هدایت شده از mesaghمیثاق
48.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#علاقه_حضرت_زینب_به_امام_حسین_ع
با صدای شهيد حاج شيخ احمد كافے
اى اهل عالم! در دیار شور و شادى
زد خیمه روز پنجم ماه جمادى
دیوان خلقت را خدا زیب و فرى داد
ساقى کوثر را ز کوثر کوثرى داد
ولادت حضرت زینب کبری (س) مبارک باد
#حضرت_زینب_س #حضرت_علی #عروسی #داماد #خواستگاری #پدر #حضرت_محمد #حضرت_فاطمه #حسین #امام_حسین_ع #کربلا #عقد #مادر #شب_عروسی #نماز #شهید_کافی #مهدیه_تهران #کافی #صدای_شهید_کافی #برادر #امام_حسن #خواهر #سلام_بر_حسین
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گفتمان انقلاب باید در دانشگاه غلبه پیدا کند.
🔹در دفاع از نظام اسلامی، صریح باشید.
✅ وقتی چیزی بصورت گفتمان عمومی درآمد، مسئولین هم در همان جهت حرکت میکنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
داریوش سجادی: شبی که سردار سلیمانی شهید شد ساعت ۴ صبح یکی از دوستانم که در یکی از اتاق فکرهای آمریکایی فعال بود با من تماس گرفت و گفت:
«این ترور با گرای نهاد ریاست جمهوری ایران اتفاق افتاده!»
هدایت شده از mesaghمیثاق
حضرت زینب.pdf
11.25M
#ویژه_پژوهشگران
⚫️ نسخه PDF
💥 کتاب خصائص الزینبیه؛ به قلم عالم عالیمقام سید نورالدین جزایری (از خاندان محدث مشهور، سید نعمت الله جزایری)
✍ با تقریظ آیات عظام، آقایان: ۱. مرحوم سید ابوالحسن اصفهانی ۲. حاج آقا ضیاء الدین عراقی، ۳. سید محمد فیروزابادی و ۴. میرزا محمدعلی شهرستانی (ره)
▪️اشاره: این کتاب، از جمله آثاری است که تا حدودی ما را از نگاه تک بعدی و کلیشهای به حضرت زینب (س) رها میکند. کتاب حاوی چهار مقدمه مهم و دست کم ۲۱ خصیصه روشنگر درباره حضرت زینب (س) است. (نقطه قوت کتاب اینکه به قلم یک مجتهد ملا صورت بسته است).
#سیر_مطالعات_تاریخی
🌼 سالروز ولادت حضرت زینب سلام الله علیها 🌼
✍️ #حضرت_زینب (س) بنابر قول مشهور در پنجم جمادی الاول سال پنجم یا ششم هجری در مدینه به دنیا آمد.
✅ این اسوه صبر و استقامت در طول زندگی با مصائب زیادی روبرو شد. اما حضور ایشان در کربلا و دیدن آن صحنه های دلخراش و از دست دادن برادران و فرزندان و فرزندان برادر از همه مصائب دردآورتر و ناگوارتر بود. چرا که در یک روز همه عزیزانش خصوصاً برادرش امام حسین علیه السلام را از دست داد.
✅ شهید مطهری » در این رابطه می نویسد:«در حماسه حسینی آن کسی که بیش از همه درس تحمل و بردباری را آموخت و بیش از همه این پرتو حسینی بر روح مقدس او تابید، خواهر بزرگوارش زینب سلام الله علیها بود».
✅ علم و سخنوری، صبر و بردباری، فصاحت و بلاغت، زهد و عبادت، شجاعت و سخاوت از ویژگیهای برجسته این نفس زکیه بود.
✅از امورى كه بيانگر اوج مقام ارجمند زينب (س) است، اينكه امام حسن مجتبى (ع) در شان او خطاب به او فرمود:
🌷 «اِنَّکِ حَقّاً مِنْ شَجَرَهِ النُّبُوَّهِ وَ مِنْ مَعْدَنِ الرِّسالَهِ»؛ به درستی تو از درخت نبوت و از معدن رسالت مى باشى.
