هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصادف زنجیره ای در یک جاده به سمت تل آویو
🔺بیش از 16 وسیله نقلیه تصادف کرده و تعدادی از اشغالگران در محل حادثه به طور جزئی مجروح شدند
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چگونگی کشتار فلسطینیان؛ اولویت تمام دولتهای صهیونیستی بوده!!
💢 توفیق الجبوری عضو دفتر مرکزی "فتح":
🔺"همه دولتهای اسرائیل جانی هستند؛ دولت اشغالگر اقدام به ویرانی خانهها، مصادره زمینها و ساخت شهرکها میکند؛ حتی حیوانات و درختان نیز از دست اینها در امان نیستند!!"
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢 روابط اسرائیل با دولت آمریکا به زودی
🔰🔰🔰🔰🔰🔰
هدایت شده از mesaghمیثاق
مقدمه
از اوایل قرن بیستم که آمریکایی ها ماجراجویی و مداخله گری های نظامی خود دربرخی از کشورهای آمریکای لاتین و همچنین کشور فیلیپین در شرق آسیاشروع کردند، همزمان در آن کشورها نیز نسبت به تاسیس پایگاه نظامی مبادرت ورزیدند.
از ورود رسمی آمریکا به جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۱ تا پایان آن در سال ۱۹۴۵ روند تاسیس پایگاه های نظامی آمریکایی و حضور نظامی آنها در جهان ادامه داشت که تا آن موقع به حدود ۸۰ پایگاه می رسید.
اما وجود این پایگاه ها صرفا در کشورهای شکست خورده ی این جنگ همچون آلمان و ژاپن خلاصه میشد.
👈اما امروز این رقم حدودا 10 برابر شده است به طوری که چندی پیش روزنامه یو اس ای تودی در گزارشی در این رابطه خبر داد، در حال حاضر دولت آمریکا بیش از ۸۰۰ پایگاه نظامی در بیش از ۷۰ کشورجهان دارد و بر اساس دادههای منتشر شده توسط پنتاگون حدود ۲۵۰ هزار نظامی و غیر نظامی آمریکایی در این پایگاه ها خدمت میکنند!
که در ادامه توضیح خواهیم داد....
هدایت شده از mesaghمیثاق
آمریکایی ها از بعد از جنگ جهانی دوم و به خصوص در دو سه دهه اخیر، یعنی پس از سقوط شوروی که فضای مناسب تری برای گسترش نفوذ امریکا فراهم شد، همواره در پی استقرار نیروهای نظامی و تاسیس پایگاه های نظامی در نقاط مختلف جهان برآمده اند و از این نیروها به صورت مستقیم علیه برخی کشورها و یا به عنوان ابزاری برای اعمال فشار بر مخالفان خود در نقاط مختلف جهان استفاده کرده اند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
👈حال سوال اینجاست که دلایل و اهداف آمریکایی ها از تاسیس این همه پایگاه نظامی از بعداز جنگ جهانی دوم تا به امروزچه بوده است؟
لطفا به دو فکت زیر توجه کنید تا به پاسخ برسید👇
1️⃣سیاست آمریکایی ها از بعداز جنگ جهانی دوم برای حفظ هژمونی و تسلط بر جهان حول محور ذیل بوده است: ایجاد دشمنان فرضی با بحران زائی ، ایجاد جو بدبینی و سوء ظن ، دامن زدن به مسابقه تسلیحاتی،پروژه دشمن هراسی(مثل ایران هراسی، کره شمالی هراسی و...) و فروش سلاحهای انبار شده ی خود به کشورها و کسب سود.
به طور مثال با شروع دوره جنگ سرد،
آمریکاییها از شوروی و خطر نفوذ کمونیسم به عنوان بهانه ای برای استقرار نیروهای نظامی خود در کشورها استفاده می کردند ولی با سقوط شوروی و حذف خطر کمونیسم، هرگز قصد ترک پایگاه های نظامی خود در خارج از کشور را نداشتند که هیچ حتی در پی بهانه ای جدید برای تداوم و گسترش حضور نظامی خود مناطق مختلف جهان برآمدند.
2️⃣پس از حادثه یازده سپتامبر،واشنگتن پروژه "جنگ جهانی علیه تروریسم" خود را برای اولین بار در افغانستان و سپس در عراق انجام داد.
