🔴 این طرح ها چه فایده دارد؟
متاسفانه سیاستگذاران ما هنوز کوچکترین فهم و درکی از بحران در حوزه مسکن ندارند. آیا با قانون گذاشتن و تعیین سقف ۲۵ درصد فکر میکنید مشکل گرانی اجاره بها حل میشود؟ با کدام ضمانت جامعه از قانون شما مجبور به پیروی میشود؟ اصلا منطق ۲۵ درصد چیست وقتی افزایش حقوق یک کارمند ۱۰ درصد است ؟ چرا حالا قانونگذاری میکنید آنهم زمانیکه غالب مستاجران قراردادهای سال جدیدشان را امضاء کردند؟
چرا قوانین اساسی مانند کشورهای دیگر برای مهار سوداگری در حوزه مسکن تدوین و تصویب نمیشود و صرفا قوانین نمایشی آنهم بدون هیچ ضمانتی فقط در خبرها میشنویم؟
چرا دولت با ساخت مسکن های بی هویت آپارتمانی و با هزینه های گزاف در حاشیه شهرها سبک زندگی و هویت شهرنشینی ایرانیان را نابود میکند؟ چرا در کشور پهناور ایران به مردم زمین نمیدهید تا مردم برای خود خانه خوب طبق الگوی تمدن ۷ هزار ساله ایرانی بسازند؟
بحران مسکن با این قوانین و کارهای دولتمردان هیچگاه حل نخواهد شد.
سفارش به انجام حجامت در این ماه بر اساس حدیثی است که در کتاب مکارمالاخلاق از امام موسی کاظم یا امام هادی علیهما السّلام وارد شده است:
عَنْ أَبِیالْحَسَنِ علیه السّلام قَالَ: لَاتَدَعِ الْحِجَامَةَ فِی سَبْعٍ مِنْ حَزِیرَانَ فَإِنْ فَاتَکَ فَلِأَرْبَعَ عَشْرَةَ؛ "از حجامت در روز هفتم حزیران فروگذار مکن؛ اگر نتوانستی، روز چهاردهم (حجامت کن)." (طبرسى، حسنبن فضل، مکارم الاخلاق ــ قم، چاپ: چهارم، ۱۴۱۲ق / ۱۳۷۰ش.)
مرحوم مجلسی در زادالمعاد روایتی مشابه را از امام صادق علیه السلام نقل کرده که مضمون آن با روایت مکارم الاخلاق کمی تفاوت دارد:
وَ رُوِیَ عَنِ الْإِمَامِ الصَّادِقِ عَلَیْهِ السَّلَامُ: احْتَجِمْ فِی السَّابِعِ مِنْ حَزِیرَانَ، فَإِنْ لَمْیَتَیَسَّرْ فَفِی الرَّابِعِ عَشَرَ؛ "در روز هفتم حزیران حجامت کن و اگر امکانپذیر نشد، روز چهاردهم (حجامت کن)". (مجلسى، محمدباقربن محمدتقى، زاد المعاد ــ مفتاح الجنان، بیروت، چاپ: اول، ۱۴۲۳ق، ص۳۳۱)
از آنجا که مرحوم مجلسی در بحارالانوار فقط روایت مکارم الاخلاق را آورده، احتمالاً نقل زادالمعاد هم همان نقل مکارم الاخلاق است.
البته مرحوم مجلسی بحث مفصلی در این زمینه دارند که چون بارها در نحوه کبیسهگیری تغییرات قابل توجهی در زیجهای مختلف صورت گرفته، معلوم نیست ماههای شمسی و رومی وارده در روایات با آنچه امروزه مرسوم است، تطابق داشته باشد مثلاً امروزه در برخی از کشورها، حزیران را مطابق ژوئن میدانند بنابراین حزیران ۱۰ روز جلو میافتد یا برخی نیسان را مطابق برج حمل قرار میدهند که در این صورت حزیران یک ماه زودتر خواهد بود و ... .
با توجه به این امور نمیتوانیم روایت را با هفتم حزیران فعلی بهطور یقینی همزمان قلمداد کنیم
بعضی (مثل دکتر خیراندیش) سه روز رو پشت سر هم(29-30-31 خرداد) ایام حزیران میدانند و برخی طبق حدیث دو روز رو با فاصله یک هفته...
آیدی هماهنگی جهت حجامت فردا دوشنبه👇
🆔 @Iran_mohammad
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ دیدن این کلیپ حياتي است و انتشار آن بر هر ایرانی با شرف ضروری است.
