هدایت شده از mesaghمیثاق
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رانش زمین در کره جنوبی که بر اثر بارانهای سیل آسا اتفاق افتاد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مسلمانان با شعار بچه های ما را تنها بگذارید در میسیساگا علیه ایدئولوژی جنسیتی که بر کودکان تحمیل می شود اعتراض کردند
مسلمانان در کانادا و برخی ایالات آمریکا تظاهرات مشابهی را رهبری کردند به بریدهدان Gboard خوش آمدید. هر نوشتاری که کپی کنید در اینجا ذخیره میشود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 کوثری: پارسال خیلیها ترسیده بودند، حتی بعضی نمایندهها فکر میکردند کار نظام تمام شد
👤 #محمداسماعیل_کوثری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی،
🔹 در یادواره شهدای عملیات کربلای یک، گفته پارسال همه رسانهها علیه ما شدند و خیلیها ترسیده بودند و خیال کردند که الآن دیگر نظام تمام شد؛
🔸 حتی بعضی از نمایندهها. من گفتم اتفاقا اینها امتحان برای تک تک ما است که ببینند چه کسی پای کار است.
✅ آیا ایستادهایم یا کم آوردهایم؛ یا به اموالمان میچسبیم و دیگر حرکت نمیکنیم. همه این لحظات و صحنههایی که به وجود میآید، امتحان است
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 ۸ سال پس از برجام، درختی که میوه نداد
🔹 برگهای توافق خوب ریخت
💬 #فرهیختگان:
🔸 ایران و آمریکا اگرچه در تابستان سال 1401 تا آستانه به نتیجه رسیدن یک توافق رفتند اما غربیها با محاسبات غلط، همزمان با آغاز ناآرامی خیابانهای ایران 1401 زیر میز توافق زدند. رد و بدل کردن پیامها با واسطه و تمایل برای ادامه مذاکرات بعد از گذر از ناآرامیها دوباره شروع شد و تا امروز اگرچه گمانهزنیهایی درباره به نتیجه رسیدن یک توافق مطرح میشود اما برخی از کارشناسان معتقدند غربیها حاضر به پذیرش برجام نیستند و از یک توافق موقت صحبت به میان میآورند.
✅ بعد از گذشت 8 سال از امضای توافق برجام، به بهانه سالروز امضای این توافق، مروری خواهیم داشت بر آنچه از امضای این توافق تا امروز رخ داده است و مسیری که پیشروی ایران قرار دارد.
🔹 ناآرامیهای پاییز 1401 موجب شد تا غرب میز مذاکره را ترک کند. بعد از گذر از ناآرامیها مذاکرات مجددا ادامه پیدا کرد و تا امروز با وجود گمانهزنیهایی که از به نتیجه رسیدن یک توافق مطرح میشود، مذاکرات به نتیجه روشنی نرسیده است. حالا و با توجه به نزدیک شدن اجرای بندهای غروب برجام که به ایران امکان فروش تسلیحات نظامی و افزایش حجم غنیسازی را میدهد و عملا بندهایی است که برای ایران سود دارد، چند گزینه از جانب غربیها مطرح میشود؛ بهنظر میرسد غرب اکنون به دنبال یک توافق موقت است و حاضر نیست به برجام بازگردد.
🔸 از طرفی نیز این گزاره مطرح میشود که آنها به دنبال طولانی کردن بندهای غروب برجام هستند و در صورت عدم تحقق این ایدهها به سمت فعال کردن مکانیسم ماشه خواهند رفت.
✅ توافق برجام جدای از پرداختن به تعهدات ایران، معافیتهایی را نیز در نظر گرفته بود تا تهران را به اجرای توافق تشویق کند. اگرچه این معافیتهای تحریمی هیچگاه بهدرستی اجرایی نشد اما وجود آنها باعث میشود تا فرصتهایی برای ایران نیز فراهم آید. اگر به روزهای پیش از برجام بازگردیم منطقا باید از امضا چنین توافقی جلوگیری کنیم. توافقی که مطابق آن ایران تعهدات خود را انجام داده و بعد بدون داشتن هیچگونه تضمینی به انتظار اقدامات طرف مقابل بنشیند. با گذشت 8 سال از امضای برجام اما وضعیت تا حد زیادی فرق میکند. در شرایطی که ایران سالها به انتظار نشسته و بندهای غروب برجام درحال فرارسیدن است، اظهارنظر در مورد خروج از برجام سادهاندیشانه و کاملا در راستای هدفی است که طرف غربی میخواهد.
