هدایت شده از mesaghمیثاق
قال رسول الله صلی الله علیه وآله:
🔸نعمتان مجهولتان الصحه و الامان.
دو نعمت هستند که قدرشان مجهول است:
✓صحت، امنیت
📚گنج حکمت یا احادیث منظوم ص ۱۹۶.
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 این #هشت_ثانیه رو ببینید که چطور یک نیروی امنیتی خودش رو فدا میکنه تا تروریست مسلح رو سالم دستگیر کنه. راستی اگر آن تروریست بمب به خودش بسته بود، شهادت این نیرو هم قطعی بود ولی باز این کار رو کرد. این واقعیترین تصویر نیروهای امنیتی است که روزاته تکرار میشود و هیجگاه دیده نمیشود.
یا همین دو هفته پیش که ۴۳ بمب را در چند نقطه کشور کشف کردند و قرار بود محرم خونینی رو در کشور رقم بزنند و دهها اقدام تروریستی دیگه که کشف شد و صداش در نیومد.
اینها را نمیبینیم ولی اگر در یه کشور پنهاوری مثل ایران، تروریستی یه اسلحه تهیه کنه و مردم رو به رگبار ببنده، همه چیز رو فراموش میکنیم.
دقیقا الان وقتشه که بگیم #امنیت_اتفاقی_نیست و چه مجاهدتهایی انجام میشه تا این امنیت برقرار بشه.
#هشت_ثانیه شجاعت
#هشت_ثانیه فداکاری
#هشت_ثانیه تربیت حسینی
#هشت_ثانیه همه چیز را فداکردن
و ...
این هشت ثانیه را فراموش نکنید و نکنیم وگرنه تروریستها همیشه هستند و زیرضربه هستند.
✍حمید کثیری
هدایت شده از mesaghمیثاق
🖌🖌🖌 #حیات_اسلام(18)
اهمّیّت اربعینِ اوّل این بود که رسانهی پُرقدرت عاشورا است. از روز عاشورا تا روز اربعین این چهل روز، چهل روزِ فرمانروایی منطقِ حق در میان دنیای ظلمانی حاکمیّت بنیامیّه و سفیانیها بود. رسانهی حقیقی [یعنی] فریاد زینب کبریٰ، فریاد حضرت سجّاد؛ در کجا؟ در کوفه، در شام، در آنجایی که ظلمات محض بود؛ اینها بزرگترین رسانه بود. همینها بود که عاشورا را نگه داشت، همینها بود که عاشورا را به امروز رساند. تاریخ و ریشهی این روز اربعین و ماجرای اربعین این است. آن روز اهلبیت علیهم السّلام طوفانی به پا کردند با این حرکت چهلروزه؛ یک طوفان به پا شد در آن اختناق عجیب.
🎙بیانات مقام معظم رهبری ۲۱/۰۷/۱۳۹۸
#امام_حسین_علیه_السلام
#محرم
هدایت شده از mesaghمیثاق
🍃ام احمد
🔸ﻣﺎدر حضرت شاه چراغ، اﺣﻤﺪ ﺑﻦ ﻣﻮﺳﯽ ﻋﻠﯿﻬﻤﺎ اﻟﺴﻼم، ﺑﻪ «ام اﺣﻤﺪ» ﺷﻬﺮت داﺷﺖ. اﻣﺎم ﻣﻮﺳﯽ ﺑﻦ ﺟﻌﻔﺮ ﻋﻠﯿﻬﻤﺎ اﻟﺴﻼم ﻧﯿﺰ در وﺻﺎﯾﺎ و ﺳﺨﻨﺎﻧﺶ از او ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﻟﻘﺐ ﯾﺎد ﻧﻤﻮده است.
🔹ام اﺣﻤﺪ از داﻧﺎﺗﺮﯾﻦ و ﺑﺎﺗﻘﻮاﺗﺮﯾﻦ زﻧﺎن روزﮔﺎر ﺧﻮﯾﺶ ﺷــﻤﺮده ﻣﯽ ﺷــﺪ و اﻣﺎم ﮐﺎﻇﻢ ﻋﻠﯿﻪ اﻟﺴــﻼم او را ﺑﺴﯿﺎر دوﺳﺖ ﻣﯽ داﺷﺖ. ﭘﺲ از ﺳﻔﺮ ﻫﺎرون اﻟﺮﺷﯿﺪ ﺑﻪ ﻣﺪﯾﻨﻪ و ﻣﺸــﺎﻫﺪه ﻧﻔــﻮذ ﻣﻌﻨﻮی اﻣﺎم ﮐﺎﻇﻢ ﻋﻠﯿﻪ اﻟﺴــﻼم و ﺗﺮس از ﻓﺮو رﯾﺨﺘــﻦ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﻏﺎﺻﺒﺎﻧﻪ ﺧﻮﯾﺶ، ﻓﺮﻣﺎن دﺳــﺘﮕﯿﺮی اﻣﺎم را ﺻﺎدر ﮐﺮد.
