هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کودک کشای اسقاطیلی در حال روحیه گرفتن برای جنایتهای جدید
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞خدایا این طفل معصوم غقط چندماهشه
لعنت خدا بهتون بیشرفای صهیونیست
هدایت شده از mesaghمیثاق
26.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این بچه مزلف یادتونه؟
دیشب با یه مجری دیگه اسقاطیلی تعجب کرده بودن
از چی؟
از حمایت جماعت ززآ از کودک کشان صهیونیست:، اینطوری شروع میکنه
به نظر می رسد در ایران از ما حمایت می کنند. بیایید ویدیو را ببینیم.
در ایران از ما حمایت می کنند؟
بیایید ویدیو را ببینیم.
همه چیز اینجا وارونه شده
من نمی فهمم اینجا چه خبر است.
ویدیوی امروز صبح در تهران را ببینیم
بعدم تپضیح میده که این اتفاق امروز تو قلب تهران افتاده
در ادامه هم میگه ویدیوی بعدی رو ببینیم و میگه
آنها می گویند نه غزه، نه لبنان.
به عبارت دیگر، نه حماس، نه حزب الله.
ما ایران قدیم را می خواهیم
نه جمهوری اسلامی که آنجا نشسته است
محری دوم از بچه مزلف میپریه آیا این ویدیو یک اتفاق عجیب است یا این اتفاق در ایران رایج است؟
اونم میگه این یک اتفاق رایج است.
آنچه در ایران اتفاق می افتد ایران نامیده می شود.
کاش میفهمیدید همپالگی زن و کودک کش شدن افتخار نیست، کاش میفهمیدید همینایی که دارید براشون شعار میدید گفتم همینطوری میایم ایران و همه رو نابود میکنیم
راستی چرا برای زن و بچه های فلسطین صداتون درنمیاد چ زن زندگی ازادی نمیگید؟
اونها زن نیستن؟ حق ازادی و زندگی ندارن؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ عالی سفیر #فلسطین در لندن به اصرار مجری برای محکوم کردن حماس:
«آن لحظهای که من این منطق محکوم کردن حماس را قبول کنم، وقتی تو و امثال تو حاضر نیستید همین سوال را از مسئولین اسراییلی بپرسید، لحظهای است که پذیرفته ام ملت من پستتر از سایر ملتهاست، لحظه ای است که پذیرفته ام این ملت ماست که خشونت و اشغال و تجاوز را آغاز کرده است، نه دولت غاصب صهیونیستی»
زیباست...
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 فیلمی از لحظه حمله به بیمارستان غزه: ثانیههایی قبل از انفجار بیمارستان غزه فلِر جنگنده اسراییلی در آسمان دیده میشه. همزمان حماس در حال حمله راکتی است و راکتها بر خلاف جهت موقعیت بیمارستان شلیک میشن. جنگنده احتمالا بعد از انداختن بمب، فِلر میزنه تا از راکتها در امان باشه.
امیر
🔹 اگر اسرائیل بگه جنگنده مال جهاد اسلامی (نزدیکترین گروه مقاومت به ایران) بوده خیلی از مردم دنیا باور میکنن. چون بیشعورند؟ نه، چون دلشون میخواد، چون موضعشون با منفعتشون گره خورده. میتونی به براندازها ثابت کنی ایران هواپیمای اوکراینی رو عمدی نزده؟ نه، کلا داستان چیز دیگهایه، راست و دروغ مهم نیست.
تهرانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌱 بارگاه ملکوتی نجف
🖋 تا کسی در نجف اقامت نکرده باشد، این احساس ماندن در نجف را درک نمیکند. هنگام اذان صبح، وقتی دو دقیقه آدم وارد حرم حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) میشود، حال و هوای خاصی پیدا میکند. عظمتی در آن حرم وجود دارد که اگر دو دقیقه انسان در آنجا بماند، به همۀ عمرش میارزد. آن بارگاه ملکوتی دارای معنویتی خاص است.
🔹 علامه محمدتقی جعفری، سرگذشت و ایام، ص ۶۸، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، چاپ دوم، ۱۴۰۲
هدایت شده از mesaghمیثاق
🖋 بعد از فوت ایشان (مادرم، سال ۱۳۲۲ ش)، مدتی در درسهای مرحوم شهیدی، صاحب «حاشیه بر مکاسب»، حاضر شدم. بنده خیلی از ایشان استفاده کردم. وی مردی استاد دیده و والامقام بود. بعضیها به استعداد خود تکیه دارند و زیاد به استاد اعتنایی نمیکنند، اما مرحوم شهیدی چند نفر استاد بسیار قوی دیده بود. از شاگردان ایشان میتوان از مرحوم شریعت اصفهانی نام برد.
آقا میرزا فتاح شهیدی مردی صاحبنظر و فقیه، و در عین حال واقعاً مردی بود: المعرض عن متاع الدنیا و طیباتها. (کسی که از دنیا و خوشیهایش روی بر میگرداند). وقتی از دنیا رفت، از وی جز دو فرش کهنه و مقداری وسایل و اثاثیۀ معمولی، چیزی باقی نماند. او وصیت کرده بود که بنده کتابهایش را به مدرسۀ مرحوم سید کاظم یزدی در نجف تحویل دهم. با آنکه ایشان مرجع تقلید بود و مردم به او علاقۀ زیاد داشتند، اما فقیرانه زندگی میکرد.
مرحوم شهیدی عادت داشت که قبل از حضور در مسجد، در دکان عطاری نزدیک مسجد مینشست و رفع خستگی میکرد. روزی کسی بر او وارد میشود و به تندی و طعنه میگوید: «اینقدر خوردهای که گردنت کلفت شده است! مقداری هم به ما بده که ما هم نیازمندیم». ایشان به عطار اشاره میکند و میگوید: دویست و پنجاه تومان به او بده. آن مرد به دست و پای ایشان میافتد و عذرخواهی میکند. چون منزل وی به خاطر دویست و پنجاه تومان رهن در حالِ از دست رفتن بود و آن مرد تعجب میکند که ایشان از کجا مشکل وی را فهمیده است!
پس از آنکه مقداری نزد ایشان درس خواندم، لطف فرمودند و بسیاری از مقدمات سفر را تهیه و مرا روانۀ نجف کردند. حدود سال۱۳۶۳ق، به نجف رفتم.
🔹 علامه محمدتقی جعفری، سرگذشت و ایام، ص ۴۷ و ۴۸، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، چاپ دوم، ۱۴۰۲