند. پس اینک که میتوانی، دامنی از گل سرخ پر کن! چرا که عقاب کهنسال زمان، همچنان در پرواز است و این گُل که امروز به روی تو می خندد، فردا همه بر باد خواهد رفت. از عمر آدمی، #جوانی بهترین بخش آن است، آن هنگام که خون گرم جوانی در تن جاری است؛ و چون این دوران سپری شود، ایامی سختتر و ناخوش تر، آن روزگار خوش را در پی خواهد بود. پس ناز و بهانه را رها کن و #فرصت غنیمت شمار که چون جوانی را بی بهره پشت سر نهادی، جز آه و حسرت پیش رو نخواهی داشت. این سخن پیامبر اکرم (ص) را آویزه گوش ساز که: «فرشته ای الهی هر شب جوانان بیست ساله را ندا می دهد که دنیا شما را فریب ندهد». [۱]
🔹بدان، که #موهبتهایی چون #سلامتی، #فراغت، #قدرت، #امنیت و مانند آن، هشیاری و اغتنام فرصت می طلبند. نبی اکرم (ص) در سخنی دیگر می فرمایند: «کسی که دَرِ نیکی و خیری بر او گشوده شد، باید آن را غنیمت شمارد؛ چه اینکه نمی داند چه وقت بر روی او بسته خواهد شد». [۲] #جوانی، بهاری سبز و خرم است که در سرزمین عمر آدمی تنها یک بار به گل و شکوفه می نشیند، و چون دست خزانِ میانسالی و کهنسالی بر آن افتد، امیدی به رویش و شادابی و سرسبزی دگر باره آن نخواهد بود. از زمانی که انسان به عرصه وجود پا می نهد، دوره های گوناگون را پشت سر میگذارد؛ نوزادی، خردسالی، کودکی، نوجوانی، جوانی، میانسالی و پیری. هریک از این دوره ها، شرایط ویژه خود را دارد. در میان این دوره ها، #جوانی، بهاری است که سرنوشت انسان در آن رقم میخورد، شخصیت وی شکل میگیرد و استعدادهایش، بارور و پایه های دینی و عقیدتی اش استوار می شود.
🔹جوانی، بهار زندگی است؛ بهاری ارزشمند، ولی زودگذر. جوانی، فصل رویش ها و شکفتن ها، دوران درخشندگی و نشاط زندگی، زمان ظهور غریزه ها و کشش ها و آرزوهاست. روح کنجکاو و پرخروش #جوان، همیشه در جستجو برای آشنایی با پدیده های وجود خود و پیرامون خویش است. بر اساس موقعیت، محیط زندگی، شرایط زمانی و همنشینی با دوستان، زمینه های شکل گیری دیدگاه ها، باورها، عواطف و شخصیت جوان فراهم می شود. اندیشه جوان همواره از مسائل و عوامل درونی و بیرونی اثر می پذیرد و هر لحظه به شکلی، توجه وی را به خود جلب می کند و رشته خواسته ها و اندیشه های او را به سوی خود میکشاند. همه این حالات و نوسان های روحی و روانی، از ویژگی های دوران جوانی است. جوان برای درک بهتر خود و آشنایی با پیرامون خویش، به #راهنمایی و آگاهی نیاز دارد. او همواره در حال رشد است و رشد جسمی اش، به طور طبیعی، با حالت ها و هیجان های روحی و عاطفی همراه است.
