هدایت شده از mesaghمیثاق
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
هاشمی رفسنجانی و ترور جایگاه «امامت» جامعه (۲)
🔴 اعتراف هاشمی به نگاه زمینی(نه آسمانی) و سکولاریستیاش به «قدرت» و افتراء به حضرت امام برای موجّه ساختن اعتقاد باطل و خطرناک خود
⬅️ «ما از همان روز اول به پديدهی قدرت نگاه 👈زمینی👉 و واقعبینانه داشتیم... از همان ابتدا امام خمینی هم همین را میگفت. شما حرفهای ايشان را ببینید كه 👈مشروعیت را به مردم میدهد👉. اين چالش نیست و دردسری هم به وجود نمیآورد، البته اگر تعصبهای بیجا برداشته شود.» (روزنامهی اعتماد، سیاستنامه، ۲۷ آبان ۸۱، ص ۸)
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌙 گاهِ شب 🌙
هاشمی رفسنجانی و ترور جایگاه «امامت» جامعه (۳)
🔴 وقتی هاشمی با اصل نظام «سلطنت» مخالفتی ندارد!
هاشمی رفسنجانی ۲۲ اسفند ۷۹ در گفتگو با صادق زیباکلام صریحا میگوید:
⬅️⬅️ «اگر مشروطهی واقعی و قانون اساسی اجرا میشد، حتی اگر متمم قانون اساسی که شاه حکومت نکند و تنها سلطنت بکند اجرا میشد و این اتفاق میافتاد و موارد دیگر را هم مراعات میکردند، فکر میکنم بخشی از خواستهها هم تخفیف مییافت و با آمدن مردم در صحنه و پایگاه وسیع مردمی روحانی و مجلسی که تشکیل میشد به شیوهی دموکراتیک به اهداف میرسیدیم و در این صورت 👈نیاز به انقلاب کردن نبود👉.»
وی ادامه میدهد:
⬅️⬅️ «ما از اول مسئلهی متمم را میگفتیم. یعنی قانون اساسیای را که در مشروطه تصویب شده بود اگر آن موقع میپذیرفتند، اختیارات و دخالت شاه خیلی کم میشد. یک مجلس ملی به وجود میآمد. مراعات احکام اسلامی هم بالاجبار بایستی میشد. 👈من فکر میکنم اگر آن موقع این مقدار امتیازات میدادند، شاید اینگونه نمیشد. مگر اینکه کسانی برنامهای ارائه میدادند که بیشتر از این خواستها بود مثلا حذف خاندان پهلوی👉.»
📖 کتاب «هاشمی بدون روتوش»؛ گفتگوهای فرشتهالسادات اتفاق و صادق زیباکلام با هاشمی رفسنجانی، چاپ پنجم، انتشارات روزنه، صص ۵۵ و ۵۶.
هدایت شده از mesaghمیثاق
☀️ گاهِ ظهر ☀️
اعتیاد «جُرم» است
🗣 کسی میگفت: من مخالف بازداشت معتادان هستم. اعتیاد ناشی از بیکاری و سیاستهای غلط کشور بوده است.
❇️ ملاحظات:
قبحزدایی از 👈 جُرمی 👉 به نام «اعتیاد» با هر هدف و بیانی که صورت گیرد، قطعا یک خطای بسیار بزرگ و جبران آن بسیار دشوار است.
سخن از بازداشت یا عدم بازداشت فرد معتاد پیش از کشف محلّ اصلی نزاع بحث و حلّ مسئله یا مسائل بنیادی آن، حقیقتا تنزّل سطح مسئله و به بیراهه کشاندن موضوع اصلی و خطایی راهبردی یا عملی فریبکارانه است.
