هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل میگوید هرگونه توافق با ایران، برنامه هستهای این کشور را متوقف نمیکند و اسرائیل به هیچ توافقی درباره این موضوع متعهد نیست
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استوری
⚠️ ما همه باید برای خدا باشیم
➕هر هفته یک #نکته_اخلاقی از امام خمینی(ره) به اشتراک بگذارید...
📥دریافت سایر کیفیت ها👇
http://emam.com/posts/view/28835
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴تبیین واجب
▪️معاونت امور حوزه و روحانیت دفتر رهبر انقلاب، برای صیانت از وجه انقلابی حوزه و مقابله با تحجر و التقاط، ایجاد شده است.
▪️امام خامنهای، نبود جهت گیری انقلابی در حوزه را مساوی با انزوا یا مرگ حوزه می دانند.
➖این تساوق، ایجاب می کند بیشتر همت این معاونت، مصروف تقویت حوزه انقلابی و مقابله با اسلام آمریکایی باشد.
▪️بدون پیشداوری و زودباوری، این معاونت مکتوبهای از کارگذشت، کنونه و آتیه خود به جامعه بزرگ حوزویان انقلابی ارائه بدهد.
▪️شایسته است در راستای انجام تکلیف ضروری جهاد تبیین و حفظ شأن آن جایگاه، جناب حجت الاسلام محمدیان به مضمون این آیه کریمه🔻 و تفسیر آن از زبان امام خامنهای عمل کند:
إِلَّا الَّذِينَ تَابُوا مِنْ بَعْدِ ذَٰلِكَ وَأَصْلَحُوا فَإِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ
برادران عزیز! بعضی از کارها توبه دارد، بعضی از کارها توبه هم ندارد؛ چون اصلاحش ممکن نیست. شما ببینید در قرآن کریم بعد از «الاّ الّذین تابوا»، در موارد متعدّدی دارد: «و اصلحوا».(۱) گاهی توبه نسبت به کار شخصی ماست. در مسائل فردی، کار اشتباه و غلطی از ما سر میزند، بعد هم به خدای متعال عرض میکنیم: پروردگارا! اشتباه کردیم، غلط کردیم. این تمام میشود و میرود. یک وقت است که این کار در صحنهی جامعه تأثیر میگذارد؛ واقعیتی را به وجود میآورد یا از بین میبرد؛ توبهی این، به این است که آن را اصلاحش کنیم. مگر ممکن است همیشه اصلاح کرد؟ مگر در همهی موارد ممکن است آبِ رفته را به جوی بازآورد؟ لذا بسیار باید دقّت کرد. ۲۹ خـرداد ۱۳۷۹
#ضرورت_مرزبندی_با_فتنه
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 نبض افکارعمومی ایران در دست چه کسانی است؟!
معصومه نصیری ـ تحلیلگر دیتا و کارشناس رسانه
🔘بخش 1 / 2
⭕️ «دیتا» امروز نه تنها عنصر تعیینکننده برای مهندسی اجتماعی و روانی افکار عمومی جوامع مورد بهرهبرداری قرار می گیرد، بلکه عنصری تعیینکننده برای فهم شاخصهای موثر قابل تقویت یا اصلاح جوامع در راستای ایجاد ممانعت برای اخذ سیاستهای مشخص برای مولفههای حیاتی یک جامعه است.
آنچه نباید از نظر دور داشت توجه به این مهم است که دیتا به معنای اطلاعات خام، پردازش نشده و سازمان نیافته تلقی میشود که تحلیل دقیق این اطلاعات و پردازش صحیح میتواند منجر به تبدیل مس به طلا شده و جامعهای را قابل پیشبینی و برنامهریزی کرده یا معکوس رفتار کرده و پیشدستانه و پیشگیرانه عمل کند.
