هدایت شده از mesaghمیثاق
جزئیات هک شدن برنامه تپسی
معاون اجتماعی پلیس فتا:
یک گروه هکری با هویت معلوم یک ماه پیش به اطلاعات تعدادی از خدمات گیران شرکت تاکسی اینترنتی تپسی دسترسی پیدا میکنند.
این گروه هکری تقاضای ۳۵ هزار دلار از شرکت تپسی میکند تا اطلاعات خدمات گیرندگان را برگرداند و منتشر نکند که شرکت تپسی این کار را انجام نمیدهد و از گروه هکری شکایت میکند.
در پی شکایت شرکت تپسی از این گروه هکری اقدامات قضائی انجام شده و منبع آلودگی برطرف شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم
ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم
هدیه به زائران اربعین حسینی
#حب_الحسین_یجمعنا
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 نماهنگ فارسی عربی در بند
🕊 من از آن روز که در بند توام آزادم!
#حب_الحسین_یجمعنا
#اربعین
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصور کن...
🕐 ۴ دقیقه؛ برای جاماندگان از پیاده روی اربعین
—————————————
#حب_الحسین_یجمعنا #اربعین_حسینی
—————————————
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ برتری امارات بر عربستان در جذب سرمایه
امارات متحده عربی نه تنها یک نقطه دسترسی اصلی برای سرمایهگذاری خارجی است، بلکه دولت باثبات، زیرساختهای حقوقی پیشرفته و قابل اطمینان، بازار سرمایه جذاب و محیط تجاری باز و انعطافپذیر برای سرمایهگذاران خارجی نیز به معرفی امارات به عنوان یک کشور جذاب کمک کرده است.
سرمایهگذاران خارجی که مایل به انجام فعالیتهای تجاری در امارات هستند، میتوانند کسب و کار خود را در سرزمین اصلی (خشکی) یا در یکی از مناطق آزاد تعیینشده که در امارات ایجاد شده است، راهاندازی کنند.
UNCTAD اعلام کرد که امارات متحده عربی، دومین اقتصاد بزرگ جهان عرب، حدود 60 درصد از کل سرمایهگذاری مستقیم خارجی را در بلوک شش عضوی شورای همکاری خلیج فارس جذب کرد که این رقم بیش از 2 برابر شده و به 37 میلیارد دلار رسیده است.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/26907
🏷 #امارات #عربستان
هدایت شده از mesaghمیثاق
🏴 #پوستر | کیست که قلبش نتپد در غم تو
🖤 ۴ روز تا اربعین حسینی 🖤
📎 #خانواده_حسینی
📎 #روزشمار_اربعین
📎 #امام_حسین
📎 #اربعین
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شهروندان نیجری:
📍ما دیگر در سده هجدهم زندگی نمی کنیم که یکی بیاید و به ما دستور دهد که چه کار کنیم و چگونه زندگی کنیم، فرانسه باید یاد بگیرد که دیگر دوران استعمار نیجر به پایان رسیده...
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس ضد ایرانی:
📍ایرانیان همواره در طول تاریخ همچون خنجری در کمر ترکیه بودهاند...
#عربی
هدایت شده از mesaghمیثاق
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رسانه ترکیهای:
📍 ایران که در سال های اخیر در بازار پهپادها سرمایه گذاری کرده تا حرفی برای گفتن داشته باشد، می بینیم که آشکارا به این هدف رسیده و ادعا میکند برخی از کشورهای اروپایی به دنبال خرید پهپادهای ایرانی هستند...
#ترکی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 هدیه بزرگی که رهبر انقلاب به تیم رسانهای دولت دادند
👤 #محمد_زعیمزاده
🔹 بهنظر میرسد کلانروایت رهبری درباره حس مردم از عملکرد دولت سیزدهم با دو گروه تفاوت دارد؛ گروه اول که معتقدند هیچ نارضایتی واقعیای وجود ندارد و هر آنچه هست برساخت رسانهای است و دیدگاه دوم که میگویند رسانه اساسا هیچ نقشی در ایجاد حس منفی نداشته است و عملکردها خود بهتنهایی باعث بروز نارضایتی میشوند
🔸 منطق رهبری آنجا که گرانیهای مستاصلکننده در بحث مسکن و معیشت را طرح میکنند و آن را علتی برای دیده نشدن اقدامات مثبت دولت قلمداد میکنند، آشکارا با منطق دسته اول که همهچیز را سفید میبینند و با فرار از واقعیتها همه موضوعات را حاصل برساخت میدانند، تفاوت دارد و آنجا که فهرستی از اقدامات مثبت دولت از سادهزیستی و مردمی بودن تا تحرکات خوب در سیاست خارجی و اقدامات مثبت مدیریتی در کشاورزی و... را مطرح میکنند با دسته دوم که همهچیز را یکسره تاریک و سیاه قلمداد میکنند، تمایز دارد.
✅ درباره دسته دوم بارها نوشتهایم... علیایحال آنچه در ادامه میخوانید بیشتر پیشنهادهایی برای گروه نخست است.
🔹 یکسویه دیدن موضوعات و عدم توجه به واقعیتها رسانه را از موضوعیت میاندازد، آنها باید بدانند رضایت یا عدم رضایت صرفا در برساخت رخ نمیدهد و بخشی از آن در واقعیت ریشه دارد، فهم عمومی مماس با واقعیت شکل میگیرد نه در انتزاعات، هر فعالیت رسانهای که در مرز واقعیتها نباشد تبدیل به بوق پروپاگاندا و بلااثر میشود. تبدیل رسانه دولتی به روابط عمومی یعنی از رده خارج کردن آن و تنها کارکردی که چنین رسانهای دارد راضی کردن مدیر بالادستی است و لاغیر.
🔸 گام دیگر تولید ادبیات مخصوص به خود است. اگر میزان پیامهای واکنشی مدیران دولت سیزدهم را مورد تحلیل قرار گیرد، احتمالا چند برابر پیامهای کنشی است. اگر ادبیات تولیدشده توسط مدیران ارشد دولت ازجمله رئیسجمهور تحلیل گفتمان شود احتمالا تعداد جملات، عبارت و استدلالهای تکراری بسیار زیاد خواهد بود. دولت سیزدهم هنوز نتوانسته است امضای رسانهای خود را بسازد.
✅ گام دیگر عبور از کمیگرایی صرف و توجه به پیامهای کیفی است. یکی از واکنشهای قابلتامل چند روز اخیر، سخنان یکی از مدیران ارشد رسانهای دولت بوده که گفته است برای رفع دغدغه رهبر انقلاب چند دفتر رسانهای جدید راه میاندازیم (نقل به مضمون). این نگاه تقلیلگرایانه که فکر میکند پیام ما نارساست چون بلندگوهای کمتری در اختیار داریم، استمرار همان مسیر اشتباهی است که دولت تا اینجا پیموده است. وقتی قوت استدلال ضعیف باشد، هرچقدر بلندگو در اختیار داشته باشید، تنها موجب اعصابخردی و خشم مخاطب میشوید.
💢 گام دیگر باز کردن گارد رسانه است. اینکه دولت حتی در موضوعاتی که فیالنفسه استدلال عمومی داشتهاند و تبدیل آنها به یک مساله موردپذیرش عامه مردم مثل عبور از بحران وحشتناک کرونا -که در تابستان 1400 گریبان کشور را گرفته بود- کار سختی نبوده است، نتوانسته کاری کند، دیگر ربطی به پیچیدگیهای رسانه ندارد و نشان از فقر توان رسانهای کارگزاران رسانهای دولت دارد.