فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «یکی مرد جنگی به از صد هزار»
ادای احترام یک جوان شجاع ایرانیِ مقیم سوئد به پرچم مقدس ایران در مقابل چشمان منافقین کوردل
💬 AZOF
⚠️ الگوهایی که شناخته نشدن!
🌹سهیلا سامی
جراح نابغه ایرانی
🌹سهیلا سامی متولد سال ۶۸ است یعنی فقط ۳۳ سال دارد. اما با این سن کم تاکنون ۵۰۰ عمل جراحی مغز و اعصاب داشته! او که دوره رزیدنتی خود را در مرکز مغز و اعصاب هانوفر آلمان شروع کرد، پیچ و خم جراحی را در کنار پروفسور سمیعی آموخت. شاید مهمترین ویژگی این نابغه جوان که جلبتوجه میکند حجاب اوست.
❇️ سهیلا سامی در خصوص حجاب خود در مصاحبهای گفته است:
✅ من با #انتخاب و آگاهی حجاب را برگزیدم و این دیگر داخل و خارج از کشور ندارد. او در پاسخ به این سؤال که حجاب برایش #محدودیت ایجاد کرده است یا نه، پاسخ میدهد: حجاب در زمینه جراحی برای من محدودیتی ایجاد نکرده و حتی در اتاق عمل که یک محیط کاملا استریل است و مدام باید دستهای خود را شست و در کنار همکاران آقا و خانم کار کرد، تاکنون هیچ مشکلی برای من ایجاد نشده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⌛️ رصد یکشنبه (26تیر، 17ذی الحجه و 17جولای)
1290؛ بازگشت محمدعلی شاه به ایران پس از پناهندگی به روسیه برای تصاحب سلطنت
1359؛ شروع به كار اولین دوره شورای نگهبان
1366؛ قطع روابط سیاسی فرانسه با ایران در جریان جنگ تحمیلی
1968م؛ وقوع دومين كودتاي حزب بعث عراق به فرماندهي "احمدحسن البكر"
1973م؛ كودتای "داودخان" علیه "ظاهر شاه" در افغانستان و اعلام رژیم جمهوری در این كشور
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ نمایش خانگی در خطر تعطیلی؟
✍️ مصطفی قاسمیان، روزنامه نگار سینما و تلویزیون در روزنامه خراسان نوشت
🔹24 تیرماه، رسانه اصلاحاتپرس نامهای منتشر کرد از سعید مقیسه معاون رئیس سازمان صداوسیما و رئیس سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) خطاب به پیمان جبلی رئیس صداوسیما، که در آن، به 12 اقدام ساترا علیه پلتفرمهایی که از نظر این نهاد متخلف دانسته شده اند اشاره شده است.
🔹در نامهای که در فضای مجازی منتشر شده، نام پلتفرمهایی که متخلف و مشمول برخورد دانسته شده اند، مخدوش شده و قابل خواندن نیست. با این حال شبکه شرق دیروز در خبری، نام این رسانهها را فیلیمو، نماوا و فیلمنت اعلام کرد که با توجه به برخی خبرهای قبلی درباره آنها همخوانی دارد.
🔹این سه پلتفرم در شش ماه اخیر شماری از محصولات خود را بدون اخذ مجوز از ساترا به عنوان نهاد تنظیمگر رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی منتشر کردهاند
🔹با توجه به اظهارنظر پنج ماه قبل مدیر فیلیمو، به نظر میرسد علت تصمیم دو پلتفرم برای انتشار بیمجوز محصولات، تأخیر زیاد ساترا در اعطای مجوز انتشار به آنها بوده است.
🔹محمدجواد شکوریمقدم [...] مدتی پیش در جلسه افطاری صنف ویاودی نیز گفت: «بحث خشک کردن تولیدات ما به این معناست که فقط زمینهای برای پخش باشیم و تولید فقط در صداوسیما باشد. ما در 11 ماه گذشته یک مجوز هم نگرفتیم و با خشک کردن تولید، 11 ماه بعد نمیتوانیم از خاک بلند شویم».