🔸از آﻧﺠﺎ ﮐﻪ ام اﺣﻤﺪ در ﺑﯿﻦ ﻫﻤﺴــﺮان آن ﺣﻀﺮت ﻧﺰد اﻣﺎم ﮐﺎﻇﻢ اﺣﺘﺮام و ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ وﯾﮋه ای داﺷﺖ اﻣﺎم ﻗﺒﻞ از ﺣﺮﮐﺖ ﺑﻪ ﺑﻐﺪاد، ودﯾﻌﻪ ﻫﺎی اﻣﺎﻣﺖ(اﺷﯿﺎء ﻣﻮروﺛﯽ از ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ) را ﺑﻪ او ﺳﭙﺮد و رازﻫﺎی اﻣﺎﻣﺖ را ﻓﻘﻂ ﺑﻪ او ﺑﯿﺎن ﮐﺮد.
🔹ام اﺣﻤﺪ ﮐﻪ ﻣﻮرد وﺛﻮق و اﻋﺘﻤﺎد ﮐﺎﻣﻞ اﻣﺎم ﺑﻮد، ﺳــﺎل ﻫﺎ رازﻫﺎی ﺣﻀﺮت را ﻣﺨﻔﯽ داﺷــﺖ؛ ﺗﺎ آﻧﮕﺎه ﮐﻪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﻬﺎدت اﻣﺎم ﮐﺎﻇﻢ ﻋﻠﯿﻪ اﻟﺴﻼم ﮔﺮدﯾﺪ.
🔸اﻣﺎم در ﻟﺤﻈﻪ ﺳﻔﺮ ﺑﻪ ﺳﻮی ﺑﻐﺪاد، ﺑﻪ ام اﺣﻤﺪ ﻓﺮﻣﻮد: «ﮐﻞ ﻣﻦ ﺟﺎﺋﮏ و ﻃﺎﻟــﺐ ﻣﻨﮏ ﻫﺬه اﻻﻣﺎﻧﻪ ﻓﯽ ای وﻗﺖ ﻣــﻦ اﻻوﻗﺎت، ﻓﺎﻋﻠﻤﯽ ﺑﺎﻧﯽ ﻗﺪ اﺳﺘﺸﻬﺪت و اﻧﻪ ﻫﻮ اﻟﺨﻠﯿﻔﻪ ﻣﻦ ﺑﻌﺪی و اﻻﻣﺎم اﻟﻤﻔﺘﺮض اﻟﻄﺎﻋﻪ ﻋﻠﯿﮏ و ﻋﻠﯽ ﺳﺎﺋﺮ اﻟﻨﺎس»
ﺷﺨﺼﯽ ﮐــﻪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﮐﺮد و اﯾﻦ اﻣﺎﻧﺖ را ﺧﻮاﺳــﺖ در ﻫﺮ زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﺷــﺪ، ﺑﺪان ﮐﻪ ﻣﻦ ﺷﻬﯿﺪ ﺷﺪه ام و آن ﺷﺨﺺ ﺟﺎﻧﺸﯿﻦ ﺑﻌﺪ از ﻣﻦ و اﻣﺎم واﺟﺐ اﻟﻄﺎﻋﻪ ﺑﺮ ﺗﻮ و دﯾﮕﺮ ﻣﺮدﻣﺎن اﺳﺖ.
📗ﺑﺤﺎر اﻻﻧﻮار، ﻋﻼﻣﻪ ﻣﺠﻠﺴﯽ، ج84، ص703
🔶مقبره این بانوی بزرگوار واقع در شیراز خیابان فرهنگ، ملجأ و پناه محبین اهل بیت علیهم السلام است.
#شاهچراغ
هدایت شده از mesaghمیثاق
قهربودیم، درحال نمازخوندن بود!
نمازش که تموم شد هنوز پشت به اون نشسته بودم،
کتاب شعرش رو برداشت و با یه لحن دلنشین شروع کرد به خوندن🍃
ولی من بازباهاش قهربودم!
کتابو گذاشت کنار بهم نگاه کرد و گفت:
غزل تمام،نمازش تمام، دنیا مات
سکوت بین من و واژه ها سکونت کرد!
بازهم بهش نگاه نکردم؛
این بار پرسید: عاشقمی؟
سکوت کردم؛
گفت:
عاشقم گرنیستی لطفی بکن نفرت بورز
بی تفاوت بودنت هرلحظه آبم می کند...
دوباره با لبخند پرسید: عاشقمی مگه نه؟
گفتم:نه!!
گفت:
لبت نه گوید و پیداست می گوید دلت آری
که این سان دشمنی یعنی که خیلی دوستم داری
زدم زیرخنده، و روبروش نشستم؛
دیگه نتونستم بهش نگم که وجودش چقد آرامش بخشه!
