هدایت شده از mesaghمیثاق
پرونده موفق رئیسی در قوه قضاییه و برعکس پرونده نا موفق اژهای در همین قوه :
خدایی کسی نیست که ندونه رئیسی از وقتی وارد قوه قضائیه شد تا آخر چقدر فساد رو رو کرد از پرونده طبری بگیر تا داداش فریدون و چقدر کارخونه رو احیا کرد و جلوی چقدر رانت رو گرفت از هفت تپه بگیر تا مس تا غیره و غیره...
اما اژهای آقای سوت زنی که اتفاقا بلد نیست سوت کاری بزنه شما بگید چه پرونده فسادی رو به نتیجه رسونده، کدوم شرکتها و کارخونه ها رو احیا کرده؟؟ برای جلوگیری از ولنگاری و بیحجابی غیر از تدوین یک لایحه مزخرف و سرتاسر اشکال چه هنر دیگهای به بروز رسونده؟؟!!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنامه ریزی برای حضور در بیمارستان و کشتن بسیجی و ماموران توسط حسین چراغ سحر
(تروریست هماهنگ کننده اتفاقات ایذه مقیم لندن)
💬 #لایو
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀لایحه #حجاب و عفاف یک تله فرهنگی است!
♦️دکتر مهدی جمشیدی (عضو هیات علمی دانشگاه):لایحه حجاب و عفاف در صورتی که هست، یک #باتلاق_برای_حجاب است چون از جنبههایی فرصت و مجال قانونی برای اعمال خلاف حجاب و عفاف فراهم کرده است.
♦️نمیگویم قصد نویسندگان لایحه این بوده، ولی نتیجه همین شده که گفتم، و تعجب میکنم از اینکه لایحه، از دولت و قوه قضائیه هم گذشته است، انتظار ما بیش از اینها بود.
#جهان_آرا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴کاهش قیمت لوازم خانگی در بازار
🔹️در حال حاضر خرید و فروش در بازار لوازم خانگی تاحد قابل توجهی کاهش پیدا کرده است و به نوعی خریداران منتظر تعیین و تکلیف قیمتها در بازار هستند.
🔹️مشاهدات بازار حکایت از آن دارد که با وجود کاهش قیمتها هنوز مردم در خرید تعلل میکنند و بازار امین حضور خلوت تر از ماههای گذشته در انتظار مشتری است.
🔹️بررسیها نشان میدهد هنوز قیمتها از سوی تولیدکنندگان کاهش پیدا نکرده و حتی آنها در انتظار دریافت مجوز افزایش قیمتها هستند.
🔹️اما از آن طرف در بازار خبری از افزایش قیمت نیست و فروشندگان با کاهش قیمتها درصدد فروش محصولات خود هستند برهمین اساس سایدبای ساید ۸۵ میلیون تومانی امروز با قیمت ۷۴ میلیون تومان مشتری ندارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
✍سید نیما موسوی
💥اگر بخواهیم عمر جمهوری اسلامی را از سال ۱۳۵۸ تا ۱۴۰۰ به سه دوره تقسیم کنیم دهه نخست تا سال ۱۳۶۸ را باید به مثابه دوران «دین و عدالت» نامید. پیوند ادبیات چپ و مذهبی باعث شده بود که مهمترین سلبریتیهای محبوب جامعه از طبقه مذهبی باشند. محبوبیت شهدا و یا مداحانی چون صادق آهنگران و سلطه ادبیات مذهبی از برنامه کودک و نوجوان مانند حجت الاسلام راستگو یا استاد قرائتی تا حجت الاسلام حسینی در حوزه مشاوره خانواده از آن جمله است. ولی از سال ۱۳۶۸ دوران جدیدی در جمهوری اسلامی آغاز شد.
پس از قطعنامه ۵۹۸ دوره جدیدی در تاریخ پس از انقلاب آغاز شد. در این دوره به نسبت کمرنگ شدن اتوریته دین بر حوزههای مختلف زندگی، توسعه تبدیل به اولویت نظام سیاسی شد. توسعه گرایی احتیاج به گفتمان علمی در سطح کلان داشت. از یکسو مدارس استعدادهای درخشان از اواخر دهه ۱۳۶۰ رشد یافت. المپیادهای علمی تبدیل به ویترین افتخارات نظام سیاسی شد و بخش مهمی از اخبار تلویزیون را به خود اختصاص میداد. در همین حین اسطوره ژاپن اسلامی و الگوگیری از تورگوت اوزال و ماهاتیر محمد مبنای سیاستگذاریهای اقتصادی قرار گرفت. در همین حین افرادی چون فیروز نادری، حمید مولانا و پروفسور سمیعی بعنوان نخبگان ایرانی خارج از کشور در سه حوزه مهندسی، علوم انسانی و پزشکی در رسانههای داخلی بشدت برجسته شدند. ساخت برنامه «طلوع ماه» با اجرای داریوش ارجمند و همایش «چهرههای ماندگار» در سالهای آغازین دهه ۱۳۸۰ در جهت تکریم نخبگان دانشگاهی محسوب میشد و از این جهت معنا مییافت. در واقع نظام سیاسی برای نیل به توسعه به تکریم امر دانش و نخبگان دانشگاهی نیز نیاز داشت.