🔹در شرایط کنونی، سه پلتفرم فیلیمو، نماوا و فیلمنت که موضوع این نامهاند، عملا مساوی با همه شبکه نمایش خانگیاند. یعنی در صورت اجرای اقدامات یادشده علیه این سه پلتفرم، عملا نمایش خانگی در ایران به طور کامل تعطیل خواهد شد
🔹مثلا درباره تعلیق مجوز، اگرچه بند 2 نامه درباره «صدور نامه تعلیق مجوز» این برداشت را ایجاد میکند که مجوز پلتفرمهای متخلف معلق شده است، اما سعید مقیسه رئیس ساترا دیروز به خراسان در این باره گفت: «فعلا نامه تذکر برای رفع تخلف و مهلت 10 روزه برای اصلاح رویه صادر شده است که در صورت همکاری نکردن، اقدام قانونی بعدی صورت خواهد گرفت». بنابراین پلتفرمها هنوز معلق یا ابطال مجوز نشدهاند.
🔹این که ساترا از دادستانی برای فیلترینگ، از وزارت فرهنگ برای صادر نکردن مجوز تبلیغات شهری، از سازمان زیباسازی شهرداری تهران برای جلوگیری از تبلیغات شهری، از وزارت ارتباطات برای حذف دیتاسنترها، از وزارت صمت برای لغو اینماد و... یاری خواسته، نشان از آن دارد که ساترا فعلا در شرایطی نیست که بتواند پلتفرمها را وادار به تمکین از قوانین خود کند. شاید تحلیل این که این امر چطور ممکن است، ساده نباشد، اما به نظر میرسد اصل ماجرا به اقدام شورای نگهبان برای حذف نام ساترا از قانون بودجه 1401 برمیگردد.
🔹بر اساس بند قانونی که نخستین بار در اسفندماه 99 توسط مجلس شورای اسلامی به تبصرههای قانون بودجه 1400 اضافه شد و به عنوان مبنای قانونی تشکیل ساترا، شناخته میشود، «مسئولیت صدور مجوز و تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر و نظارت بر آن، منحصرا بر عهده سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) سازمان صداوسیماست.» شورای نگهبان نام «ساترا» را از قانون حذف کرد و این وظایف را بر عهده سازمان صداوسیما (به عنوان نهاد مادر ساترا) گذاشت.
🔹بنابراین ساترا که تا پیش از فروردین 1401 با قانون یک ساله بودجه به حیات خود ادامه میداد، ناگهان در وضعیت قانونی خاصی قرار گرفت. در چنین وضعیتی، منطقی است که پلتفرمها هم نظارت آن را نپذیرند. بر همین اساس است که ساترا اکنون به دنبال نهادهایی بگردد که با دارا بودن قدرت اجرایی و قانونی، پلتفرمها را مجبور به اجرای قواعد ساترا کنند.
🔹اقدامات ساترا برای تسلط دوباره به فضای نمایش خانگی، در حالی است که پیشتر گفته شده این سازمان به علت آن که جزئی از سازمان صداوسیماست، در بهترین حالت هم نمیتواند ناظری بی طرف برای پلتفرمها باشد، چراکه رسانه ملی بزرگ ترین تولیدکننده محتوا در حوزه صوت و تصویر در کشور است و عقل سلیم، نظارت یک رقیب بر دیگر رقبا را نمیپذیرد. بنابراین بدیهی است که باید یک نهاد بیرونی مانند وزارت ارشاد ، رگولاتور محتوا در حوزه صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی باشد. به علاوه بحثهای قانونی درباره ساترا همچنان پابرجاست، چراکه این سازمان در حالی که چندین سال از تأسیس آن میگذرد، همچنان فاقد قانونی دایمی برای تشکیل است و حدود وظایف آن مشخص نیست؛ بنابراین منطقی نیست سازمانی که از نظر قانونی، فاقد مبناست، نظارت بر پلتفرمها را بر عهده داشته باشد./ خراسان
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 «چرا کرونا هراسان همچنان بر طبلِ کرونا هراسی می کوبند⁉️»
🔰 با گذشت بیش از دو سال از ماجرای کرونا به مرور می توان نگاه دقیق تری به چنین ماجرایی داشت ؛ ماجرایی که دیگر به یک بیماری شباهت ندارد بلکه بیشتر به فتنه ای شبیه است که توسط طراحان جهانی به جهان تحمیل شده است.