🌺 و امام سجاد (ع) در حق ایشان فرمودند: «اَنْتِ بِحَمدِ اللّهِ عالِمَةٌ غَیرَ مُعَلَّمَة وَ فَهِمَةٌ غَیرَ مُفَهَّمَة»
«اى عمّه! شما الحمد للّه بانوى دانشمندى هستید كه تعلیم ندیده، و بانوى فهمیده اى هستى كه بشرى تو را تفهیم ننموده است».
سرزنش پرکاری دولت سیزدهم به جای پاسخ به کمکاری دولت روحانی
🔺یک روزنامه زنجیرهای ضمن به رخ کشیدن نتایج سوءمدیریت دولت پیشین ادعا کرد: پرکاری دولتمردان جدید بیفایده است!
🔹روزنامه آرمان در یادداشتی، پرکاری را مقابل غفلت از مسائل اصلی قرار میدهد و مینویسد: «دولت با ادعای رفع سریع مشکلات روی کارآمد و از ابتدای مسئولیت خوتلاش داشته و دارد که نشان دهد بسیاری از مشکلات با پرکاری و مدیریت انقلابی قابل حل هستند. در این زمینه میتوان به سفرهای گسترده استانی و انبوه جلسات پیدرپی رئیس دولت اشاره کرد.
🔹 البته تلاش مستمر، پیگیر و پرحجم مورد استقبال همه عقلاست و کسی نمیتواند از آن نهی کند و با جرات میتوان از دولت آقای روحانی که در این زمینه دچار ضعف بود، انتقاد کرد.
🔹در زمانی که حجم بسیار زیادی از نابسامانیها متوجه امور روزمره مردم است واقعاً هیچ راهی جز تلاش شبانهروزی همه مسئولان کوچک و بزرگ دولت و همه ارکان حکومتی وجود ندارد.
🔹اما روشن است که وقتی ما در امور کلی با بحرانها و چالشهای عمیق روبهرو هستیم پرکاری تنها قادر خواهد بود بخشی از مشکلات موردی را برطرف کند. مثلا وقتی کشور دچار خشکسالی است و ۶۵ درصد از مخازن سدها خالی هستند با هر میزان از کار و تلاش امکان رفع کامل مشکل وجود ندارد و گاهی تلاشهای بیثمر نهتنها موجب اتلاف منابع میشوند که خود عوارض منفی بهوجود میآورند. دولت باید متوجه این جنبه از پرکاری و تعجیل و سرعت در عمل هم باشد.
🔹نکته بسیار مهم اینکه تاکنون دولت اصولگرایان در زمینه مشکلات و بحرانهای اصلی موجود هیچ برنامه دقیقی ارائه نداده است و جز فعالیتهای پرحجم همه ناظران منتظرند تا ببینند که برنامههای ایشان در زمینههای اساسی چیست؟
🔹رئیس دولت تاکنون ۳ گفتوگوی مستقیم و زنده با مردم داشته است ولی در هر ۳ برنامه بجز اظهار برخی از کلیات نفرمودهاند که برنامههای مشخص ایشان چیست؟ سؤالات بزرگ و گزندهای وجود دارد که نفس تاخیر در پاسخ به آنها خود مشکل آفرینند و اقتصاد رنجور و فعالان اقتصادی را سردرگم میکند. مثلا مجری برنامه میتوانست از پرواز قیمت دلار به بالای ۳۰ هزار تومان بپرسد؟...
🔹بهنظر میرسد خطر مشغول شدن دولت به جزئیات و غفلت از مهمات و کلیات واقعاً در حال خودنمایی است. قطعا جاده فلان روستا و شهرستان باید احداث شود، مسلما مشکل فاضلاب اهواز باید برطرف شود، حتما باید تعداد داروخانههای توزیعکننده داروهای کرونا زیاد شوند و بسیاری از مشکلات از این دست نیازمند پیگیری هستند ولی تا زمانی که اقتصاد، تحریمها، امنیت، روابط خارجی، سطح رفاه عمومی، تورم و خشکسالی مورد رسیدگی اساسی قرار نگیرند و در شرف حل و فصل نباشند اگر ده دولت همزمان به رفع مشکلات موردی بپردازند، قادر نخواهند بود که حتی همین موارد کوچکتر را برای همیشه به نقطه اطمینان بخشی برسانند.
