⚠️این غذا مسموم است❗️
✳️ قَالَ الْحَسَنُ بْنُ عَلِيٍّ:
"عَجَبٌ لِمَنْ يَتَفَكَّرُ فِي مَأْكُولِهِ كَيْفَ لَا يَتَفَكَّرُ فِي مَعْقُولِهِ فَيُجَنِّبُ بَطْنَهُ مَا يُؤْذِيهِ وَ يُودِعُ صَدْرَهُ مَا يُرْدِيهِ". (سفینه البحار، ج5، ص 301)
امام مجتبی علیه السلام: "در شگفتم از کسی که درباره خوردنیها و غذایش فکر میکند و آنچه برایش مضرّ است نمیخورد؛ اما در مورد غذای ذهن و روحش فکر نمیکند و هر مطلب و محتوای مضرّ و آلودهای را وارد سینه و روحش میکند! "
👈 همیشه وقتی وارد فروشگاهی میشویم، یکی از دقت های ما هنگام خرید، تاریخ انقضاء مواد مصرفی است، تا نکند غذای فاسد وارد بدن ما یا عزیزان ما شود.
این حساسیت ها و دغدغه ها کاملا بجا و منطقی بوده و باید در حد بالای آن در جامعه وجود داشته باشد.
👈 فضای مجازی و بعضی پیام رسانها و نیز دسترسی بسیار آسان به فیلترشکن ها، هر لحظه در حال ارائه هزاران محتوای گمراه کننده و خوراک فکری و روحی فاسد و هرزه هستند.
"در حال حاضر، دسترسی به محتوا و خوراک فکری فاسد برای نوجوانان و جوانان بسیار سریعتر و کم هزینه تر از دسترسی به غذای فاسد است! "
❓دو سوال منطقی:
👈 چرا بسیاری از مسئولین امر همان حساسیت و دغدغه ای که در مورد غذای فاسد دارند را درباره خوراک فاسد فضای مجازی ندارند و این فضا یله و رها شده است⁉️
👈 چرا بعضی از صاحبان فکر و رسانه، درباره فضای به شدت مسموم مجازی نگرانی ندارند و مطالبه جدی از مسؤولین نمی کنند⁉️
🔔 "غیرت و عقلانیت" نیاز دائمی جامعه ما !
✍ قلم سبز
15.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مستند یاغی
🔺روایتی از چهار دهه ایستادگی مقابل کدخدایی مقدر و قابل احترام برای همه به جز یکی
.
تعطیل!
🔹لابد دیروز، نه پالایشگاه نفت خام فوق سنگین "قشم" افتتاح شد که در مرحله اول، ظرفیت پالایش روزانه ۳۵ هزار بشکه نفت را دارد و سالانه می تواند ۸۵۰ میلیون دلار ارز آوری داشته باشد؛
♦️نه خبر افزایش ۴۰ درصدی صادرات نفتی و غیر نفتی (بی اعتنا به تحریم های آمریکا) مهم بود؛ نه سفر وزیر خارجه به پکن و آغاز اجرای سند همکاری ۲۵ ساله میان ایران و چین اهمیت خبری داشت؛
🔹نه سفر استانی رئیس جمهور و دیدار با مردم و فعالان اقتصادی هرمزگان اهمیت داشت، و نه آبی ماندن نقشه کرونایی کشور در مقایسه با نقشه قرمز آمریکا و برخی کشورهای اروپایی.
♦️این هم نوعی از بُخل و حسادت است. دریغ کردن رویداد های مهم و امیدوار کننده از مخاطب؛ در روزگاری که مردم از اتفاقات بی خبر نمی مانند. نوعی خودزنی رسانه ای از سر غیظ و کینه توزی!
