⭕ ماجرای هولناک کشف گورهای دسته جمعی در مدارس کانادا
🔹کشف بقایای 751 جسد که اغلب آنها کودک بودهاند در فاصله کمتر از یک ماه از کشف یک گور جمعی حاوی بقایای اجساد دستکم 215 کودک بومی که برخی از آنها حدود سه سال سن داشتند، در محوطه یک مدرسه شبانهروزی در «بریتیش کلمبیا» کانادا اخیرا خبرساز شده است.
🔹جاستین ترودو نخستوزیر کانادا در اولین واکنش خود به این فجایع، در صفحه توییتری خود نوشت: این یادآوری دردناک از فصل تاریک و شرمآور از تاریخ کشور ما است.
🔹اینها تنها یافتههایی تلخ از تاریکترین فصل تاریخ این کشور و وقایعی است که یکی از رهبران بومی کانادا آن را «فقدان غیرقابل تصور» توصیف کرده است، میباشد.
🔹در پی کشف دو گور جمعی بزرگ در کانادا، بومیان این کشور جستوجو برای یافتن گورهای مشابه در سرتاسر این کشور را آغاز کردند.
🔹وزارت خارجه چین نیز گفته دولت کاناد بهجای اینکه به عذرخواهی لفظی بسنده کند، سیاستهایی برای حمایت از حقوق بومیان اتخاذ کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 جیمز جفری سفیر پیشین آمریکا در عراق و سوریه:
💢 ایران یک قدرت خارقالعاده در خاورمیانه است
🔻امروز به سختی مساله ای در منطقه پیدا میکنید که بدون همکاری ایران قابل حل باشد...
💢 ساجد جاوید وزیر بهداشت انگلیس شد
🔻 کمتر از دو ساعت پس از کنارهگیری فضاحتبار «مت هنکاک» از وزارت بهداشت انگلیس، «ساجد جاوید» مسلمان به عنوان جانشین او برای هدایت سکان مدیریت بحران کرونا معرفی شد.
🔻 دفتر نخستوزیری انگلیس شامگاه شنبه اعلام کرد که الیزابت دوم ملکه این کشور انتصاب نامبرده را تائید کرده است. جاوید پیشتر وزیر کشور، مسکن و جوامع محلی و تجارت بینالملل انگلیس بوده است. آخرین سمت او در سال 2019 وزارت کلیدی دارایی بود که به دلیل مخالفت با برخی سیاستهای بوریس جانسون از مقام خود کنارهگیری کرد.
▫️ mshrgh.ir/1237838
💢 ایران، چین و روسیه خواستار تحقیق سازمان ملل درباره فاجعه گور جمعی کانادا
🔻 کشورهای چین، ایران، روسیه، بلاروس، کره شمالی، سوریه و ونزوئلا خواستار تحقیق سازمان ملل درباره فاجعه کشف گور جمعی کودکان بومی در کانادا شدند.
🔻 یک مقام ارشد هیأت نمایندگی چین در سازمان ملل گفت: ما عمیقاً درباره نقض جدی حقوقبشر علیه کودکان بومی در کانادا نگرانیم. در طول تاریخ، کانادا مردم بومی را ربوده، به قتل رسانده و فرهنگ آنها را از بین برده است.
🔻 حدود یک ماه پیش رسانهها از کشف گور جمعی حاوی جسد 215 کودک بومی در «بریتیش کلمبیا» خبر دادند و روز پنجشنبه نیز روزنامه «نشنالپست» از کشف صدها گور ثبتنشده در استان «ساسکاچوان» خبر داد.
▫️ fna.ir/2edpw
💢 آتشسوزی «مشکوک» در کلیساهای کانادا
🔻 همزمان با کشف دو گور جمعی کودکان بومی در کانادا، دو کلیسای کاتولیک در منطقه بومینشین غرب کانادا دچار آتشسوزی و تخریب شدند.
🔻 پلیس کانادا آتشسوزیها را «مشکوک» توصیف کرده است. دوشنبه گذشته هم دو کلیسا در آتش سوختند و تحقیقات درباره علت آن ادامه دارد.
▫️ fna.ir/2f169
💢 محکومیت قاتل جورج فلوید به 22/5 سال زندان
🔻دادگاهی در ایالت مینهسوتا، درک چاوین افسر پلیس شهر مینیاپولیس که حدود یک سال پیش جورج فلوید سیاهپوست را با گذاشتن زانو بر روی گردن وی به قتل رسانده بود، به 22/5 سال زندان محکوم کرد. این طولانیترین میزان محکومیت برای یک افسر پلیس در مینهسوتا است.