⭕️ با این توضیح، گزارش سالانه دیتاک با عنوان «رفتار کاربران ایرانی در شبکههای اجتماعی» که موافقان و منتقدانی در فضای رسانه داشته است، یک تصویر بزرگ قابل اعتنا را خلق کرده است که این تصویر نه بی اثری فیلترینگ یا اثربخشی آن، بلکه به رخ کشیدن میزان فعالیت و البته توجه کاربران ایرانی به رسانههای خارجی فارسی زبان و مقایسه سهم رسانههای جریان اصلی کشور با این دست از رسانهها دارد. این گزارش علاوه بر رسانهها، به نقش سایر موثرانی که سازنده معنا و نظام ادارک برای مخاطبان هستند، اشاره دارد. در میان این چهرهها که بسیاری از شاخصهای معکوس و بعضا منفی برای اثر مبتنی بر فاکتورهای ملی، دینی و قومیتی را دارا هستند، اثری از چهرههای داخلی موثر عیان و آشکار نیست.
🔸اهمیت تصویر
گزارش مذکور نشان میدهد آنچه امروز در حال استحاله یا مهندسی اجتماعی و فرهنگی جامعه ایران است، ساخته و غلبه و مدیریت تصاویر ذهنی مخاطب است. بررسی قالبهای ارائه محتوا در چهار بستر مورد واکاوی این گزارش یعنی توییتر، اینستاگرام، تلگرام و خبر و میزان پراکندگی مخاطبان در هر یک از این بسترها و میزان پراکنش محتوا نشانگر غلبه بیش از 80 درصدی محتوای تصویری در شقوق مختلف و حتی متون بصریسازی شده است. آنچه در لایههای شناختی جامعه برای تحقق مهندسی اجتماعی به عنوان رکنی بلامنازع دارای اهمیت است، ساخت تصاویر ذهنی جدید، پاکسازی تصاویر پیشین و خلق ادراکی نوین از مقولات است.
ادامه🔽
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 نبض افکارعمومی ایران در دست چه کسانی است؟!
معصومه نصیری ـ تحلیلگر دیتا و کارشناس رسانه
🔘بخش 2 / 2
در کنار رویکردهای ذکر شده که باید در خوانش گزارش مذکور مورد توجه و مداقه قرار گیرد، چند نکته به صورت گزارههای قابل تامل باید مورد توجه قرار گیرند:
1️⃣ این گزارش اگرچه کامل نبوده و قابلیت تعمیم به کل را ندارد اما گواه جدی بر این موضوع است که غلبه بالای 90 درصد رسانههای معاند و فعالان اپوزیسیون کشور، حتمی و قطعی است. این مهم به معنای سهم حداقلی رسانههای داخلی (چه جریان اصلیها و شبکههای اجتماعی) در مدیریت و جریانسازی برای افکار عمومی است. این مهم یعنی جریان سیاستگذار حوزه رسانه در کشور نیازمند تغییرات بسیار جدی و مبنایی است. نگاه تک ساحتی و تک صدایی و عدم پژواک صدای اکثریت و در عین حال تاخیر و تعلل در نشر محتوا منجر به کاهش مرجعیت رسانهای و تحویل مخاطب به رسانههای معاند و معارض شده است. چهرهسازی رسانههای فارسی زبان خارج از کشور و ضریب دهی به آنها در کنار عدم چهرهسازی در کشور و بی توجهی به کارکردهای این گروه در موضوعات مختلف، موضوع مهمی است که در بزنگاهها به مدیریت فضا و آگاهسازی کاربران میشود.
2️⃣گزارش، گواه حضور بخش قابل توجهی از افکار عمومی در فضاهایی است که پس از فیلترینگ، قاعدتا باید با کاهش کاربر مواجهه میشدند اما این کاهش عمدتا در بخش برخی فعالان موثر و ارائه محتوا صورت گرفته و مخاطب در این فضا با گروههای معاند تنها رها شده است. فلذا غلبه گفتمان دشمن در افکار عمومی و باورسازی موضوع قابل توجه و غیرقابل اغماض است.
3️⃣بسیاری با خواندن این گزارش عنوان کردند فراوانی موضوع در چهار بستر مورد بررسی محتوا مرتبط با حوزه سرگرمی بوده و سهم اخبار و محتواهای سیاسی چندان قابل اعتنا نبوده است اما آنچه نباید از نظر دور داشت و نباید منجر به اختلال محاسباتی و فهم ما از موضوع شود، نقشآفرینی جدی این فضاها در بزنگاههای سیاسی و امنیتی و انتقال فهم ناقص آنها از موضوعات شود. بررسی دیتا در مواردی مانند ترور شهید فخریزاده، موضوعات برجام، زاهدان و ... نشانگر این مهم است. فضاهایی که مخاطب را طی پروسهای در ساحت سرگرمی به مخاطب وفادار تبدیل کرده و در مواقع مهم محتواها را با سوگیری به خورد اذهان میدهد.