🔰فتنه ای که مجریان خارجی و دنباله های داخلی ، هر روز به بهانه ای بر طبلِ آن می کوبند یک روز کرونا،روزِ دیگر سویه دلتا و امروز سویه اُمیکرون و با دستاویز قرار دادن چنین حربه ای تلاش دارند روز بروز بر استمرارِ چنین فتنه ای افزوده و آن را شعله ورتر سازند.
🔰 بر همین اساس در دو هفته گذشته شاهدِ حضورِ پررنگِ جریان کرونا هراس بوده ایم ؛ جریانی که تلاش می کند با دستاویز قرار دادن سویه جدید اُمیکرون (BA5) همچنان بر طبل کرونا هراسی کوبیده و از خاموش شدن و یا کاهش شعله ی فتنه ی کرونا جلوگیری نماید.
🔷 در ادامه در خصوص سویه ی جدید اُمیکرون ، افاضاتِ چند تن از مدیران وزارت بهداشت و پزشکانِ وابسته به کمیته ی علمی ستاد کرونا را با هم مرور می نماییم .
◼️ دکتر حمید سوری : « به هیچ وجه کنار گذاشتن ماسک را توصیه نمیکنم ؛ هیچ مطالعه بومی نداریم که ثابت کند نیاز است که در فضاهای مختلف ماست بزنیم یا خیر ⁉️نمی دانم الان دقیقا واریانت غالب در کشورمان چیست ⁉️» 🗣 (آیا مسئولی وجود دارد ازاین آقا سؤال نماید ؛ شمایی که هیچ اطلاعی ندارید اصولاً چرا در چنین جایگاهی قرار گرفته اید و چرا هر روز در مصاحبه های خود بر طبل کرونا هراسی می کوبید⁉️)
◼️ دکتر پیام طبرسی : « زیر سویه های جدید اُمیکرون BA4 و BA5 واکسن گریز هستند و از سیستم ایمنی عبور می کنند و این باعث میشود که وقتی سیستم ایمنی جمعیت مقداری پایین می آید ، بعد از اینکه مدتی از واکسیناسیون میگذرد ، دوباره افراد دچار ابتلا می شوند.»وی در ادامه چنین میگوید : « بیمارانی که در حال حاضر در بیمارستان بستری می شوند ؛ یا سن بالا دارند یا بیماری زمینهای شدید دارند یا کسانی هستند که واکسیناسیون شان کامل نیست یا ۳ دُز واکسن نزده اند یا ۲ دُز نزده اند.» وی در پایان می گوید: «آنهایی که واکسن نزده اند بلافاصله بروند واکسن بزنند.»
◾️دکتر محسن زهرایی : «واکسن نزده ها پرخطر ترین افراد برای ابتلا به کرونا هستند ؛ بهترین واکسن در دسترس ترین واکسن است ؛ هرچند تزریق واکسن های موجود اثر پذیری کمتری بر سویه های امیکرون دارد ولی تزریق واکسن های موجود باعث جلوگیری از بروز فرم های شدید بیماری میشود.» 🗣 ( آیا مسئولی وجود دارد از این آقا سؤال نماید ؛ چرا در سخنی غیر واقعی واکسن نزده ها را پر خطر ترین می داند ⁉️چرا سخن فائوچی یهودی :«بهترین واکسن در دسترس ترین واکسن »را تکرار می کند⁉️ )
◾️دکتر مسعود یونسیان : « زیر سویه BA5 نسبت به واکسیناسیون مقاومت بیشتری دارد ؛ افرادی که قبلاً از واکسن های کشته شده استفاده کرده اند برای دُز یادآور از واکسن آسترازنکا، اسپوتنیک یا واکسن های پروتئینی ویروسی مانند پاستوکووک یا اسپایکوژن استفاده کنند.» 🗣 ( آیا مسئولی وجود دارد از این آقا سؤال نماید ؛ مگر ملت ایران ...آزمایشگاهی هستند که پس از تزریقِ ۲ یا ۳ دُز واکسنِ برکت یا سینوفارم حالا واکسنِ انگلیسی ، روسی و یا استرالیایی تزریق نمایند ؛ واکسن هایی که به قولِ خودشان تاثیری بر سویه ی جدید ندارد⁉️)
◾️دکتر مینو محرز : « از دیدن این جمعیت ماسک نزده وحشت می کنم ، زیر سویه BA4 و BA5 کشندگی زیادی ندارد ؛ اما سرعت شیوع آن بالاست و برای گروه های پرخطر مانند سالمندان و یا کسانی که بیماری زمینهای دارند می تواند منجر به بستری و حتی مرگ شود.»