📹 بعد از دیدن این کلیپ که یکی دیگر از فجایع تولیدی جامعه پزشکی غربزده کشور است باید خون گریه کرد.
💢هاآرتص: حمله سایبری ایران احتمالاً عامل صدای آژیر بود
🔹🔸رژیم صهیونیستی اعلام کرده حمله سایبری به سامانههای هشدار عمومی اسرائیل عامل شنیده شدن صدای آژیر خطر در بخشهایی از بیتالمقدس بوده است.
♦ارتش رژیم صهیونیستی تأیید کرده حمله سایبری باعث ایجاد اخلال در سامانههای هشداری و شنیده شدن صدای آژیر ممتد در پنج شهر شده است.
♦روزنامه جروزالمپست و هاآرتص گزارش دادهاند ارتش اسرائیل احتمال هدایت این حملات سایبری از سوی ایران را بررسی میکند.
💢شلیک مرگبار در خیابان پاسداران؛ متهمان گریختند
♦دو مرد به دلیل اختلاف مالی شب گذشته در خیابان پاسداران با شلیک مستقیم به سمت سر یک مرد ۶۴ ساله او را به قتل رساندند و از محل جرم متواری شدند.
🔰برتری برآورده کردن نیاز مؤمن بر حجّ و طواف
✍ حسن صادقی
بر اساس آموزه های دینی، حجّ و طواف خانه خدا از برترین اعمال است و آثار و برکات فراوانی دارد.
آنچه قابل توجه است، بر اساس روایات متعدد، برآورده کردن نیاز مؤمن بر حجّ و طواف برتری دارد.
روشن است که حجّ و طواف واجب، حساب جداگانه دارد و باید انجام شود. از این رو، ظاهرا منظور از حجّ و طواف در روایات یاد شده، مستحبی است.
🔰 این گونه روایات، از سویی ارزش خدمت به مومنان را بیان می کند و آن را حتی بالاتر از حج و طواف می شمارد.
از سوی دیگر، چه بسا بتوان استفاده کرد که گاهی خدمت به مومنان از حج و طواف اولویت دارد.
برخی از این روایات عبارتند از:
✅-عَنْ أَبِي الصَّبَّاحِ الْكِنَانِيِّ قَالَ: قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع لَقَضَاءُ حَاجَةِ امْرِئٍ مُؤْمِنٍ أَحَبُّ إِلَى اللَّهِ مِنْ عِشْرِينَ حَجَّةً، كُلُّ حَجَّةٍ يُنْفِقُ فِيهَا صَاحِبُهَا مِائَةَ أَلْفٍ.
امام صادق(ع) فرمود: البته برآورده کردن حاجت مؤمن، نزد خدا محبوتر از 20 حج است؛ هر حجّی که صاحبش در آن، صدهزار خرج می کند.
✅ عَنْ إِسْحَاقَ بْنِ عَمَّارٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: قَالَ: مَنْ طَافَ بِهَذَا الْبَيْتِ طَوَافاً وَاحِداً كَتَبَ اللَّهُ لَهُ سِتَّةَ آلَافِ حَسَنَةٍ وَ مَحَا عَنْهُ سِتَّةَ آلَافِ سَيِّئَةٍ وَ رَفَعَ لَهُ سِتَّةَ آلَافَ دَرَجَةٍ حَتَّى إِذَا كَانَ عِنْدَ الْمُلْتَزَمِ فَتَحَ لَهُ سَبْعَةَ أَبْوَابٍ مِنْ أَبْوَابِ الْجَنَّةِ.
قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاكَ هَذَا الْفَضْلُ كُلُّهُ فِي الطَّوَافِ؟
قَالَ نَعَمْ وَ أُخْبِرُكَ بِأَفْضَلَ مِنْ ذَلِكَ قَضَاءُ حَاجَةِ الْمُسْلِمِ أَفْضَلُ مِنْ طَوَافٍ وَ طَوَافٍ حَتَّى بَلَغَ عَشْراً.
؛ امام صادق (ع) فرمود: کسی که یک بار طواف این خانه انجام دهد، خدای عزوجل برای او شش هزار پاداش بنویسد و شش هزار گناه از او پاک کند و شش هزار درجه ارتقا دهد؛ تا اینکه نزد ملتزم رسد، برای او هفت در از درهای بهشت برای باز کند.