معتاد پیش و بیش از آنکه یک «بیمار» باشد، یک «مُجرم» است. این حقیقت مهم باید به افکار عمومی پمپاژ شود. بر چه مبنایی عدّهای سعی میکنند که اعتیاد را به حدّ یک «بیماری» تقلیل دهند و حسّ «ترحّم بیحساب و کتاب» را نسبت به آن برانگیزند؟ آیا این کار، موجب زدایش قبح این جُرم نیست؟ یکی از عوامل اصلی شیوع این جُرم، کاهش قبح این عمل زشت است. وقتی یک «مُجرم» را «بیمار» معرفی میکنند، نتیجتا حسّ «ترحّم» برانگیخته شده و همین فضاسازی موجب ایجاد امنیت برای مرتکبین این جُرم گردیده و راه گسترش اعتیاد هموار میشود.
لازم و خوب است بدانیم که از سال ۷۷ یا ۷۸(در زمان دولت اصلاحات) متأسفانه تلاشها برای تغییر دیدگاه افراد جامعه به اعتیاد آغاز شد؛ تلاش برای معادل دانستن اعتیاد با «بیماری» و زدودن تصوّر «مُجرمیّتِ» فرد معتاد. از همین زمان، اعتیاد در کشورمان با رشد شگفتانگیزی روبرو گردید.
مُجرم قاعدتا و طبیعتا باید مورد «غضب» واقع شود و بیمار مورد «ترحّم».
تلقّی عمومی جامعه از اعتیاد به عنوان یک جُرم، خود موجب بازدارندگی نسبی و تا حدّ زیادی عامل پیشگیری است؛ زیرا فرد از بیم «انزوا» و طرد از سوی جامعه، از حرکت به سمت اعتیاد میهراسد. این مهم را بسیار جدّی باید گرفت!
آری! معتاد نیز یک «بیمار» است؛ امّا بیماری که خودش موجب بیمار شدن خویش شده است.
کسی که به سمت اعتیاد میرود، مگر نمیداند اعتیاد چیست؟ مگر از عواقب فاجعهبارش بیخبر است؟ مگر خداوند به او عقل و فکر و هوش و حواس نداده است؟ مگر کسی که مرتکب گناه میشود، دارای عقل و هوش نیست؟ پس چرا به عقلش پشت میکند؟ پس معتاد را «دیوانه» و «بیگناه» تصوّر کردن، از جمله خطاهای بسیار خطرناک است.
در انتها صریحا میگویم:
تحلیلهایی که ریشهی اعتیاد را «مشکلات اقتصادی» عنوان میکنند، تحلیلهایی غیر واقعی، سطحی، عقبافتاده و بیاعتبار هستند. در این صورت، هر فقیری همزمان باید معتاد هم باشد! آیا اینگونه است؟ خیر! براساس آمارها، در بعضی سالها تعداد معتادان در میان قشر «پولدار» بیشتر از قشر «فقیر» بوده است.
اصلا از اینها بگذریم.
بازیهای رایج روزگار ما چطور؟ بسیاری از بازیهای فعلی که در میان ما رواج دارد، رشدآفرین و سلامتمحور نیستند؛ بلکه کشش به سمت آنها صرفا جنبهی «تخدیری» دارد. این بازیها نیز به سبب مشکلات اقتصادی رواج یافتهاند؟!
ریشههای اصلی اعتیاد به اعتقاد بنده عبارتاند از:
⬅️ راحتطلبی و گریز از رنجهای رشدآفرین
⬅️ میل به لذّتجویی آنی و زودگذر
⬅️ میل به خوشگذرانی و اتراف
⬅️ ضعف نفس و اراده
⬅️ میل به متفاوت نمایاندن خود
و امثال اینها.
مشکلات اقتصادی و غیره صرفا عوامل تسریعدهنده هستند، نه عوامل بنیادی و ریشهای.
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅راز موفقیت همسرداری ملانصرالدین
✍ملانصرالدین را گفتن:چگونه چهل بهار بدون مرافعه و جدال با عیال سر کردی؟ او در پاسخ جماعت گفت:ما با هم عهدی بستیم و آن اینکه اگر من آتش خشمم زبانه کشید او برای انجام یک امری نیکو به جای جدل به مطبخ رود تا کشتی طوفان زده من به ساحل آرامش و سکون برسد،و اگر رگ غضب او متورم شد،من به طویله روم و کمی ستوران را رسیدگی کنم و وارد بیت نشوم تا عیال خونش از جوش بیافتد!
