eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.8هزار عکس
169.4هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌 فجایع حقوق زنان در ایران از نظر سفارت آمریکا❗️ ۳ تیر ۱۳۵۸ 🔹 «قانون اساسی جدید، بُهت و آشفتگی قابل ملاحظه ای را به وجود آورده است. مواد زیادی از آن فعالیت قانونی زنان را شدیدا محدود و مشخص نموده است. 🔻 اصل ۱۱، را واحد اصلی و پایه ای جامعه اسلامی انقلابی ایران تشخیص می دهد و می گوید حقوق خانواده به عنوان یک واحد بر حقوق تک تک افراد آن واحد ارجحیت خواهد داشت. 🔅 اصل ۱۲ نسبت به رجحان تعلیم و تربیت فرزندان توسط مادران، اهمیت بیشتری قائل و آن را مقدس می داند و می گوید که «قوانین خانواده باید برای مادران امکان لازم مادی و معنوی پدید بیاورند تا اینکه آنها بتوانند به وظایف والای مادری مشغول شوند، وظایفی که بر عهده آنها گذاشت شده است.» 🔹 اصل ۲۸ می گوید که «هر کس می تواند هر کاری را که می خواهد انتخاب کند مگر آنکه بر خلاف اسلام و یا منافع عمومی باشد.» این طور به نظر می رسد که این مقدمه ای جهت محدود کردن آزادی زنان برای انتخاب شغلی به غیر ازدواج و مادر شدن است. 📚 اسناد لانه جاسوسی، ج۲، ص۲۳۴.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🚫 سفارت آمریکا: باید متخصصین اسلامی تربیت کنیم! 📚 اسناد لانه جاسوسی، ج۱، ص ۱۰۶.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجری: درحال حاضر چه کابوسی داری؟ نتانیاهو: ایران - چرا ؟! + چون ایران در حال تبدیل شدن به یک امپراتوریه... ایران_قوی
هدایت شده از mesaghمیثاق
نقشه خاورمیانه جدید نتانیاهو را جدی بگیریم ؟ 🔸️واژه خاورمیانه جدید اولین بار نیست که در ادبیات سیاسی جهان مطرح می شود. در گذشته نیز سیاستمدارانی همچون کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه آمریکا در دولت دوم جرج دبلیو بوش از این واژه استفاده کرده بود. 🔸️اما نتانیاهو دیروز با بلند کردن یک نقشه ، مجددا این واژه را به کار برد . 🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود؛ 1️⃣ نقشه ای که او در تریبون سازمان ملل آن را در دست گرفت، کشورهایی که با اسرائیل به عادی سازی رابطه دست زده اند و یا خواهند زد را با رنگ سبز متمایز کرد‌ که شامل مصر ، سعودی ، بحرین ، سودان، اردن و امارات می شد. 🔸️اما ‌کشورهای لیبی ، سوریه ، عراق ، الجزایر ، ایران، لبنان ، کویت ، قطر ، عمان و یمن هنوز جزو مخالفان عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی هستند . 2️⃣ تجربه نشان داده کشورهایی که به عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی دست زده اند، علاوه بر منفوریت در اذهان جامعه اسلامی ، در معادلات بین المللی نیز جایگاه آنها تضعیف شده است. 🔸️بهترین مثال در این زمینه مصر است که روزگاری رهبر معنوی و سیاسی جهان عرب بود اما پس از عادی سازی رابطه با اسرائیل ، وزن ، نقش و جایگاه آن به شدت دچار افول گردید. 