این کشور با توسل به یک بهانه ساختگی آنهم مبارزه با تروریسم جهانی،طرح یک جنگ جهانی را بر علیه کسانی که مخالف هژمونی ایالات متحده آمریکا در جهان بودند ایجاد کرد فلذا آمریکایی ها براساس این طرح بهانه لازم برای تداوم حضور نظامی و گسترش تعداد پایگاه ها و نیروهای خود در جهان را بدست آوردندو با استفاده از آن ابزار لازم را برای پیشبرد سیاست های منطقه ای و منافع خود کسب نمودند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰پایگاههای نظامی آمریکا به دو دسته اصلی تقسیم میشوند:
1️⃣پایگاههای بزرگ: این پایگاه ها به «تکیهگاه» نیز مشهورند. این پایگاه هاتاسیساتی نظامی با بیش از ۴ هکتار مساحت یا ارزش بیش از ۱۰ میلیون دلار هستند. این پایگاهها معمولاً بیش از ۲۰۰ پرسنل نظامی آمریکایی دارند. ۶۰ درصد پایگاههای خارجی آمریکا در این گروه قرار میگیرند.
2️⃣پایگاههای کوچک: این پایگاه ها به «گل مرداب» مشهورند وکوچکتر از ۴ هکتار یا با ارزش کمتر از ۱۰ میلیون دلار و به صورت مشارکتی با کشور میزبان اداره میشوند. این سایتها که برای عملیاتهایی پیشرو استفاده میشوند، ۴۰ درصد باقیمانده پایگاههای خارجی ایالات متحده را در بر میگیرند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
👈حال به بررسی چند پایگاه مهم آمریکا در مناطق و کشورهای جهان میپردازیم...👇
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰پایگاه العدید قطر
بزرگترین تاسیسات نظامی آمریکا در خاورمیانه، پایگاه هوایی العدید است که در غرب دوحه در کشور قطرواقع شده اسا.
این پایگاه در سال ۱۹۹۶ تأسیس شد و میزبان حدود ۱۱هزار سرباز آمریکایی و ناتو، تقریباً ۱۰۰ هواپیما و هواپیماهای بدون سرنشین است.
این پایگاه که تقریباً در مرکز کشور کوچک قطر واقع شده 278 کیلومتر با سواحل کشورمان فاصله داشته و کلکسیونی از انواع هواپیماهای آمریکایی در آن یافت میشود.
هواپیماهای بمبافکن تقریباً پنهانکار (رادارگریز) بی-1بی، ترابری سی-17، سی-130، سوخت رسانهای کی-سی-135 و کی-سی-10، هواپیماهای گشت دریایی اوریون و هواپیمای جاسوسی الکترونیکی جوینت استارز در این مکان مشاهده میشود و گزارش شده که جنگندههای اف-16 نیز در آن موجود هستند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰پایگاه شیخ عیسی بحرین
دیگر پایگاه مهم آمریکایی ها در خاورمیانه پایگاه هوایی شیخ عیسی در کشور بحرین است.
این پایگاه 238 کیلومتر دورتر از سواحل کشورمان بوده و علاوه بر تمامی موشک های بالستیک کشور، راکت زلزال-3بی نیز توانایی رسیدن به آن را دارد. هواپیماهای سی-17، پی-3اوریون و جنگنده اف-16 در این پایگاه که دو باند با طول نهایی نزدیک به 3800 متر دارد قابل مشاهده است. همچنین جنگنده های اف-18، هواپیماهای جنگ الکترونیک ئی-آ-6-بی پراولر نیز در مقاطعی در این پایگاه مستقر بوده اند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰پایگاه هوایی اینجرلیک در ترکیه
👈در بین فهرست مراکز نظامی آمریکا در منطقه، پایگاه هوایی اینجرلیک ترکیه از جایگاه ممتازی برخوردار بوده و با پایگاه الحدید قابل مقایسه است. این پایگاه در فاصله 875 کیلومتری از مرزهای ایران و در شمالغربی مرزهای سوریه و در شهر آدانا کشور ترکیه قرار دارد و بزرگترین هواپیماهای زرادخانه نظامی آمریکا در آن مستقر بودند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰پایگاه های بی شمار آمریکایی در عراق
با حمله آمریکایی ها به عراق از سال ۲۰۰۳تا ۲۰۱۰ تعداد ۵۰۵ پایگاه و کمپ نظامی ساخته شد ولی طی چندسال گذشته و همزمان با خروج گسترده نظامیان آمریکایی از عراق ، این تعداد به ۱۵ عدد رسیده است که نمونه آن پایگاه عین الاسد و سنجار میباشد.
هم اکنون هنوز حدود ۳۹ هزار سرباز آمریکایی در ۱۵ پایگاه در عراق حضور دارند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰در اروپا حداقل ۶۰ هزار سرباز آمریکایی حضور دارد.
آلمان با ۳۳۹۰۰ نفر بیشترین تعداد نیروهای آمریکایی در اروپا را میزبانی میکند؛ ایتالیا و انگلستان در رتبه بعدی قرار دارند.
مانند تقریبا تمام پایگاههای ایالات متحده، این پایگاه مجهز به بیمارستان، مدرسه، نیروگاه، مجتمعهای آپارتمانی و رفاهی است.
