فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مریم رجوی و استفاده از کرونا علیه اعضا
♨️ حسن حیرانی در این مصاحبه با اشاره به اینکه کرونا و شیوع آن به شدت به نفع سازمان منافقین شده می گوید : اخباری که از درون فرقه توسط دوستان سابقم به من رسیده نشان می دهد که سازمان ، کرونا را بهانه ای کرده تا از اعضا خروج اعضا جلوگیری کند . سازمان منافقین به اعضا می گوید : بیرون خیلی خطرناک است . کرونا آمده ، همه را می کشد ، فعلا امن ترین جا همین داخل است ...
https://eitaa.com/mesagh
⭕️ به مناسبت آسمانی شدن مادر شهید همت؛ / ننه! جنگ کی تموم میشه؟
♨️ دکتر بعد از معاینه گفت: «بچه از بین رفته و تلف شده». مقداری هم قرص و کپسول نوشت و گفت: «اگه با این، بچه سقط نشد، حتماً بیاریدش تا عملش کنم» ...اینها را حاجیه خانم میگوید؛ نصرت همت. بانویی که ۳۰ شهریور ۹۹ یعنی درست یک روز مانده به چلهی جنگ، رفت تا شاید بعد از ۳۷ سال، پسرش را یک بار دیگر در آغوش بگیرد؛ پسری که ماجرای تولدش را اینگونه روایت میکند:
🔻«پاییز سال ۱۳۳۳ بود که با همسرم و جمعی از دوستان، قصد زیارت امام حسین (ع) را کردیم و راهی کربلا شدیم. آن موقع ابراهیم را باردار بودم. خیلیها مرا از این سفر منع میکردند اما به خدا توکل کردم و به شوق زیارت اباعبدالله (ع) راهی کربلا شدم. با اتوبوس تا کرمانشاه آمدیم و از آنجا به مرز خسروی رفتیم. راه بسیار سخت و طاقتفرسایی بود، با جادههای خاکی و ماشینهای قراضه.
💢 صبح روز بعد، مأموران مرزی عراق اجازه دادند که حرکت کنیم. هوا بسیار گرم بود و راه هم پر از دستانداز. از طرفی گرد و غباری که داخل ماشین میپیچید، کمکم حال مرا دگرگون کرد. تمام روز در راه بودیم و بالاخره پیش از مغرب به کربلا رسیدیم. چشمهایم سیاهی میرفت و حالم به کلی بد شده بود. با زحمت مرا پیش یک دکتر بردند.
🔻دکتر پس از معاینه گفت: «بچه از بین رفته و تلف شده». مقداری هم قرص و کپسول نوشت و گفت: «اگه با این، بچه سقط نشد، حتماً بیاریدش تا عملش کنم».
🔸حرفهای دکتر مثل پتکی توی سرم کوبیده شد. خیلی ناراحت و دلشکسته شده بودم. علیاکبر (همسرم) خانهای نزدیک حرم اجاره کرده بود و من ۱۵ روز تمام کنج خانه، توی رختخواب افتاده بودم. لب به هیچ قرص و کپسولی هم نمیزدم. پیش خودم گفتم: «این همه راه اومدی تا اینجا که امام حسین (ع) رو زیارت کنی، حالا اگه قرار باشه بچه رو هم از دست بدی، مردن یا موندن چه اهمیتی داره؟»
⭕️ به علیاکبر گفتم که میخواهم بروم حرم. اما او مخالفت کرد و گفت: «حال تو مساعد نیست، بیشتر استراحت کن تا به سلامتی کامل برسی». هرچه او اصرار کرد، فایده نداشت.
🔴 دیگر دلم بدجوری هوای حرم را کرده بود و طاقت در خانه ماندن نداشتم. بالاخره علیاکبر مرا به حرم برد. تا نیمههای شب آنجا بودیم. آقا را با دلی شکسته صدا زدم و از او شفاعت خواستم. حسابی با امام حسین (ع) درد دل کردم و به او گفتم: «آقا، من شفامو از شما میخوام. به دکتر هم کاری ندارم. من به شوق دیدار و زیارت شما رنج این راه رو به جون خریدم. حالا از شما توقع یه گوشه چشمی دارم».
