فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قالیباف: رضایت رهبر معظم انقلاب در این است که ما غمخوار درست مردم شویم و مشکلات مردم را حل کنیم
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف: برای حل مشکل مردم عصای دولت هستیم
🔹فلسفه وجودی ما گشودن گره ای از مشکلات مردم به ویژه در حوزه اقتصادی است.
🔹به دنبال این نیستیم که چوب لای چرخ دولت بگذاريم بلکه تلاش میکنیم عصایی برای دولت باشیم.
https://eitaa.com/mesagh
📛 چند میلیون توییت در ساعات گذشته هشتگ "اعدام نکنید" زدهاند!
🔺به این تصاویر نگاه کنید!
ببینید لشکر سایبری سعودیها چگونه هشتگ میزنند!
🔹به جغرافیای ارسال هشتگ "اعدام نکنید" توجه کنید...
چه کسانی خواستار توقف اعدام مجرمان امنیتی بودند؟! همه جا به غیر از ایران!!!
#زیبا_نیست
https://eitaa.com/mesagh
▪️گزارش این هفته اندیشکده آمریکایی بروکینگز: حدود ۱۴ میلیون کودک در #آمریکا به غذای کافی دسترسی ندارند.
💬 فواد ایزدی
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در ایرلند یک تجمع اعتراضی علیه پدوفیلیا (بچه بازی به زبان عام)، برگزار میشه. یک سریها میان تجمع رو به هم بزنن که با هم درگیر میشن.
(در انگلیس و استرالیا، پدوفیلی اونقدر رواج داره که به مجریها و سیاستمدارهای اون کشورها رسیده. اما این اخبار به ندرت پوشش داده میشه
https://eitaa.com/mesagh
قدیری ابیانه👈چگونگی تأمین منابع مالی مطالبات مردم توسط دولت
✅در رابطه با مطالبات از دولت و افزایش حقوق، باید توجه داشت که صادرات نفت روزانه دو میلیون بشکه کاهش یافته است. و سایر درآمدها نیز.
✅بدهی دولت به بیش از یک میلیون میلیارد تومان رسیده است. یعنی به ازای هر یک از ۸۳ میلیون جمعیت کشور حدود ۱۲ میلیون تومان
✅افزایش حقوق ها در چنین شرایطی فقط از طریق چاپ پول بدونپشتوانه ممکن خواهد بود.
✅افزایش چاپ پول هم یعنی کاهش ارزش پول کشور.
✅کاهش ارزش پول ملی هم یعنی به ظاهر گرانی همه چیز.
✅اصلا خیلی ها کاری ندارند که درآمدهای کشور کم شده و کرونا نیز مخارج دولت را افزایش داده است.
💰👈درآمدهای دولت، قبل و بعد از تحریم، از توهم تا واقعیت
💰 ghadiri.ir/post/6899
https://eitaa.com/mesagh
همانطور که میدانید در دنیای سیاست همواره تقابل تفکر سازش و تفکر مقاومت در مقابل کشورهای زورگویی چون آمریکا وجود داشته است بر همین اساس عده ای اعتقاد دارند باید با دشمنان اسلام سازش داشت و در مقابل عده ای هم معتقد به مقاومت و اتکا به درون کشور را راه حل برون رفت از مشکلات کشور میدانند.
در این کتاب برای پیدا کردن راه حل صحیح بر مبنای اسلام ناب این دو تفکر با هم مقایسه شده اند.
به این شکل که در فصل اول سیاست خارجه از دیدگاه اسلام بررسی شده است و در فصل دوم سیاست خارجه از دیدگاه امام خمینی ره و مقام معظم رهبری
در فصول سوم و چهارم تجارب گوناگون داخلی و خارجی از سازش و مقاومت در مقابل دشمن را به صورت تحلیلی و تاریخی مورد بررسی قرار دادیم از تجربه شوروی لیبی فلسطین عربستان مصر دوران قبل از انقلاب و تجارب گوناگون بعد از انقلاب، به هر حال در جمهوری اسلامی هم افرادی از هر دو تفکر وجود دارند که در این کتاب هم سازش با دشمن مورد بررسی قرار داده شده است و هم مقاومت در برابر دشمن
یکی از اهداف از این نوشتار این است که در گام دوم انقلاب اسلامی با توجه به تجربه ها و عبرتهای گذشته بهتر متوجه شویم که هزینه و دستاورد کدام بیشتر است؟؟
سازش یا چالش؟
هدف دیگری که مورد نظر بوده است این است که اقتضائات زمان خود را بشناسیم دوست و دشمن را بشناسیم و در جایی که اقتضا تعامل است تعامل کنیم در جایی که اقتضا تقابل است تقابل کنیم اما این مهم است که بدانیم با چه کسانی و در چه زمانی چگونه باید عمل کرد و قطعا برخورد سیاست خارجه ما با کشورهای مختلف باید متفاوت باشد.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⛅️ صبحنوشت ⛅️
اینستاگرام؛ بزرگترین بیمارسرای دنیا
🔴 میل به «خودنمایی»، اساسا یک بیماری بشمار میآید که دارای سطوح و نمودهای متفاوتی است.
