هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ بیش از ۴۰درصد از هزینههای یک خانوار شهری، صرف تامین مسکن میشود
📊 بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، در سال ۹۹ به طور متوسط حدود ۴۳ درصد از هزینههای زندگی یک خانوار شهری صرف تأمین مسکن میشود. این نسبت در سال ۹۶ حدود ۳۳ درصد بوده است.
در یک خانوار روستایی این نسبت در سال ۹۶ حدود ۱۷ درصد بوده است و در سال ۹۹ به حدود ۲۳ درصد رسیده است.
✍ با توجه به اینکه این نسبت، میزان متوسط هزینه مسکن یک خانوار شهری است، میتوان گفت که برای دهکهای ضعیفتر جامعه، این نسبت احتمالا بیشتر است و بخش عمده هزینههای آنها مربوط به تأمین مسکن میباشد.
❓به نظر شما در سال ۱۴۰۱، چه نسبتی از هزینههای یک خانوار ایرانی، صرف تأمین مسکن میشود؟
کیو آنالتیکز، جهان از دریچه اعداد
سایت | اینستاگرام
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آقای رئیسی کف رایگان اینترنت کو؟!
🔹باتوجه به اخبار گران شدن اینترنت در روزهای اخیر برخی کاربران فضای مجازی با انتشار این ویدیو از صحبتهای قدیمی رئیس جمهور نوشتند: آقای رئیسی یادتان هست؟
👈همشهری در گزارشی نوشته بود:
▪️تنها چند روز پس از آنکه اپراتورهای اینترنت ثابت بهصورت میانگین قیمت سرویسهای خود را با راهکار تغییر نام سرویس ۶۰ درصد افزایش دادند اکنون ۲ اپراتور مسلط کشور (همراه اول و ایرانسل) در اقدامی هماهنگ با یکدیگر اقدام به حذف بستههای بهصرفه ۶ماهه و ۱ساله زدهاند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
👤همتی، رئیس سابق بانک مرکزی
🔹 دنبال پشت پرده گرانی ها نباشید.
🔹اعلام حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو در ابتدای سال، محاسبه حقوق گمرکی و نرخ دلار در بودجه با نرخ ets، تداوم نقدینگی با اضافه برداشت بیسابقه ۲۰۰ همت بانکها، رشد نرخ دلار از اول امسال، رشد قیمتهای جهانی همه توضیح دهنده تداوم تورم روی پرده است
👈رئیسی در جلسه هیئت دولت به دستگاههای نظارتی دستور داد پشت پرده گرانیها شناسایی شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️چرا افکار عمومی و غالب نمایندگان به کمیسیون مشترک نه گفتند
👤ناصر ایمانی، کارشناس مسائل سیاسی
🔹 پیامی که تحولات روز دوشنبه مجلس به جامعه منتقل میکند این است که مجموع نمایندگان پارلمان، بهنوعی از کمیسیون و تصمیم اعضای آن ناراضی هستند. اگر چنین نبود، در بازپسگیری طرح از کمیسیون اقدام میکردند.
🔹برخی کارگزاران بالاخص تعدادی از نمایندگان مجلس، به جامعه آنگونهای نگاه میکنند که میخواهند، نه آنگونه که در واقعیت وجود دارد و میبینند.
🔹درحال حاضر میزان سرمایه اجتماعی در حالت مطلوب قرار ندارد. در چنین شرایطی، اجرای هر طرح حتی اگر بهنفع مردم باشد، بهنوعی به تقابل افکارعمومی با حاکمیت منجر میشود.
🔹از طرفی، مردم بهدلیل مشکلات معیشتی که در کشور وجود دارد و همینطور برخی کاستیها که در اطلاعرسانیهای سیاسی و اجتماعی ازسوی صداوسیما، به فضای مجازی اقبال داشتهاند.
🔹اینکه فضای مجازی باید تحت نظارت و کنترل باشد تا از آسیبهایش جلوگیری شود حرف درستی است؛ منتها این اهمیت دارد که حرف درست را در چه زمانی و چگونه مطرح کنیم./روزنامه فرهیختگان
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ شرط اخراج بانیان وضع موجود، یک رژیم چینج تمام عیار است!
✍️ احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح طلب
🔹سید ابراهیم رئیسی در دیدار با "ذاکرین اهل بیت" گفته است: "دولت به همه احترام میگذارد اما بیتردید کسانی که بانیان وضع موجود هستند و مردم از عملکرد آنان رضایت ندارند، نباید در عرصههای مدیریتی مورد استفاده قرار بگیرند."