🔻بعد هم به رواق کوچک ابراهیم رفتیم و لحظاتی را هم در آنجا سپری کردیم. حسابی سبک شدم و به منزل برگشتیم. خسته شده بودم و خوابم گرفته بود. خوابیدم. در خواب خانمی را دیدم که لباس عربی به تن داشت و مثل همه مردم زیارت میکرد. آن خانم بلندبالا که بچهای روی دستش بود، به طرف من آمد و بچه را به من سپرد و گفت: «این بچه رو بذار لای چادرت و به هیچکس هم نده. برش دار و برو». من آن بچه را توی چادرم پنهان کردم و آمدم.
🔴 همان موقع از خواب پریدم. گریه امانم را بریده بود. از شدت خوشحالی زار میزدم. خواب را که برای مادر علیاکبر تعریف کردم، گفت: «این خواب یه نشونهست». بعد گفت: «خیالتون راحت باشه که بچه سالمه. فقط نیت کن اگه بچه پسر بود، اسمشو بذاری محمد ابراهیم». از روز بعد دیگر اصلاً درد و ناراحتی نداشتم. هیچکس باور نمیکرد. همان روز دوباره پیش دکتر رفتیم. دکتر پس از معاینه با تعجب تمام گفت: «امکان نداره؛ حتماً معجزهای شده!» ما عربی بلد نبودیم و حرفهای دکتر را یکی از دوستانمان برایمان ترجمه میکرد.
🔻دکتر پرسید: «شما کجا رفتین دوا درمون کردین؟ این کار کدوم طبیبه؟ الان باید مادر و بچه، هر دو از بین رفته باشن، یا حداقل بچه تلف شده باشه! شما چیکار کردین؟» علیاکبر گفت: «ما رفتیم پیش دکتر اصلی». دکتر وقتی شنید که عنایت آقا امام حسین (ع) است، تمام پولی را که بابت ویزیت و نسخه به او داده بودیم، به ما بازگرداند و مقداری هم داروی تقویتی برایم نوشت و گفت: «خیلی مواظب خودتون باشین». وقتی مطمئن شدم که بچه سالم است، از علیاکبر خواستم که در کربلا بمانیم.
♨️ رفتن و دل کندن از آنجا با توجه به مسائلی که پیش آمده بود، خیلی سخت بود. چند بار جوازمان را تمدید کردیم و بعد از چهار ماه به ایران برگشتیم. نیمه بهمن بود که سرخوش از سفر کربلا، رسیدیم به شهرضا. دوازدهم فروردین ۱۳۳۴ پسرمان به دنیا آمد.»
https://eitaa.com/mesagh
#جمله_تاریخی
امام خامنه ای:
قطعنامه را هم که امام قبول کرد، بهخاطر این فشارها نبود. قبول قطعنامه از طرف امام، به خاطر فهرست مشکلاتی بود که مسؤولین آن روزِ امورِ اقتصادی کشورْ مقابلِ رویِ او گذاشتند و نشان دادند که کشور نمیکِشد و نمیتواند جنگ را با این همه هزینه، ادامه دهد. امام مجبور شد و قطعنامه را پذیرفت. پذیرش قطعنامه، به خاطر ترس نبود؛ به خاطر هجوم دشمن نبود؛ به خاطر تهدید امریکا نبود؛ بهخاطر این نبود که امریکا ممکن است در امر جنگ دخالت کند. چون امریکا، قبل از آن هم در امر جنگ دخالت میکرد. وانگهی؛ اگر همهی دنیا در امر جنگ دخالت میکردند، امام رضواناللَّه علیه، کسی نبود که رو برگرداند. بر نمیگشت! آن، یک مسألهی داخلی بود؛ مسألهی دیگری بود. بیانات در اجتماع پرشکوه زائران مرقد امام خمینی(ره) ۱۴/۰۳/۱۳۷۵
از کتاب بسیار ارزشمند بصیرت و استقامت ؛ بیانات رهبر مقتدر انقلاب - انتشارات صهبا
#جام_زهر
#قطعنامه_598
https://eitaa.com/mesagh
.