🔹جوان اگر از نظر #تربیتی، #فکری و #اعتقادی در راه درست و الهی و در مسیر تکاملی قرار گیرد، بالندگی و کمالش حتمی و عینی است. بنابراین، او به راهنمایی مربیان رستگار و خیراندیش نیازمند است تا چگونه زیستن را به او بیاموزند. در این میان، #تربیت_اصولی و #آموزش_درست و مطمئن در جوانی، بیشترین اثر را در آینده انسان دارد. پیامبر اکرم (ص) نیز بر ارزش و اهمیت دوره جوانی تأکید دارد و در سفارشی به ابوذر می فرماید: «یا اَباذَرٍّ اِغْتَنِمْ خَمْساً قَبْلَ خَمْسٍ ... شَبابَک قَبْلَ هَرَمِک؛ [۳] ای ابوذر، پنج چیز را قبل از پنج چیز دریاب و غنیمت شمار ... و #جوانیات را قبل از پیری». جوانی که به قدر و منزلت جوانی آگاه است، هرگز آینده خود را از نظر دور نمیدارد و میکوشد تا از رهگذر جوانی، توشه های گرانسنگی برای باروری و بالندگی آینده اش برگیرد، از جمله گنج ها و ذخیره های دوران جوانی، #خودسازی و #اصلاح_نفس است که #پایه_انسانیت به شمار می آید و تلاش در این زمینه، از سفارش های پیاپی پیشوایان معصوم علیهم السلام بوده است.
پی نوشتها؛
[۱] مستدرک الوسائل، ج ۲، ص ۲۵۳
[۲] بحارالانوار، ج ۷۷، ص ۱۶۵
[۳] وسائل الشیعه، ج ۱، ص ۸۶
منبع: حوزه نت
#جوان #جوانی
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
✅🌴 @mesagh
💢 پرواز نخستین پهپاد بومی عراق
🔻 سازمان صنایع نظامی عراق از تولید نخستین پهپاد بومی این کشور با نام «شاهین یک» و پرواز آن در آسمان عراق خبر داد.
🔻 در صنایع نظامی عراق اعم از بخش راکتی و پهپادی پیشرفت زیادی حاصل شده است و این سازمان یک پهپاد عراقی به نام "صقر واحد" تولید کرده است که آزمایش نهایی آن با حضور عملیات مشترک صورت گرفت.
▫️ fna.ir/1pe0mz
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
✅🌴 @mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 نمای نزدیک از گدازه های آتشفشانی کوه اتنا
🔻 کوه اتنا یکی از فعالترین آتشفشانهای جهان است که سابقه فوران گدازههای مذاب از آن به ۳۵۰۰ سال پیش باز میگردد. این کوه با ۳۳۳۰ متر ارتفاع، بلندترین کوه آتشفشان اروپا محسوب میشود.
🔻 مردم ایتالیا از دیرباز با حوادث طبیعی برخاسته از زمین، مانند زلزله یا آتشفشان دست و پنجه نرم میکنند. کشور ایتالیا از شمال تا جنوب، سرزمینی آتشفشانی است با این تفاوت که در حال حاضر آتشفشانهای شمالی و مرکز خاموش شده اند، اما ۹ کوه آتشفشانی در جنوب این کشور مانند آتنا همچنان فعال هستند.
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
✅🌴 @mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ انقلاب اسلامی آمده بود همین چارچوبها را بشکند!
🔹میگویند برای اینکه فیلم و حرفمان در جهان پخش شود باید در جشنوارههای کن و ونیز و... جایزه بگیرد!
ریلگذاران سینمای ایران سالهاست با این استدلال، در چارچوب فرهنگی غرب حرکت میکنند و فیلم میسازند.
🔹محمود #گبرلو به عنوان نماینده این تفکر، در ویدئو همین توجیه را به زبان میآورد. محمدتقی #فهیم اما پاسخ خوبی میدهد: «کَن» چه کشکی است؟!
🔹انقلابی که آمده بود این چارچوبها را بشکند، حالا گرفتار آدمهایی شده که برای بَه بَه و چه چهِ چهار تا چشمآبیِ موبِلوند خودشان را اینطور باختهاند.
🔺جلال آل احمد در کتاب غربزدگی چقدر دقیق این آقایان را توصیف کرده: «حرف در این است که ما تا وقتی ماهیت و اساس و فلسفهی تمدن غرب را در نیافتهایم، و تنها به صورت و به ظاهر، ادای غرب را در میآوریم، درست هم چون آن خریم که در پوست شیر رفت و دیدیم که چه به روزگارش آمد.