🔹اگر قرار است روزنامه های غربگرا در عصر انفجار اطلاعات، اخبار مهم را سانسور کنند، پس کارویژه و ماموریت شان چیست؟ شاید هم خیال می کنند هنوز، دوره دولت سابق است و برخی مدیریت ها، نه فقط جمعه ها تعطیل هسند، بلکه قرار است در طول ماه و سال هم معطل باقی بمانند!
✍ #محمد_ایمانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
برخی دلسوزان نظام که فکر میکنند امروز دلسوزی نظام یعنی دفاع از علی عسگری، این مطلب را بعنوان رزومه #علی_عسگری نوشته و منتشر کردند.
اولاً، نمیتوانیم فرض کنیم که علی عسگری رئیس صداوسیما نبوده! چرا باید همچی فرضی داشته باشیم؟! مگه عقلمون را از دست دادیم؟ عملکرد فاجعه بار وی در صداوسیما و همراهی و همسویی با حسن روحانی در وضعیت فعلی کشور را چگونه فراموش کنیم؟ سیاست محافظهکاری صداوسیما و بدبین کردن دهها میلیون نفر به نظام اسلامی را چگونه در نظر نگیریم؟! بماند عملکرد غیرشفاف اقتصادی وی و آقازادهاش! بزودی مطلبی درباره تخلفات ذیل صداوسیما و نقش آقازاده اش محمدرضا علی عسگری منتشر خواهم کرد!
ثانیاً، نوشته در جنگ یکی از بزرگترین پروژههای صنعتی، موشکی و دریایی! خب این پروژه چه بوده؟ کجا بوده؟ 😅 چرا مردم را ... فرض میکنید؟!
ثالثاً سیستم اقتصادی گردشگری بعد از ۴۰ سال هنوز احیا نشده و هیچ دولتی دراین زمینه طرح و برنامهای تا حالا نداشته. آنوقت علی عسگری کجا و در چه مقطعی آن را احیا کرده؟! 😅
رابعاً پایهگذاری پتروشیمی کرمانشاه و مسجدسلیمان توسط علی عسگری؟ 😳😳 وی چه مسئولیتی کلان، ارشد یا میانی در حوزه صنعت تاکنون داشته؟ صندوق بازنشستگی صداوسیما پتروشیمی ایجاد کرده؟ 😳 کجا؟!! صندوق بازنشستگی مبلغی را در پتروشیمی ارغوان عسلویه که خیلی سال است ایجاد شده، سرمایه گذاری کرده! فقط همین!
برادران بزرگواری که از اینگونه متنها مینویسید برای انحراف افکار عمومی؛ والله مسئولید. در آخرت مسئولید! انتصاب آقای علی عسگری کاملاً سیاسی و رانتی است. ما را خسته نکنید!
هدایت شده از mesaghمیثاق
19.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰عرصه فعالیت دین، تمام گستره زندگی بشر است
📹رهبر معظم انقلاب:
🔸آنچه اسلام مطرح میکند، این است که عرصهی فعّالیّت این دین، تمام گسترهی زندگی بشر است؛
🔸از اعماق قلب او تا مسائل اجتماعی، تا مسائل سیاسی، تا مسائل بینالمللی، تا مسائلی که به مجموعهی بشریّت ارتباط دارد.
۱۴۰۰/۰۸/۰۲
💢 نتایج یک پژوهش: غارت ۱۵۲ تریلیون دلاری کشورهای مستضعف توسط کشورهای شمال جهانی در ۶ دهه اخیر
🔻 بر اساس نتایج یک پژوهش، کشورهای شمال جهانی (یا به اصطلاح کشورهای پیشرفته که عمدتاً شامل آمریکای شمالی، اروپای غربی، ژاپن، کشورهای موسوم به ببرهای آسیایی و همچنین رژیم صهیونسیتی، استرالیا و نیوزیلند است) از سال ۱۹۶۰ تا کنون با استفاده از سازوکار «مبادلهی نابرابر» ۶۲ تریلیون دلار (به قیمتهای ثابت سال ۲۰۱۱) از ثروت کشورهای جنوب جهانی (یا به اصطلاح کشورهای توسعه نیافته و عقبمانده) را به نفع خود مصادره کردهاند.