♻️ پذیرش قطعنامه مدبرانه و عاقلانه اما تحمیل قطعنامه، غیر مسئولانه بود
🔰 حمید رسایی: با اینکه رهبر انقلاب امروز از خطر تحریف دفاع مقدس سخن گفتند اما سخنان ایشان تمام نشده، تحریف معناییاش آغاز شد. برخی کانالها و رسانههای قلم به مزد، سخنان رهبر انقلاب درباره عاقلانه و مدبرانه بودن پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از سوی امام خمینی (ره) را آغاز یک عقبنشینی در برابر فشارهای آمریکا قلمداد کردند.
برخی رسانهها اما این جمله را توجیه رفتار تحمیل کنندگان قطعنامه در آن روز دانستند که عناصر اصلی و شاخص آن، هاشمی رفسنجانی، روحانی و میرحسین موسوی بودند. اینکه نیت این افراد چه بود، مجال طرحش اینجا نیست اما قطعا چنین برداشتی از سوی برخی رسانهها از سخنان رهبر انقلاب، اشتباه است. چرا ؟
🔹 ۱ / رهبر انقلاب درباره عملیاتهای مختلف و تاکتیکهای بکار رفته در جنگ هشت ساله سخن گفتند و همه آنها را مدبرانه وعاقلانه توصیف کردند، سپس تاکید میکنند حتی #قبول_قطعنامه که امام از آن به #جام_زهر یاد میکند، در آن مقطع، کار مدبرانه و عاقلانهای بود.
🔹 ۲ / آیا رهبر انقلاب، مسیر رساندن امام به جام زهر را عاقلانه و مدبرانه دانستند یا وقتی مسئولان وقت کشور، شرایطی بوجود آوردند که امام خمینی (ره) چارهای جز پذیرش قطعنامه نداشت، اصل این تصمیم را در آن زمان، مدبرانه و عاقلانه میدانند. وقتی اکثر مسئولان ان روز کشور، جنگ را جدی نگرفته بودند، امام چه میتوانست بکند؟
🔹 ۳ / چرا امام گفت جام زهر و نگفت داروی تلخ! تعبیر "زهر" برای جایی بکار میرود که گوینده، میخواهد به مخاطبش بفهماند مایل به انجامش نبوده اما چارهای نداشته. سئوال این است چه کسانی امام را مجبور کردند تا در آن زمان، این تصمیم مدبرانه وعاقلانه را بگیرد.
🔹 ۴ / در واقع باید پرسید: فرماندهان و مسئولانی که دستورات و توصیههای امام حسن (ع) را رها و کار سپاه و کشور را زمین گذاشتند و ایشان را مجبور به توافق با معاویه کردند، کار مدبرانه و عاقلانهای کردند؟ خیر، اقدامشان غیر مسئولانه و در صورت تعمدانه بودن، خائنانه هم بود.
آیا امام مجتبی (ع) که در آن زمان، سپاه منسجمی نداشت تا در برابر معاویه بایستد و طبعا مجبور به صلح با آن ملعون شد، کار مدبرانه و عاقلانهای کرد؟ بله، امام اقدامی عاقلانه و مدبرانه انجام دادند، مانند اقدامی که پدر بزرگوارشان در صفین مجبور به انجامش شدند.
پس صورت مسأله را درست بفهمیم، همین
#پذیرش_قطعنامه_مدبرانه_و_عاقلانه
#تحمیل_قطعنامه_غیرمسئولانه
#قطعنانه_598
حمید رسایی
https://eitaa.com/mesagh
خط تحریف این بار کم رمق تر...