پایگاه هوایی رامشتاین در آلمان بزرگترین قطب سربازان و تجهیزات نظامی آمریکا در اروپا است. درست در خارج از این پایگاه هزار و دویست هکتاری یک مرکز پزشکی منطقهای که بزرگترین بیمارستان نظامی ایالات متحده در خارج از این کشور استقرار دارد. این مرکز در جنگ افغانستان و عراق بسیار مورد استفاده قرار گرفت و هزاران سرباز زخمی را درمان کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰حضور نظامی آمریکا در ژاپن و کره جنوبی
👈ایالات متحده پس از پایان جنگ جهانی دوم (۱۹۳۹-۱۹۴۵) در ژاپن و از زمان جنگ کره (۱۹۵۰-۱۹۵۳) در کره جنوبی مستقر بوده است.
تقریباً نیمی از کل نیروهای آمریکایی مستقر در خارج از این کشور، در ژاپن ۵۳هزار و هفتصدنفرو در کره جنوبی ۲۶هزار و چهارصدنفرمستقر هستند.
👈کره جنوبی میزبان کمپ همفریس، بزرگترین پایگاه نظامی خارج از کشور آمریکا است که تقریباً در ۶۵ کیلومتری جنوب سئول واقع شده است. این پایگاه وسیع- بیش از هزار هکتار- در کمتر از ۱۰۰ کیلومتری منطقه غیرنظامی و بسیار مستحکم کره شمالی واقع شده است.
👈طبق آمار پنتاگون ، ژاپن با ۱۲۰ پایگاه فعال، بیشترین پایگاه آمریکایی را در خود دارد و پس از آن آلمان با ۱۱۹ و کره جنوبی با ۷۳ پایگاه در مراتب بعدی قرار دارند.
آمریکایی ها همچنین در سنگاپور، اندونزی فیلیپین،سریلانکا و... دارای پایگاه هستند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰هزینه های نظامی گری یانکی ها
👈بر اساس گزارش موسسه بینالمللی تحقیقات صلح استکهلم (SIPRI)، ایالات متحده در سال گذشته ۷۷۸ میلیارد دلار برای ارتش خود هزینه کرده و به عنوان بزرگترین هزینه کننده نظامی در جهان شناخته میشود.
این رقم از مجموع هزینهکرد ۱۰ کشور بعدی این فهرست نیز بیشتر بوده است....
👈چین با ۲۵۲ میلیارد دلار در رتبه دوم قرار دارد ، پس از آن هند با ۷۳ میلیارد دلار، روسیه با ۶۲ میلیارد دلار و انگلیس با ۵۹ میلیارد دلار در رتبههای بعدی قرار دارند.
بر اساس پژوهش دانشگاه براون، ایالات متحده تنها در ۲۰ سال گذشته ۸ تریلیون دلار برای به اصطلاح «جنگ جهانی علیه تروریسم» هزینه کرده است. بخشی از این مبلغ مربوط به سود مبالغ هنگفتی است که برای تأمین مالی جنگها قرض گرفته شده و حدود بیش از ۲.۲ میلیارد دلار نیز مربوط به تعهداتی است که برای مراقبت از جانبازان دارد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢شیخ حسین انصاریان در مراسم شب ۲۳ رمضان:
♦️دخترم که از روی لجبازی روسری بر می داری این لجبازی ربطی به بنده خدا نداره این لجبازی با خداست که به آیات احزاب و نور برمیگرده
♦️خدا میگه دخترم من روزیت رو بهت دادم، با کی لجبازی می کنی.
خواهرم جرم پروردگارچیه که با قرآنش مخالفت میکنی، حیف نیست؟!
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢سردار سلامی: به پیروزی بسیار نزدیک هستیم
فرمانده کل سپاه:
♦امروز در لبنان، سوریه، نوار غزه و …آتش بر سر رژیم صهیونیستی وارد میشود و نمیتواند پاسخ دهد و نمیداند از کجا مورد حمله قرار گرفته است.
♦ما به پیروزی بسیار نزدیک هستیم و هر حرکت رژیم صهیونیستی گامی بزرگ برای نزدیک شدن به نابودی است و این کابوس و خوابهای پریشان صهیونیستها را رها نخواهد کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢سردار احمدرضا رادان: دوربینهای طرح عفاف و حجاب هیچ خطایی نخواهد داشت
🔹🔸فرمانده کل انتظامی کشور در مراسم راهپیمایی #روز_قدس:
♦اجرای طرح عفاف و حجاب از فردا آغاز میشود.
♦مطمئن باشید دوربین های کنترلی در طرح عفاف و حجاب هیچ خطایی نخواهد داشت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
37.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢«نحن انصار الحیدر»...
♦️شور حماسی مهدی رسولی در آخرین شب جمعه ماه مبارک رمضان همزمان با سومین شب قدر