5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مستندساز آمریکایی:
📍فقر در حال فروپاشی خانواده ها و از بین بردن تار و پود اجتماعی است...!
@mesagh
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جنت یلن، گزینه پیشنهادی بایدن برای وزارت خزانهداری:
📍مردم برای به دست آوردن غذا و پرداخت اجارهبها و قبضها دست و پا میزنند...!
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🎙برخی نکات طرح شده در نشست اقتراحی "اشکال انتقام سخت در جهت بازدارندگی".
موسسه فتوح اندیشه/۱۳آذر۹۹/حجةالاسلام قنبریان
🔷۱. فاصله انتقام در فرهنگ قرآن و حقوق بین الملل:
🔹خداوند در مقابل ترور نافرجام رسول الله(ص) و اخراج ایشان از مکه، "جنگ" بدر را رقم زد!(آیه۶۰حج و روایات ذیلش در تفسیر قمی ج۲ص۸۶) اینجا سخن از "مقابله به مثل" و "نصرت الهی" است.
🔹پیامبر(ص) در مقابل کشته شدن سفیرش (حارث بن عمیر ازدی که حامل پیام به امیر بُصری بود) توسط فرمانده نصرانیان عرب، "جنگ" موته را رقم زد. چون زدن سفیر، زدن شخصیت حقوقی مسلمین و زدن نظام محمدی است.
🔹اما در حقوق بین الملل، انتقام بدین شکل را مُجاز نمی شمارند ولو ابرقدرتها مرتکب می شوند!
"اقدام تلافی جویانه" و "مقابله به مثل"، چه مسلحانه و چه غیر مسلحانه(تحریم، بلوکه اموال و...) براساس ماده۵۰طرح کمیسیون حقوق بین الملل ممنوع اعلام می شود!
"اقدام مشابه" و "اقدام متقابل" با تلافی و مقابله به مثل فرق می کند. اقداماتی است که اولاً مُجاز نیست، اما در مقابله با متخاصم جایز است. مثل عمل نکردن به تعهدات متقابل برجام تا طرف مقابل وادار شود خسارت را جبران کند و به تعهداتش عمل کند!
⬅️ مستکبرین این حقوق را رعایت نمی کنند؛ تحریم و ترور و...می کنند اما تلافی جوئی و مقابله به مثل ما را با توجه به قوانین بین المللی منع و دعوت به خویشتن داری می کنند!!!
🔶۲.فاصله قوانین و اجرای ما تا همین ظرفیت بین المللی:
🔸تا اسم انتقام می آید نباید فقط به نهاد نظامی نگاه کرد. همانطور که موشک ،سکوی پرتاب دارد؛ نیروی نظامی هم برای انتقام، سکوی اقدام می خواهد. تصمیم سازی از امنیت ملی و دولت و وزارت خارجه هم می گذرد. اطلاع یافتن آمریکائی ها از طریق دیپلماتها اثر موشک را می کاهد!
🔸بیست ماه پیش(۹۸/۲/۳)قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه بعنوان سازمان تروریستی، با ۱۲ ماده تصویب و ابلاغ شد.
در ماده۲ دولت موظف به اقدام متقابل در چارچوب مصوبات شورای عالی امنیت ملی شد.
در ماده ۶ آمده:"وزارت خارجه با همکاری سایر دستگاه ها موظف است با استفاده از ظرفیت های حقوقی، سیاسی، دیپلماسی دفاعی برای #تعطیلی_پایگاه_های_آمریکایی_در_منطقه تلاش نموده و بهره مندی نیروهای آمریکائی از تاسیسات، تجهیزات، منابع مالی و سایر کمکهای احتمالی کشورهای منطقه را خاتمه دهد"!
در مواد دیگر "وزارت اطلاعات" و "قوه قضاییه" را هم مامور اقداماتی کرده است.
در ماده۱۱ آمده:"دولت وکلیه دستگاه های مشمول این قانون موظفند #هر_چهار_ماه یکبار گزارش عملکرد خود را به کمیسیون امنیت ملی برای طرح در مجلس ارائه نماید!
یعنی بایدتا حالا ۵گزارش داده شده باشد!!!
