هدایت شده از mesaghمیثاق
Podcast2.mp3
5.45M
🎙 #بشنوید | از این خوابی که هستید بیدار شوید!
🔺 من میخواهم یک مقدار به شما سیلی بزنم. خیلی سرخوش هستید و خیال میکنید خیلی آدم رو به راهی هستید. اول باید دوتا سیلی بخورید از این خوابی که هستید بیدار شوید.
👤 به روایت: حسن رحیمپور ازغدی
📎 دریافت جزوه پیشگامان رهایی:
https://eitaa.com/geraa_ir/113
هدایت شده از mesaghمیثاق
32.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #مصاحبه_اختصاصی | سالروز تشکیل بسیج دانشجویی و طلبه
🔺فرصت تکرار نشدنی
👤 در مصاحبه با دکتر سجاد محمدعلی نژاد؛
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم
🔸بنده آن دوره ای که مسئول بسیج دانشجویی بودم را با هیچ چیز عوض نمیکنم زیرا هرچه توفیق دارم بخش عمدهای از آنها مربوط به آن دوره است.
🔸خیلی ها در سن ۵۰ سالگی نیز یک چنین کاری را نمیکنند که یک جوان بیست ساله میکند ؛این فرصتی که انقلاب خلق کرده تا یک جوان بیستساله بتواند مدیریت و اثرگذاری را تجربه کند، بینظیر است؛ قدر این فرصت را بدانید. این فرصت تکرار نشدنی است؛ رشد و پرتابی که به لحاظ ویژگی های انسانی دارد فوقالعاده است.
🔗 مشاهده این مصاحبه از طریق آپارات گرا:
https://aparat.com/v/OTPQy
هدایت شده از mesaghمیثاق
23.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️حضوری جریان ساز
🔶تاکیدات رهبر انقلاب بر مدیریت فضای مجازی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وصف حال ما بچه انقلابی ها
کار رسانهای؛ وظیفهای برای همه!
🔻ماجرای عجیب آدمهای مذهبی و انقلابی که در فضای مجازی، صفحات خوب و مفید رو در حد لایک و فالو کردن، حمایت نمیکنند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرطان جدیدی با نام حجاب استایل☝️
پ ن : این هم نتیجه ترک فعل مسئولین و ما بچه حزب اللهی ها در حوزه مدیریت فضای مجازی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻 آیا استحاله غیر از این است؟
🔴 "آن روزی که امام، این الزام که زنها در محیط اجتماعی باید «حجاب» داشته باشند مطرح کردند، خیلیها مخالف بودند، حتّی افراد نزدیک به امام. یکی از نزدیکان امام آن روز آمد و گفت این چه حرفی است که امام دارند، میزنند؟ شماها بروید به امام بگویید منصرف بشوند. البتّه عقیدۀ خود ما هم عقیدۀ امام بود امّا نظر امام این بود و بهطور قاطع، مسئلۀ حجاب را مطرح کردند که حرف درستی هم بود(امام خامنه ای: 14/3/1400)"
♨️ گویا باید بدیهیّات انقلاب را برای برخی از نیروهای خودی که گاه مؤثّر نیز هستند، تکرار کنیم، شاید متنبّه شوند و از "استدلالهای شبهلیبرالی" عبور کنند. میخواهند بر سر احکام شرع معامله کنند و نام این اقدام خویش را نیز مصلحت، حفظ نظام، جذب حداکثری و مدارای اجتماعی بگذارند.
♨️ دوستانِ عملزده و بیگانه با تفکّر اصیلِ اسلامی و انقلابی، سخت محتاج بازخوانیِ خطّ انقلاب هستند؛ چراکه در حال چرخشهای نظریِ خطرناکی هستند که به بیراهه میانجامد. سیاستورزیِ انقلابی، اقتضائی و موقعیّتزده نیست و در چهارچوب تفکّر امام خمینی و آیتالله خامنهای، نباید از حقایق قدسی عقب نشست و فساد را به رسمیّت شناخت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
♻️سکولاریزه کردن حجاب؛
از تقلای لیبرال ها تا ماست مالی مذهبی
🔰اگر نوع واکنش لیبرال های داخلی در موضوع حجاب را کنار بعضی توجیهاتی که برخی مذهبی ها برای عقب نشینی و تساهل و تسامح در مورد حجاب بگذارید؛
اگر بخواهیم به سخنان هر دوطرف عمل کنیم، در نهایت با یک حجاب سکولاریزه شده در جامعه روبرو خواهیم بود.
یعنی در سطح جامعه، قرار نیست که دین و جمهوری اسلامی، تعیین کننده میزان و نوع پوشش در سطح جامعه باشد، بلکه در زمینه حجاب و پوشش، هر کسی براساس اعتقادات، برداشت های شخصی و هوا و هوس خود می تواند رفتار کند❗️
◀️ متأسفانه بعضاً مشاهده می شود که برخی از مسئولین هم تحت تأثیر سخنان این افراد قرار گرفته اند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
21.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
✴️❇️دیپلماسی احمد قوام
احمد قوام السلطنه یکی از رجال سیاسی تاریخ معاصر ایران بود که چندین بار در دوران پهلوی منصب نخست وزیری را به دست گرفت در ۲۵ بهمن ۱۳۲۴ خورشیدی که وی برای چهارمین بار نخست وزیر شد، آذربایجان هنوز با وجود استقرار رژیم پهلوی دوم و عمل کردن ایران به تعهدات خود در اشغال شوروی بود.