🔻مدعیالعموم خواستار محکومیت سی ساله برای چاوین شده بودند که تنها با 22/5 سال موافقت شد. چاوین 45 ساله در صورت داشتن رفتار خوب میتواند پس از گذراندن دوسوم محکومیت خود یعنی 15 سال از زندان آزاد شود.
🔻مرگ جورج فلوید سال گذشته موجی از اعتراضات ضد نژادپرستی در آمریکا را برانگیخت که بر صحنه سیاسی این کشور و به خصوص انتخابات ریاستجمهوری تأثیرگذار بود.
▫️ http://ydac.ir/5n66r
گزارشی از ماجرای ترور ۶تیر۶۰
[ص2⃣از 2]
سمت راست بدن پر از ترکش بود و قطعات ضبط صوت.قسمتی از سینه کاملاً سوخته بود. دست راست از کار افتاده بود و ورم کرده بود. استخوانهای کتف و سینه به راحتی دیده میشد. 37واحد خون و فراوردههای خونی به آقا زدند. این همه خون، واکنشهای انعقادی را مختل کرد. دو سه بار نبض افتاد. چند بار مجبور شدند پانسمان را باز کنند و دوباره رگها را مسدود کنند. کیسههای خون را از هر دو دست و هر دو پا به بدن تزریق میكردند، اما باز هم خونریزی ادامه داشت.
یکدفعه یکی از دکترها دست از کار کشید. دستکشش را درآورد و گفت: «دیگر تمام شد.» بیراه نمیگفت؛ فشار تقریباً صفر بود. یکی دیگر از دکترها به او تشر زد که چرا کشیدی کنار؟
فشار کمکم بالا آمد و دوباره شروع کردند.
دکتر منافی، همان طور که میآمد بیمارستان بهارلو، تلفن زده بود كه دکتر سهراب شیبانی، جراح عروق و دکتر ایرج فاضل هم بیایند. آقای بهشتی هم دکتر زرگر را خبر کرده بود.
دکتر محجوبی که حال و روز دکتر زرگر را دید، گفت: «نگران نباش، من خونریزی را بند آوردهام.»
عمل تا آخر شب طول کشید، اما دیگر نمیشد درمان را آنجا ادامه داد. کنترل امنیتی بیمارستان بهارلو مشکل بود.تنها بیمارستانی هم که میشد بعد از عمل مراقبتهای لازم را به عمل آورد، بیمارستان قلب بود. آن موقع رئیس بیمارستان قلب دکتر میلانینیا بود. چند ماه بعد، نام همین بیمارستان را گذاشتند «بیمارستان قلب شهید رجایی».
هلیکوپتر خبر کردند. نمیتوانستند بیمار را از میان ازدحام مردم نگران بیرون ببرند. محافظ پشت بیسیم گفته بود كه قلب ایشان صدمه دیده؛ رادیو هم همین را اعلام کرده بود.مردم نگران بودند که نكند قلب ایشان از کار افتاده باشد، آمده بودند و میگفتند «قلب ما را بردارید و به ایشان بدهید.»
با هزار ترفند، هلیکوپتر را وسط میدان بیمارستان نشاندند. تا برسند به بیمارستان قلب، خط مونیتور وضعیت نبض، دو بار ممتد شد.
دکترها میگفتند آقا چند مرتبه تا مرز شهادت رفته و برگشته. یکبار همان انفجار بمب بود، یكبار خونریزی بسیار وسیع و غیر قابل کنترل بود، یكبار هم جمع شدن پروتئینها در ریه و حالت خفگی. همهی اینها گذشت، اما بیمار تب و لرز شدیدی داشت.چند پتو میانداختند روی آقا. گاهی حتی دکترها بغلشان میکردند تا لرز را کمتر كنند. معلوم نبود منشأ این تبها کجاست؟ ضایعهی کوچکی هم در ریه دیده بودند.
آقا لولهی تنفس داشتند و نمیتوانستند حرف بزنند. خودشان کاملاً حس کرده بودند که دست راستشان کار نمیکند. اولین چیزی که با دست چپ نوشتند، دوتا سؤال بود؛ «همراهان من چطورند؟» «مغز و زبان من کار خواهد کرد یا نه؟»
دکتر باقی روی سطحی از پوست بدن کار میکرد كه برای ترمیم و پیوند به قسمتهای آسیبدیده برداشته بودند. زخمها زیاد بودند. درد زخمها خیلی زیاد بود، اما دکترها میگفتند تحمل آقا زیادتر است.میگفتند «اصلاً مسکّنها به حساب نمیآیند.»