البته بعضی مواقع این تکریم به نوعی اغراق هم منجر میشد. گزارههایی از این دست که «نصف مهندسین ناسا ایرانی هستند.» «تمجید انیشتین از هوش دکتر حسابی» «ایرانیان پس از ژاپنیها بالاترین ضریب هوشی را در جهان دارند» و ... در همین دوران معنا مییافت. برجسته شدن فیروز نادری در همین سالها اتفاق افتاد جاییکه وی تا همین دو دهه پیش با برخی از برنامههای تخصصی نجوم در شبکه چهار سیما گفتگوی تلفنی انجام میداد. وی در طول این دو دهه مهمترین نماد این تعمیم ناروا در اذهان ایرانیان بود که نصف مهندسین ناسا ایرانی هستند؛ روایتی که بخشی از ارضای ذهنی مخاطب ایرانی محسوب میشد.
از میانه دهه ۱۳۸۰ از یکسو تضادهای توسعه در جامعه ایران پدیدار شد و از سوی دیگر جامعه ایران پس از دو دوره دینگرایی و علمگرایی اینبار به عرفان گرایی رسید. عرفان گرایی که از میانه دهه ۱۳۸۰ و در ترکیب با امر مهدویت شکل گرفت. در این میان افزایش شدید قیمت نفت در دهه ۲۰۰۰ نیز این ساختار عرفانی را البته در قالب پستمدرن زندگی مصرفی تشدید کرد که در حال حاضر در این مرحله بهسر می بریم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💥به دلیل هزینه سنگین صنعت خودرو، از جنگ جهانی دوم تا ظهور تسلا، برندهای جدید که توانستند در سطح جهانی مطرح شوند، معدود بودهاند. آنها که موفق شدند، همچون تویوتا و نیسان در ژاپن و هیوندایی-کیا در کره جنوبی، متکی به حمایتهای دولت و بازار داخلی صیانت شده [از رقابت خارجی] بودند.
هفته نامه اکونومیست؛ ۲۲ آوریل ۲۰۲۳
بله عزیزان!
نیسان و تویوتا و هیوندایی و کیا، محصول دست نامرئی آدام اسمیت و اقتصاد بازار و عدم مداخله دولت در اقتصاد نیستند. محصول حضور پررنگ دولت در مقام حامی، هادی و ناظرند. پیشرفت نیز یک فرآورده نیست که دفعتا و یک شبه به دست آید، یک فرآیند است که باید طی کرد.
✍سید یاسر جبرائیلی
هدایت شده از mesaghمیثاق
برنامه آمریکا برای آسیای مرکزی بزرگ
✍ابوقاسم
💥طرح های اقتصادی آمریکا در پهنای آسیای مرکزی و جنوبی همواره برای برهم زدن قواعد بازی میدان که با سیاست های رقبای جهانی و منطقه ای خود یعنی چین روسیه و ایران مطابقت دارد صورت می گیرد.
آمریکایی ها با طراحی بازی گسل انرژی در آسیای مرکزی و شبه قاره هند مکانیزم تنش را بکلی تغییر داده اند این مکانیزم ابتکار جدید آمریکا برای تضعیف طرح یک کمربند و یک جاده چینی ها و کاهش نفوذ روسیه و ایران در منطقه آسیای میانه انجام می شود.
برنامه آمریکا جلوگیری از تمام شرقی شدن جاده ابریشم است و طبیعتا آن ها با حمایت و یا تهدید رقبای خود در آسیای مرکزی و جنوبی این برنامه را پیش می برند.
بنابر این همه امکانات آمریکا اعم از سیاسی ،اقتصادی ،امنیتی و...برای شکل گیری جاده ابریشم موازی با طرح چینی است.
و براساس همین مکانیزم حضور آمریکا و اسرائیل در آسیای مرکزی برای توسعه این مناطق و طرح ریزی پروژه هایی نظیر کاسا۱۰۰۰(صادرات برق قرقیزستان و تاجیکستان به پاکستان و افغانستان) و تاپی(انتقال گاز قزاقستان و ترکمنستان به افغانستان و پاکستان و هند)برای شکل دهی آسیای مرکزی بزرگ تحلیل می شود.
هرچند پروژه تاپی خط لوله صلح ایران پاکستان هند را با تهدید روبه رو کرده است اما این تهدید با ابتکار هوشمندانه قابل مدیریت است.