بهش نگاه کردم و ازته دل گفتم:
خداروشکرکه هستی...💞
- روایت عاشقانه از همسر شهید #عباس_بابائی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حتما_ببینید
عاشقانه های همسران شهدا♥️🥀
هدایت شده از mesaghمیثاق
file.mp3
10.4M
قطعه یادت باشد💔
قشنگی عاشقی به تیکه کلام و حرفاشه...
شهادتتونمبارک:))
#شهدایشاهچراغ🌱🕊
هدایت شده از mesaghمیثاق
رسانه_دینی و مشکلهی #بازنمایی_زن
یادداشت اول
یکی از مسائل مهم و اساسی در حیطه مفهومی رسانه دینی همواره موضوع زن بوده و هست. در نسبت میان زن و رسانه دینی پرسشی محوری وجود دارد و آن هم نحوه و کیفیت بازنمایی زن به مثابه کنشگر فعال در رسانه است. در پاسخ به سوآل فوق طیفی از دیدگاهها و رویکردهای مختلف مطرح شدهاند و هرکدام به بعدی از ابعاد این مساله پرداختهاند. طیفی از دیدگاهها با حذف حضور زن به مثابه کنشگر از رسانه قرابت و سازگاری بیشتری داشته و مفسده ناشی از آن را پایه استدلال خود قرار میدهند. طیف دیگر بر ضرورت پیوند زن و رسانه تاکید کرده و ناامکانی رسانه بدون جذابیتهای زنانه را مطرح میکنند.
دال مرکزی گفتمان مخالفت با حضور زن در رسانه، تعارض ذاتی رسانه و ارزشهای زن تراز است. رسانه بنا به میل ذاتی خود از زن تقاضای ابراز و ظهور جذابیتهای زنانه برای افزایش ضریب نفوذ و تاثیر پیام دارد اما ارزشهای زنانه بر پوشیدگی و عدم تبرج زن تاکید میکند. این دو هرگز با یکدیگر قابل جمع نیست. دال مرکزی گفتمان موافقت با حضور زن در رسانه، مفهوم "رسانهی جذاب" و الزامات ساختاری آن است. در این گفتمان اساسا رسانه با جذابیت تعریف میشود و عناصر جذابیت در رسانه نیز معلوم و معروفاند!
هیچ یک از این دو دیدگاه به تنهایی قابلیت حل مشکله موجود را ندارند و دیدگاه سومی باید گام به عرصه نظریه پردازی در این زمینه بگذارد. حذف زن از ساحت هنر و رسانه به معنای پاک کردن کامل صورت مساله و نادیده گرفتن تاثیر روایتهای زنانه در مهندسی و انتقال پیام به مخاطب است. اگرچه مفسدات و تبعات اخلاقی استفاده ابزاری از جذابیتهای زنانه در رسانه نیز موضوع مهم و قابل توجهی است.
اخیرا پس از تماشای چندمین بار آژانس شیشهای و دقت در پرداخت شخصیت فاطمه(همسر حاج کاظم) توسط کارگردان، به این نکته پی بردم که میتوان به مدلی از نسبت زن و رسانه دست یافت که نه مفسدات و تبعات حضور ابزاری زن در رسانه را داشته باشد و نه ساحت هنر و رسانه از زنانگی و وجوه تاثیرگذار آن محروم شود. مدلی که ابراهیم حاتمیکیا در این شاهکار سینمایی کرده است. ما در آژانس شیشهای شاهد نقش و حضور محوری یک زن در روایت فیلم هستیم بی آنکه هیچ تصویری از این شخصیت در هیچیک از سکانسهای فیلم ببینیم. فاطمه در آژانس شیشهای نمادی از زن به مثابه همسری تمام عیار است که مخاطب تمام محبوبیت ناشی از آرمانخواهی قهرمان داستان(حاج کاظم) را مدیون او میداند. فاطمه در متن فیلم حضور دارد اما ظهور ندارد. شخصیت پردازی فاطمه در آژانس شیشهای یقینا میتواند پایهی نظریه پردازی و طراحی الگوی مطلوب پیوند زن و رسانه دینی باشد.
✍ ابوالفضل اقبالی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️🎥 وقتی یک زن وفات می کند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺«سلمی ارسطو»، تازه مسلمان هندی که باخوشنویسی می خواهد زیبایی های اسلام را نشان بدهد
افتخار می کنم که مسلمان هستم و اسلام دین زیبایی است. احساس میکنم یک وسیله هستم و گویی خودم این کارها را نمیکنم (http://rahyafteha.ir/79311/)
هدایت شده از mesaghمیثاق
سیر نمایشگاهی داعش را برای آشنایی بهتر با این سازمان تروریستی در سایت رهیافته دانلود و نشر دهید
https://rahyafteha.ir/111645
رهیافتگان