هدایت شده از mesaghمیثاق
15.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢🎥 علی ، عشق بچگیامونه
🟢 علی ، برکتِ تو زندگیامونه
🟢 سنگ علی رو هر کی زد به سینه ، هوادارش فاطمه ست
🟢 راه انقلاب ما ، راه غدیره ...
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ ️️دانشمندان جنگ هستهای بصری بین ایالات متحده و روسیه را شبیه سازی کردهاند
🔹 اسپویلر: بیش از ۵ میلیارد نفر ممکن است در اثر انفجار، تشعشعات و گرسنگی جان خود را از دست بدهند، از جمله حدود ۹۹٪ از ساکنان ایالات متحده، اروپا، روسیه و چین.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه در مورد تضاد منافع با گروه پیمانکار نظامی "واگنر
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺مفروضات نظریه رئالیسم تدافعی:
1 ـ معتقد است دولتها در پی حفظ موجودیت خودشان در نظام اقتدارگریز بین المللی هستند.
2 ـ از جمله ویژگیهای این نوع رئالیسم تکیه بر انتخاب عقلائی می باشد و این وجه تعیین کننده، به این نظریه این امکان را می دهد که دست به پیش بینی های قطعی درباره سیاست خارجی بزند.
3 ـ آنان معتقدندافزایش قدرت در نهایت موجب نقض غرض می شود و با همین استدلال وقوع جنگ در دولتهای حافظ وضع موجود را تبیین می کنند.آنها با توسل به مفاهیمی نظیر معمای امنیتی مدعی اند که اقدامات تدافعی، اغلب به خطا رفتار تجاوزطلبانه تعبیر می گردند و لذا اغلب نمی توان رفتارهای دفاعی را از مقدمه چینی برای تجاوز باز شناخت.
4 ـ توجه به رابطه میان آنارشی و استلزامات نظام بین الملل از یک سو، و رفتار دولتها از سو ی دیگر.( فرضشان این است که آنارشی بین المللی معمولا" خوش خیم است یعنی امنیت چندان نایاب نیست و فراوان است.)
5 ـ واکنش به تهدیدات اغلب تنها در سطح ایجاد موازنه و بازداشتن تهدیدگر(نظریه توازن تهدید).
6 ـ بروز تعارضات به شکل جدی فقط در شرایطی که معضل امنیتی رخ دهد.
7 ـ اعتقاد به اینکه توسعه طلبی الزاما" به امنیت بیشتر منجر نمی گردد.
8 ـ اعتقاد به عدم موجودیت امنیت مطلق مگر با تبدیل شدن به یک هژمونی جهانی و چون احتمال نیل به این جایگاه اندک است و تاسیس دولت جهانی به منزله پایان سیاست بین الملل خواهد بود، دولتها همواره خواهان امنیت بوده و با معضل امنیتی مواجه می شوند.
9 ـ اعتقاد به تاثیر بیشتر ساختار ظریف قدرت( قدرت نرم) نسبت به ساختار خام یا زمخت قدرت( قدرت سخت).
10 ـ نقش تصورات و برداشتهای ذهنی رهبران ملی در تاثیرگذاری جنبه نرم قدرت بر رفتار دولتها.
11 ـ اعتقاد به اهمیت قدرت سیاسی ملی به معنای توانائی بسیج منابع مادی و انسانی.(استقلال دولت در برابر جامعه مدنی، ائتلافات سیاسی، عرصه سیاست سازمانی و روابط بین بخش های لشگری و کشوری تعیین کننده توانائی رهبران در بسیج منابع می باشد.)
12 ـ اتخاذ سیاست موازنه( اتحاد دولتها) در مقابل دولتی که آنها را تهدید می کند. اتخاذ این سیاست ممکن است هم از سوی دولت قدرتمندی که توانائی جلب حمایت متحدان بیشتری را داشته باشد و یا تهدید را بیشتر تلقی می کند، صورت گیرد و هم ممکن است از سوی دولتهای ضعیف و یا درگیر در جنگ بدلیل نگرانی از شکست، صورت گیرد.
در مجموع رئالیست های تدافعی معتقدند که دولت ها باید در پی دست یافتن به میزان مناسبی از قدرت باشند نه تمام آن.