🔻 با در نظر گرفتن رشد از دست رفته، این عدد به ۱۵۲ تریلیون دلار نیز افزایش مییابد.
🔻 در آخرین سالی که دادههای آن بررسی شده است، اقتصادهای شمال جهانی در مبادلات تجاری خود با کشورهای جنوب جهانی چیزی در حدود ۲.۲ تریلیون دلار کالا بدون پرداخت ارزش واقعی آن تصاحب کردهاند. این حجم از ثروت ۱۵ برابر بیشتر از ثروتِ مورد نیاز برای ریشهکن کردن فقر مطلق در کل جهان است.
🔻 در مطالعات اخیر با استفاده از روشهای محاسباتی مختلف، مشخص شده است که شدت استثمار و حجم مبادلات نابرابر طی دوران موسوم به تعدیل ساختاری در دهههای ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ میلادی به طرز قابل توجهی افزایش یافته است و غارت ثروت کشورهای جنوب همچنان یکی از ویژگیهای اصلی اقتصاد جهانی در دورهی پسااستعماری (پس از جنگ دوم جهانی) است. کشورهای ثروتمند کما فی السابق با تکیه بر اَشکال مختلف غارتِ امپریالیستیِ کشورهای فقیر، سطوح بالای درآمد و مصرف خود را حفظ میکنند.
🔻 امپریالیسم مسئلهای مربوط به گذشته نیست، و هر دولتی که مجدانه در حال اجرای سیاستهای نئولیبرالی و تعدیل ساختاری (خصوصیسازی، یارانهزدایی، مقرراتزدایی، تشکلزدایی، آزادسازی و...) است، فارغ از لفاظیها و شعارهای توخالی ضد آمریکاییاش، در واقع در حال بازی کردن در زمین امپریالیسم و به نفع تداوم سلطه نهادهای پولی و مالی آن است.
🔻 از طرفی، همانگونه که پیشبرد هر گونه پروژه سوسیالیستی در سطوح ملی و محلی، بدون در نظر گرفتن تضاد بنیادین کار و سرمایه و برچیدن استثمار کارگران توسط یک طبقه سرمایهدار، دور از تصور است، به همان شکل، پیشبرد این پروژه، بدون برهم زدن و برچیدن مناسبات ناعادلانه این نظم غارتگر در سطح جهانی هم که امکان استثمار اکثر کشورهای جهان توسط تعداد اندکی قدرت استعماری و نئواستعماری را داده، مطلقاً ناممکن است.
🔻 روند جهانی شدن تقسیم كار در جهان، منجر به انتقال ارزش اضافی و مازاد اقتصادی از كشورهای مستعمره و پیرامونی به طبقه حاكم در مرکز نظم اقتصادی جهانی (شمال جهانی) شده است. در واقع کشورهای جنوب جهانی مواد خام و نیروی کار خود را به بهای ناچیزی در اختیار کشورهای شمال که قدرت برتر نظامی و انحصارات پولی، مالی و تکنولوژیک را در چنگ دارند، قرار میدهند و این کشورهای امپریالیستی کالاها و محصولات تولید شده را به بهای چند برابر به همان کشورهای جنوب که مواد اولیه و نیروی کار ارزان لازم برای تولید آن را فراهم کرده بودند، میفروشند.
🔻 جالب اینکه کشورهای امپریالیستی به دلیل هژمونی و سلطه ایدئولوژیک و فرهنگی و از طریق مزدوران، تربیتشدگان و بردگان فکری خود، این انگاره را هم در میان زحمتکشان کشورهای تحت غارت و استثمار، ترویج میدهند که پیشرفت آن کشورها ناشی از پشتکار بیشتر، اجرای بهتر سیاستهای نئولیبرالی و تعدیل ساختاری و برتری فرهنگی، نژادی و... بوده یا گویی همه میتوانند یکشبه و بدون تن دادن به این منطق غارتگرانه و سوداگرانه، به یک قدرت اقتصادی و یک دولت به اصطلاح رفاهی و دموکراتیک تبدیل شوند.