🔹در ادبیات سیاسی "وضع موجود" مترادفِ کلیت شرایط یک کشور با همۀ جزئیات آن است. از این رو، تک تک افرادی که از اول انقلاب تاکنون در نهادها و پستهای گوناگون مسئولیت داشتهاند، همگی بلااستثناء مسئول "وضع موجود" هستند.
🔹با این حساب، اگر قرار به اخراج "بانیان وضع موجود" از مدیریت کشور باشد که شرط آن به قول فرنگیها یک "رژیم چینج" تمام عیار است!/ کانال احمد زیدآبادی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ علم و دانش در حد پایان نامه و مقاله باقی مانده است!
👤 محمد رشیدی، عضو هیئت رئیسه مجلس:
🔹تاکید رهبری بر استفاده از تولیدات دانش بنیان به این دلیل است که تولیدات دانش بنیان تولید فناور محور است و باعث میشود بسیاری از کارهای اساسی که ما نیازمند به آنها هستیم و مجبور به واردات آنها از کشورهای خارجی هستیم با اتکا به تولیدات شرکتهای دانشبنیان حذف شود و ما میتوانیم آنها را در داخل تولید کنیم.
🔹تولید دانش بنیان زمینه تولیدات وسیعی در ابعاد گوناگون و در همه عرصه ها است و باید به آنها بها داده شود.
🔹علاوه بر این باید دانشگاهها را نیز به سمت دانش بنیان کردن صنعت ببریم .
🔹علم و دانش در دانشگاه ها در حد پایان نامه و رساله باقی مانده و تبدیل به محصول نشده است.
🔹فراهم بودن بستر قانونی برای سوق دادن صنایع و ... برای استفاده از تولیدات شرکت های دانش بنیان نقش مهمی دارد و البته قانونی که سال گذشته مجلس برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان مصوب کرد می تواند کمک زیادی به این حوزه بکند.
🔹امروز تولیدات دانش بنیان و استقبال داخلی ها از این تولیدات بسیار کم و ناچیز است. در حالی که ما در حوزه های مختلف دارای دانش ساخت محصولات هستیم ولی هنوز شاهد پیشرفتی نبوده ایم./ الف
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ حداقل ۴۰۰ پروژه بزرگ در کشور فاقد پیوست محیط زیست است
🗣 نصرالله پژمانفر نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ :
🔹کمیسیون اصل ۹۰ در موضوع محیط زیست پروندهای را تشکیل داده که وضعیت پروژههایی که پیوست محیط زیست را ندارد مورد بررسی قرار دهد.
🔹طبق بررسیهای صورت گرفته حداقل ۴۰۰ پروژه بزرگ در کشور در وزارتخانههای راه و نیرو وجود دارد که متاسفانه پیوست محیط زیست نداشته و پروژهها جلو میرود.
🔹قطعا با دستگاههایی که کوتاهی کردند باید برخورد شود و بررسی شود که چرا آنها بدون داشتن پیوست محیط زیست اقدامی انجام ندادهاند. از طرفی دیگر واکنش سازمان محیط زیست به این موارد هم مورد رسیدگی قرار میگیرد ممکن است بیتفاوت نسبت به این پروژهها عبور کرده باشند که در صورت وجود کوتاهی مقصر هستند و باید تمامی این موارد مورد رسیدگی قرار گیرند./ایسنا
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️در سینمای روشنفکری ما فیلم تلخ میسازند
👤کیانیان، بازیگر سینما و تلویزیون:
🔹در سینمای روشنفکری ما اکثراً فیلم تلخ ساخته میشود که به تماشاگر اعلام میکنند قطعاً شکست میخوریم.
🔹چه دوران رونق باشد، چه رکود، چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب، اکثر فیلمهای سینمای روشنفکری ما تلخ است.
🔹قهرمانان یک به یک شکست میخوردند و ما سر در گریبان و با مزه تلخ یک سیگار از سینما بیرون میآییم!