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
✅🌴 @mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 اینها لحظات بازداشت یک دختر بچهی ۱۰ ساله توسط یک سرباز صهیونیست است. این سرباز همانی است که چند ماه بعد با لباس عادی به اشغالگریاش در سرزمین #فلسطین ادامه خواهد داد همانطوری که یکی دو سال قبل داشت روی زمین فلسطینیها زندگی میکرد. فیالحال هم وظیفهاش بازداشت دختر بچه است.
🔹 لحظاتی قبل از احساساتی شدن بخاطر تقارن این تصویر با #روز_دختر که من و تو در اینجا داریم، بیا و کمی فکر کن. این همان اسرائیلی است که ایالات متحده آمریکا و انگلیس و آلمان و فرانسه و کانادا و همه زبان درازهای عالم در باب حقوق بشر، کاری به کارش ندارند؛ اشغالگریاش را به رسمیت شناختهاند؛ هیچ وقت فکر تحریمش نیستند؛ دنبال رژیم چینج در آن نیستند و این یعنی همه کارهایی که دارند علیه ایران انجام میدهند.
🔺 در قاموس کدام بشری سکوت برابر این #ظلم عیان در روز روشن پیش چشمان جهان مثلا متمدن توجیه پذیر است؟
🖊 #سرباز_روحالله_رضوی
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
✅🌴 @mesagh
عادتواره؛ جنگ شناختی ترکیبی و فضای مجازی ول
✍ سید علیرضا آلداود
⭕️عادت واره ادراک شخص از جهان اجتماعی اطراف خود و واکنش شخص به آن را سازماندهی میکند، رفتارش را میسازد، ارزیابیاش از جهان پیرامونی را برایش شکل میدهد و در نتیجه رفتار وی را میسازد.
⭕️عادت واره میان انسانهایی که پیشینه و زمینهٔ مشابهای (از لحاظ طبقهٔ اجتماعی، دین، ملّیت، قومیت، تحصیلات و حرفه) دارند مشترک است چرا که عادتواره از طریق تقلید بدست میآید و بازتاب دهندهٔ تجربیات شخصی افراد و واقعیتی که زیستهاند و در فرایند اجتماعی شدنشان تأثیر به سزایی داشته و فرصتهای عینی آنها، میباشد؛ بنابراین، عادتواره نشان میدهد که چه گونه فرهنگ گروهی و سرگذشت شخص، ذهن و جسم را شکل میدهد.
⭕️عادت واره در واقع با بهره گیری از نفوذ و قراردادهای اجتماعی منتج به درک مردم از موضوعات مختلف در سطح جامعه حقیقی و در ۱۰ سال گذشته در عالم سایبر میشود.
⭕️بوردیو جامعه شناس فرانسوی معتقد بود که الگوهایی نظیر الگوهای ادراک و طبقهبندی، فهم تام، احساس و کنش به افراد اجازه میدهد تا بدون تفکر حسابگرانه و غریزی و به صورت شهودی، راه حلهای نو برای موقعیتهای بدیع بیابند. این رفتارها و اطوار شخصی و ذوقها و شهودهای اخلاقی و عادات، بر فرصتهای دگرگون کنندهٔ زندگی شخص تأثیر میگذارد، در نتیجه عادتواره ساختار خود را مرهون جایگاه پیشین شخص در ساختار (قراردادهای) اجتماعی است و در عین حال مسیر زندگی آیندهٔ شخص متأثر از عادتواره است. پیر بوردیو بر این نظر است که بازتولید ساختار اجتماعی از عادوتوارههای افراد منتج میشود. (بوردیو، ۱۹۸۷)
⭕️حال با توجه به فهم مفهوم عادتواره میتوان نتیجه گرفت حاکمیتی در عصر جنگ های سایبری-شناختی میتواند موفق عمل کند که با توجه به ارزشهای فرهنگی-اجتماعی و هویتی اصیل خود عادت واره ها را در ساختار ذهنی جامعه به صورت اقناعی و تعاملی با دو هدف ارتقای مقبولیت و مشروعیتش تبیین کند. در این جامعه مردم به صورت صحیح و دور از اخبار جعلی، محتوای یاس آور و تحقیر کننده، دور از حملات شناختی دشمن و رقیبش و... با ساختارهای آن حاکمیت تعامل کرده و ذهنشان توسط دشمن مهندسی نشده، اختلال شناختی محاسباتی و ادراکی نیز پیدا نمیکنند.