✅ در پایان در یک جمع بندی کلی می توان چنین نتیجه گرفت : جریان کرونا هراس خود معترف است که اولاً واکسن های موجود بر سویه ی جدید کرونا تاثیر قابل توجهی ندارد ؛ ثانیاً افرادی در خطر هستند که یا دارای سن بالا بوده و یا ضعف سیستم ایمنی و بیماری های زمینه ای داشته باشند.
🔴 با این تفاسیر باید پرسید؛ چرا جریان کرونا هراس بر تزریق متوالی واکسن به تمام ملت ایران تاکید می نماید ⁉️چرا جریان داخلی حامی سازمان بهداشت جهانی تلاش دارند شعله های فتنه ی کرونا همچنان شعله ور باقی بماند⁉️ فتنه ای که در شعله های آن بسیاری از ساختارهای اجتماعی، مذهبی،اقتصادی و...دچار آسیب جدی شده است.
🌹 حوزه انقلابی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ دولت و راهبرد "دلم می خواد"
🔹سخنگوی دولت : دولت با دسته بندی مردم برای ارائه خدمات شهروندی و عمومی مخالف است همه مردم باید در چارچوب قانون و حقوق شهروندی از خدمات عمومی دولت بهره مند شوند.
🔹 سخنگوی ستاد ملی کرونا:
تزریق ۲ دوز واکسن کرونا حتما اجباری میشود و برای استفاده از خدمات عمومی نیز ضروری خواهد بود و احتمالا تزریق دوز سوم واکسن کرونا برای مجاز شدن تردد افراد اضافه شود.
❇️ جمله دوم به فاصله یک هفته پس از عبارت سخنگوی دولت بیان شده و نشان می دهد که دولت سیزدهم چقدر قانونمند و هماهنگ عمل می کند!
▪️وقتی یک مقام قضایی در جهت پاسداری از حرمت حکم الهی حجاب و حفظ امنیت و سلامت اجتماعی و روانی جامعه، دستور ممانعت از حضور زنان بی حجاب در مترو را می دهد ، سخنگوی دولت (همگام با رسانه های لندنی و ضد انقلاب داخلی و خارجی ) از مخالفت دولت با
"دسته بندی مردم"برای ارائه خدمات شهروندی و عمومی ، سخن می گوید اما وقتی پای کرونا و توصیه های پزشکی درباره واکسن به میان می آید سخنگوی ستاد کرونا بر"دسته بندی مردم" و افزایش محدودیتها جهت دریافت خدمات عمومی تاکید می کند! ▪️به بیان ساده : آنجا که پای حکم خدا و سلامت دین و روان مردم مطرح است مخالف "دسته بندی مردم " هستیم و جایی که پای سلامت جسم مردم و توصیه برخی از پزشکان مطرح است به شدت موافق " دسته بندی مردم" هستیم و ملاک هم خودمانیم و هر چه دلمان بخواهد و به عقلمان برسد! ▪️پس از بازگشایی دانشگاه ها در سال جاری بسیاری از دانشجویان به علت عدم تزریق واکسن کرونا از دریافت خوابگاه محروم و آواره کوچه و خیابان شدند! ❇️ لازم است یک مقام مافوق ،سخنگوی دولت را درخصوص آنچه نباید بگوید توجیه کند تا تناقضات داخلی دولت به این شکل علنی نشود! وظیفه سخنگو ، دفاع از دولت است نه گاف دادن و دردسر ساختن برای دولت!