هدایت شده از mesaghمیثاق
32.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای امام خمینی و مجاهدین
🔸️در طول سالهای دهه پنجاه، سازمان مجاهدین خلق که هدفشان را از سرنگونی رژیم پهلوی برقراری حکومت اسلامی اعلام کرده بودند، طیفی از علما واکنش مثبتی را در قبال آنها داشتند.
جریان محاکمه سران سازمان که پیش آمد، حسین احمدی روحانی از طرف سازمان برای دیدار با امام خمینی به نجف رفت. دیداری که انتظار میرفت میتواند سرنوشت مجاهدین را عوض کند.
🔸️برخلاف تصور، امام خمینی حاضر نشد سازمان را تأیید کند.
در این سخنرانی که در تیرماه ۱۳۵۹ صورت گرفته، امام خمینی از دلایل خود برای این اقدام سخن میگوید.
پس از این تلاش نافرجام و بعد از پیروزی انقلاب، امام خمینی تنها یکبار دیگر سران سازمان یعنی مسعود رجوی و موسی خیابانی را به ملاقات پذیرفت. علیرغم اینکه از آن دیدار هیچ خبری انعکاس پیدا نکرد، اما موسی خیابانی در نوار ضبط شدهای که قبل از قتلاش برجای گذاشته بود، محتوای این دیدار را فاش کرده بود.
امام گفته بود: « من تاکنون علیه شما حرفی نزدهام؛ اما هرگاه ببینم شما خارج از اسلام هستید، خواهم گفت».
🔸️امام خمینی - تیر ۱۳۵۹
🗂منبع: سیمافکر
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰پنج فیلتر سازوکار رسانههای جمعی
📝به گفته #نوام_چامسکی، فیلسوف آمریکایی: «دموکراسی با کمک رسانهها، به یک ماشین تبلیغاتی صحنهسازی بدل میشود که از طریق پنج فیلتر عمل میکند:
1⃣ مالکیت
اندازه بنگاههای رسانهای مسلّط و ماهیّت اصالت سود در آنها موجب سوگیری در انتشار اخبار میشود. از آنجا که رسانهها در حال حاضر یا خودشان شرکتهای بزرگی هستند و یا بخشی ازشرکتهای ادغامشدهاند (مانند وستینگهاوس و ژنرال الکتریک) اطلاعاتی که آنها به عموم میدهند، در راستای سودی است که منافع این شرکتها را تأمین کند.
2⃣ تأمین منابع مالی
دوّمین چیزی که به عنوان منبع فیلتر برای رسانهها عمل میکند، بحث تأمین منابع مالی است. بسیاری از رسانهها برای اینکه هزینههای چاپ روزنامه خود را تأمین کنند مجبور به جذب تبلیغات هستند، در غیر این صورت آنها مجبورند هزینه روزنامه را افزایش دهند. در تمام رسانهها رقابت بیبدیلی برای جذب سفارشدهندگان آگهی وجود دارد.
3⃣ مراجع
سوّمین فیلتری که چامسکی به آنها اشاره میکند؛ به مراجعی مربوط میشود که رسانههای خبری به آنها رجوع میکنند. رسانههای جمعی به واسطهٔ نیاز اقتصادی و دادوستد منافع با منابع اطلاعاتی قدرتمند رابطههایی مبتنی بر همزیستی پیریزی میکنند. حتی شبکههای بزرگ خبری مانند بیبیسی استطاعت اینکه خبرنگارانشان را در همه جا قرار دهند، ندارند. بنابراین، آنها منابعی که از آنها خبر میگیرند را در مکانهایی مستقر میکنند که احتمال وقوع خبر در آنها زیاد است، مانند کاخ سفید، پنتاگون و جاهای دیگر.
4⃣ رگبار انتقاد
چهارمین فیلتر، «رگبار انتقاد» نامیده میشود. این فیلتر عبارت است از پاسخهای منفیای که به اظهارات مطرح شده در رسانهها یا در برنامههای تلویزیونی و رادیویی داده میشود. این پاسخها میتوانند در قالب نامه، تلگرام، تماسهای تلفنی، عریضههای حقوقی و سایر اقداماتی باشند که هدف آنها تهدید، ارعاب و یا تنبیه است.