هدایت شده از mesaghمیثاق
⌛️ رصد پنجشنبه (25فروردین، 12رمضان و 14آوریل)
1357؛ مرگ "امیراسداللَّه علم" نخستوزیر و وزیر دربار پهلوی
1362؛ شهادت "رضا چراغی" فرمانده لشکر محمد رسولالله (ص)
1366؛ عملیات نامنظم فتح 5 در شمال سلیمانیه توسط سپاه پاسداران
1366؛ عملیات نصر 1 در غرب بانه توسط سپاه
1367؛ اعتراف صریح بغداد به استفاده از سلاحهای شیمیایی در طول جنگ
1374؛ درگذشت استاد دکتر "محمد جواد مشکور" مورخ، ادیب و زبانشناس معاصر
1ق؛ انجام عقد اخوت ميان رسول خدا(ص) و حضرت علي(ع)
2ق؛ خروج مسلمانان از مدينه جهت شرکت در غزوه بدر
1865م؛ ترور "آبراهام لینكُلْن" شانزدهمین رئیس جمهور امریكا در واشینگتن
1890م؛ تشكیل اتحادیه سیاسی "پان آمریكن" در قاره امریكا
1988م؛ توافق ارتش سرخ شوروي براي خروج از خاك كشور افغانستان
2002م؛ شكست كودتاي امريكا در ونزوئلا پس از 48 ساعت از وقوع آن
هدایت شده از mesaghمیثاق
📮 #توییت
⭕️ شرق:
🔹عباس تابش معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفته: هرگونه افزایش قیمت کالایی که امسال صورت گرفته است همین امشب اصلاح شود و به قیمت سال قبل برگردد.
⭕️ محمدرضا باقری، مجری برنامه پرونده ویژه شبکه سه با اشاره به اظهارات عباس تابش (معاون وزیر صمت):
🔹آقای تابش، از سال ۹۷ و در دولت آقای روحانی معاون وزیر صمت و رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان😂 است، عملکردش هم که عیان است.
🔹آقای رییسی هم هر روز میگوید مسببان وضع موجود نباید اداره کشور دستشان باشد.
🔹چشم آقای رییس جمهور؛ چشم!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🎥مهاجر افغانستانی در قاب فیلمهای ایرانی/تشدید اختلاف یا اتحاد؟
⛔️تفرقه افکنیهای اخیر بین مردم ایران و افغانستان بعید است که بدون سازماندهی بوده و چند اتفاق کور باشد. شیطنتهای رسانهای و پخش کلیپهای نفرتپراکن چیزی جز خروجی اتاق فکرهای دشمنان دو ملت نمیتواند باشد.
افغانستان به عنوان قسمتی از حوزه تمدن ایران به طور ویژه مورد توجه جریان استکبار بوده و هست بهویژه که با تشکیل تیپ فاطمیون حساسیتها تشدید شد؛ بنابراین از هر فرصتی برای التیام کینه و خشمشان استفاده میکنند.
⛔️در این میان جریان فرهنگی هنری کشور نیز علیرغم برخی شعارهای عوامانه هنر برای هنر و غیر سیاسی بودن هنر و...، سر بزنگاهها غالبا همسو با جریان دشمن عمل کردهاند. تبیین سیاستهای دشمن یا بهعبارتی حرکت در خلاف جهت مبانی و راهبردهای جمهوری اسلامی در موارد زیادی در فیلمها و سریالها پیگیری میشود.
⁉️در موضوع افغانستان و مهاجران افغان نیز عملکردی همسو با جریان رسانهای دشمن اتخاذ شد. چندی پیش در پانزدهمین جشنواره «سینما حقیقت» فیلمهای با مضمون شرایط مهاجران افغان داخل ایران به طور غیر عادی بالا بود. افزایش مشکوک این دست فیلمها، آن هم به یکباره، نشان از شیطنتها و برنامههای احتمالی آینده داشت.
همچنان که در همین جشنواره و افزونتر در جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه، تعداد بالای فیلمهای با موضوع جنایات طالبان کاملا مشهود بود؛ چرا که موضع جمهوری اسلامی در قبال طالبان تدافعی نبود.
⛔️متاسفانه رویدادهای هنری همچون سینما حقیقت عامدانه یا جاهلانه درباره افغانستان در مسیری که توسط دشمن یا جریانات نفوذی آنها طراحی شده، حرکت کرد و نیاز است مسئولان در چرایی و چگونگی تحقق آن تأمل کنند. 🔔در این باب حین برگزاری جشنواره سینما حقیقت در قالب مطلبی این موضوع به مسئولان امنیتی و فرهنگی هشدار داده شد.
🎞علاوه بر فیلمهای کوتاه و مستند در سالهای اخیر فیلمهای سینمایی که برادران محمودی با حمایت وزارت ارشاد ایران ساختهاند در جهت واگرایی بین دو ملت و ترویج اختلافات بوده است. «نوید و جمشید محمودی » دو برادر افغانستانی ساکن ایران هستند که با فیلمهایی نظیر «شکستن همزمان بیست استخوان»، «مردن در آب مطهر» و رفتن و... تنها به بیان مشکلات مهاجران بسنده کردهاند و شرایط وخیم آنها را در قالب تصویر بیان کردهاند. آثار این دو برادر در جشنوارههای فجر نیز دیده شده و جایزه دریافت کرده است. فیلمهایی که نه بیان آن عادلانه است و نه محتوای آن، اما با ایجاد کدورت و نفرت بین مردم دو کشور با مذاق جشنواره های خارجی سازگار است.
