هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر چی روحانی وعده داد ، باهاش رای جمع کرد و بعد زیرش زد به جاش رئیسی بهش عمل کرد!
✍ علی فرحزادی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕ مرندی: پاسخ قاطعانهای از سوی آمریکا نیامده است
🔸️مشاور تیم مذاکرهکننده ایران:
🔹️فعلا نمیتوانم وارد جزئیات شوم ولی اینکه "پاسخ قاطعانه" از سوی آمریکا آمده، اشتباه است.
🔹️ایران طی روزها و همچنین ماههای گذشته به چیزهای زیادی دست یافته است.
🔹️زمانی که این فصل بسته شود، همگی میتوانند این را به وضوح ببینند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطفا این کلیپ را با دقت ببینید.
چرا 3,820,000 زن و دختر مجرد بالای 32سال داریم!؟
و زاد و ولد منفی‼️
⏪ انتشار دهید.
#تحدید_جمعیت
#تهدید_یک_ملت
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نخستین دانشمندی که در ایران دکترای فیزیک گرفت!
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا ایرانیها عصبانیترین مردم جهان هستن؟
🔸احتمالا شما هم تو آمارهای جهانی مثل موسسه گالوپ شنیده باشین که ایران و خیلی از کشورهای غرب آسیا غمگینترین یا عصبانیترین مردم جهان معرفی میشن؛ اما دقیقا چه معیارایی باعث میشه که کشورهای غربی تو رتبههای برتر باشن و کشورایی مثل ایران برن قعر جدول
هدایت شده از mesaghمیثاق
28.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*🎥نماهنگ «چراغ» منتشر شد
🔷بازیگران: رامین راستاد_حشمت الله آرمیده
🎙دکلمه: صابرخراسانی
📝شاعر:محمدحسین ملکیان
🎵آهنگساز: نیماعلامه
🎬کارگردان: مهران علوی
📹تهیه کننده:میلاد مولوی
🔻تهیه شده در مأوا
🔰مرکز موسیقی مأوا
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢اظهارنظر عجیب سفیر انگلیس: انگلیسیها هم به ایران نگاه منفی دارند!
🔻«سایمون شرکلیف»، سفیر انگلیس در تهران که گفته می شود برای گسترش روابط تجاری به استان فارس سفر کرده در جلسه با اعضاء اتاق بازرگانی استان در اظهاراتی عجیب گفت: به نظر منفی مردم ایران نسبت به انگلیس احترام میگذارم اما بدانید که مردم انگلیس هم همین حس را نسبت به ایران دارند!
🔻اظهارات سفیر انگلیس که بهدلیل سوابق طولانی فعالیت در سرویسهای اطلاعاتی انگلیس، بیشتر دارای رویکرد امنیتی است تا دیپلماتیک، ضمن آنکه تعجبآور است با هدف سفر او به استان فارس نیز در تضاد است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🖊 راهکار اروپا برای مقابله با مشکل سوخت و انرژی چیست ؟
سال گذشته رویدادی در انگلیس به همراه ایتالیا میزبان برگزار شد که بسیاری معتقد بودند این رویداد بهترین فرصت دنیا برای به دست گرفتن کنترل تغییرات اقلیمی است . در ثمره این اجلاس ، وعده دادن ده ها کشور برای اتمام جنگل زدایی ، کم کردن انتشار دی اکسید کربن و گاز متان و البته توقف سرمایه گذاری دولتی در نیروگاه های زغال سوز ؛ مجموعا ۴۶ کشور این قول هارا دادند .
اما با گذشت تقریبا یک سال ، همه کشور های که چنین وعده ای رو داده بودند وضعیت وخیمی پیدا کردند و کشور های پیشرفته پس از جنگ روسیه و اوکراین که باعث ریزش انرژی جهانی شد ، تلاش میکنند تولید نیروی زغال سوز را از سر بگیرند .
مشکلات پیش آمده ناشی از جنگ روسیه و اوکراین ، قیمت گاز طبیعی مایع رو بالاتر برده است و باعث شده زغال سنگ تنها گزینه قابل استفاده و به صرفه در اکثر نقاط اروپا باشد و این وضعیت وخیم شامل بازار های اروپای غربی و آمریکای شمالی بوده که سیاست های روشنی برای توقف استفاده از زغال سنگ داشتند .
معادن زغال سنگ و نیروگاه های زغال سوزی که ده سال پیش تعطیل شده بودند ، اکنون در کشور آلمان آماده از سرگیری فعالیت خود شده اند ، آلمان تا زمستان حداقل ۱۰۰ هزار تن زغال سنگ در ماه خواهد سوزاند ، البته آلمان قصد دارد تولید برق را با استفاده از زغال سنگ را تا سال ۲۰۳۸ میلادی به طور کامل قطع کند .
ما بقیه کشور های اروپایی مثل هلند ، لهستان ، یونان هم نیروگاه های زغال سوز را راه اندازی کردند .
این از مهمترین راهکار های کشور های اروپاییان برای مقابله با زمستان سخت است ، هرچند که این روش باز آسیب خواهد زد به چرخه طبیعت اما ظاهراً اروپا چاره ای جز این نخواهد داشت !
البته اروپا باید برای مقابله با این مشکل هم گاز ۷ برابر از آمریکا وارد کند زیرا زغال سنگ به تنهایی نمیتواند همه نیاز های آن هارا جبران کند.