⬅️این قانون نه تلافی جویانه و مقابله به مثل(منطق قرآن) بلکه در حد "اقدام متقابل" است. اما بعد از ۲۰ ماه چه چیزی برای گفتن در عرصه عمل دارد؟! چه نظارت و مطالبه جدی در اینباره شده است؟!
🔸قانون "اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها" که اخیرا(۱۱آذر)در ۶ماده تصویب شد هم نه انتقام و تلافی، بلکه اقدام متقابل است؛ اما باز می بینید دولت زیربار نمی رود! این چند دسته گی پیام ضعف به دشمن داده است!
⬅️بنظر میرسد سیاسیون در دو دسته: برخی می خواهند "با برجام" و برخی می خواهند "از برجام" انتقام بگیرند!...
⭕️نسبت راهبرد کلان اخراج آمریکا از منطقه و اقدامات موضعی و نقطه زنی:
🔺انتقام سردار، اخراج آمریکا از منطقه است؛ لکن تقویت و جهت دهی حس عمومی انتقام بعنوان پشتیبان این راهبرد، اقدامات موضعی و نقطه ای موثر و پیش برنده می خواهد.
در نمونه تاریخی: انتقام سیدالشهدا(ع) در فرهنگ شیعی، ظهور و فرج مهدی آل محمد قرار داده شد؛ اما قصاص قاتلین کربلا توسط مختار، قیام توابین و خونخواهان متعدد حسین(ع)، از سوی ائمه تایید می شد ونقاطی در آن مدار دیده می شد. اینجور، هم شعله انتقام خاموش نمی شد و هم راهبرد کلان فراموش نمی شد.
باید دید عین الاسد یا برخی تحرکات مشابه در نسبت با اخراج آمریکا از منطقه ، نسبت قصاص قتله کربلا توسط مختار با طلب ثار با امام منصور را دارد؟!
🔺در مکتب سلیمانی انتقام، این دو بُرد کوتاه مدت و بلند مدت را داشت: در انتقام شهدای مدافع حرم و حججی، هم مواضع داعش موشک باران یا مورد حمله قرار می گرفت(کوتاه مدت)،هم برای اضمحلال داعش برنامه ریزی و وعده زمانی (سه ماه) داده می شد و زودتر از موعد وفا می شد! آن موشکها و حمله ها، هم تشفّی قلوب در جنایات خاص داعش بود و هم جزئی از راهبرد اضمحلال داعش !
الان هم به چنین اقدامات جهت دار و پیوسته ای محتاجیم.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
قانون اقدام متقابل مجلس.pdf
278.3K
💢قانون اقدام متقابل علیه آمریکا مصوب اردیبهشت۹۸/ ابلاغ شده از سوی رئیس جمهور به دستگاه های مربوطه!
❗️ببینید ۸ماه قبل از ترور سردار سلیمانی، وزارت اطلاعات، وزارت خارجه و... در قبال شناسایی تروریست های سنتکام و برنامه ریزی برای اخراج آمریکائی ها از منطقه چه وظایف محوله ای داشته اند؟!
❗️تا حالا ۲۰ماه از این قانون گذشته و باید براساس ماده ۱۱، پنج گزارش از وزارتخانه های اطلاعات و خارجه و قوه قضاییه به کمیسیون امنیت ملی مجلس داده شده باشد!
❓آیا چیزی از این قانون انجام شد؟! آیا انجام جدی اش نمی توانست پیشگیری از ترور سردار سلیمانی و شهید فخری زاده باشد؟!
❓دولتی که قانون پذیرفته و ابلاغ شده اش را اجرا نکرده، چه ضمانتی دارد قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها(مصوب ۱۱آذر ۹۹) را -که از اول نپذیرفته- اجرا کند؟!
❗️ظاهرا در ماه های آتی نه نتانیاهو ترس از انتقام دارد و نه رئیس جمهور ترس از استیضاح و دادگاه!
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴ادای احترام رسمی فرمانده ارشد نیروی دریایی آمریکا به افسران نیروی دریایی سپاه / نیروی دریایی سپاه با چه زبانی با آمریکا گفتگو میکند؟!
🔹🔸ساموئل پاپارو، فرمانده ارشد نیروی دریایی آمریکا در خاورمیانه مدعی شده که پس از چند ماه تلاش در دور جدید تنش ها در منطقه، به بازدارندگی محتاطانه در برابر نیروی دریایی سپاه رسیده اند. او البته تاکید کرده که این بازدارندگی نسبی و شکننده است و با رویدادهای جهانی و وقایع منطقه تشدید میشود.