▫️سازمانهای تجاری معمولاً با یکدیگر متحد میشوند تا «دستگاههای انتقاد» تشکیل دهند. یک نمونه آن «ائتلاف جهانی آب و هوا» بود که در آمریکا تشکیل شد؛ این ائتلاف از کمپانیهای خودروسازی و کمپانیهای سوختهای فسیلی مانند «اکسون، تگزاکو و فورد» تشکیل میشد. هدف این کمپانیها از گردهم آمدن در قالب این ائتلاف این بود که اعتبار سخنان دانشمندان علوم هواشناسی دربارهٔ گرم شدن هوای زمین را با حمله به آنها زیر سوال ببرند.
5⃣ ترس
آخرین فیلتری که خروجی اخبار رسانهها را کنترل میکند، کمونیسمستیزی و ترس است.
▫️در این نوع فیلتر، رسانهها تلاش میکنند در ذهن عموم مردم نسبت به گروههایی که احتمال میدهند خطری داشته باشند، هراس یا نفرت ایجاد کنند. در خلال دوران جنگ سرد، کمونیسم تهدید اوّلیهای بود که آمریکا احساس میکرد. در این دوران، رسانههای آمریکایی کمونیسم و سوسیالیسم را مکاتبی معرفی میکردند که مانع آزادی بیان، جنبشهای مدنی و آزادی رسانهها هستند. این تصویرسازی از این مکاتب، روشی بود که صداهایی که با منافع قشر برگزیدگان تضاد داشت، خاموش میشد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
14.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨۲۰ میلیون دوربین مداربسته آمریکا توسط گروه هکری گاردیوم و واردارک هک شد !🦂🦅
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺جنگ نرم از ديدگاه مقام معظم رهبري (مد ظله العالي)
اهداف جنگ نرم
🔸استكبار جهاني، انديشه و عمل خود را در جنگ نرم با اهداف گوناگوني تعيين، ترسيم و طراحي نموده و به اجرا گذاشته است كه برخي از آنها راهبردي بوده و به عنوان سياستهاي پايدار نظام استكباري، براي مخدوش كردن پويايي و بيداري جهان اسلام و تقابل با آن است، و برخي ديگر جزئيتر بوده و ناظر بر اختلافانگيزي، عقبماندگي و وابستگي ملتهاي مسلمان طراحي شده است كه به بررسي اين اهداف از ديدگاه معظم له ميپردازيم.
يك ـ تغيير باورهاي مردم
«[نفوذ] عبارت است از تغيير باورها، تغيير آرمانها، تغيير نگاهها، تغيير سبك زندگي؛ كاري كنند كه اين شخصي كه مورد نفوذ قرار گرفته است، تحت تأثير نفوذ قرار گرفته، همان چيزي را فكر كند كه آن امريكايي فكر ميكند». (4/9/1394)
«آنان درصددند بدين وسيله، باورهاي اسلامي و انقلابي را كه اصليترين عامل ايستادگي ملت ايران در برابر نظام سلطه استكباري است، از ذهنها و دلها بزدايند و باورهاي سلطهپذيري و فرودستي در برابر غرب را به جاي آن بنشانند». (10/6/1380)
دو ـ استحاله نظام جمهوري اسلامي
رهبر معظم انقلاب، هدف دشمن از جنگ نرم را تغيير باورهاي مردم و استحاله جمهوري اسلامي ميدانند و معتقدند كه دشمن سعي دارد تا با تغييرات اساسي در باطن و سيرت نظام مقدس جمهوري اسلامي، تنها ظاهر و صورتي از آن را باقي بگذارد. منظور از استحاله نظام مقدس جمهوري اسلامي، تغيير شعارها، تغيير معارف انقلابي، تغيير اهداف بزرگ انقلابي و تأمين اهداف امريكا و صهيونيزم است. (21/7/1394)
سه ـ از بين بردن وحدت ملي
«دشمن به آن نقاطي متوجه ميشود كه پشتوانه استقامت ملي ماست. دشمن وحدت ملي و ايمان عميق ديني را هدف قرار ميدهد. دشمن روحيه صبر و استقامت مردان و زنان ما را هدف قرار ميدهد؛ اين تهاجم از تهاجم نظامي خطرناكتر است». (22/2/1388)
«مسئله اتحاد است كه من در اين سفر ـ در شهرهاي مختلف ـ و در همه خطابهاي كه به ملت عزيزمان دارم، بر روي مسئله اتحاد تكيه ميكنم. علت اين است كه دشمنان ملت ايران براي ضربه زدن به اين ملت، يكي از راههايي كه پيدا كردهاند، ايجاد اختلاف ميان آحاد ملت مسلمان است». (19/2/1387)
چهار ـ تضعيف ايمان عميق ديني