آیا جام زهری دیگری در راه است؟/واکنش به هنگام جریان حزب اللهی وانقلابی کار را بر خناسان دشوارمیکند.
🔴 نویسندگان و گویندگان جبهه انقلاب بایدمراقب باشند نگذارند خناسان وخط تحمیل وسازش بیان امروز حضرت آقا درخصوص مدبرانه دانستن تصمیم امام راحل درماجرای جام زهر و قبول قطعنامه را تحریف کنند.
🔸نباید اینگونه القا شود که قطعنامه ۵۹۸ گزینه ای ایده آل یا حتی مطلوب بوده است.
🔸مقصود رهبر معظم انقلاب ازمدبرانه بودن اقدام امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) این است که گزینه ی قبول ۵۹۸ با توجه به شرایط تحمیلی ایجاد شده توسط جریانات درونی نظام،مدبرانه ترین تصمیم بود.
🔸یعنی این تدبیر درمقابلِ ادامه ی دفاع مقدس نیست،بلکه این تدبیر گزینه ای درمقابل تصمیم هیجانی،تصمیمی ناشی ازترس ازقضاوت خودی های بی تاب و هرتصمیم غیراسلامی وشتاب زده ی دیگراست.
🔸و لحظه شناسی خواص جبهه حق درآن مقطع و اظهار آمادگی ازسوی تاثیرگذاران و نیزهجمه ی منطقی جبهه انقلاب به اردوگاه تزویر،قطعا شرایط را به گونه ای ترسیم می کرد که گزینه ی مدبرانه،ادامه ی آن دفاع مقدس باشد.
🔰توصیفات جان سوز امام خمینی و تصریح به جام زهر نامیدن قطعنامه 598 و تصریح امام خامنه ای به توطئه بودن این موضوع،راه را برتحریف گران بسته است.
مانند این بیان حضرت آقا که کاملا مدعای مذکور را تایید میکند:
قطعنامه را هم که امام قبول کرد،بهخاطر این فشارها نبود. قبول قطعنامه از طرف امام،به خاطر فهرست مشکلاتی بود که مسؤولین آن روز امور اقتصادی کشورْ مقابل روی او گذاشتند و نشان دادند که کشور نمیکِشد و نمیتواند جنگ را با این همه هزینه، ادامه دهد. امام مجبور شد و قطعنامه را پذیرفت. پذیرش قطعنامه، به خاطر ترس نبود؛ به خاطر هجوم دشمن نبود؛ به خاطر تهدید امریکا نبود؛ بهخاطر این نبود که امریکا ممکن است در امر جنگ دخالت کند. چون امریکا، قبل از آن هم در امر جنگ دخالت میکرد. وانگهی؛ اگر همهی دنیا در امر جنگ دخالت میکردند، امام رضواناللَّه علیه، کسی نبود که رو برگرداند. بر نمیگشت! آن، یک مسألهی داخلی بود؛ مسألهی دیگری بود. بیانات در اجتماع پرشکوه زائران مرقد امام خمینی(ره) ۱۴/۰۳/۱۳۷۵
👈بنابراین بربسیجیان امام خامنه ای فرض است که درخصوص این موضوع با زبان و قلم خود روشنگریِ کامل کنند.