⭕️اما با شرایط فعلی جامعهی ما(وجود فضای مجازی ول ، فقر سواد رسانهای در میان مدیران، مسئولان و مردم، عمل نکردن به تذکرات و رهنمودهای رهبر حکیم انقلاب اسلامی در حوزه فضای مجازی و حکمرانی بر، در و با فضای سایبر، فقدان سند حاکمیت سایبری و پهن کردن فرش قرمز با این فضای مجازی ول و بی در و پیکر در برابر دشمن و...) عادت واره ها و ساختارهای ذهنی جامعه مورد حمله شبانه روزی، حرفهای و هوشمند دشمن قرار گرفته است و مهندسی ذهن آنان توسط پیام رسان ها، شبکه های اجتماعی و رسانههای غربی انجام میشود و مهمتر از همه موارد کلان دادههای مردم است که به عنوان مهمات جنگ شناختی برای عادت شناسی و عادت سازی مورد سو استفاده قرار میگیرد.
⭕️با توضیحات فوق الذکر میتوان عادتواره را به عنوان یکی از محور های اصلی جنگ شناختی بر ضد ایران اسلامی دانست، چرا که طبق تعاریف جنگ شناختی-ترکیبی قلب ها و ذهن ها با بستر فضای سایبر-رسانه مورد هجمه و تسخیر قرار میگیرند.
⭕️این جنگ با بهره گیری از عادت واره دنبال ۳ ماموریت اصلی در داخل کشور است:
1⃣ تولید و توزیع اخبار جعلی با هدف دوقطبی سازی شناختی ---» تبدیل یقین به شک و حب به بغض در سطح جامعه
2⃣پاشیدن بذر بیاعتمادی در جامعه با بهرهگیری از فضای مجازی ول و خدمات و سرویسهای سایبرپایه
3⃣ایجاد گسترده نا امنی روانی در سطح جامعه و به تبع ایجاد شکاف و گسل اجتماعی، نسلی و هویتی
⭕️در این جنگ شناختی-ترکیبی که بر روی عادت واره ها سوار میشود دشمن در میان مدت و بلندمدت برای شکستن مقاومت ذهنی-روانی و کاهش تاب آوری در سطح جامعه برنامه ریزی ویژهای کرده است و در مرحلهی بعد با ایدئولوژیزدایی و حساسیتزدایی نسبت به ارزشهای والای انقلاب اسلامی و منویات امامین انقلاب تلاش میکند جامعه را به سمت ارزشهای خودش هدایت کند.
⭕️برای مثال در حوزه سبک زندگی در شبکه غیراجتماعی اینستاگرام که سلاح اصلی سایبر تروریسم آمریکا در این حوزه است میتوان به سلبریتیهای اجارهای و حوزههای مرتبط با بلاگرها مانند (فشن بلاگر، فود بلاگر، بیوتی بلاگر، مادران بلاگری و...) اشاره کرد که به صورت نرم و نامرئی به دنبال ساخت عادتوارهها هستند که تاثیراتش به صورت عینی در کف جامعه قابل مشاهده است.
ادامه دارد...
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
✅🌴 @mesagh
💢نظر اندیشمندان جهان درباره شخصیت امام خمینی (ره)
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
✅🌴 @mesagh