🔻 به همان شیوه که طبقه سرمایهدار در سطوح ملی در هر کشور نیز، با ترویج روانشناسی زرد و برگزاری کارگاههای موفقیت و کلاسهای انگیزشی، رویافروشی کرده و امکان «یک شبه پولدار شدن همه» را بدون برهم زدن تبعیضهای طبقاتی ممکن جلوه میدهد و علت فلاکت زحمتکشان را نه نابرابریها در جامعه طبقاتی و استثمار و انحصار ابزار تولید در دست سرمایهداران، بلکه تنبلی و عدم پشتکار فردی معرفی میکند.
🔻 تنها میانبر به سوی رهایی جمعی و دموکراسی واقعی، در پیش گرفتن یک الگوی توسعه غیرسرمایهدارانه و غیرنئولیبرالی، بهویژه در کشورهای جنوب و اتحاد و مقاومت این خلقها علیه طبقه سرمایهدار بومی حاکم و امپریالیسم جهانی است.
💢 چین برای ارتقای جایگاه اقتصاد دیجیتال تا سال 2025 چه برنامهای دارد
🔻 شورای دولتی چین طرح تسهیل توسعه اقتصاد دیجیتال در «برنامه پنج ساله چهاردهم» که مربوط به بازه زمانی 2021 تا 2025 است را رونمایی کرد.
🔻 طبق برنامه فوق، چین در نظر دارد سهم ارزش افزوده صنایع مرتبط با اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص ملی را در سال 2025 به 10 درصد افزایش دهد. این نسبت در سال 2020 7.8 درصد بود.
▫️ http://ydac.ir/t7nza
💢 وزیر انرژی سعودی: مقادیر زیادی اورانیوم داریم
👤عبدالعزیر بنسلمان:
🔻 دنبال توسعه برنامه اتمی هستیم، ما مقادیر زیادی اورانیوم داریم و باید از آن بهرهبرداری کنیم.
🔻 از شرکا جهت بهرهبرداری از ذخایر و توسعه آن با بالاترین درجه شفافیت کمک خواهیم گرفت و برای استفاده کامل از آن به جنبه تجاری خواهیم رسید.
▫️ https://www.asriran.com/003Rqx
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 صحنه های شگفت انگیز از گدازههای آتش؛ پرواز پهپاد بر فراز یک آتشفشان در حال فوران در ایسلند
15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 آیا اجرای تفاهم نامه ربع قرن همکاری با چین ، به صورت مشخص، چه عایدی های کوتاه مدت، میان مدت و درازمدتی برای کشور ما دارد؟
💬 «محسن پاک آیین» کارشناس مسائل چین توضیح داد.
💢 اردوغان قول مهار تورم داد؛ پیشبینی نهادهای پولی و مالی از آینده ترکیه چیست؟
🔻 رئیس جمهوری ترکیه روز چهارشنبه قول داد که دولت او نرخ تورم فزاینده ترکیه را که ماه گذشته به ۳۶ درصد رسید، مهار کند اما برخی نهادهای مالی و پولی پیشبینی کردند که این نرخ همچنان صعودی خواهد بود و فشار بر نرخ برابری لیر مستدام خواهد ماند.
🔻 رجب طیب اردوغان در سخنرانی خود در پارلمان گفت که «تورم فزاینده با واقعیتهای اقتصاد کشور ما همخوانی ندارد» و افزود که اقدامات دولت او به زودی بار افزایش «ناعادلانه» قیمتها را کاهش میدهد.
▫️ http://ydac.ir/5qtpo