بحث دکترها این بود که بالاخره تکلیف این دست چه میشود؟ شکستگیش رو به بهبود بود، ولی هیچ علامت حرکتی نداشت. چند نفر از جراحان و ارتوپدها بحث میکردند که دست قطع شود یا بماند.
امام مرتب پیغام میدادند و از اطرافیان میپرسیدند كه: «آقاسیدعلی چطورند؟» پیامشان ساعت دو بعد از ظهر پخش شد. دکتر میلانینیا رادیورا گذاشت بیخ گوش آقا.
آنموقع ایشان به هوش بودند؛ روح تازهای انگار در وجودشان دمید، جان گرفتند.
حالشان بهتر بود، اما هنوز قضیهی هفتاد و دو تن را نمیدانستند. از تلویزیون آمدند كه گزارش تهیه کنند. یک ساعتی معطل شدند تا آقا به هوش آمد. پرسیدند حالتان چطور است؟ گفتند: «من بحمدالله حالم خیلی خوب است» و شعر رضوانی شیرازی را خطاب به امام خواندند:
«بشکست اگر دل من به فدای چشم مستت سر خُمِّ می سلامت شکند اگر سبویی»
آقای هاشمی میگفت «اگر یک روز از حال آقا باخبر نباشم، احساس میکنم چیزی کم دارم.» برای همین مرتب از ایشان احوالپرسی میکرد. حاج احمدآقا هم همینطور؛ مرتب احوال میپرسیدند و روزانه به حضرت امام خبر میدادند.
کمکم به اطرافیان فشار میآوردند که: «آقاجان من باید از وضع کشور اطلاع پیدا کنم. شما هم رادیو را از من گرفتهاید،هم تلویزیون را.» دکترها بهانه میآوردند که امواج رادیویی، دستگاههای درمانی ما را بههم میریزد و عملکردشان را مختل میکند!
خیلی از چهرههای انقلاب برای عیادت میآمدند، اما آقا مرتب از شهید بهشتی میپرسیدند:«چرا همه میآیند، اما ایشان نمیآید؟» شک کرده بودند که یک خبرهایی هست.دور و بریها هم مانده بودند که چطور به ایشان بگویند. دکتر منافی گفت بهترین راه این است که بگوییم حاج احمدآقا و آقایان رجایی و باهنر و هاشمی رفسنجانی بیایند و کمکم ایشان را مطلع کنند. جمع شدند، اما باز هم نتوانستند بگویند.گفتند فقط یکی دو نفر شهید شدهاند.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
گزارشی از ماجرای ترور ۶ تیر ۱۳۶۰
[ص 1⃣ از 2⃣]
#بازنشر|| مصطفی غفاری
چهار پنج روز از عزل بنیصدر میگذشت. جنگ با عراق و شورش منافقین بعد از اعلام جنگ مسلحانه با جمهوری اسلامی، بحث داغ محافل بود. آیتالله خامنهای که از جبههها برگشته و خدمت امام رسیده بودند، بعد از دیدار، طبق برنامهی شنبهها، عازم یکی از مساجد جنوبشهر برای سخنرانی بودند.
خودرو حامل آیتالله خامنهای که از جماران حرکت میکرد، آن روز مهمان ویژهای داشت؛ خلبان عباس بابایی که میخواست درد دلهایش را با نمایندهی امام در شورای عالی دفاع در میان بگذارد. آنها نیم ساعت زودتر از اذان ظهر به مسجد ابوذر رسیدند و گفتوگوشان را در همان مسجد ادامه دادند.
نماز ظهر تمام شد. آقا رفتند پشت تریبون. نمازگزاران همانطور منظم در صفوف نماز نشسته بودند. پرسشهای نوشتهی مردم را به سخنران میدادند، اگرچه بعضی از پرسشها تند و حتی گاهی بیربط بود.
آقا در سخنرانی مقدمهای چیدند تا به اینجا رسیدند که: «امروز شایعات فراوانی بین مردم پخش شده و من میخواهم به بخشی از آنها پاسخ بدهم.»