رهبر حکومت خودمختار آذربایجان «جعفر پیشهوری» از استالین درخواست کرد تا مخفیانه برای تجزیهطلبان اسلحه بفرستد تا با جنگ مسلحانه، آذربایجان را از ایران جدا کنند و به او قول داد که نخواهند گذاشت تا کارگزاران دولت ایران از این موضوع اطلاع بیابند.
در این زمان، قوام فرمان سرکوب تجزیه طلبان را صادر کرده بود و در ۲۹ بهمن ۱۳۲۴ خورشیدی با انگیزه حل مسأله آذربایجان راهی مسکو شد. در حقیقت قوام دوران نخست وزیری خود را در شرایطی آغاز کرد که پیش از برگزیده شدن وی به نخستوزیری براساس لایحه قانونی مصدق، انتخابات مجلس پانزدهم به واسطه ادامه حضور سربازان شوروی، تا تخلیه کامل ایران به تعویق افتاده و همچنین دولت شوروی به او اعتماد نشان داده و تأکید کرده بود که با هیچ فرد دیگری درباره عقبنشینی نیروها مذاکره نخواهند کرد.
تلاش و مذاکره با مسکو برای تخلیه ایران
نخستین دیدار قوام با استالین در کاخ کرملین انجام پذیرفت. در این دیدار، قوام علت سفر خود به مسکو را بدین صورت بیان کرد: «من برای مباحثه حقوقی و استناد به معاهدات، که هریک به جای خود هست، نیامدهام، بلکه با یک نیّت صادقانه و دوستانه آمدم که از شما خواهش کنم، مقدمه و شرط اصلی مشروع و روابط دوستی و حل مشکلات بین ایران و شوروی است با یک اراده فراهم کنید» سپس درباره غائله آذربایجان و تخلیه کامل ایران از نیروهای روسی سخن به میان آورد. استالین در پاسخ قوامالسلطنه ۲ پیشنهاد قوام را رد کرد و اظهار کرد: «آنچه موضوع تخلیه ایران است، عجالتاً نمیتوانیم انجام دهیم؛ زیرا به موجب ماده ۶ معاهده ۱۹۲۱ حق داریم قوایی را در ایران نگاه داریم اما موضوع آذربایجان، یک موضوع داخلی است که ما مداخله نداریم، ولی خودمختاری در آنجا چه ضرری دارد و مغایر با استقلال ایران نیست و اساساً ما نظر ارضی نسبت به ایران نداریم».
دو دولت همچنین بیانیههایی برای یکدیگر فرستادند. در نخستین بیانیه ایران، نکاتی به این شرح مطرح شد: نیاز فوری کشور به تخلیه کامل ایران از قوای شوروی، چراکه حل مشکلات موجود در جامعه منوط به این امر است، زیرا برای حل معضلات موجود و همچنین هرگونه اصلاحات در زمینه روابط سیاسی و اقتصادی فی مابین ۲ کشور باید به تصویب مجلس شورای ملّی برسد و تا زمانیکه نیروهای متفقین خاک ایران را تخلیه نکنند به موجب قانون منع انتخابات که در مجلس چهاردهم گذشته، انتخابات دوره پانزدهم مجلس صورت نخواهد گرفت. دوم موضوع آذربایجان بود، آذربایجان برپایه سوابق تاریخی و قانون اساسی جزء جدایی ناپذیر ایران است و...
در مقابل بیانیه قوام، مولوتف بیانیهای از طرف دولت شوروی ارسال کرد که یکی از موضوعات این بیانیه در خصوص توقف قوای نظامی شوروی در ایران بود و برپایه آن، این نیروها به طور موقت بر طبق عهدنامه ایران و شوروی مورخ ۲۶ فوریه ۱۹۲۱میلادی در ایران خواهد ماند و قوای شوروی موقعی خاک ایران را به کلی تخلیه خواهند کرد که دولت ایران تمام اقدامات خصمانه و تبعیض را نسبت به دولت شوروی از میان ببرد و در شمال ایران آرامش برقرار کند.
تخلیه آذربایجان از قوای شوروی با سیاست قوام
قوام همزمان با تشکیل مجلس پانزدهم که در ۱۴ مهر ۱۳۲۵ آغاز به کار کرد، ضمن گزارش مفصلی درباره اقدامات خود برای تخلیه ایران از نیروهای شوروی و حل مساله آذربایجان، موافقتنامه تشکیل شرکت مختلط نفت ایران و شوروی را به مجلس تقدیم کرد و تقاضای تصویب آن را کرد. با مقدماتی که از قبل در مجلس فراهم شده بود، چند تن از نمایندگان با موافقتنامه نفت مخالفت کردند و آن را مغایر مصوبه مجلس چهاردهم درباره خودداری از دادن امتیاز نفت به خارجیان تشخیص دادند.
قوام نتیجه رأی مجلس را به سفارت شوروی ابلاغ کرد، که در پیِ آن واکنش تند دولت شوروی را در پی داشت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
30.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید:
باکو همچنان به دنبال خفگی ژئوپولتیک ایران؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نبوغ سیاسی ایران بعد از قدرت گرفتن در منطقه چه بود؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 ویژه آغاز هفته بسیج
🎥 ۶ توصیه رهبر انقلاب به بسیجیان