💢 شرایطی که هماکنون در آن به سر میبریم و میتوان آن را به «مرگ خاموش برجام» توصیف کرد. ادامه شرایط موجود برای هر دو طرف مزایا و معایبی دارد. ایران با توجه به قانون اقدام راهبردی توانسته است تا کمی از شرایط یکطرفه و نامتوازنی که بعد از خروج آمریکا از برجام وجود داشت به سمت شرایط متوازنتری حرکت کند. ادامه شرایط سکوت به ایران فرصت میدهد که آرامآرام مسیری را که آغاز کرده است پیش ببرد. اما از طرف دیگر ادامه شرایط تحریمی موجود حتما برای ایران آزاردهنده است و طبعا تهران مایل است که راهی برای کاهش تحریمها پیدا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 شرمآور است که کارمند آمریکایی برای عراق تصمیم میگیرد!
👤 رئیس ائتلاف الفتح عراق:
🔹 شرمآور است که کارمندی در وزارت خزانهداری آمریکا بنشیند و برای ما در عراق تصمیم بگیرد.
🔸 از سیاستمداران عراقی میخواهم برای استقلال اقتصادی عراق و رها شدن از «بردگی» آمریکا، «موضع شجاعانه» اتخاذ کنند.
💢 طی این هفته وزارت برق عراق اعلام کرد که به دلیل تحریمهای آمریکا صادرات گاز از ایران به عراق متوقف شده و همین مسئله باعث قطعی برق در این کشور شده است. احزاب و جریانهای عراقی از تحریم آمریکا به شدت انتقاد کردند
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 مرگ با هزار زخم، پروژه عرفیسازی ایران است/ سکولاریسم خشن و تیغ به دست؛ زخم اول حجاب و اینک زخم دوم!
👤 #رضا_باقریپور، پژوهشگر سیاستگذاری عمومی:
🔹تا همین یک سال و نیم پیش «نفتالی بنت»، نخستوزیر سابق اسرائیل، میگفت برنامهای بزرگ و فراگیر برای انهدام ایران تدارک دیده شده است. او صحبت از پروژه «مرگ با هزار زخم» میکرد. میگفت جثهی بزرگ جمهوری اسلامی را با زخمهای تدریجی و پیوسته به زمین میاندازیم. آن روزها زد و خوردهای امنیتی و نظامی ایران و اسرائیل در جریان بود؛ همین هم باعث میشد تا استعارهی «زخم» در قاب همین رقابتهای نظامی و امنیتی معناکاوی شود. اما امروز ما زخمی هستیم از چیزی جز اینها.
🔸 چرا زخم، بیحجابی نباشد؟ اطلاق «دیوار برلین جمهوری اسلامی» به مسئله حجاب آنقدر سنجیده و زیباست که خیلی سخت بتوان باور کرد از ذهن اپوزسیون هپروتی جمهوری اسلامی تراوش کند. چرا مشروبات الکلی زخم نباشد؟ چرا در تصویر بزرگ، مرگ با هزار زخم نام دیگر «عرفیسازی ایران» نباشد؟
✅ روشنفکری کلیشههایی برای مبارزه با حجاب ساخته بود. میگفت سیاست فرهنگی جمهوری اسلامی جامعه را دوقطبی میکند؛ میگفت جامعه خود به خود پوشش استاندارد را کنترل میکند و... . این کلیشهها در دانشگاه و محافل فکری شکل میگرفت و معرفت عمومی تصمیمسازان، تصمیمگیران و نخبگان ما را ساخت؛ حتی اصولگرایان را. شورش ۱۴۰۱ رخداد کانونیای شد که این کلیشه را در مسیر کارکرد قرار داد.
