هدایت شده از mesaghمیثاق
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عبدالحمید علیه عبدالحمید: تو یا مکاری یا نادان!
🔸عبدالحمیدِ امروز: نابودی اسرائیل شدنی نیست؛ چرا زور میزنید؟ فلسطینیها به جای نابودی اسرائیل، باید از خیلی چیزها بگذرند و با مذاکره سیاسی به حل و فصل عادلانه و منصفانه برسند.
🔸عبدالحمیدِ دیروز: کسی که خیال کند راه حل فلسطین، سیاسی و گفتمان است یا مکار است یا نادان؛ راه فلسطین، تنها زور است و این جهاد مقدس است که می تواند کمر اسرائیل را بشکند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻اداره روابط عمومی وزارت خارجه یا بنگاه عیاشی زاهدی برای سرویس دادن به شیوخ عرب
🔸از نظر سیاست خارجی اردشیر زاهدی هیچ نقش موثری در مدیریت و هدایت سیاست خارجی کشور نداشت و مانند منشی مخصوص شاه رفتار میکرد. از نظر اداری نیز پای بند به هیچ قانون و مقرراتی نبود. او نسبت به کارمندان محترم وزارت خارجه بددهنی می کرد وحتی زیر نامه های اداری کلمات مستهجن می نوشت.
🔸در دوره وزارت اردشیر_زاهدی در پست وزارت خارجه پهلوی دوم، وی تعداد زیادی از دوستان و همکلاسیهای سابق خود را بدون طی مراحل استخدامی در ادارات مختلف وزارت امور خارجه به کار گماشته بود. افزون بر آن ادره ای به نام روابط عمومی در دبیرخانه وزیر تاسیس شده بود که در لیست کارمندان، ده زن زیبا و شوخ و شنگ کارمند آن بودند، ولی در وزارت خارجه کمتر آفتابی می شدند. پس از تحقیق آشکار شد که آنها مهماندارند و برای سرگرم کردن مهمانان وزیر، بخصوص شیوخ عرب در حصارک حضور می یابند.
📚منبع: عبدالرضا هوشنگ مهدوی، درحاشیه سیاست خارجی،
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻شبانه روز، از شب شروع می شود، نه از روز
🔸️ لذا باید برنامه ریزی برای شب را مقدم کنیم. اگر کسی بتواند شبش را خوب مدیریت کند، انگیزه و وسعت ظرفیت برای روز پیدا می کند، ولو نیمی از شب را شب زنده داری کرده باشد. در واقع، آن قدرتی که برای کار و جهاد در روز احتیاج داریم، از شب باید بگیریم.
🔸️ به قول یکی از علما:
روز خبری نیست... اگر میخواید باری برای آخرت ببندید، شب قیام کنید.
🔸️ یک الی یک و نیم ساعت قبل از اذان صبح (اوقات سَحَر) و از اذان صبح تا طلوع آفتاب (بین الطلوعین). این دو وقت، گل سرسَبد ۲۴ساعت شبانه روز است. این دو وقت را از دست ندهید!!!
💠 آیت الله میرباقری حفظه الله
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻حل مشکل بیکاری جوانان انگلیسی توسط محمدرضا_شاه به روایت « مارگارت_تاچر »
✍مارگارت تاچر از سیاستمداران مورد اعتماد حکومت پهلوی در اروپا بود. او در شکل دادن به نگرش حزب محافظهکار انگلیس نسبت به تحولات ایران و جهان نقشی بنیادین داشت. سفر او به تهران در اردیبهشت ۱۳۵۷ از اهمیت خاصی برخوردار بود. تاچر بلافاصله پس از ورود به تهران رهسپار کاخ نیاوران شد و با شاه دیدار کرد.
🔸در این دیدار "آنتونی پارسونز" سفیر انگلستان در ایران و دو تن از نمایندگان مجلس عوام انگلیس شرکت داشتند. تاچر در این ملاقات راجع به فروش جنگافزارهای انگلیسی به ایران و ساختمان مجموعه صنایع نظامی حوالی اصفهان و تأسیسات بندری بندر عباس با شاه مذاکره کرد. او گفت «خریدهای دفاعی ایران باعث بوجود آمدن هزاران شغل در صنایع انگلستان شده و به مبارزه با بیکاری در این کشور کمک شایانی کرده است.»
📚منبع: روز شمار انقلاب اسلامی، دفتر ادبیات انقلاب اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻اهواز بر لبهی سقوط؛ دروغی که بنیصدر به آیتالله خامنهای نسبت داد
✍ مهرماه 59 در حالی که جنگ تازه شروع شده، بنیصدر که رئیسجمهور و فرمانده کل قوا است، هنوز مشغول معادلات سیاسی و اختلافات جناحی پیشین با حزب جمهوری است و در نتیجه نتوانسته بر اوضاع جنگ مسلط شود. او به وضوح از اینکه آیتالله خامنهای به عنوان نماینده امام در شورای عالی دفاع، ده دوازده روزی است همراه با دکتر چمران به اهواز رفته و برخی اخبار جنگ از طریق او منعکس میشود ناراحت است و ابایی از بروز علنی آن ندارد.