🔹وقتی قیمت دلار نگاهها را خیره و نگران میکند اگر هزار بار بگوئیم که سفره مردم را به مذاکرات گره نمیزنیم، سودی نخواهد داشت و آن گره زده شده است.»
🔻 از نویسنده این روزنامه باید پرسید آیا مشکلات مربوط به آب و برق و گاز و سایر حاملهای انرژی، یک شبه نازل شده یا عقبه مدیریتی دارد؟
🔸 اگر عقبه دارد که اینگونه هم هست، اولا آیا پیگیری آنها در دوره دولت متبوع خود بودهاید یا همه چیز را متاسفانه به سازش با آمریکا و برجام حواله دادهاید؟ آیا خبر داشتهاید که امکانات هستهای و غیرهستهای (سوخت فسیلی) برای تامین منابع پایدار انرژی و آب در کشور، به اعتبار توافق برجام و توافق پاریس و.. معطل و متوقف شد؟
🔸اگر خبر نداشتید که امروز چرا مدعی شدهاید؟ اگر خبر داشتهاید و سکوت کردهاید، که بدتر!
🔸اما از همه بدتر این است که زبانی که دیروز باید به طلبکاری از 8 سال فرصتسوزی باز میشد و بند آمده بود، امروز دراز شده و از دولت نوپا طلبکاری میکند!
🔸دوم اینکه پرکاری و سختکوشی و میان مردم و نخبگان و فعالان اقتصادی رفتن و از نزدیک آشنایی پیدا کردن و گرهگشایی نمودن، منافاتی با برنامهریزی ندارد.
🔸سوم عجیب است که برخی محافل به هنگام 8 برابر شدن قیمت دلار، سکوت اختیار کرده بودند و حالا که آثار سوءمدیریت 8 ساله در کنار شرطیسازی اقتصاد، عملیات روانی رسانههای زرد اجارهای و اتاق جنگ اقتصادی دشمن، سرگرم بازی با قیمت ارز است، ناگهان نگران میشوند! و جالب اینکه به بهانه این گرانی، دوباره آدرس مذاکره و کنش در مقابل آمریکا را میدهند؛ یعنی همان رفتار خطرناکی که موجب تضعیف اقتصاد ملی و پسلرزههای آن شده است.
✅ منفی بافی یا مثبت اندیشی؟
📚 امروز یک خبر با دو تیتر متفاوت در دو روزنامه کشور منتشر شد. یکی خبر از امنیتی شدن بازار دلار می دهد و دیگری خبر ساماندهی بازار ارز.
اما اصل خبر:
دولت برای مقابله با دلالان ارز ، سامانه ای ایجاد کرده تا هم خریدار ارز در آن میزان ارز مورد نیاز خود را ثبت نماید، هم فروشنده تا میزان مالیات پرداختی اش روشن و مشخص گردد.
حال شما قضاوت کنید که چه کسی دستش تو کاسه ی دلالان است؟
✍ سعید میرزایی
🔴️ باقری: برای دستیابی به توافق در وین مانعی نیست
مذاکره کننده ارشد ایران در پایان نشست کمیسیون مشترک برجام گفت: اگر زمینههای لازم در مذاکرات وین فراهم شود برای دستیابی به توافق مانعی وجود ندارد.
علی باقری کنی بعد از نشست روز پنجشنبه کمیسیون مشترک برجام:
در نشست امروز طرف های مختلف از جمله ایران دیدگاه خودشان را در رابطه با روند آتی گفتوگوها بیان کردند.
هیات جمهوری اسلامی ایران در این نشست تاکید کرد که مسیر گفتوگوها را بر اساس مواضع و دیدگاههای خودش قبلا بیان کرده و با جدیت ادامه میدهد و اراده جدی برای مذاکرات دارد.
جمهوری اسلامی ایران درمورد دستیابی به توافق هم اگر زمینههای لازم فراهم شود، مانعی نمیبیند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا طرفهای مقابل در جلسه امروز کمیسیون مشترک برجام به پیشنهادهای ایران پاسخ مستند و مستدلی را ارائه دادند گفت که این موضوع باید در جلسه کارگروهها پیگیری شود.
باقری کنی ادامه داد: همین که طرفین برای استمرار گفتوگوها اراده جدی دارند نشان دهنده این است که دو طرف می خواهند به هم نزدیک شوند.