«دشمن به آن نقاطي متوجه ميشود كه پشتوانه استقامت ملي ماست. دشمن وحدت ملي و ايمان عميق ديني را هدف قرار ميدهد. دشمن روحيه صبر و استقامت مردان و زنان ما را هدف قرار ميدهد؛ اين تهاجم از تهاجم نظامي خطرناكتر است». (22/2/1388)
پنج ـ تضعيف روحيه صبر و استقامت
«يكي از ترفندها و خلافگوييها اين است كه اينجور القا كنند به افكار عمومي مردم كه اگر ما در قضيه هستهاي، تسليم طرف مقابل شديم، همه مشكلات اقتصادي و معيشتي و غيره حل خواهد شد؛ اين را دارند تبليغ ميكنند». (12/8/1392)
«امريكا ميخواهد نظام جمهوري اسلامي دستهايش را بالا كند و اظهار خستگي كند؛ از كاري كه كرده است، پشيمان شود و در مجموعه عوامل و مزدوران و دستپروردگان و دنبالهروان نظام طاغوت قرار بگيرد. نظام استكبار اين را ميخواهد. آنچه امريكا از ملت ايران ميخواهد، اين است كه ملت ايران وابستگي را قبول كند، استقلال به دست آمده خودش را از دست بدهد و به دست خودش دوباره تسليم قدرت امريكا شود. آنها از ملت ايران اين را توقع دارند و فشارهايي كه ميآورند، براي اين است. براي اين است كه دولتهاي جمهوري اسلامي را خسته كنند، ملت را خسته كنند؛ در بين راه، ملت بگويند ديگر بس است، ما خسته شديم؛ دولتها هم عقب بنشينند، تا امريكا باز همان شيوهاي را كه در گذشته با اين كشور داشته و امروز با بعضي از كشورهاي ديگر دارد، دنبال كند. آنها دنبال وابستگياند». (8/8/1387)
شش ـ ضربه به اراده مردم و جوانان
«در جنگ نرم، هدف آن چيزي است كه در دل شماست، در ذهن شماست، در مغز شماست؛ يعني اراده شما. دشمن ميخواهد اراده شما را عوض كند». (16/5/1391)
هفت ـ تغيير محاسبات مردم و مسئولان (به صرفه نبودن آرمانهاي انقلاب)
«براي او [دشمن] تنها راه، منحصر در اين است كه ملت ايران و مسئولين ايران در نهايت به يك محاسبهاي برسند كه احساس كنند ادامه اين راه به صرفشان نيست. دشمن ميخواهد اين محاسبه را بر ذهن شما تحميل كند؛ ميخواهد من و شما به اين نتيجه برسيم كه صلاح نيست در مقابل امريكا، در مقابل استكبار، در مقابل دستگاههاي سياسي تابع كارتلهاي گوناگون اقتصادي، خيلي هم بايستيم و خيلي هم مقاومت كنيم؛ از بعضي از حرفها بايد دست بكشيم؛ كما اينكه گفتند ديگر». (16/5/1391)
هدایت شده از mesaghمیثاق
36.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ویدیو / عمان؛ سوئیس خاورمیانه و راز و رموزش!
قسمت اول
عمان به دلیل نقشش در شورای همکاری خلیج فارس به سوئیس مشهور است
در دوران باستان اگر شبه جزیره عربستان را به صورت یک کلیت در نظر بگیریم تنها دو کشور در آنجا بود در شرق عمان و در غرب یمن
عمان از ابتدای تاریخ وجود داشته است
حضرت محمد زمانی که پیامرسانهایش را به کشورهای مختلف فرستاد برای پادشاهان عمان نیز نامه نوشت
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺جنگ نرم از ديدگاه مقام معظم رهبري (مد ظله العالي)
اهداف جنگ نرم
ادامه
هشت ـ كاهش و تضعيف قدرت نظام اسلامي
«دشمن، امروز سعيش بر اين است كه اين مركزيت حركت عظيم اسلامي، اين مركزيت و قلب امت اسلامي، يعني ملت ايران را ـ كه مايه تحرك دنياي اسلام شده است ـ از كار بيندازد. همت دشمنان، همت استكبار متوجه اين است كه اين الگوي عملي را از مقابل چشم مسلمانان عالم دور كند. ايران اسلامي يك الگوي عملي است. ايران اسلامي با وجود خود، با اقتدار خود، با پيشرفت خود، با اتحاد خود، به دنياي اسلام نشان ميدهد كه ميتوان در مقابله با توطئههاي متراكم دشمنان و در اين دنياي متلاطم، نظام اسلامي تشكيل داد؛ ميتوان حاكميت اسلام را به صحنه آورد. اين تجربه را ايران اسلامي در مقابل چشم ملتهاي مسلمان ميگذارد.