4️⃣گزارش مذکور در بخش هشتگها به جهت چند ماه درگیری کشور در موضوع «زن، زندگی، آزادی» و حواشی مهندسی شده آن در کشور، دارای فراوانی حول هشتگهای آن است اما چند نکته در فهم این بخش باید مورد توجه قرار گیرد. نخست اینکه گزارش مذکور تاکید دارد فراوانی ضدانقلاب و نقش آنها در تولید و توزیع محتوا در شبکههای اجتماعی پررنگ و قابل تامل است. در چنین فضایی ضریبدهی به هشتگها و اکثریتنمایی آنها دارای سویه و نظام مهندسی شده است. معنای هشتگها در این فرایند و بازه زمانی دال بر نمایندگی اکثریت ندارد و میتواند دارای فاکتورهای تعیینکننده مختلفی باشد.
5️⃣برای فهم مختصات حوزه بروز و ظهور افکارعمومی در شبکههای اجتماعی باید همه بسترهای حضور افکارعمومی مورد بررسی قرارگیرد. پلتفرمهای داخلی و کاربران آن بخشی از فضای افکارعمومی هستند که در این گزارش مورد توجه قرار نگرفته است.
⭕️اما در انتها باید تاکید کرد در عصر پساحقیقت و غلبه سیستماتیک دروغ بر حقیقت و در عصری که شاهد جولان فراواقعیتها هستیم و دست برتر با سازندگان معنا و تصویر در ذهن مخاطب است، اگر در پهنه حکمرانی سایبری عنان افکار تنها در دستان پیامرسانها و پلتفرمها باشد و از سوی دیگر بیاثری و کرختی در حوزه تولید محتوای موثر و شفاف نمایان بوده و فعالیت سازمانیافته رسانهها و فعالان رسانهای جبهه معارض نیز در این فضا همافزا و رگباری باشد، شما در بستر جغرافیایی دارای صلابت حفاظت از مرزها بودهاید اما مرزهای فکری مردم سرزمینت اشغال محض شده است. این افکار عمومی اشغال شده بزرگترین پاشنه آشیل یک کشور برای نیل به هدف تعالی، پیشرفت و باور به توانستن و شدن است.
گزارش سال 1401 دیتاک فارغ از نقاط قوت و ضعفش به مثابه به صدا در آوردن زنگ خطری برای مسوولان است که شما مسوولان افکاری هستید که از جایی دیگر مدیریت میشوند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸ممنوعیت استفاده کودکان ایرلندی از تلفن هوشمند برای نخستین بار در جهان
🔻انجمنی متشکل از خانوادههای ٨ دبستان ابتدایی پیشنهادی مبنی بر ممنوعیت استفاده از تلفنهای هوشمند را برای نخستین بار در جهان در شهر گریاستونز #ایرلند، برای کودکان زیر ۱۲ سال ارائه کردهاند که ممکن است جنبه ملی به خود بگیرد. این ابتکار توسط برخی مدارس این شهر و تعداد زیادی از والدین در منازل به اجرا درآمده است. با وجود توصیههای تعداد زیادی از متخصصین رسمی اطفال در مورد عدم قرار گرفتن #کودکان در معرض نمایشگرها، هنوز هیچ کشوری در این زمینه قانونی وضع نکرده است.
در ایرلند، شهر گریاستونز با منع استفاده از تلفنهای هوشمند برای کودکانی که هنوز وارد کالج نشدهاند، ضروری دانسته است که به طور جدی به این موضوع بپردازد. اقدامی که کودکان کمتر از ۱۲ تا ۱۳ را دربرمیگیرد.
به گزارش گاردین برخی از مدارس این منطقه و والدین دانشآموزان از ماه گذشته "برای حفاظت کودکان خود از نگرانیهای عمومی ناشی از صفحات نمایش و محتوای اینترنتی قابل دسترس برای بزرگسالان" این ممنوعیت را اعمال کردهاند.