هدایت شده از mesaghمیثاق
❌❌ مهم . مطلب بعدی خیلی مهمه
انتشارش خیلی واجبه. لینک و آیدی اخرو پاک کنید با نام خودتوت هم که شده منتشر کنید. اگه الان جلوشو نگیریم ده سال دیگه بدتر از بحث حجاب میشه این موضوع و گریبان بچههامونو میگیره👇
🔴کامل بخونید و منتشر کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 `خبر تغییر جنسیت شهره لرستانی(مازیار) این روزها خیلی مورد توجه قرارگرفته. تیم ما چندین ساله داره تو این موضوع تحقیق انجام میده. گفتم خلاصه نکاتی رو بگم خدمتتون. بنظرم ده ساله دیگه همینطوری که الان درگیر حجاب هستیم درگیر این موضوع خواهیم شد بخاطر همین باید از الان آگاهی پیدا کنیم و تدابیر لازمو لحاظ کنیم.
در این متن نارضایتی جنسیتی رو #ناهمنوائی_جنسیتی نام میبریم که متفاوت از همجنسگرایی هستش. البته میتونن بههم ربط داشته باشن. خانم لرستانی از ناهمنوائی جنسیتی رنج میبرد که منجر به تغییر جنسیتش شد.
🔻یه نکته جالب درباره همجنسگرایی بگم. در مجامع علمی دو نظر وجود داره درباره اختلال بودن یا نبودن همجنسگرایی. برخی میگن اختلاله برخی میگن نه طبیعیه
🔻تا سال 1973 انجمن روانپزشکی آمریکا این رو اختلال میدونستن و بخش زیادی از روانپزشکان و روانشناسان به درمان افرادی که اختلال جنسیتی داشتن میپرداختن. از سال 1973 همجنسگرایی از لیست اختلالات در کتاب راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (dsm) خارج شد
🔻یکی از روانشناسان بزرگ که خودش عضو انجمن روانپزشکی آمریکا هم بوده دکتر جوزف نیکولوسی هستش که همجنسگرایی رو اختلال میدونه. به اعتقاد ایشون خارج کردن همجنسگرایی از لیست اختلالات یک پروسه علمی رو طی نکرد (خلاف تصور رایج) و تو صفحه ٣۴ کتاب "فهم همجنسگرایی"ش مینویسه: قانون 1973 انجمن روانپزشکی آمریکا یک اتفاق سیاسی و بدلیل فشار همجنسگراها و تظاهراتشون اتفاق افتاد
🔵 ناهمنوائی جنسیتی به دو بخش تقسیم میشه
یا جسمی هستش یا روانی.
جسمی یعنی اینکه یا از لحاظ ژنتیکی، یا هورمونی یا اندامی فرد مشخصات جنس مخالف رو داره، دراینجا عمل تطبیق یا تغییر جنسیت #گاهی واجبه انجام بشه.