بین جمعیت ضبط صوتی دست به دست شد تا رسید به جوانی با قد متوسط و موهای فری و کت و پیراهن چهارخانه و صورتی با تهریش مختصر که آن روزها کلیشهی چهره و تیپ خیلی از جوانها بود. خودش را رساند به تریبون. ضبط را گذاشت روی تریبون؛ درست مقابل قلب سخنران. دستش را گذاشت روی دکمهی Play. شاسی تق تق صدا کرد و روشن نشد؛ مثل حالت پایان نوار، اما او رفت.
یك دقیقه نگذشت که بلندگو شروع کرد به سوت کشیدن. آقا همینطور که صحبت میکردند، گفتند: «آقا این بلندگو را تنظیم کنید.» بعد خودشان را به سمت چپ کشیدند و از پشت تریبون کمی عقب آمدند و به صحبت ادامه دادند: «در زمان امیرالمؤمنین، زن در همهی جوامع بشری -نه فقط در میان عربها- مظلوم بود. نه میگذاشتند درس بخواند، نه میگذاشتند در اجتماع وارد بشود و در مسائل سیاسی تبحر پیدا بکند، نه ممکن بود در میدانهای... انفجار!
آقا که هنگام سخنرانی رو به جمعیت و پشت به قبله بودند، با یک چرخش 45 درجهای به طرف چپ جایگاه افتادند. اولین محافظ خودش را بالایسر آقا رساند. مسجد کوچک بود و همان یك محافظ، به تنهایی تلاش كرد كه آقا را بیاورد بیرون.
امام جماعت، متحیر وسط مسجد مانده بود. چشمش به یك ضبط صوت افتاد كه مثل یک کتاب، دو تکه شده بود. روی جدارهی داخلی ضبط شكسته، با ماژیک قرمز نوشته بودند «عیدی گروه فرقان به جمهوری اسلامی».
بیرون از مسجد، در آغوش محافظ، لحظاتی به هوش آمدند. سرشان را آوردند بالا، اما زود سرشان افتاد. محافظها بلیزر سفید را انگار كه ترمز نداشت، با سرعتی غیر قابل تصور میراندند.
در مسیر بیمارستان، هر وقت به هوش میآمدند، زیر لب زمزمهای میکردند؛ شهادتین میگفتند. لبها و چشمها تکان میخوردند؛ خیلی کم البته.
در خیابان قزوین، خودرو به یک درمانگاه کوچک رسید. پنج نفر آدم با قیافهی خونآلود و اسلحه به دست، وارد درمانگاه شدند و آقا را روی دست این طرف و آن طرف بردند.
با آن صورت خونآلود، کسی امام جمعهی شهر را نشناخت. دکتری با گوشی، دکتری ضربان قلب را گرفت: «نمیشود کاری کرد.» محافظها با سرعت به سمت در خروجی رفتند. پرستاری که تازه از راه رسیده بود، پرسید: «ایشان کی هستند؟ دارند تمام میکنند» اسم آقای خامنهای را که شنید، گفت: «ببریدشان بیمارستان؛ اما یک کپسول اکسیژن هم با خودتان ببرید.»
انگار کسی صدای آن پرستار را نشنید. کپسول را برداشت و خودش را به ماشین رساند. «آقا این کپسول لازمتان است.» کپسول اكسیژن و پایهی آهنی چرخدار را نمیشد برد توی ماشین. پایههای کپسول را تکیه دادند روی رکاب ماشین، پرستار هم نشست بالای سر آقا. در تمام راه، ماسك اکسیژن را روی صورت آقا نگه داشت و به همه دلداری داد.
یکی از محافظها پرسید: «حالا کجا برویم!؟» پرستار گفت: «بیمارستان بهارلو، پل جوادیه». ماشین انگار ترمز نداشت.
محافظ بیسیم را برداشت. کُدشان «حافظِ هفت» بود. «مرکز 50- 50»؛ این رمزِ آمادهباش بود، یعنی حافظ هفت مجروح شده. کسی که پشت دستگاه بود، بلند زد زیر گریه.
محافظ یکدفعه توی بیسیم گفت: «با مجلس تماس بگیر.» اسم دكتر فیاضبخش و چند نفر دیگر از پزشکهای مجلس را هم گفت؛ «منافی، زرگر، ... بگو بیایند بیمارستان بهارلو.»