ترکمنستان برای صادرات گاز خود به پاکستان و هند میتواند ظرفیت صادرات خودربه ایران چند برابر کند و ایران نیز آن را از خط لوله ایرانشهر که 150 کیلومتر آن تا پاکستان عملیاتی شده است به پاکستان و سپس هند صادر کند و نیازی به خط ترانزیت افغانستان در این مسیر نباشد.
این یکی از راه حل های متصور برای این موضوع است البته تهدیدها و تعارض منافع کشورها و همچنین نقش بد آمریکا در اقتصاد انرژی در آسیای چالش های مهم برای بازی ایران در این مساله است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
چرا برقراری رابطه ایران و مصر مهم است ؟
✍علیرضا تقوی نیا
1️⃣ مصر پرجمعیت ترین کشور در میان جهان عرب با بیش از صد میلیون نفر است
2️⃣ مصر از یک وضعیت تمدنی و فرهنگی درخشان و منحصر به فرد با ۵۰۰۰ سال سابقه برخوردار است
3️⃣ مصر نقطه ثقل فکری جهان عرب در دوره معاصر است و ایدئولوژی هایی مانند ملی گرایی (ناصریسم) و اخوانی از این کشور به جهان عرب صادر شد و متفکرانی چون مهم عبده ، سعد زغلول ، شیخ حسن البنا و شعرایی چون نجیب محفوظ، احمد شوقی و حافظ ابراهیم متعلق به این کشور هستند که در دوره هایی جهان را عرب تکان دادند و مهم ترین مرکز مذهبی جهان اسلام یعنی دانشگاه الازهر در این کشور قرار دارد
4️⃣ مصر دارای یک موقعیت ژئوپلیتیکی منحصر به فرد در دریاهای سرخ و مدیترانه است و کانال بسیار مهم سوئز از درون این کشور می گذرد و از طریق صحرای سینا بیش از ۲۰۰ کیلومتر با جنوب فلسطین اشغالی مرز دارد
5️⃣ این کشور عقبه استراتژیک نوار غزه محسوب می شود و کلیه نیازهای این باریکه مهم که امروز یکی از جبهه های ایران علیه اسرائیل است ، از مصر تامین می گردد
6️⃣ ایران و مصر ۲ قطب فرهنگی، سیاسی ، فکری و تمدنی جهان اسلام هستند که همکاری میان آنها تاثیرات چشمگیر و دراز مدتی بر دنیای اسلام خواهد داشت و طرفین می توانند در راستای تقریب مذاهب و مبارزه با خطر سلفی گری تشریک مساعی نمایند
7️⃣ مصر بزرگترین ارتش آفریقا و جهان عرب را در اختیار دارد و کیسینجر در مورد این کشور گفته بود هیچ جنگ فراگیری بین اعراب و اسرائیل بدون قاهره اتفاق نخواهد افتاد
8️⃣ در صورت بهبود روابط تهران و قاهره، این ظرفیت وجود دارد که بازار مصر پذیرای کالاهای ایرانی شود و این کشور در میان مدت به دروازه ورود کلاهای ایرانی به شمال آفریقا تبدیل گردد
9️⃣ از لحاظ دیپلماتیک ، برقراری رابطه سیاسی با مصر و در مرحله بعد ارتقای آن می تواند قدرت رایزنی ایران در جهان عرب را شکل قابل اعتنایی افزایش دهد و جایگاه متحدان جمهوری اسلامی مانند بشار اسد که از لحاظ ایدئولوژیکی با قاهره هم پوشانی دارند، را تقویت کند
🔟 قاهره بعد از پیمان کمپ دیوید در دوره انور سادات، به صف متحدان غرب پیوست و جایگاهش در جهان اسلام به شدت افول کرد اما به نظر می رسد ژنرال سیسی با عطف به تحولات جدید جهانی سعی دارد یک رابطه متوازن را با بلوک های جدید قدرت در پیش بگیرد و در عرصه بین الملل راهبرد تنوع در شراکت با قدرت های نوظهور را اتخاذ کند و به همین جهت برقراری روابط ایران و مصر بسیار مهم و حائز اهمیت است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸️لعنت بر مهسا و خانواده کذابش🤜
🔹️آقایان مسئول، با توهم رافت اسلامی، کشور را نابود نکنید!
#امام_رضا
#امام_زمان
#حجاب
#شهید
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌یک مخالف قدیمی جمهوری اسلامی، برنامه ضد ایرانی شبکهی مزدور بیبیسی را به هم ریخت!
♦️تحرکات ایران در منطقه به نفع صلح است.باید قبول کنیم که جمهوری اسلامی اکنون نماینده ملت ایران در جوامع بینالمللی است!
#ایران_قوی