راچل هارپر، مدیر مدرسه سنت پاتریک با ابراز نگرانی در اینباره گفت: "دوران کودکی کوتاهتر از همیشه میشود. شاهد درخواست کودکان ۹ ساله برای گوشی هوشمند هستیم. چیزی که پیشتر هرگز تصورش را نمیکردیم،در حال وقوع است."
این اقدام محلی می تواند سایر شهرهای ایرلند را نیز به انجام این کار تشویق کند. این چیزی است که استفان دانلی وزیر بهداشت ایرلند که خود نیز صاحب سه فرزند است، آن را میخواهد.
او در روزنامهی آیریش تایمز در مورد تمایل خود به گسترش این طرح در سطح ملی نوشت: "ایرلند میتواند و باید رهبری جهانی باشد تا اطمینان حاصل کند که کودکان و جوانان از تعاملاتشان با دنیای دیجیتال آسیب نمیبینند."
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰مجری راست افراطی ترامپیست اخراجی فاکس نیوز: تروریست های اوکراین سد را منفجر کردند تا به روسیه ضربه بزنند
تاکر کارلسون در اولین برنامه توئیتری اش: اگه این کار [نابود کردن سد] عمدی بود، یک تاکتیک نظامی نبود، یک اقدام تروریستی بود. سوال اینه که چه کسی این کا رو انجام داد؟ خوب بیایید ببینیم. سد کیکووکا در واقع روسی بود و توسط دولت روسیه ساخته شد. در حال حاضر هم در قلمرو تحت کنترل روسیه قرار داره. مخزن این سد، آب کریمه رو تامین میکنه که در ۲۴۰ سال گذشته، خانه ناوگان [نظامی] روسیه در دریای سیاه بوده. منفجر کردن سد ممکنه برای اوکراین بد باشه اما بیشتر از اوکراین، به روسیه آسیب میزنه و دقیقاً به همین دلیل دولت اوکراین به فکر نابودی اون افتاده بود
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 اقامه دین؛ فلسفه حکومت اسلامی
«اَلَّذينَ اِن مَکَّنّهُم فِي الاَرضِ اَقامُوا الصّلوةَ وَ ءاتَوُا الزَّکوةَ وَ اَمَروا بِالمَعروفِ وَ نَهَوا عَنِ المُنکَر».(حج: 41)
يعني انتظاري که خداي متعال از متمکّنين در ارض دارد، اينها است که اوّلش «اَقامُوا الصّلوة» بعد «وَ ءاتَوُا الزَّکوةَ وَ اَمَروا بِالمَعروفِ وَ نَهَوا عَنِ المُنکَرِ وَ للهِ عاقِبَةُ الاُمور» [است].
اينجور نيست که اگر ما به قسط توجّه ميکنيم، حق داشته باشيم که از اقامهي صلات و اهمّيت دادن به صلات يا به زکات يا به امر به معروف و نهي از منکر غفلت کنيم، بلکه «اَنِ اعبُدُوا اللهَ وَ اجتَنِبُوا الطّاغوت» (نحل: 36) - که چندين بار اين لفظ و اين مضمون در قرآن تکرار شده - نشان ميدهد که اصلاً خداي متعال پيغمبران را فرستاد براي توحيد، براي اجتناب از طاغوت، براي عبوديت خداوند؛ اساس کار اين است.