🔹 در مقابل اما جامعه دینی هم گزارههایی را مدام تکرار میکرد. میگفت حجاب سد محکم پیش روی هویت دینستیز در جامعه است. میگفت بعد از حجاب به سرعت نوبت به سایر جلوههای دینی جامعه خواهد رسید؛ شناخت اشتباه مدیران کشور از ماهیت شورش پاییز ۱۴۰۱، دست و پای سست آنها در به دست گرفتن ابتکار عمل به خصوص در دو ماه اول و روندهای فاجعهبار امنیتی و انتظامی طی این ۱۰ ماه، کلیشههای حجابستیز را مسلط ساخت.
🔸 حالا زمانی نگذشته و گردوخاک انفعال تصمیمسازان و تصمیمگیران در اجرای اصول اسلامی هنوز در هواست که تیربار عرفیسازی سیاست ممنوعیت مشروبات الکلی را آماج قرار داده است. خبر مسمومیتهای الکلی به صورت عجیبی بالا گرفته و هویت دینستیز که گیجی روسای کشور در حجاب را فهمیده، اینبار مشروب را مبنای بسیج گری علیه وجوه اسلامی کشور میکند.
✅ تصمیمسازان و تصمیمگیران «اجرای حکم دینی» را برهان خوبی برای قاعدهگذاری در اجتماع نمیبینند. این ذلت نفس البته به سمت جامعه شارش میکند و گفتگوهای انتقادی علیه مشروبات الکلی بجای «حرمت شرعی»، روی «خطر داشتن برای سلامتی کلیه» و «افزایش چربی خون» متمرکز میشود. حتی مقامات رسمی به گفتوگو بر سر این مینشینند؛ بدنه دینستیز دلیلی نمیبیند که اکنون دسترسی آزاد به مشروب در سوپرمارکتهای تهران و مشهد و... ندارد.
🔹 همین دیروز فایننشال تایمز در یادداشتی نوشت که « رابطه جمهوری اسلامی و الکل نزدیک به نقطه نهایی خود شده است». این ترتیبات و زمینه چینیها برای ما آشناست؛ مشخص است چه در پیش داریم. در این یادداشت تمرکز زیادی بر یکی از مسمومشدگان الکل تقلبی، یعنی خسرو حسن زاده شده است. خسرو حسن زاده یک نقاش بود و کمی شناختهتر شده است. یعنی حتی سرنخهای تاکتیکی عملیات بعدی نیز مورد اشاره قرار گرفته است. بهانه شورش بعدی میتواند مسمومیت دو سه چهره بسیار مشهور، احتمالا بازیگر سینما یا ورزشکار، باشد.
🔸 تا اینجا مهم نیست؛ مهم پرسش ما از نظام تصمیمگیری و تصمیمسازی جمهوری اسلامی است. خب بعد از این چه؟ قرار است بعد از این چه بکنید؟ با فضاسازی با محوریت مشروبات الکلی قرار است چقدر در مقابل فریب خوردن و انفعال مقاومت کنید؟ ما چند ماه و چند سال منتظر بنشینیم تا شما لایحهای تصویب کنید و سرو مشروب در کافههای شهر را نهایتا جریمه نقدی کنید؟
✅ عرفیسازی تصویر بزرگ وقایع این روزهای ماست و مولفههای اسلامی جامعه یک به یک آماج حمله میشوند. این طرف کل تمهید سیستم سیاسی شده یک لایحه که حتی یک نفر پشت آن نمیایستد. سیرک مضحکی که به «لایحه بازی» شبیهتر است تا تصمیم سیاسی. حداقلیترین کنشهای انظباطی را معطل لایحه کردهاند و اینگونه کودکانه با ابرپروژه علیه کشور مقابله میکنند.
💢 حجاب محمل سیاست در ایران است. برخورد انفعالی که مدیران کشور با این موضوع داشتهاند، آنها را خلاص نخواهد کرد و دست از سرشان برنخواهد داشت. در شوراهای عالی خود بنشینند و منتظر ترکشهای سهمگین آن باشند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 وجود یک بنگاه املاک به ازای هر ۴۴۰ ایرانی/ لزوم ایجاد قوانین بازدارنده برای تاسیس بنگاه
💬#ایرنا
🔹 رشد قارچگونه مشاوران املاک در سراسر کشور و در سالهای اخیر در آشفته بازار مسکن به عنوان یکی از مهمترین دلایلی بود که به وضعیت نابسامان این حوزه دامن زد.