♦️دریادار ساموئل پاپارو، فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی مستقر در بحرین، در نشست سالانه منامه که به میزبانی موسسه بینالمللی مطالعات استراتژیک، برگزار شد، همچنین روابط بین نیروهای دریایی ارتش آمریکا و سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران را همراه با «احترام سالم» توصیف کرد.
♦️اما جدای از درست یا غلط بودن ادعای مطرح شده این فرمانده ارشد نظامی آمریکا در خاورمیانه، یک چیز یقینی است و آن اینکه مجموع اقدامات متقابل چند ماه اخیر نیروی دریایی سپاه در خاورمیانه سبب شده که بزرگترین نیروی دریایی جهان باید ماهها تلاش کند تا در برابر موازنه بههم ریخته شده توسط نیروی دریایی سپاه بتواند بگوید بازدارندگی محتاطانه برقرار کرده است.
♦️اگر افسران نیروی دریایی سپاه دیپلمات بودند و به عنوان نفر مذاکره کننده با آمریکا تعیین می شدند، بی آنکه نیازی به محدودسازی یا بتن ریزی در دستاوردهایشان داشته باشند، الان صورت مساله برجام این بود که باید ابتدا آمریکایی ها آنقدر امتیاز بدهند تا در منطقه تا حدی محترم محسوب شوند و وزرای خارجه آمریکا و اروپا موظف بودند که مثل ترامپ حتی بعد از تکه تکه شدن گلوبال هاوک، از نیروی هوایی سپاه تشکر کند که علاوه بر آن پهباد فوق پیشرفته آمریکایی، هواپیمای دیگری را از آمریکا منهدم نکرد و در موضع ادب و احترام در برابر ایران قرار بگیرد و زبان به تشکر هم باز کند.
♦️حال سوال اساسی اینجاست که چرا در حوزه نظامی می توانیم کاری بکنیم که بزرگترین ارتش های دنیا باید از احساس محترم شمرده شدن از طرف نیروی دریایی سپاه با افتخار یاد کنند ولی در حوزه مذاکرات هسته ای، طرفهای آمریکایی در اوج مذاکرات به خود اجازه توهین به مردم ایران را بدهند؟!
♦️شاید بخشی از جواب این سوال در مکالمه افسر نیروی دریایی سپاه با رزمناو انگلیسی مونتروز فاکس ترات236 در اوج عملیات نظامی دریایی که چند ماه قبل اتفاق افتاد نهفته باشد؛ همان مکالماتی که افسر ایرانی به مسئول شناور انگلیسی میگوید: «اگر اطاعت کنید، در امان میمانید». و تصریح می کند: «ناو جنگی اف236! من شناور جنگی نیروی دریایی سپاه هستم. نفتکش «بریتیش هریتیج» تحت کنترل من قرار دارد. به تو دستور میدهم در مأموریت من دخالت نکن»
♦️البته این را نباید از یاد برد که اعتبار این مکالمه به اراده اثبات شده سپاه در پاسخ متقابل به کشورهای مهاجم همانند موشک باران عین االاسد، منهدم کردن گلوبال هاوک، توقیف نفتکش های کشورهای غربی و همچنین تلاش های شبانه روزی برای ارتقا قدرت بومی نیروی دریایی سپاه با اتکا به خود همانند راه اندازی ناو اقیانوس پیمای پشتیبانی و اطلاعاتی اخیر «شهید رودکی» بر میگردد.
♦️برای دولت نیز این راه بسته نیست و آنها هم می توانند همانند سپاه، همین موفقیتها را در برابر آمریکا و کشورهای اروپایی در همین برجام نیمه جان به دست آورند؛ گام اول و ساده هم میتواند اجرایی کردن کامل و به موقع «طرح اقدام راهبردی مجلس برای مقابله با تحریمها» باشد.