و اینک من،شکر خدا،چهل سال است که
بیشتر عمر را در طویله زندگی می کنم...
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 #اسرائیل_هیوم: ماهعسل روابط تلآویو-ابوظبی به پایان رسید!
🔹 به گزارش پایگاه صهیونپژوهی خیبر، روزنامهی صهیونیستی اسرائیل هیوم در تحلیلی ضمن انتقاد از روند کاهشی روابط بین تلآویو-ابوظبی نوشت که دو طرف از اهداف اولیه و چشمانداز روابط دو جانبه فاصله گرفتهاند. «#آریئل_کهانا»، نویسندهی این روزنامه نیز مشکل روابط تل آویو و ابوظبی را به زوجی تشبیه کرد که بعد از گذشت دو سال، حالا متوجه شکافها و چالشهای موجود در روابط خود شدهاند.
🔸 وی گفت: درست است که #تل_آویو و ابوظبی امروز از روابط دوجانبه بسیار راضی هستند، اما پس از دو سال بررسی، این روابط به طور حقیقی، به یک واقعیت پیچیده تبدیل شده است.
🔹 آریئل کهانا افزود: «تجارت بین دو طرف هر ماه افزایش مییابد، اما بیشتر از ۶۰ درصد پول و سرمایه از تلآویو به #ابوظبی سرازیر میشود، نه برعکس. اعداد و ارقام خوب هستند، اما با رقمهای میلیاردی که از ابتدا در اسرائیل انتظار میرفت، فاصله دارند».
🔸 تحلیلگر صهیونیست در بخش دیگری به امضای توافقنامه #تجارت آزاد شاره کرد و گفت: «درست است که بیش از ۱۰۰ طرح سرمایهگذاری مشترک بین اسرائیلیها و اماراتیها ثبت شده که عدد خوبی است؛ اما وقتی که شریک محلی اماراتی پیدا نشود، این طرحها اجرایی نمیشوند».
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 تحلیل و تبیین| بررسی اهداف یائیر لاپید، نخست وزیر رژیم صهیونسیتی، از #جنگ اخیر علیه غزه!
📝 #لیراز_مارگالیت، پژوهشگر اسرائیلی دانشگاه رایخمان
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅ جدیدترین و تازهترین تحلیلهای مسائل روز ایران و جهان با حضور #کارشناسان_ارشد مسائل مربوطه را در کانال تلویزیون اینترنتی #تحلیل_تی_وی دنبال کنید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 حذف نام اسرائیل، از وبسایت رسمی رزرو بلیت #جام_جهانی!
🔹 به گزارش پایگاه صهیونپژوهی خیبر و به نقل از arabnews، وبسایت رسمی رزرو بلیت بازی و بستههای مهماننوازی (Hospitality Package) در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، نام اسرائیل را حذف و #فلسطین را به عنوان کشور به جای آن در فهرست قرار داده است.
🔸 ساکنان سرزمینهای اشغالی که مایل به رزرو بلیت برای سفر به #دوحه برای مسابقات جام جهانی هستند، باید فلسطین را به عنوان کشور خود به جای اسرائیل انتخاب کنند.
🔹 هواداران عربزبان فوتبال، در شبکههای اجتماعی از این اقدام استقبال کردند که به عنوان یک گام درست برای به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان کشور به جای اسرائیل توصیف شده است. رسانههای صهیونیستی اولین بار روز چهارشنبه، این موضوع را مطرح کردند، زیرا نام اسرائیل در بخش #اروپا نیز ذکر نشده است.
🔸 یک وکیل آمریکایی-فلسطینی گفت که این کار، "اقدامی قابل تقدیر" است که به طور غیرمستقیم، حقوق فلسطینیان و #مبارزه مداوم آنها برای سرزمین آزاد را به رسمیت میشناسد.