ماشین را از در عقب بیمارستان بردند توی محوطه. برانکارد آورند و آقا را رساندند پشت در اتاق عمل. دکتر محجوبی از همدان آمده بود بیمارستان بهارلو. تازه جراحیش را تمام كرده بود. داشت دستش را میشست که از اتاق عمل خارج شود. آقا را که با آن وضع دید، گفت خیلی سریع دوباره اتاق عمل را آماده کنند.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🔴📢 صدای انقلابیون انقلاب اسلامی را ازاینجابشنوید
🔻 با فوروارد کردن مطالب کانال، #میثاق را به دوستانتان معرفی کنید .
بازخوانی ماجرای ترور ناجوانمردانه مقام معظم رهبری در سال ۶۰
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🔴📢 صدای انقلابیون انقلاب اسلامی را ازاینجابشنوید
🔻 با فوروارد کردن مطالب کانال، #میثاق را به دوستانتان معرفی کنید .
🎋🌹
🌹☘🌺🌹🌿🍁🌸🌹🌼
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
👈لطفا منتشرکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین مصاحبه آیتالله خامنهای پس از ترور ۶ تیر
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🔴📢 صدای انقلابیون انقلاب اسلامی را ازاینجابشنوید
🔻 با فوروارد کردن مطالب کانال، #میثاق را به دوستانتان معرفی کنید .
🎋🌹
🌹☘🌺🌹🌿🍁🌸🌹🌼
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
👈لطفا منتشرکنید
🚨حالا منظور از "وحدت جبهه انقلاب" رو متوجه شدین؟!
#طراحی_انحصاری_ساختار_قدرت
✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
📝محمد، ویژگیهایی داشت که اغلب مخصوص او بود.
🔷 سید هادی خسروشاهی: «رفت و آمدشان #شباهتی به بقیه نداشت، از جمله اینکه نعلین به پا نمیکرد. عمامه کوچکی هم به سر میبست»
روزگارش را با خرجی مختصری که پدرش از اصفهان میفرستاد میچرخاند. کسی یادش نیست او شهریه گرفته باشد.
🔺به برخی ریاضتهای شدیدِ مدیریتشده که در میان طلبهها مرسوم بود اعتقاد چندانی نداشت.
معتقد بود نباید در سختیکشیدن زیادهروی کرد. میگفت برخی طلبهها را میشناسد که خوب درس خواندهاند و باسوادند اما از بس به خود سختی دادهاند حالا که وقت ثمردهیشان شده توان جسمیشان پایین است.
📚روایتی از زندگی و زمانۀ شهید بهشتی، ص۲۳
#شهید_بهشتی
✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
⭕️📝 واکنش اعتراضی به حمایت آقای #علمالهدی(نماینده ولیفقیه در خ.رضوی و امام جمعه مشهد) از #شانا
✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
🚨دو نکته ظریف که در اظهارات حدادعادل خودنمایی میکرد:
1⃣قرابت باطنی و عمیق آقای #رئیسی با #قالیباف!
2⃣جریان اصولگرا، به کمتر از #حذف_جریان_مستقل و سایر رقبای سیاسی رضایت نمیدهد..
✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
🌀محسنی اژهای
🌀منصور نظری
♦️چه بر سر #قوه_قضائیه خواهد آمد؟!
🕹کیفیت صدا پایین است با دقت گوش کنید//
✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥طوفان بسیار شدید در جمهوری چک باعث خرابی های گسترده و مرگ تعدادی شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نیروهای اشغالگر صهیونیستی دو خواهر به نام های اليسار و اصاله القاسم را در محله شیخ جراح دستگیر کرده و مورد ضرب و شتم قرار دادند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پنجاهمین روز اعتصاب غذای زندانی فلسطینی در اعتراض به بازداشت غیرقانونی وی توسط اسرائیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ادای احترام برای یادبود ده ها تن از افرادی که پس از فروریختن ساختمان میامی هنوز مفقود هستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه برخورد گردباد با یک منزل مسکونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گذرگاه مرزی شیرخان افغانستان با تاجیکستان برای اولین بار زیر نظر طالبان فعالیت می کند
♨️ روز سه شنبه این گذرگاه از نیروهای دولت افغانستان گرفته شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گورهای دستجمعی کانادا چالش جدید پاپ و کلیسای کاتولیک
🔺رویترز: "جاستین ترودو" نخست وزیر کانادا گفت: پس از یافتن تقریبا 1000 جسد در دو گور دستجمعی به دلیل نقش کلیسای کاتولیک در اداره مدارس شبانه روزی کودکان از پاپ خواسته است از بومیان کانادا عذرخواهی کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بهشتی یک ملت بود..
۷ تیر| سالروز شهادت #شهیدبهشتی