3️⃣ در نقشه ای که نتانیاهو نشان داد، اثری از کشور فلسطین طبق قطعنامه های سازمان ملل نبود که نشان از نگاه افراطی و حداکثری راست گراهای حاکم دارد و اگر سعودی بدون درنظر گرفتن حقوق حداقلی فلسطینیان ( مانند حاکمیت آنها بر کرانه غربی، قدس شرقی و بازگشت آوارگان) به عادی سازی رابطه دست بزند ، یک خودکشی سیاسی و مذهبی کرده است و جایگاه معنوی خود را در جهان اسلام از دست خواهد داد. 4️⃣ با وجود گذشت ۷۵ سال که از تشکیل رژیم صهیونیستی می گذرد ، هنوز بیشتر کشورهای خاورمیانه حاضر به عادی سازی رابطه نشده اند و اکثریت جمعیت این منطقه در کشورهایی ساکن هستند که مخالف جدی این رژیم اند. 5️⃣ به نظر می رسد عادی سازی رابطه میان سعودی و اسرائیل به سادگی میسر نباشد و نقشه ای که نتانیاهو نشان داد از اساس فاقد ارزش ارزیابی می گردد ، زیرا بن سلمان شروطی را برای این معامله مطرح کرده از قبیل داشتن چرخه کامل غنی سازی اتمی و پذیرفتن دولت فلسطینی از سوی حاکمان فعلی رژیم صهیونیستی. 🔸️ نگارنده بسیار بعید می داند که این ۲ شرط توسط آمریکا و اسرائیل پذیرفته شود. 6️⃣ نتانیاهو در مخمصه داخلی گرفتار شده و سعی در دستاورد سازی دارد و به همین جهت یکسال مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به بایدن حداکثر فشار را بیاورد تا او نیز سعودی را ملزم کند که به عادی سازی تن دهد. بن سلمان نیز که تمایل ندارد بدون گرفتن امتیاز دندان گیری نزد امت اسلامی منفور گردد، فعلا زیر بار فشار کاخ سفید نرفته است. 📌در پایان باید گفت نقشه خاورمیانه جدیدی که نتانیاهو نشان داد اولا نشان از انزوای اسرائیل دارد و اکثر کشورها حتی با فشار آمریکا زیر بار این خیانت نرفته اند و ثانیا سعودی نیز فعلا بر طبق میل نتانیاهو رفتار نکرده و حاضر به برقراری رابطه نیست. 📌البته در دنیای سیاست هر رخدادی ممکن است اما ولیعهد سعودی نیک می داند کشورش از جایگاه معنوی ویژه ای در جهان اسلام برخوردار بوده و قبله مسلمانان در واقع شده و به همین دلیل به سادگی ریسک چنین تصمیم پرخطری را آنهم بدون گرفتن امتیاز قابل توجه نخواهد پذیرفت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 💢 سینمای هالیوود، اینگونه ایران و کربلا را به شیاطین گره میزند! روایتی که در فیلم « از شر شیطان نجاتمان بده » در جریان است می‌گوید: ۱ خاورمیانه مهد اهریمن است. ۲ امپراتوری ایران باستان تا به امروز ( جمهوری اسلامی ایران ) شیطانی و اهریمنی‌ست! ۳ بلایی که در این فیلم بر سر سربازان آمریکایی می‌آید در سرزمین بابل رخ می‌دهد ( جزو سرزمین‌های ایران قدیم و نزدیکی آن با سرزمین کربلا! ) ۴ نتیجه آنکه دنیا بداند این محور شرارت است ( ایران + تشیع ) ✔️ البته این اولین بار نبوده و نیست که سینمای هالیوود ایران و مکتب تشیع را اینگونه معرفی می‌کند ، فیلم های دیگری مثل « ظهور یک امپراتوری _ جنگیر ۱ » نیز به همین مسئله اشاره دارد
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴موضوع :حجاب و حیا چیست؟ حیا ابزاری برای توانمندسازی زنان، مدیریت زن بر روابط‌ و بدن خویش و آشتی با منزلت زنانه ⏪توقع داریم اینجا دانشگاه‌ کشور ما باشد، سخنران هم مسئول بسیج و دانشجویان ارزشی هم اینجا نشسته باشند و بنر حجاب و عفاف هم پشت کلاس درس نصب شود. اما واقعیتش را بخواهید اینجا دانشگاه آمریکاست، سخنران هم یک زن فمنیستی تازه مسلمان شده که درحال شرح دلایل حجاب به دانشجویان است
هدایت شده از mesaghمیثاق
14.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید حسن باقری؛ یک الگوی شخصیتی برای جوان امروز جوان استراتژیست دفاع مقدس را بیشتر بشناسید
هدایت شده از mesaghمیثاق