✅ نزدیکبه ۱۸۰ هزار بنگاه املاک مجاز در کشور فعالیت دارند که از این تعداد ۱۱ هزار بنگاه مربوط به شهر تهران است، این در حالی است که اگر جمعیت ایران را حدود ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم به ازای هر ۴۴۰ نفر یک بنگاه املاک به صورت مجوزدار در حال فعالیت است.
💢 دلالی و سوداگری در این بازار رها شده با هدف کسب سود را از مهمترین دلایل ایجاد بنگاههای املاک می توان عنوان کرد که طبق آمار و اخبار مستند در چند ماه اخیر با پلمب تعدادی از واحدهای غیرمجاز، قیمت مسکن در برخی از مناطق بسیار کاهش یافته است؛ این مساله در واقع نشان دهنده میزان تاثیرگذاری این بنگاهها در روند معاملات حوزه مسکن است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 امارات میخواهد موضوع جزیره ابوموسی را به شورای امنیت بکشاند
👤 #حشمتالله_فلاحت_پیشه، نماینده پیشین مجلس:
🔹 (درباره همراهی روسیه با ادعای امارات در قضیه جزایر سه گانه) اماراتی ها درباره جزیره ابوموسی ادعا دارند، نه جزایر سه گانه چون هم اکنون در جزیره ابوموسی حدود 100 خانواده عرب زبان به عنوان میهمان آنجا زندگی می کنند.
🔸 امارات در گذشته در اتحادیه جهانی بین المجالس، اتحادیه عرب، شورای همکاری خلیج فارس بیانیه هایی درباره ادعایش روی جزیره ابوموسی می گرفت اما اقدامات اخیرشان نشانه پیگیری یک هداف بلند مدت است و از این رو اماراتی ها می خواهند پای قدرت های امروز جهان را به موضوع جزیره ابوموسی بکشانند.
✅ مسئولان جمهوری اسلامی باید به این رویکرد جدید امارات دقت کنند چون امارات می خواهد از ظرفیت بند یک ماده 96 منشور ملل متحد استفاده کنند. این بند می گوید «شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل می تواند در موضوعات اختلافی از دیوان رأی مشورتی بخواهد.
💢 اماراتی ها می دانند ایران موضوع جزیره ابوموسی را داخلی می داند و به هیچ وجه راضی نمی شود آن را در دادگاه لاهه طرح کند بنابراین تلاش می کنند از الان جزیره ابوموسی را به یک ادبیاتی در روابط خودشان با 5 عضو دائم شورای امنیت تبدیل کنند تا در آینده از شورای امنیت بخواهند که درباره این موضوع اختلافی یک رأی مشورتی بدهد.
#منطقه
هدایت شده از mesaghمیثاق
🗳 #انتخابات_مجلس12
🔴 طرح تحریمگران انتخابات برای گمراهی مردم
💬 #مشرق
🔹 حسین نورانینژاد، عضو کادر حزب اتحاد ملت و از حامیان تحریم انتخابات که چندی قبل در یادداشتی گفته بود: "کسی منتظر انتخابات نیست"!، اخیراً طی اظهاراتی در یک میتینگ سیاسی پیرامون انتخابات امسال گفته است: آقای دکتر شکوری راد، دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت قبلا گفته بود که با وجود این شرایط، حزب کیلویی چند؟ امروز فراتر از آن مردم میگویند انتخابات کیلویی چند؟ و اساسا سیاست کیلویی چند؟ دو انتخابات اخیر که دو نهاد انتخاباتی مجلس و دولت را ساخت، مشارکت چگونه بود؟ آیا از انتخابات ۹۸ عصاره فضائل ملت حاصل شد؟ عصاره فضائل ملت به کنار، آیا نمایندگان همه دیدگاههای ملت در آن حاضرند؟ نیستند. چرا؟ چون ان انتخابات ها چنین ظرفیتی را نداشتند.