ژنتیک: یعنی DNA مرد رو وقتی بررسی میکنن میبینن بجای اینکه xy باشه xx یا برعکس یرای خانوما (بحثش مفصله)
هورمونی: یعنی هورمونهای جنس مخالف در بدن فرد غالب هستش که مستقیماً روی مسائل روحی و روانی تاثیر داره
اندامی: اندام درونی و بیرونی فرد با جنسیتش و دیگر ویژگیهای فیزیولوژیکیش مطابق نیست
دراین موارد فرد میتونه عمل تغییر جنسیت انجام بده و گاهی باید انجام بده. البته مشکلات هورمونی در بیشتر مواقع قابل درمانه. اینو بگم این مشکلات جسمی خیلی خیلی کم و نادره
🔵 عامل دوم روانشناختیه
طبق یافتهها و مستندات نیکولوسی بیشتر ناهمنوائیهای جنسیتی از همین قسم هستش، یعنی روانشناختیه تا جسمی. برخی روانشناسان دیگر هم به همین اعتقاد دارن. همچنین نیکولوسی اعتقاد داره این موضوع قابل پیشگیری و درمانه
غالب افراد ترنس در این دستهبندی قرار میگیرند
درمورد افرادی که از لحاظ روانی/ روانشناختی دارای ناهمنوائی جنسی هستند به ترتیب و طبق اولویت میتوان کارهای زیر رو انجام داد:
١_ پیشگیری کرد (دوران کودکی)
٢_ رواندرمانی کرد (دوران پس از کودکی و نوجوانی)
٣_ عمل تغییر جنسیت انجام داد (اگر درمان اثر نداشت معمولا عمل تغییر جنسیت اونقدر مشکلات برای شخص بوجود میاره که درمانگرا خیلی کم توصیه به این میکنن)
🔻همه تمرکز و بحث ما روی گزینه اول یعنی پیشگیری هستش. یعنی در کودکی کاری کنیم که هویت جنسی کودک در خانواده درست شکل بگیره تا در بزرگسالی دچار مشکل نشه. یعنی دختر، دختر بزرگ بشه و پسر، پسر. این یک مساله تربیتیه
🔻دکتر جرج رکرز که متخصص اختلالات جنسی هستش میگه بسیاری از اختلالات هویت جنسی در کودکان قابل حله. (ادامه مطلب بعد)
حالا باید چیکار کرد؟
#ادامه👇
هدایت شده از mesaghمیثاق
☝️#ادامه 👇 (قسمت دوم)
دکتر جوزف نیکولوسی میگه سالها با همجنسگرایانی سروکار دارم که از این وضعیتشون ناراحتن و عاملش رو سالهای اولیه زندگیشون میدونه
🔻برخی میگن اینها کلیشههای جنسیتی هستش، پسر و دختر نداریم و بچهها میتونن هرجوری با هر کسی بخوان بازی کنن، هر جوری و هر رنگی میخوان لباس بپوشن، با هر اسباببازی بازی کنن و...
ماهم قبول داریم برخی کلیشهها غلطه و باعث تبعیض جنسیتی شده ولی آیا همه کلیشههایی که ما تو ذهنمونه بده؟ باید از بین بره؟ یا برخیش نیازه؟
🔻پسری که دائم با مادرش و خواهرش و همبازیهای دختر در ارتباطه و نقش پدرش کمرنگه و دائم به سمت کارهای دخترونه کشش بیشتری داره و دختری که دائم کارهای پسرونه میکنه و دائم با همبازی پسر در ارتباطه، والدینش پسرونه بزرگش میکنن، اینها احتمال داره در آینده دچار ناهمنوائی جنسیتی بشن
نگران نشید این یک عامل هست فقط عوامل دیگه باید دست به دست هم بدن تا ناهمنوائی شکل بگیره ولی با چندتا کار ساده میشه جلوگیری کرد ازش
🔻یکی از تفاوتهای ما با دیگر دوستانی که در زمینه تربیت جنسی کار میکنن این هست که اونا دالّ مرکزی و محور بحث تربیت جنسیشون بر عدم تجاوز به کودک استواره، ولی ما در بحثهای تربیت جنسیمون دال مرکزی و محور بحثمون هویتیابی صحیح جنسی هستش و اتفاقا به اون هدف عدم تعرض به کودک هم میرسیم. و تو همین موضوع هم اختلاف فاحش داریم با دوستان. قبلا در موردش نوشتیم
🔻تمام تلاش ما در استارتاپ تربیتیمون همین موضوعه که تمرکزمون روی تربیت جنسی در هفت سال اول جوری باشه که هویت جنسی صحیح بعلاوه روشهای ساده و بدون آسیب برای محافظت از کودک صورت بگیره. تیم ما هم با بیش از ۷ روانشناس حدود ۱۵۰۰ ساعت روی موضع تربیت جنسی در هفت سال اول کار کرده تا هم هویت جنسی صحیح شکل بگیره و هم کودک از آسیبها حفظ بشه
حاصل این تحقیقات ما چند سال همایش و کارگاه تربیت جنسی شده که بمناسبت عید غدیر با تخفیف میتونید بسته تربیت جنسی رو تهیه کنید. سریع و انقلابی، واقعا هرکی استفاده کرده دعامون کرده ...
از لینک زیر سفارش بدید👇
http://tarbiapp.com/product/tj7