هر فردی که در درون خود تشنهی تأیید و تحسین از جانب کسانی است که همانند خودِ وی انسانهای ترازی نیستند و غرق در عیوب میباشند، یک فرد «افسرده» و بیمار محسوب میشود. البته در این بین، گرایش به خودنمایی و دریافت تحسین در چهارچوب نظام «خانواده» طبیعتا استثنا و مطلوب میباشد، اما در همین مورد نیز این امر دارای قواعد و ضوابط خاصی است و نمیتوان آن را مطلق دانست.
در دنیای کنونی ما، فراواناند اشخاصی که به علت وجود حفرههای درونشخصیتی و افسردگیِ ناشی از آن، به جای تلاش برای اتصال خود به تنها موجود غنیّ محض و توپُر در عالم (الله الصّمد) و جلب تأیید و آفرینِ او، چاره را در دویدن بیتابانه و بیصبرانه به سمت سراب تحسین و تشویق از جانب درماندگانی (فالوورز) همانند خودشان میبینند! فأین تذهبون؟
اینستاگرامِ سمزا (نه مسموم) و بیماریزا (نه بیمار)، بهواقع مجمع بیمارانی است که به طمع درمان، از قضا به محل تشدیدکنندهی بیماری و مرکز ارائهی داروی فسادآور و کشنده پناه آوردهاند! آه!
بنابرین، اینستاگرام را نمیتوان یک «بیمارستان» دانست، بلکه این خرابشده «بیمارسرا»یی بیش نیست.
قاطبهی جماعت مزبور نیز «بیمار» هستند، نه آنکه ذاتا انسانهای پلیدی باشند. پس برایشان طلب «شفا» کنیم. نیازی به «نفرین» نیست.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴ناو آمریکا چگونه آتش گرفت؟
🔹آتش چگونه از درون ارتش ایالات متحده به جان ناو آمریکایی افتاد؟ آیا آمریکاییها شهامت بیان چرایی آتش سوزی در ناو جنگی خود را دارند؟
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
سردار قاآنی: حادثه ناو، نتیجه عمل و رفتار و جنایت دولت آمریکاست
فرمانده نیروی قدس سپاه در جمع فرماندهان مقاومت:
🔹حادثه ناو پاسخی به جنایتهای آمریکا است که توسط عناصر آمریکایی انجام شده است، خداوند با دست خودتان شما را مجازات می کند.
🔹آنچه امروز در آمریکا اتفاق افتاده بویژه حادثه ناو نتیجه عمل و رفتار و جنایت دولت آمریکا است.
🔹آمریکایی ها بی خودی دنبال مقصر نگردند و دیگران را متهم نکنند این آتشی است که خودشان روشن کرده اند.
🔹روزهای بسیار سخت و حوادث سختی پیش روی آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
🔹ارتش آمریکا خسته و فرسوده شده و تجهیزات آن به آهن پاره تبدیل شده است.
https://eitaa.com/mesagh
#چالشگران_انزوا_و_استقلال_ایران
✍عبدالله گنجی
💥برجام و قرارداد راهبردی ۲۵ ساله با چین
بخشی از تاریکخانه ذهن منتقدان سیاست خارجی نظام را نورتابانی کرد. هر کدام از این دو پدیده بخشی از ذهنیت تاریخی و مدعیات نخبگان منتقد و ناهمسو با سیاستهای کلی نظام را راستآزمایی و به محاق بردند. برجام ثابت کرد سیاست ۳۰ ساله اصلاحطلبان مبنی بر ایجاد فاصله بین اروپا و امریکا و کار با اروپا اساساً امری اشتباه و ساخته و پرداخته ذهن بوده و اروپای منهای امریکا دست بستهتر از آن است که به گمان میرسید.