🔸 به گزارش کانال تلگرامی امتداد، او همچنین اظهار میکند: در حال حاضر کسی برای حل مشکلات کشور منتظر انتخابات نیست در حالی که اگر در گذشته جامعه نارضایتی هم داشت منتظر فرصت انتخابات میماند تا حرفش را آنجا بزند و شاید بتواند کاری برای حل مشکلات کند. اما امروز با وجود اعتراضات فراوان چنین انتظار و امیدی نیست.
✅ فرض کنیم که آن مردمان درون ذهن آقای نورانینژاد همینقدر در اشتباه باشند که بگویند انتخابات کیلویی چند(!) و منتظر انتخابات نباشند!
🔹 سؤال اینجاست که وظیفه امثال نورانینژاد بعنوان رجال و احزاب سیاسی در این شرایط چیست؟!
🔸 آیا آنها باید در گوشهای بنشینند و در پیروی از اشتباهات جامعه دست به تحریم انتخابات بزنند یا اینکه به قول حسین مرعشی وظیفه دارند اشتباه جامعه را گوشزد کنند؟!
✅ پاسخ این سؤال روشن است.
در مسئله خدشه وارد کردن به صندوق رأی و حلّال بودن آن برای تمام مشکلات نیز باید گفت که ما در حال رؤیت یکی از شریرانهترین جنایتها علیه جمهور و میثاق مهم آن یعنی انتخابات هستیم.
🔹 اولا باید دانست که اصلاحطلبان در حالی سالهای سال بر مناصب انتخابی کشور تکیه زده بودند که در همین انتخابات و همین ساز و کار موجود شرکت میکردند.
لذا اینکه اکنون سلوک آنها از مدنیت به براندازی متمایل شده؛ نه گناه مردم است و نه گناه انتخابات.
🔸 ثانیا کسی که میگوید نامزد من تأیید نمیشود؛ پس من در انتخابات شرکت نمیکنم؛ دچار یک اشتباه راهبردی است زیرا او در این شرایط مکلف است از یک نامزد نزدیک حمایت کند. نظیر رفتاری که اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۲ و با حمایت از روحانی انجام دادند.
✅ بماند که امثال نورانینژاد باید به مردم پاسخ بدهند که چرا جریان و حزب و احزاب متبوع آنان نتوانسته رجلی بدون سوء سابقه و دارای حداقل صلاحیتها را به ساحت انتخابات و دموکراسی معرفی کند!
🔹 جالب آنکه امثال نورانینژاد از آنجا که تصمیم به تحریم انتخابات گرفتهاند؛ حاضر به حمایت از اصلاحطلبان دارای صلاحیت هم نیستند و از همین روست که دیدیم نه در انتخابات ۹۸ از فهرست کارگزاران حمایت کردند و نه در انتخابات ۱۴۰۰ از نامزدی همتی!
💢 برخی محافل تحلیلی معتقدند نگاه به تحریمکنندگان انتخابات بایستی یک نگاه تبیینی_امنیتی باشد وگرنه آنها منجر به گمراهی برخی از مردم خواهند شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
دیدار فرمانده ارتش پاکستان با امیر سرلشکر موسوی
🔹ارتشبد عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان صبح امروز با امیر موسوی فرمانده کل ارتش دیدار و گفتوگو کرد.
🔹در این دیدار افزایش تعاملات دو جانبه در راستای توسعه همکاریها و همچنین تقویت امنیت مرزهای مشترک و افزایش تعاملات آموزشی و مناسبات مشترک دفاعی و امنیتی در سطح منطقه بررسی شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نماهنگ «بیعت آبها»
✅ در آستانه آغاز ماه محرم، روایتی متفاوت از برکهٔ غدیر تا کوچههای مدینه
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ۲۵۰ هزار واحد مسکن مهر را با ۱۶ سال سرگردانی از دولت روحانی تحویل گرفتیم/ وقتی آخوندی گفت مسکن مهر مزخرف است، پیمانکاران دست از کار کشیدند
👤 #ابوالفضل_نوروزی، مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی:
✅ دولت قبل در مسکن ملی فقط ۴۰ هزار واحد مسکونی را به مرحله عقد قرارداد رسانده بود/ وقتی سرکار آمدیم نمیتوانستیم این پروژهها را رها کنیم.