🔴 نکته ی دیگرآنکه علت اشاره ی امروز حضرت امام (مدظله العالی) به توطئه ی ۵۹۸ باید مسئله ی اصلی تحلیل گران بیانات معظم له باشد
که در این راستا مختصری عرض می شود:
با نگاه کلی،موضوعاتی که قابلیت تطبیق با توطئه ی ۵۹۸ را دارند عبارت اند از:
🔻نبود مبارزه مطلوب با فساد
🔻قضیه عملی نشدن انتقام سخت
🔻مسئله ی برجام
🔻مسئله ی هجمه ها و تهدیدات متوالی ومتناوب ایالات متحده وجریان صهیونیسم علیه انقلاب
🔻مقاومت سید حسن نصرالله بر لزوم قصاص عادلانه و قتل یک سرباز صهیونیست
(آیا خط سازش داخلی قصد فشار بر سید مقاومت را دارند تا ازقصاص عادلانه دست بکشد؟ هرچند سیدعزیز مصداق تَزُولُ الْجِبَالُ وَ لَا تَزُلْ است.)
🔹که نزدیک ترین گزینه ها به ذهن با توجه به عناصر مشترک به هر دو موضوع عبارت است ازتهدیدات و هجمه های به محورمقاومت و به خصوص انقلاب اسلامی و به ویژه موضوع انتقام سخت
🔹و اگر بنا داریم جام زهرها تکرار نشود می بایست با مقاومت در برابر خط سازش شرایط را به گونه ای فراهم آورد که گزینه هایی مانند قبول ۵۹۸ ،صلح امام حسن،سکوت امیرالمومنین پس از رحلت پیامبر دربرابر هتاکی ها و هجمه ها و نظایر آن تبدیل به تنها راه چاره برای امام امت نشوند.
🔹لازم است این مسئله را درجامعه مطرح کنیم که آیا اصرار نهادها و رسانه ها بر انتقام سخت نامیدن اصابت تعدادی موشک به عین الاسد قبل از سخنرانی آقا در 18/10/98 ،خط غفلت بود یا خط تحمیل و اگر از روی غفلت این واکنش ضعیف را انتقام سخت نامیدند چرا به اشتباه خود اقرار نکرده و ازامام و امت عذرخواهی نکردند.
🔹همچنین سخنان قاطع اخیر سید حسن نصرالله ادام الله عزه اندک تردید در این موضوع را از میان برد و به دلیل اعتمادی که جبهه حزب الله به سید حسن دارد فهمیدیم که مدیریت نظامی ما نیز دراین موضوع بد عمل کرده و کلام سیدمقاومت اعتراضاتی صریح به تصمیم واقدام ضعیف مدیریت نظامی ما و عدم هم خوانی آن با نگاه فرماندهی کل قوا در تحقق فرمان انتقام سخت دارد.
🔹و جهت گیری دولت شبه تعطیل و لیبرال موجود که قصد ایجاد دو حاکمیتی در فضای کشور و سوق دادن بخشی از جامعه به پذیرش فشارهای خارجی را دارد،یکی از علل بیانات امروز ولایت امر است.
بنابر این؛
اولا باید تحریف گران وخناسان ازتحریف بیان امروز حضرت آقا نومید گردند.
ثانیا لازم است در این برهه و همه ی برهه ها شرایط را به گونه ای تغییر دهیم که گزینه های تحمیلی از افق انتخاب ولی خدا حذف شوند.
✍️حجت الاسلام رحمت الله معظمی
https://eitaa.com/mesag
23.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 ماجرای مستند «کودتای خزنده» بیبیسی فارسی
♦️ اخیرا بی بی سی فارسی در مستندی به صوت نواری به جا مانده از دفاع مقدس می پردازد که در آن گفتگویی از صحبت های فرماندهان وجود دارد . اما ماجرای این فایل صوتی چیست؟
#دفاع_مقدس #کودتای_خزنده #بی_بی_سی
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 فیلمی کمیاب از آرشیوی قدیمی
👤 کوچکترین رزمنده دفاع مقدس . . .
♦️ دیدنش حیرت و شرمندگی دارد❗️
#دفاع_مقدس #جبهه
https://eitaa.com/mesagh
🔘 بهترین تک تیرانداز جهان
👤 شهید عبدالرسول زرین معروف به صیاد خمینی و گردان تک نفره
♦️ وقتی ما به اسطورههای واقعی خود بی اعتنا باشیم دشمنان توهمات خود را به جای اسطوره به فرزندان ما قالب میکنند.