▪️جسارت نقد 🔻اعتلای حکمرانی در گرو نقد درون‌گفتمانی ➖آخرین گفتگو دکتر عماد افروغ: بارها گفته‌ام که گفتمان انقلاب اسلامی نیازمند نقد جمهوری اسلامی است! بسیاری از سیاست‌ها و رفتارها با گفتمان انقلاب اسلامی، آرمان‌ها یا معیارهای آن انطباق ندارد. بارها این را گفته‌ایم و کسی هم توجه نکرده است! شما بسیاری از سیاست‌ها و رفتارهای جمهوری اسلامی را می‌بینید که نسبتی با انقلاب اسلامی ندارد! حداقل معترفید که سیاست‌ها و رفتارها، الزاماً واحد نبوده است. متأسفانه، بین انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی تفاوتی نگذاشته‌ایم و یکی‌انگاری انقلاب اسلامی با جمهوری اسلامی کار دست ما داده است. دلیل آن هم مصلحت‌اندیشی است. متأسفانه ما مصلحت را بر حقیقت حاکم کرده‌ایم! درحالی‌که حقیقت، خود بالاترین مصلحت است. ما شاهد این بوده‌ایم که به‌راحتی سه شعار اصلی انقلاب اسلامی، بنا به شرایط زمانی و مکانی، زیر پا گذاشته شده است. آزادی، عدالت -به‌خصوص عدالت اجتماعی- و اخلاق و معنویت. ما امروز وضع خوبی نداریم! به دلیل اینکه جمهوری اسلامی را با انقلاب اسلامی خلط کرده‌ایم و انقلاب اسلامی را تبیین نکرده‌ایم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
هدایت شده از mesaghمیثاق
سال‌های قبل: فتح قریب امسال: فتح مبین
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ درک سیاسی بانوان ایرانی در نظام اسلامی، زنان باید از درک سیاسی برخوردار باشند؛ فن خانه‌داری و همسرداری را بدانند و صحنه فعالیت های اجتماعی، سیاسی و علمی مظهر عصمت و طهارت باشند و به این مهم توجه کنند که حجاب شرط اول است. زیرا بدون حجاب زن فراغت لازم را برای دستیابی به مراتب بالا بدست نخواهد آورد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️گفتمان غیر معقول سلفیت؛ تنهاتر از همیشه 🔺سلفیت این روزها در خاستگاه خود نیز با بی مهری عجیبی مواجه شده است. سعودی‌ها که تا چندی پیش صوفیه را بسان شیعیان اهل شرک و گمراهی می دانستند اکنون در چرخشی آشکار، به تمجید از آنان می پردازند. 🔺عادل الکلبانی، مبلغ مشهور سلفی در برنامه ای تلوزیونی صراحتا می گوید، صوفیان بر خلاف سلفی‌ها اهل معنویت هستند و نسبت به رسول خدا و خاندانش محبت و ادب دارند اما سلفی‌ها از این مشکل رنج می برند و حتی در برخورد با رسول خدا نیز به نوعی بی رحمند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
نفی سکولاریسم در کلام امام خمینی ...در اذهان بسیاری- بلکه اکثری، بیشتری از مردم، بیشتری از اهل علم، بیشتری از مقدسین- این است که اسلام به سیاست چه کار دارد؛ اسلام و سیاست اصلًا جداست از هم. همینی که حکومتها میل دارند، همینی که از اول القا کرده‌اند این اجانب در اذهان ما و حکومتها در اذهان ما که اسلام به سیاست ... آخوند چه کار دارد به سیاست. فلان آخوند را وقتی عیبش را می‌گیرند می‌گویند: آخوند سیاسی است! اسلام را می‌گویند از سیاست کنار است؛ دین علی‌ حده است، سیاست علی‌ حده. اینها اسلام را نشناخته‌اند. اسلامی که حکومتش تشکیل شد در زمان رسول الله و باقی ماند حکومت- به عدل یا به غیر عدل. زمان حضرت امیر بود، باز حکومت عادله اسلامی بود؛ یک حکومتی بود با سیاست، با همه جهاتی که بود. مگر سیاست چی است؟ روابط ما بین حاکم و ملت، روابط ما بین حاکم با سایر حکومتها- عرض می‌کنم که- جلوگیری از مفاسدی که هست، همه اینها سیاساتی است که هست. احکام سیاسی اسلام بیشتر از احکام عبادیش است. کتابهایی که اسلام در سیاست دارد بیشتر از کتابهایی است که در عبادت دارد. این غلط را در ذهن ما جاگیر کردند. حتی حالا باورشان آمده است آقایان به اینکه اسلام با سیاست جداست... (6مهر1356، صحیفه امام، ج3، ص227)