🔻ماحصل بیتدبیریها و ادامه مسیر ریل
شده در جریان هنری کشور، توسط دولتهای مختلف شرایط امروزی را استمرار خواهد بخشید در صورتی که چند اثر قوی میتواند مانع از تلاطم ذهنهای دو ملت در اثر اغواهای رسانهای باشد.
#ایران #عراق
سفیر جدید ایران در عراق معرفی شد
🔸به گزارش پايگاه تحلیلی خبری "تحولات جهان اسلام" محمدکاظم آلصادق به عنوان سفیر جدید ایران در عراق معرفی و جایگزین ایرج مسجدی شد.
سعید خطیبزاده سخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام خبر تغییر سفیر ایران در بعداد اظهار داشت: محمدکاظم آلصادق به زودی کار خود را آغاز میکند.
آلصادق متولد نجف است و در اوایل انقلاب اسلامی به ایران مهاجرت کرد. بر اساس ادعای برخی منابع، وی مشاور ایرج مسجدی، سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در بغداد بوده و به زبان عربی تسلط کامل دارد.
شایان ذکر است ایرج مسجدی از دیماه ۱۳۹۵ تا فروردین ۱۴۰۱ به عنوان سفیر ایران در بغداد مشغول به فعالیت بوده است. طی سالهای مسئولیت وی، ایران نقشی اساسی در مبارزه با گروه تروریستی داعش، تامین امنیت عراق و حفظ ثبات منطقه داشته است و به همین علت وزارت خزانه داری آمریکا در آبان ماه ۱۳۹۹ نام وی را لیست تحریمها قرار داد
شهادت یک جوان فلسطینی به دست جلادان رژیم صهیونیستی در حوسان غرب بیت لحم
🛑 کانال عبری12:
نیروهای ارتش خانه ای را در شهر سیلود در شرق رام الله محاصره کردند که در آن 6 مرد جوان وجود داشت که قصد داشتند در آستانه عید فصح یهودیان عملیاتی را انجام دهند.
🔴به شهادت رسیدن یک کودک فلسطینی بدست نیروهای اشغالگر صهیونیستی در غرب بیت لحم اشغالی.
🔴شاهدان عینی می گویند نیروهای اشغالگر بیش از 10 گلوله به این طفل معصوم شلیک کردند.
درگیری های مسلحانه در شهر سیلود شمال شرقی رام الله شروع شد
تعداد زیادی از فلسطینی ها بر اثر گلوله های اشغالگران در سلود در شرق رام الله مجروح شدند و درخواست آمبولانس ها برای رفتن به محل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ورود مجدد نیروهای ارتش اسرائیل به سیلواد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گسیل خودروهای نظامی رژیم صهیونیستی به رام الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 درگیری بین جوانان فلسطینی و نیروهای اشغالگر در شهر حُسن در غرب بیت لحم ادامه دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلیس رژیم صهیونسیتی، صهیونیستی را که گفته بود میخواهد در مسجدالاقصی قربانی پصح رو انجام بده دستگیر کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 فیلمی از شهر هوسان در غرب بیت لحم، پس از تیراندازی سربازان اشغالگر به یک کودک..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرکات وحشیانه ارتش اشغالگر قدس الان
🔻 جوانِ مؤمنِ انقلابی و ساختشکنیِ جریانی
[1]. گردنننهادن به خلوصگراییِ آیتالله مصباح، جریانِ اصولگرایی را گرفتار «انفعال» و «سردرگمی» و «چندپارگی» کرده است. هنگامی که «مدارِ فکری» و «قرابتِ گفتمانی» در میان نباشد، هرچه که پیش میرویم، «تشتّتها» و «زاویهها» فزونی مییابند و نهایت از متن خودِ ما، «دیگری» سربرمیآورد. ائتلافهای بیهویّت، «کامیابیِ موقتی» به دست میآورند و «ماندگار» نیستند.
[2]. خلوصگرایی به معنی «نفیِ دیگران» نیست، بلکه عبارت است از طرّاحیِ «هستۀ مرکزیِ اصیل» در درون حاکمیّت که مبتلا به گریز از مرکز نباشند. بحث بر «انتخاب اصیلترینها» است، که در برابر «گشادهدستی» و «حملبرصحت» و «سهمیهبندی» و «ائتلافهای عملگرایانه» قرار دارد.