يا وصيتي که خداي متعال در آن آيهي شريفهي سورهي شوري، به نوح و به ابراهيم و به موسي و به بقيه کرده است: اَن اَقيمُوا الدّين؛ (شورا: 13) آنکه مورد نظر است، اقامهي دين است؛ يعني همهي دين را بايد اقامه کرد؛
وَ لاتَتَفَرَّقوا فيهِ کَبُرَ عَلَي المُشرِکينَ ماتَدعوهُم اِلَيهِ اللهُ يجتَبي اِلَيهِ مَن يشآءُ وَ يهدي اِلَيهِ مَن ينيب؛ يعني همهي دين - همهي اجزا و همهي ارکان دين - مورد توجّه است،
و معارض اصلي هم در مقابل اين حرکت و اين رويکرد - يعني اقامهي دين بتمامه، بجميع اجزائه، بکلّه - عبارتند از قلدرهاي عالم، مستکبران عالم؛ کَبُرَ عَلَي المُشرِکينَ ما تَدعوهُم اِلَيه؛ (شورا: 13) آنچه تو به آن دعوت ميکني، براي مشرکين[گران است]؛
يا در آيهي شريفه در اوّل سورهي مبارکهي احزاب؛ ياَيهَاالنَّبِي اتَّقِ اللهَ وَ لا تُطِعِ الکفِرينَ و المنِفقينَ اِنَّ اللهَ کانَ عَليمًا حَکيمًا؛ (احزاب: 1) يعني هم عليم است خداي متعال که احاطهي علمي دارد به تمام اجزا و ذرّات عالم و سازوکار زندگي ذرّات، و هم حکيم است؛ با حکمت، راه تو را در اين مجموعه مشخّص کرده و بايد دنبال کني.
وَ اتَّبِع ما يوحي اِلَيکَ مِن رَبِّکَ اِنَّ اللهَ کانَ بِما تَعمَلونَ خَبيرًا وَ تَوَکَّل عَلَي اللهِ و کَفي بِاللهِ وَکيلًا؛ (احزاب: 2-3) در مقابلهي با اين حرکت تو، دشمني وجود خواهد داشت. بنابراين [قضيه] اين است.
#حکیم_انقلاب
هدایت شده از mesaghمیثاق
📣 نیروهای اجتماعی در عربستان پساتوافق
🔹 متن نشست "نیروهای اجتماعی در عربستان پساتوافق" منتشر شد. در این نشست که به میزبانی سازمان فرهنگ و ارتباطات برگزار شد، حمید عظیمی به ارائه ای از آخرین تحولات و یافته های اندیشکده در این موضوع پرداخت. مدیر اندیشکده مرصاد در بخش نخست بحث خود با تقسیم نیروهای اجتماعی به سه بخش لیبرال، وهابی و اخوانی، وضعیت و تقسیمات درونی هریک از این جریان ها را در دورۀ بنسلمان مورد بررسی قرار داد.
🔹 بخش دوم این ارائه، مروری بود بر خروجی جدیدترین پروژۀ اندیشکده برای تحلیل شبکه های اجتماعی سعودی. این محصول تصویری از تحلیل ارتباطات حدود 800هزار اکانت سعودی ارائه می کند که عمدتا در طیف داخلی-درونگرای منتقدان دولت به شمار می آیند. این طیف توسط الگوریتمهایی به چند بخش «جماعتی»، «آکادمیک» و «تنویری» تقسیم شده است که با توقعات کارشناسی ما از این شبکه سازگار است.
🔹در پایان این نشست با لحاظ وضعیت شبکه ها و جریانهای مورد مطالعه و تحولات جاری در مناسبات عربستان سعودی در سطح جهانی و منطقه ای، مجموعه ای از توصیه ها ارائه گردید.
🔗 متن کامل این ارائه را اینجا بخوانید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬#ببینید|بازتاب جهانی بازی مهیج انتقام "revenge"، ساخته ایران
💬گزارش خبرگزاری راشاتودی روسیه از بازی ایرانی ریونج، محصول kosar3d به کارگردانی فرهاد عظیما.
🖇این بازی نبرد ایران و روسیه در مقابل ناتو و آمریکا رو در سطح بازیهای جهانی مثل call of duty طراحی کرده و به تصویر کشیده.
#جنگ_رسانه_ای
هدایت شده از mesaghمیثاق
«ترامپ» تحت تحقیقات جنایی قرار گرفت
🔹دادستانهای فدرال آمریکا به دونالد ترامپ رئیسجمهور سابق این کشور اطلاع دادند که به دلیل نگهداری اسناد طبقهبندی شده پس از ترک کاخ سفید، تحت تحقیقات جنایی قرار گرفته است.
🔸بازرسان در اوت ۲۰۲۲ حدود ۱۳ هزار سند از عمارت مارالاگوی ترامپ در فلوریدا کشف کردند. یکصد مورد از این اسناد مهر محرمانه خورده بود.