گفتم: فدایتان گردم همه این برتری درباره طواف است؟
امام(ع) فرمود: بله و به تو خبر دهم به برتر از آن. قضای حاجت مسلم از طواف و طواف برتر است، تا به ده رسید(برتر از 10 طواف است) (وسائل الشيعة؛ ج16، ص:363-364).
🔰آئین رونمایی از کتاب "سدید؛ گفتمان تحول در تبیین دین در بیان صاحب نظران"
که به همت حجت الاسلام مجید نقیلو مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی زنجان و دیگر فضلا تالیف شده است.
🔻آن طور که در مقدمه کتاب آمده است؛
🔹 "سديد"تلاشی است برای ایجاد یک گفتمان عمومی برای ضرورت تحول در تبیین دین."
🔹 این کتاب آغازی است برای یک مسیر که سعی خواهد کرد از هر ابزار علمی، هنری و رسانه ای استفاده کند تا ضرورت تحول در تبیین دین به یک گفتمان عمومی در میان نخبگان تبدیل شود.
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما در بین راه هستیم، آقایان دریابند.
🔰شنیدهها حاکی از این است که تعداد قابل توجهی از مقامات ارشد استانی قصد تشرف به زیارت حج دارند.
🔺مساله ای که سابقا در حیات امام عظیمالشأن(ره) نیز رخ داده بود از این جهت که تعداد زیادی از نمایندگان مجلس وقت، به سفر حج مشرف می شدند که ناباورانه با واکنش تند امام مواجه شدند.
امام عزیز در فرمایشات خود میفرمایند: چند روز است که مکرّر به من خبر دادهاند مملکت به جهت توجه آقایان به سفر حج دارد فلج میشود!
🔸امروز هم التفات مسئولین به مسائل عبادی مستحبی، آن هم در حین مسئولیت خطیر اجتماعی، نه مورد تایید رهبری است و نه حتی با رویکرد فعلی دولت مطابقت دارد. کمااینکه در روزهای ابتدایی دولت سیزدهم، رئیس دولت از سفر برخی از اعضای کابینه به زیارت اربعین ممانعت کرده و بدنه دولت را به کار در جهت رفع مشکلات مردم مامور کردند.
💢حال باید از این مسئولان سوال کرد که درموقعیت کنونی کشور، آیا سفر حج ارجح است یا رَتق و فتق کردن امورات مردم؟!
🔹خدمت و زحمت کشیدن برای مردم در کِسوَت مسئول جمهوری اسلامی، کمتر از حج مستحبی نیست. این نه ادعای ما که فرمایش امام راحل است.
♨️بر این باوریم که در شرایط فعلی کشور، غبار غم از صفحه دل مردم زدودن و به عنوان یک مسئول جمهوری اسلامی با تلاش و جهاد شبانهروزی برای به دست آوردن دلِ درد کشیدهای، دور سر او چرخیدن ارزشی کمتر از بوسیدن حجرالاسود و طواف گِرد خانه خدا ندارد.
💢 رهبر معظم انقلاب دارای نظریه تمدنی در حکمرانی است
✅ آیت الله عباس کعبی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری و نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در نشست تخصصی «بررسی سیره حکمرانی رهبر معظم انقلاب»:
🔹 رهبر معظم انقلاب از نظریه تمدنی و فکر فاخر در حکمرانی برخوردار است که رهبری در این نظریه تمدنی دوگانههایی مانند علم و ایمان، عقلانیت و معنویت، شریعتگرایی و مدنیت، جمهوریت و اسلامیت، عدالت و پیشرفت، اقتدار بازدارنده و قاطعیت و مرزبندی با دشمن و مهر و محبت و مدارای اجتماعی با مردم را در تفکر خود جمع کرده است.
🔹 خلاصه تفکر رهبری جمع تدین و تمدن است؛ برخی فکر میکنند اینها با هم قابل جمع نیستند، ولی اندیشه تابناک رهبری تدین و تمدن را جمع کرده؛ چرا که برگرفته از اجتهاد اصیل و سیره حکمرانی ایشان است.
▪️هنوز رئیس جمهور قزاقستان تهران را ترک نکرده، وزیر خارجه روسیه راهی ایران میشود؛ اجلاس خزر هفته آینده برگزار خواهد شد و «شگفتانه دیگری در سیاست خارجی که برخی را خیلی عصبانی خواهد کرد».
پس از سالها غفلت، چهارراه راهبردی غرب آسیا هر روز پر تردد تر از قبل میشود.
💬 علیرضا سلیمانی