هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️پاسخ مردم ایران
به اراجیف یه وطن فروش!
.
.
.
حسینیه ای به وسعت ایران...
ایران حسینی بوده است و خواهد بود
محرم 1402 ایران عزیز
#نقطه_زن
#پای_کار_حسینیم ...
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌹 آرام جان زینب
🔹آن روزی که تو را آیه آیه در قتلگاه ذبح کردند ندانستند که عطرآگین ترین گُلِ رسول الله را شرحه شرحه کرده اند!
کوثرانه جاری شدی صحرا به صحرا و سرزمین به سرزمین آرامِ جانِ زینب...
خواهر به قربانِ صدایت حسینِ من!
حالا تو بر بالاترین منبر نشسته ای و #قرآنِ محمد را می خوانی: أَمْ حَسِبْتَ أَنَّ أَصْحابَ الْکَهْفِ وَ الرَّقیمِ کانُوا مِنْ آیاتِنا عَجَباً
#پوستر
#محرم
هدایت شده از mesaghمیثاق
آرامِ جانِ زینب.jpg
2.66M
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 آرام جان زینب
#استور_موشن
#محرم
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 رضاخان و برگزاری کارناوالهای شادی در ایام عزاداری سیدالشهدا «ع»
🔹رفتهرفته هر سال نسبت به سال قبل برگزاری مجالس عزاداری سخت میگردید و از سال ۱۳۱۵/۱۶ در ماه محرم از طرف دولت از سران اصناف و بنگاهها اجباراً خواسته میشد که کارناوال راه بیندازند و سال ۱۳۱۹ روز کارناوال مصادف با دههٔ اول ماه محرم (عاشورا) بود و شب قبل کارناوال مفصلی به راه انداختند که در کامیونها عدهای عملهٔ طرب و فواحش را جمع کرده بودند که در کامیونها به رقص و پایکوبی میپرداختند.
📚منبع: حسین مکی،تاریخ بیستساله ایران ، ج۱، ص ۴۵۲.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻عاشورای ١٣١۶ و جشن تولد رضاشاه
🔹ضدیت علنی و سخت با دین و مظاهر دینی و مذهبی، یکی از ویژگیهای سلطنت رضا شاه بود. در مملکتی که دیانت با پوست و گوشت مردمش عجین بود، کشف حجاب اجباری، ممنوعیت لباس روحانیت و ممنوعیت برگزاری مجالس عزاداری امامحسین(ع)، که همهاش به زور سرنيزه بود، شاه را نزد مردم منفور کرده بود.
🔹در مقابل این ممنوعیتها، ٢۴ اسفند هر سال که روز تولد رضاشاه بود، مراسمهای رسمی جشن و کارناوال شادی برقرار بود. اسفند ١٣١۶ در حالی که یک سال از ممنوعیت سفت و سخت برقراری مجالس عزای اهلبیت میگذشت، تولد شاه با ایام شهادت امامحسین علیهالسلام همزمان شد. ٢٢ اسفند عاشورا و ٢۴ اسفند سالروز تولد شاه و شصت سالگی اش بود. روزنامه اطلاعات که آن سالها تقریبا تنها روزنامه سراسری ایران بود و پیش از ممنوع شدن عزاداری محرّم، هر سال آگهی مراسمها را چاپ میکرد، از برگزاری جشنها و آذین بندی و چراغانی میادین و خیابانها خبر داد. به گزارش این روزنامه، در وسط میدان سپه که قرار است به زودی مجسمه رضاشاه نصب شود، تاج بزرگی قرارداده شده که با چراغهای الکتریکی آذین بندی شده و نورافشانی میکند.
🔹صفحه اول روزنامه اطلاعات ٢۵ اسفند هم مثل روز قبلش به اخبار جشن های تولد شاه اختصاص داشت. به نوشته این روزنامه، رضاشاه مثل اعیاد رسمی از صبح در کاخش میزبان مقامات کشوری بوده که برای تبریک و شادباش تولدش میآمدند. از ساعت هشت شب هم مراسم رسمی جشن و شام در کاخ گلستان با حضور مقامات کشوری و محمدرضا ولیعهد و شخص شاه برقرار بود و ساعت دوازده و نیم شب پس از آتشبازی به پایان رسید.
🔹وقتی روزنامه اطلاعات اینها را نوشت و منتشر کرد، سه روز از عاشورا گذشته بود. در این ایام مردم داشتند در سرداب خانهها روضههای خانگی مخفیانه برگزار میکردند و با دیدن جشن و شادی تولد شاه در این ایام، شاید این فراز زیارت عاشورا را با سوز بیشتری زمزمه میکردند: و هذا یَوْمٌ فَرِحَتْ بِهِ آلُ زِیادٍ وَ آلُ مَرْوانَ بِقَتْلِهِمُ الْحُسَیْنَ صَلَواتُ اللَّهِ عَلَیْهِ
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پسر که از مبارزات سیاسی تفریح کند و به کسب درآمد بپردازد مادر هم در نقش شفا دهنده ظاهر میشود و نابینا شفا میدهد
🔹بعد از رسوایی های شازده بیکاره و گردش و تفریح به اسم مبارزه سیاسی حالا زنی از فرح میخواهد که اجازه دهد همسر نابینایش دست او را ببوسد شاید افاقه کند و بینا شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ #گزارش_مردمی
※ جواب به یک سؤال شاید بیربط،
جای ما رو در واقعهٔ کربلا مشخص میکنه!
در ویدئوی بالا، یه سؤال مطرح میشه که مثل یه ماشین زمان عمل میکنه و ما رو میبره به
سال ۶۱ هجری قمری.
✘ و معلوم میشه اگر اون موقع بودیم، کجا بودیم! کنار امام یا روبروی امام.
🌐 آپارات | یوتیوب
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴شاه خطاب به روشنفکران :احمق های پفیوز .
🔹(اسدالله علم) بریده ای از روزنامه نیویرک تایمز در مورد اینکه روشنفکران این مملکت طالب اصلاحات اجتماعی بنیادی هستند را به شاهنشاه دادم.اصلا خوشش نیامد . گفتند : احمق های پفیوز . این روشنفکران فکر میکنند که کی هستند ؟ یک مشت بیکاره های بزدلی هستند که انتقاداتشان صرفا به دعوت خود ما صورت گرفته است .
📚منبع:خاطرات اسدالله علم چهارشنبه ۳۰ مهر1354