✍ #مهدی_جهانتیغی
@mesagh
💢دکتر علیاصغر زارعی نماینده ادوار مجلس دار فانی را وداع گفت
♦️این جانباز و رزمنده دوران دفاع مقدس، مسئولیتهایی چون فرماندهی ستاد جنگ الکترونیک سپاه پاسداران، ریاست دانشکده فنی دانشگاه امام حسین(ع) و جانشینی سازمان پدافند غیرعامل را نیز در کارنامه خود داشت.
♦️ایشان از مخالفان سرسخت برجام بود و صحنه گریه وی در روز تصویب 20 دقیقه ای برجام، مدت ها در رسانه ها منتشر شد.
🆔 @mesagh
💢پاسخ آیت الله رئیسی درباره حضور در انتخابات ریاست جمهوری: به چیزی غیر از قوه قضائیه فکر نمیکنم
🔹🔸محمدپور، دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی روایتی از جلسه روز گذشته دانشجویان با رئیس قوه قضائیه را بازگو میکند.
♦️وی به پاسخ حجت الاسلام رئیسی به حضور احتمالی اش در عرصه رقابتهای انتخاباتی نیز اشاره میکند: از ایشان خواستیم درمورد احتمال حضورشان در انتخابات ۱۴۰۰ توضیح دهند که با قدرت گفتند: "من به چیزی غیر از قوه قضائیه فکر نمیکنم. "
🆔 @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 بودجه نهادهای فرهنگی کشور چقدر است؟
🔺هر ساله همزمان با ارائه لایحه بودجه به مجلس، برخی رسانه ها توجهات را به سمت بودجه نهادهای فرهنگی جلب می کنند و سعی می کنند با ایجاد دوگانه های کاذب، به مخاطب القاء کنند که نهادهای فرهنگی، هیچ خاصیتی ندارند و بودجه آنها بسیار سنگین است و بهتر است صرف معیشت مردم شود.
🔺 و اما...
جمع کل بودجه سال 1400 چقدر است؟
2.435.707.898.600.000 تومان.
یعنی:
2 بیلیارد و 435 بیلیون و 707 میلیارد و 898 میلیون 600 هزار تومان.
👈 اسامی و بودجه برخی نهادهای فرهنگی مورد اتهام:
1️⃣ شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: 35 میلیارد تومان.
2️⃣ جامعة المصطفی العالمیه: 465 میلیارد تومان.
3️⃣ موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی "ره" : 23 میلیارد و 500 میلیون تومان.
4️⃣ بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس: 67 میلیارد تومان.
5️⃣ بنیاد حفظ و نشر آثار امام خمینی "ره" : 34 میلیارد تومان.
6️⃣ ستاد راهیان نور: 30 میلیارد تومان.
7️⃣ ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر: 35 میلیارد تومان.
8️⃣ دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم: 205 میلیارد تومان.
9️⃣ مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام: 75 میلیارد تومان.
🔟مجمع جهانی تقریب مذاهب: 43 میلیارد تومان.
جمع بودجه این ده نهاد:
1.021.000.000.000 تومان.
یعنی:
1 بیلیون و 21 میلیارد تومان.(یک هزار میلیارد تومان.)
🔺 به نظر شما این رقم، چند درصد از بودجه کل را تشکیل می دهد؟
فقط: 0/04 %( چهار صدم درصد!) یعنی بودجه این نهاد ها، به اندازه نیم درصد از بودجه کل هم نیست!
🔺 نکته مهمتر این است که مغفول واقع می شود این است که این رقم ها فقط بر روی کاغذ است و در موقع تحویل بودجه به این سازمان ها، 30 تا 40 درصد بودجه مصوب در اختیارشان قرار می گیرد و گاهی اوقات حتی کمتر از آن، یعنی آش نخورده و دهن سوخته!
🔹 تذکر: اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان را یادتان هست؟ 16 برابر این مبلغ بود!
🔹 اما افراد مغرض به ما اینگونه القاء می کنند که تمام مشکلات کشور لنگ همین کمتر نیم درصد بودجه است که آن هم کامل تحویل این سازمان ها نمیشود!