#سلم #دفاع_مقدس #جبهه #صیاد_خمینی
https://eitaa.com/mesagh
🔘 زمانه، زمانه سکوت نیست...
♦️ سکوت اصلاً جایز نیست مخصوصاً برای اهل حق، مسلمانان و خصوصاً تشیع... آن هم وقتی که ظالمان و فاسدان عالم با تمام توان و امپراطوری رسانهای خود سعی و تلاش حداکثری خود را به کار گرفتهاند تا عقاید باطل و فاسد و سبک زندگی مادون حیوانی خود را به تمام بشریت القاء و تحمیل کنند، نه تنها سکوت جایز نیست بلکه ممکن است حرام نیز باشد. البته سخن خام و ناپخته بدتر از سکوت بجا و حساب شده است. چاره کار چیست؟
🔹 بین سکوت و سخن حالت سومی نیز وجود دارد! و آن، پژواک سخن پخته و کلام حق دیگران بودن است. اگر حرف حسابی برای گفتن نداریم و یا فاقد تخصص لازم برای اظهار نظر در خصوص مسائل مختلف هستیم باز هم سکوت جایز نیست! البته لازم نیست خودمان سخن بگوییم بلکه میتوانیم حرف حساب دیگران و نظرات کارشناسانه سایرین را بازتاب و انتشار دهیم و پژواکی باشیم بر سخن پخته و کلام حق و شعاع تاثیر آن را گسترش و افزایش دهیم.
🔸 امروزه به همان مقدار که رسانه و فضای مجازی آن هم به خاطر سلطه دشمنان تهدید آفرین بوده فرصتهایی نیز به وجود آورده است که به قول امام خامنهای "خطر از یک جهت و فرصت از دو نظر" خطر بسیار مهم، اشاعه شبهه و ایجاد انحراف فکری است و اما فرصتهای ایجاد شده، یکی این است که ما نیز از این شبههها مطلع میشویم و دوم اینکه میتوانیم از همین طریق شبههها را برطرف کنیم. ارزش و اهمیت انتشار کمتر از تولید نیست و اساسا تولیدات مفید بدون انتشار مناسب ابتر خواهند بود.
👤 حسین کاوه ✍️
#سلم #انتشار_خوب #بازنشر_مفید
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻پس از تعهد ترکیه به عقبنشینی؛
💢 ارتش سوریه در آستانه آغاز عملیات جدید در جنوب ادلب
روزنامه الکترونیکی رای الیوم به نقل از منابع آگاه اعلام کرده که ترکیه با عقب نشینی نیروهایش از جنوب ادلب به نفع ارتش سوریه پس از گفتگوهای نفس گیری که با طرف روسی در ماه جاری در آنکارا انجام داده، موافقت کرده است.
➕به گفته این منابع، این مساله بدان مفهوم است که ارتش سوریه در آستانه عملیات سرنوشت ساز علیه گروههای تروریستی که در جنوب جاده ام ۴ هستند، قرار دارد.
➕ به گزارش رای الیوم، نیروهای ترکیه بخشی از نیروهای خود را از مناطق جبل الزاویه در جنوب ادلب خارج کرده اند و خبری از ستونهای نظامی و تجهیزات لجستیکی آنکارا به داخل اراضی سوریه هم، آنگونه که منابع محلی گفته اند، نیست و این روند به طور کامل متوقف شده است.
🔻در این گزارش همچنین آمده است: از شمال غرب سوریه خبر میرسد که ارتش سوریه خود را برای نبرد سرنوشتساز به منظور تسلط بر جبل الزاویه در جنوب ادلب آماده میکند و گلوله باران توپخانهای منطقه شروع شده است و این همزمان با حملات هوایی جنگندههای روسیه است.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 رویکرد ایران در قبال افزایش فشارهای آمریکا از نگاه تحلیلگران نیویورکتایمز
🔻تحلیلگران نیویورک تایمز:
💬 در حالی که آمریکا فشار را افزایش میدهد، گزارشهای اطلاعاتی نشان میدهد که ایران به رویکرد لحن آرام پایبند میماند. دولت ترامپ انتقاد از ایران را بیشتر کرده اما تهران، راه مدارا را برگزیده است.