✍🏻 پارسا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌐غنی: شرایط من با زلنسکی قابل مقایسه نیست
🔻غنی تأکید کرد: رئیسجمهور زلنسکی از طریق سیا به تفصیل از حمله روسیه مطلع شد. متحدانمان حتی یک تکه کاغذ به ما ندادند. مقامات افغان در واقع به متحدان آمریکایی هشدار داده بودند که ارتش افغانستان قادر به ایستادگی در برابر طالبان نیست.
🔻غنی تاکید کرد: من آخرین نفری بودم که ترک کردم و دلیل رفتنم این بود که نمیخواستم بار دیگر به طالبان و حامیان آنها این لذت را بدهم که رئیسجمهور افغانستان را تحقیر کرده و مشروعیت حکومت افغانستان را از آن خود کنند.
🔻غنی عذرخواهی نمیکند و کسانی که او را مسئول فروپاشی دولت میدانند کسانی میداند که به دنبال مقصر هستند.
🔻او به سی ان ان گفت: من زندگی شرافتمندانهای داشتم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استوری
⚠️ «انحراف اخلاقی» مضرترین سلاح ضد بشری
➕هر هفته یک #نکته_اخلاقی از امام خمینی(ره) به اشتراک بگذارید...
⬇️ دریافت نسخه اصلی از:
http://emam.com/posts/view/28166
هدایت شده از mesaghمیثاق
🍃 حلقه زُلفِ تو، زنجیرِ دلِ غمگین است
🍂 از دلم جُز رُخ تو، حلقهگشایی نبود
📖 #دیوان_اشعار_امام
📲 دریافت نسخه با کیفیت جهت استفاده در پسزمینه تلفن همراه از ⬇️
http://yun.ir/v6hrve
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸تغییر با تبیین یا تغییر با تحمیل؟ کدامیک؟
قبلا بیان کردیم که رسالت همه حکومت ها اعم از دینی و غیر دینی این است که به شکلی فرهنگ سازی کنند که منجر به رشد و تکامل توده های مختلف بشری دنیا شوند.
(به غیر از هزاران ویژگی مثبت) آخرین تاثیرمثبت این رشد این است که میتوان گفت بزرگ ترین پشتوانه برای بقای سیاسی و اجتماعی و نفوذ همان حکومت ها را به دنبال خواهد داشت.
مثال بارز این مساله پدیده غول رسانه ای جدید در خاورمیانه است
هرچند ترکیه نتوانست آمال و آرزوهای تشکیل حکومت عثمانی بر جغرافیای منطقه را عملی کند اما باید به تشکیل این امپراتوری در حوزه رسانه اعتراف کرد.
قدرت نرم رسانه ای ترکیه منطقه غرب آسیا، کشورهای اسلامی، شمال آفریقا و آسیای مرکزی و قفقاز جنوبی و... را به تصرف خود در آورد.
این همان امپراتوری عثمانی در حوزه رسانه است که به یک پشتوانه قوی برای بقای قدرت سیاسی و فرهنگی و اقتصادی ترکیه در داخل این کشور و جهان شده است.
سال ها پیش ترکيه برای حفظ پیوندهای فکری و فرهنگی مردمان خود و همچنین گسترش آن در کشورهای اسلامی و ترک تبار به تاسیس دهها شبکه تلوزیونی و رادیویی برای انعکاس هزاران فیلم و سریال و شبکه های خبری، ورزشی، مستند، شبکه های علمی، آموزشی آن هم برای همه بخش های جامعه، اعم از کودکان، جوانان و بزرگسالان مشغول شد.
این روزها اندیشه ناقص اسلامی ترکیه وارد خانه های بسیاری از مردمان مسلمان از جمله مردم ایران شده
این یعنی ترک ها به خوبی برای تبلیغ داشته های فکری خود از ابزار رسانه استفاده کردند و تصورات نسل های آینده بسیاری از کشور های اسلامی را فتح کردند.
این همان تغییر فرهنگی و اجتماعی هدفمندی است که ترک ها آن را دنبال می کنند، تغییر همراه با تبیین و تصویرسازی بلند مدت و خاموش که نسل اندر نسل فرزندان ما را ربودند.
اما ما برای باورهای اصیل اسلامی چه کردیم؟
ما به چه میزان برای رسانه که به یگانه ابزار ارتباطات گسترده و همگانی تبدیل شده سرمایه گذاری کردیم؟
این بدیهی است که دنیا به سمت زندگی دیجیتالی و رسانه محوری در حال پیشروی است چرا ما نتوانستیم مشابه سرمایه گذاری های بلند مدت در حوزه رسانه (ترکیه، هند) برای فرهنگ سازی و تربیت صحیح و رشد جامعه اسلامی ایران و غیر آن و نسل های آینده کار مفیدی انجام دهیم؟
ایراد عمدتا به پول یا نبود تکنولوژی برنمیگردد
متاسفانه رویکردی که در اندیشه برخی بزرگان فکری کشور مشاهده می شود نشان می دهد نحوه مواجهه و مراجعه این دوستان با مساله فرهنگ سازی درست نیست و اساسا تصور دقیقی از مساله ندارند، یعنی غایت فکرشان در حدی نیست که بتوانند نسبت به فرهنگ سازی هوشمند یا دیجیتالی کاری بکنند یا تز بدهند.
مشخصا با این قبیل افراد منفعل و رویکرد های تحمیل محورانه آن ها که اساسا تحلیل دقیقی از جنگ اصلی در حوزه رسانه ندارند نمیتوانیم به ام القرای جهان اسلام در حوزه رسانه تبدیل شویم.
ابوقاسم