🔺چرا کسی از بودجه وزارت صمت، وزارت رفاه، وزارت نفت، وزارت آموزش و پرورش و ... سوال نمی پرسد؟
🔺چرا مطالبه ی اصلی را به سمت نهادهایی که مسئول مستقیم رسیدگی به معیشت مردم هستند نمی برند؟ و نمی پرسند: این همه بودجه چه شد؟
🔻پس معلوم میشود این همه جار و جنجال بر سر بودجهی نهادهای فرهنگی مذهبی، محملی است برای فرار از پاسخگویی به مردم که با میلیاردها پول مردم چه کردند؟ فرار به جلو از این حرفهای تر دیده یا شنیده بودید؟
🔺 نکته جالب تر آنجاست که بودجه نهاد ریاستجمهوری در هشت سال گذشته با رشد 839 درصدی از 50 میلیارد تومان به 469 میلیارد تومان رسیده است یعنی حدود 3 برابر بالاتر از بودجه سازمان مدیریت بحران و 4 برابر بالاتر از بنیاد ملی نخبگان کشور
@mesagh
👇🌹# بعضى مواقع آزمايشات الهى به قدرى سخت می شودكه انبيا را نيز مضطرب مى كند
#سوره_بقره_ایه_۲۱۴
💫أمْ حَسِبْتُمْ أَن تَدْخُلُواْ الْجَنَّةَ وَلَمَّا يَأْتِكُم مَّثَلُ الَّذِينَ خَلَوْاْ مِن قَبْلِكُم مَّسَّتْهُمُ الْبَأْسَاء وَالضَّرَّاء وَزُلْزِلُواْ حَتَّي يَقُولَ الرَّسُولُ وَالَّذِينَ آمَنُواْ مَعَهُ مَتَي نَصْرُ اللّهِ أَلا إِنَّ نَصْرَ اللّهِ قَرِيبٌ
«آيا گمان كرديد داخل بهشت مى شويد وحال آنكه هنوز مانند آنچه بر پپشينيان شما گذشت به شما نرسيده است؟! آنان گرفتار تنگدستى و ناخوشى شده و چنان زير و زبر شدند كه پيامبر و افرادى كه ايمان آورده و همراه او بودند، گفتند: يارى خدا چه وقت خواهد بود؟ آگاه باشيد كه يارى خداوند نزديك است.»
🌹پیام :
آماده باشيم، آزمايشات الهى به قدرى سخت است كه بعضى مواقع انبيا را نيز مضطرب مى كند. «يقول الرسول والذين آمنوا معه متى نصر اللَّه»
👇🌹امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی ۱۳۹۲/۰۵/۱۸
هدایت الهی، دستگیری الهی، لطف الهی آن وقتی است که ما همه ی موجودی توان خود را - که آن هم متعلق به خدای متعال است - وارد صحنه کنیم؛ از فکر و تدبیر، از نیروی جسمی و توان کار، از امکانات عظیم نیروی انسانی کشور، از همه چیز استفاده کنیم؛ آن وقت خدای متعال قطعاً تفضل خواهد کرد.
بسیاری بودند که در مقاطعی، از آینده ی کشور مأیوس میشدند. ما در این سی و چند سال، تجربه های متعددی داریم؛ بودند افرادی که یا نزدیکبین بودند، یا دچار ضعف باور به کمک الهی بودند، یا حسن ظن به وعدهی الهی نداشتند؛ در یک مواقعی،«و زلزلوا حتّی یقول الرّسول و الّذین ءامنوا معه متی نصر الله»؛ در طول تاریخ هم پیش آمده است؛ در همان مواقع، خدای متعال کمک کرده است.
☘️🌹تدوین : رجبعلی بازیاد
@mesagh
کمیسیون اروپا و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با صدور بیانیهای مشترک خواستار همکاری با دولت جدید ایالات متحده برای حفظ برجام شدند.
به گزارش مشرق، در این بیانیه که یک نسخه آن تحت عنوان «دستورکار جدید اتحادیه اروپا و آمریکا برای تحول در جهان» در تارنمای شورای اروپا منتشر شد، آمده است: لازم است که آمریکا و اتحادیه اروپا برای حفظ برنامه جامع اقدام مشترک، یا توافق هستهای ایران، که در سال ۲۰۱۵ به تائید شورای امنیت سازمان ملل رسید با یکدیگر همکاری کنند.
این بیانیه میافزاید: برجام ستون کلیدی معماری منع اشاعه (تسلیحان کشتار جمعی) در جهان به شمار میرود و ما باید بیشتر کردن دستاوردهای آن همکاری کنیم
@mesagh