نظر دشمن، خواست دشمن، آرزوي پليد دشمن اين است كه اين نمونه را از مقابل چشم ملتهاي اسلامي بردارد؛ حالا يا با تهاجم سياسي و نظامي و امنيتي و اقتصادي، يا با تهاجم تبليغاتي و اتهامپراكني». (19/2/1387)
نه ـ فروپاشي نظام اسلامي
«بنده به عنوان كسي كه از اوّل اين انقلاب تا امروز در مسائل گوناگون و در عرصههاي مختلفِ اين نظام، با جوانب و جريانهاي گوناگون مواجه بودهام؛ هم آدمها را ميشناسم، هم حرفها را ميشناسم و هم با تبليغات رسانهاي دنيا آشنا هستم؛ به يك جمعبندي رسيدهام كه بهطور خلاصه اين است: يك طرح همهجانبه امريكايي براي فروپاشي نظام جمهوري اسلامي طرّاحي شد و جوانب آن از همه جهت سنجيده شد. اين طرح، طرح بازسازي شدهاي است از آنچه كه در فروپاشي اتّحاد جماهير شوروي اتفاق افتاد. بهنظر خودشان ميخواهند همان طرح را در ايران اجرا كنند». (19/4/1379)
«خود آنها از اين حركت به «فروپاشي» تعبير كردهاند و گفتهاند ما ميخواهيم نظام اسلامي فرو بپاشد». (1/9/1381)
ده ـ نااميد كردن مردم
«اينكه شما مشاهده ميكنيد صدها مركز راديويي و تلويزيوني، به علاوه صدها مراكز گوناگون سايبري و محيط مجازي در نقاط مختلف دنيا دارند تلاش ميكنند تا پيام يأس و نااميدي را به اذهان ملت ما تلقين كنند، به خاطر همين است. وقتي نااميدي به وجود آمد، وقتي يأس وجود داشت، نشاط از بين ميرود و شور و تحرك خاموش ميشود. يكي از اصليترين عوامل تبليغات گوناگون امپراتوري خبري دنيا همين است». (22/7/1391)
«امروز اگر كسي كارهاي دشمن را در عرصه عظيم شيوههاي تبليغاتي ملاحظه كند؛ از وسايل اينترنتي گرفته تا وسائل صوتي و تصويري، تا بلندگوهايي كه در جاهاي مختلف دارند ـ در داخل هم دارند ـ ميبيند يك قلم عمده اين است كه حوادث كشور را دگرگون جلوه دهند؛ وضع كشور را مأيوسكننده، نااميدكننده، رو به زوال، رو به انحطاط، رو به بنبست نشان دهند». (2/8/1389)
«هميشه دشمنان بيروني ملت ايران سعي كردهاند اين ميكروبها را درون جامعه ايراني رسوخ دهند؛ شما نميتوانيد، شما قادر نيستيد، آينده تاريك است، افقتان تيره است، بيچاره شديد. سعي اين بوده كه ملت ما را نااميد، كسل، بياعتماد به نفس، تنبل و چشم به دست بيگانه بار بياورند». (1/1/1386)
هدایت شده از mesaghمیثاق
17.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ پاسخ استاد دانشگاه لندن به سوال مجری شبکه عربی:
📍آیا ایران در منطقه به عنوان یک قدرت پذیرفته شده؟
🔻چه کسی باید ایران را به عنوان قدرت منطقهای بپذیرد؟ کشورهای عربی چه بپذیرند چه نپذیرند این مسئله تبدیل به واقعیت شده که ایران از نظر نظامی و نفوذ سیاسی نسبت به آنها برتری دارد...
هدایت شده از mesaghمیثاق
16.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / تسلیحات غرب چگونه اوضاع جنگ اوکراین را دگرگون کرد؟