1️⃣ کارزار ترامپ برای بدنام و منزوی کردن ایران، با موضع کنونی تهران همخوانی ندارد. مقامهای آمریکایی و متحدانش که از جزییات یک گزارش اطلاعاتی تازه آگاه شدهاند میگویند که رهبر ایران، انجام هرگونه تلافی بزرگ و مستقیم علیه آمریکا را، دست کم در حال حاضر، منع کرده و تنها اجازه فعالیتهای سایبری را داده است.
2️⃣ مقامهای آمریکاییِ آشنا به این اطلاعات میگویند که ایران همچنین طرحهای سال گذشتهاش برای وارد کردن یک شوک انتخاباتی در پاییز امسال را رها کرده است؛ طرحهایی همچون حمله به کشتیرانی در خلیج فارس یا تاسیسات تولید نفت خاورمیانه به منظور آسیب زدن به اقبال انتخاباتی دونالد ترامپ.
3️⃣ به گفته مقامهای آمریکایی، اروپایی و ایرانی، در پی گسترش همهگیری و فلج شدن اقتصاد جهانی، ایران در طرحهای خود بازسنجی کرد و هرگونه حمله به زیرساختهای تولید نفت را بیخاصیت دانست. همچنین ایران بر این باور است که هرگونه حملهای فراتر از حملات سایبری پنهان، به سود ترامپ خواهد بود چرا که به او این امکان را میدهد که پشتوانه انتخاباتیاش را تقویت کند و برای او فرصتی برای یک واکنش نظامی فراهم میآورد. اطلاعات متحدان نشان میدهد که ایران به این نتیجه رسیده که خویشتنداری، بهترین راه برای جلوگیری از انتخاب دوباره ترامپ است.
4️⃣ برخی مقامهای دولت ترامپ هم این خویشتنداری ایران را تصدیق میکنند. الیوت آبرامز، نماینده وزارتخارجه در امور ایران، این هفته به خبرنگاران گفت که ایران "با درجه مشخصی از احتیاط" حرکت میکند هرچند مدعی شد که دلیل این خویشتنداری، حمله ژانویه گذشته آمریکاست که در آن سپهبد قاسم سلیمانی به قتل رسید.
5️⃣ هرچند اطلاعات آمریکا درباره مقاصد ایران همیشه غیردقیق بوده و مقامهای آمریکایی درباره جزییات شواهدی که در پس ارزیابیهای تازه شان از خویشتنداری ایران است، سخنی نمیگویند اما میگویند که بیعملی نسبی ایران با گامهای اخیرش در خاورمیانه، سازگاری دارد.
6️⃣ متحدان آمریکا میگویند که رهبران ایران متقاعد شدهاند که آمریکا و اسراییل، در حال انجام عملیاتی علیه آنان هستند اما از تلافی جدی خودداری میکنند. مقامهای ایرانی احساس کردند که حملاتی شبیه انفجار نطنز، یک تله است تا آنها تلافی کرده و سپس آمریکا و اسراییل دست به واکنش نظامی بزنند.
▫️ nytimes.com/2020/09/19/us/politics/us-iran-election.html
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 فرمانده نیروی زمینی ارتش: بهترین دفاع حمله است
امیر حیدری: تاکنون رویکرد ارتش تدافعی بوده است، اما امروز از این موضوع عبور کردهایم و رویکرد تهاجمی داریم. یعنی نخواهیم نشست تا دشمنی به ما حمله کند تا بصورت پدافندی عمل کنیم.
https://eitaa.com/mesagh