قرارداد با چین نیز تابش نوری بر تاریکخانه ذهن کسانی بود که نظام را متهم به انزواطلبی و عدم رابطه پایدار با کشورهای مؤثر جهان میکردند. تا دیروز نظام را متهم میکردند که به بهانه استقلال و حفظ هویت به مرزبندی با دیگران اصرار میورزد، اما امروز که صرفاً قرارداد مشارکت و همکاری را میبینند بدون هیچ استدلال و منطقی استقلال کشور را در حال تهدید میبینند و فریاد وامیهنا سرمیدهند. البته ناگفته پیداست که حق نداریم در سیاست خارجی عواطف خود را مصرف کنیم. چین به بهترین نحو ممکن به دنبال منافع و سودآوری خویش است – و غیر از این نباید از آن توقع داشت- این ما هستیم که چگونه به تفاهم میرسیم، اما آنچه حتمی است اینکه چین صرفاً منفعت اقتصادی را دنبال میکند و طبیعی است که با قرارداد راهبردی با ایران بخشی از هنر سیاسی خود در مقابل غرب را نیز به نمایش میگذارد، اما روح حاکم بر روابط چین با کشور ما، تعامل اقتصادی و سودآوری است. اگر بر مدار انصاف قرار گیریم منتقدان یا بیمدهندگان قرارداد با چین هیچ حرفی برای گفتن ندارند و آنقدر دستشان خالی است که امثال زیباکلام که صدها بار نظام را به ایدئولوژیگرایی و عدول از منافع ملی در سیاست خارجی متهم کرده است، اکنون خواستار مواجهه ایدئولوژیک نظام با مسئله مسلمانان اویغور چین است. منتقدان قرارداد با چین نمیتوانند هیچ رابطه علی- معلولی برای سخنان خود ارائه کنند. هیچ یک از مصائب غرب علیه ما را نمیتوانند در چین بیابند و اصولاً «چینشناسی» را موقتاً و تعمداً به فراموشی سپردهاند. راهبرد سیاست خارجی چین نه نشر ایدئولوژی کمونیست یا کنفوسیوس است و نه مدعای سلطه سیاسی و مدل خاص حکومتی را تجویز میکند. نه ما را به نقض حقوق بشر متهم میکند و نه حامی تروریست میداند، نه از موشکهای ما میترسد و نه مانع آنهاست.
نه از قدرت منطقهای ما گلایه دارد و نه درصدد رقابت با ماست، از قضا غربگرایان ایرانی- بدون اینکه بر زبان بیاورند- از همین خصلتهای چین ناراحت هستند و توقع دارند چین نیز مانند امریکا یا فرانسه و انگلیس ابتدا ما را به عدول از اصول و موازین انقلاب اسلامی فرابخواند، آنگاه به عنوان منجی به آن بنگریم. چین کدام کشور را تهدید اقتصادی و تحریم کرده است؟ به کدام نقطه جهان لشکرکشی و ناوکشی کرده است؟ در کدام کشور طراحی کودتا کرده است؟ با کدام کشور برای رابطه پیششرط غیراقتصادی گذاشته است؟ منتقدان از پاسخ به این سؤالات طفره میروند و همانگونه که فروشندگان بحرین، ایران را به واگذاری خزر به روسیه متهم میکنند «چینهراسی» و کیشفروشی آنان نیز بدینسان بدون حجت و منطق است. آنان میدانند که همه اتهامات به چین بدون مبناست و میدانند که اصل قیام امام و ۲۳۰ هزار شهید برای استقلال بود و اگر قرار است جمهوری اسلامی استقلال خود را بفروشد، فروش آن به امریکا به مراتب بهتر است، اما گویی از چیز دیگری ناراحت هستند، رابطه راهبردی با چین را به مثابه تبدیل باور فروپاشی اقتصادی ایران به سراب و خیال میدانند، همه ناراحتی آنان این است که تضمین دوام و بقای نظام جمهوری اسلامی در حوزه اقتصاد بدون تسلیم و زانو زدن در مقابل نظام سلطه محقق شود.
https://eitaa.com/mesagh