[3]. در چهارچوب خلوصاندیشی نمیشد و نمیشود قدرت را به دست آورد، امّا نه دلیل نقصِ ذاتیِ این فکر، بلکه چون «جریان غالب/ اکثری/ مسلّط» در اصولگرایی، مشتمل بر نیروهای سیاسیِ «چندزیست» و «موقعیّتطلب» است که یا خودشان منزلتِ سیاسی دارند و یا از سایهنشینی نسبت به این چهرههای سیاسیِ سرشناس، بهتدریج از پلههای قدرت بالا میروند. در این حال که این جملات را مینویسم، مصداقهای متعدّدی در ذهنم نقش میبندند...
[4]. البتّه این امکان وجود دارد که در بلندمدّت و به واسطۀ هویّت غیرمردمی و اندکسالارِ جریان اصولگرا، نیروهای انقلابیِ اصیل، به آنچنان «بدنۀ اجتماعیِ خودجوش و خودبنیادی» دست یابند که «معادلات چهرههای سیاسیِ تثبیتشده امّا بیخاصیّت» را منهدم کنند. واقعیّتِ اجتماعی، همین اندازه «مستقل» و «مهارنشدنی» است.
[5]. یک مصداق برای بند پیشین بیاورم. تجربۀ بنده نشان داد که مواضع نسبت به آیتالله مصباح در درونِ نیروهای انقلابی یا شبهانقلابی، «خصوصیّت طبقاتی» دارد؛ چنانکه نیروهای قلّهنشین و برجستگان، منفینگر و بدبین هستند و ایشان را برنمیتابند، امّا هرچه به سمت طبقاتِ پایینی و بیقدرت حرکت میکنیم، به گونهای عجیب، «محبوبیّتِ قدیسانه و ایمانی» در دلهای اینان نسبت به آیتالله مصباح مشاهده میکنیم. بسط و استمرار همین اتّفاقِ مهندسینشده و برآمده از متن امر اجتماعی، میتواند «مناسباتِ سیاسیِ کلان و پهندامنه» را نیز دگرگون کند.
[6]. جریان اصولگرایی هیچگاه روی خوش به آیتالله مصباح نشان نداد و ایشان را «قوّۀ عاقله» به شمار نیاورد، بلکه همواره «زمینِ بازیِ پیشینی» تعریف کرد و خواست ایشان را به دام طرح خویش بیفکنند و بازیسازیِ پیشدستانه کند.
[7]. مشکل اصولگرایان با آیتالله مصباح، شخص «خودشان» بودند؛ بحث بر سر این بود که «سهمی از قدرت» برای خودشان میخواستند و حاضر نبودند که جز خود را «اصلح» بشمارند. وجودشان، در حکم اصول موضوعه و مقولۀ غیرقابل مناقشه بود. «منهای بزرگ» در جریان اصولگرایی، «استدلالستیز» و «اقتدارمآب» هستند و به هیچ قیمتی از خودشان درنمیگذرند. در اینجا، «گفتگو» بیمعنی میشود. آیتالله مصباح، این «پیشفرضِ مستبدانه» و «انگارۀ نامؤمنانه» را برنتافت.
[8]. چندی که بگذرد، اصولگرایان نیز همچون اصلاحطلبان، بهای گزاف و جبرانناپذیر این «منطقِ قدرتمدار» را خواهند داد و «گوشهنشین» خواهند شد. اصلاحطلبان گمان کردند که «ضمیمهشدن»شان به دولت تکنوکراتها، موجبات «بقای سیاسی» یا امکان «بازسازیِ سیاسی»شان را فراهم میکند، حالآنکه این چسبندگیِ هویّتستیزانه و منفعلانه، چترِ «نفرت اجتماعی» از دولت روحانی را بر سر آنها نیز گستراند و آنها را در «مصائبِ دولتِ تنبل»، سهیم و شریک ساخت. همآغوشیِ اصلاحطلبان با تکنوکراتها، شامِ لذّتبخشی داشت، امّا صبح از راه رسید و اصلاحطلبان، «باکرهگیِ سیاسیِ» خویش را باختند. «سقط جنین»، واقعیّت را دگرگون نخواهد کرد.
[9]. مردِ میدان، تنهاوتنها، «جوانِ مؤمنِ انقلابی» است که خویش را نمیبیند و این جریانهای سیاسیِ قشری و ندانمکار و کُرسیپرست، به پایان روزگار خویش نزدیک میشوند.
#دکتر_مهدی_جمشیدی