🔸بنیصدر پنجشنبه 17مهرماه پس از دیدار با امام در گفتگویی با خبرنگاران شرکت میکند و در پاسخ به سوالی درباره اینکه نظرش درباره اخبار ضدونقیضی که از جبههها میرسد چیست میگوید: «من چندبار گفتهام که به این اخبار گوش ندهید. مثلا همین دیروز از قول آقای خامنهای، مستقیم یا غیرمستقیم بود نمیدانم، گفتند که کار اهواز تمام است و شهر محاصره شده. من بلافاصله با فرمانده لشگر آنجا تماس گرفتم و معلوم شد که ما جلو رفتهایم و آهنا صدای توپ خودی را فکر میکردند که مال دشمن است. ما توپخانه آنجا را راه انداخته بودیم و چون اینها نمیدانستند که توپخانه خودمان است، فکر میکردند که آنها نزدیک اهواز آمدهاند. حال اینکه ما آنها را ده کیلومتر عقب راندهایم.» او در ادامه زبان به طعنه گشوده و میگوید « اینها جنگ روانی است، ما خودمان با خودمان نباید جنگ روانی کنیم، باید اطلاعات صحیح و دقیق را از اهل آن پرسید. وإلّا چند نوبت از این خبرها آمده، خبره نیستیم ولی این مقدار را میدانیم که باید خبر را از خبره بپرسیم.» این سخنان بنیصدر در روزنامه متعلق به او منتشر میشود.
🔸آیتالله خامنهای، 19 مهرماه در گفتگویی درباره اوضاع فعلی جبههها، در پاسخ به این سوال که «آقای رئیس جمهور در یک مصاحبه تلویزیونی گفتند بنا به خبری که ناقل آن شما بودهاید کار اهواز تمام است، اما بعد اضافه کردند این صدای توپخانه خودی بوده است که به جای توپخانه دشمن این اشتباه را پیش آورده» میگوید «البته خبری که از قول من به آقای رئیس جمهور رسیده دروغ است. منابع خبری ایشان منابع مطمئنی نیست. از قول من هیچکس نشنیده که من گفته باشم اهواز در شرف سقوط است و من معتقدم که شهر اهواز یک نیروی مقابل سه برابر نیروی مهاجم کنونی را درخود هضم خواهد کرد و آنها را بیچاره خواهد کرد. نیروهایی که الآن در اهواز وجود دارد چندان هست که بیش از این مقدار مهاجم را نابود کند، درصورتی که به نزدیکی اهواز برسد. بنابراین خبری که ایشان نقل کردهاند خبر دروغی است و این هم که فرمانده لشگر گفته باشد که مثلاً صدای توپهای ما را شنیدهاند و فکر کردند که توپهای دشمن است، این هم خبر درستی نیست؛ زیرا اگر آقای بنیصدر میآمدند و چند روز با ما در آنجا میماندند و غرش توپها را درهر چند ثانیه یا چند دقیقه یک بار میشنیدند، که از ساعت 3-4-5 صبح مرتب بعضی روزها تا شب صدای انفجار توپ به گوش میرسد، توجه میکردند تشخیص فرق بین توپی که ما پرتاب میکنیم و توپی که به طرفمان پرتاب میشود خیلی آسان خواهد بود، یعنی گوش انسان دو سه روز که بشنود میتواند تشخیص بدهد که این توپ صدایش از پشت است و مربوط به نیروهای خودی است، و کدام صدایش از روبروست و مربوط به دشمن است، و این چیزی نیست که کسی که مدتی آنجا بوده اشتباه کند.»
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻علاقه مردم به رضاخان!
✍ شما یادتون نمیاد ولی علاقه مردم به رضاخان به حدی بوده که در تاریخ نوشته اند: تمام مردم از این پیش آمد(تبعید رضاخان) شادند، حتی آن مرد از کار افتاده، آن ضعیفه دهاتی پیر عاجز، چرا؟ او برای آنکه کلاه فرنگی سر گذاشته، او برای آنکه رویش باز شده، آنها که مال و حال و جان و کسانشان از دست رفته جای خود دارن. زن و مرد این مملکت سوای معدودی هر یک از این راهها بغض و کینه در دل داشتند
📚منبع:کتاب روزنامه خاطرات عین السلطنه؛ قهرمان میرزا سالور
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻کار آخر را اگر اول انجام میدادی....
✍ گناهکاری را نزد حاکم بردند. حاکم گفت:
یکی از این سه مجازات را انتخاب کن:
«یا یک من پیاز بخور یا ۱۰۰ سکه بده یا ۵۰ چوب بخور!»
مرد با خودش گفت: «وقتی میشود پیاز خورد کدام عاقلی چوب میخورد یا پول میدهد؟»
برایش پیاز آوردند. دو پیاز که خورد، دهانش سوخت. گفت: «درد چوب از پیاز کمتر است. چوب بزنید!» هنوز ده چوب نزده بودند که اشکش درآمد
و با خودش فکر کرد: «آدم عاقل تا پول دارد چرا چوب بخورد؟»
۱۰۰ سکه داد و آزاد شد.
حاکم گفت: «کار آخر را اگر اول انجام میدادی لازم نبود هم چوب را بخوری هم پیاز را و در آخر سکه هم بدهی!»
هدایت شده از mesaghمیثاق
📷شهید رجایی درحال نمایش آثار شکنجههای ساواک - سازمان ملل متحد،نیویورک
✍ همه حسینی را می شناختند.شکنجه گر معروف ساواک بود. حسینی می گفت: «همه از زدن من خسته می شوند و من از زدن او» راست می گفت, بازجوها آنقدر زده بودنش که کف پایش به شلاق عادت کرده بود,شاید شدیدترین شکنجه ها را در میان مذهبی ها شهید رجایی تحمل کرد که یک سال و نیم در زندان انفرادی در بازداشتگاه کمیته مشترک ضدخرابکاری ساواک (موزه عبرت ایران) سپری کرده بود
📚منبع :خاطرات محسن رفیق دوست
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️ این دیالوگ دقیق و عمیق، اثر پرویز شیخ طادی را ببینید و بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این #حقیقت_اسرائیل است
یارومیگه یه بار دیگه بگو فلسطین تا بکشمت