هدایت شده از mesaghمیثاق
با ظلم چندده میلیون تومانی به مهاجرین مظلوم و همزبان افغانستانی در حقوق و دستمزد سالیانه و عدم رعایت حداقل کرامت انسانی و حقوق اولیه آنها،
به چند ده هزارتومان استفاده آنان از یارانه نان به عنوان اولیهترین خوراک بشر برای توان زندگی میتازیم!
دین اونهایی که انسانیته این شکلیه..
وگرنه اسلام و مسلمانی رسم و قاعده دیگری دارد که در فضای اربعین ایرانی و عراقی و افغانستانی و پاکستانی و همه اقوام یکرنگ و یکشکل و بدون اختلاف طبقاتی و نژادپرستی و مرز و جغرافیا کنار همدیگر زیست متعالی دارند.
✍سیدامیرحسین حسینی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⁉️ افسانه یارانه پنهان این بار علیه مهاجران افغان
♦️کیهان: مهاجران افغان از انواع یارانه در ایران استفاده میکنند/ غیرقانونی ها را اخراج کنید. روزنامه کیهان درباره مهاجران افغان هشدار داد و نوشت: با توجه به استفاده قابل توجه مهاجرین افغان از منابع و یارانههای پنهان اعم از مواد غذایی و مسکن و حملونقل عمومی و بهداشت، لزوم کنترل ورود ایشان و ساماندهی اتباع قانونی ساکن کشورمان و همچنین اخراج مهاجرین غیرقانونی که در دو سال گذشته افزایش داشته است احساس میشود.
❎ متأسفانه دوستان انقلابی هم در دام مغلطه یارانه پنهان افتاده اند، از روزنامه کیهان بعید است که آنها هم آتش بیار تفکر نئولیبرالی یارانه پنهان بشوند. یکی نیست به این دوستان بگوید با این وضعیت نرخ رشد جمعیت، شما در آینده مجبور به پذیرش مهاجران از کشورهای همسایه می شوید
.♦️این مهاجران پرکار که در بسیاری از موارد جور کم کاری ما را هم می کشند، دارند به شما یارانه می دهند که با دستمزد پایین کارهای سخت را انجام میدهند.
✍️ توکلی
هدایت شده از mesaghمیثاق
دنیای اقتصاد سرمقالهای به قلم دکتر داوود سوری منتشر کرده که لازم دانستیم از ایشان و دنیای اقتصاد تشکر کنیم.
سوری نوشته بنگاهداری که مساله مهمی نیست و اساسا بحث علمی نیست و در هیچجای ادبیات علم اقتصاد دیده نمیشود. مهم نرخ بهره است که در ایران پایین است و باید بالا برود.
در حقیقت هم بنگاهداری خوب است هم نرخ ربا باید بالاتر برود.
ما بعنوان رسانهی رسانههای منحط توانِ تشکر از این سطح انحطاط را نداریم. مردم عزیز (=بانکداران محترم) از ایشان تشکر کنند. ترجیحا بلاعوض!
هدایت شده از mesaghمیثاق
داوود سوری (از بازداشت شدگان اغتشاشات 1401) که قبلا هم سینه اش را سپر کرده بود برای خلق پول بانکهای خصوصی در تازه ترین یادداشتی که برای #رسانه_منحط دنیای اقتصاد نوشته است گفته: بنگاه داری بانکها دعوا بر سر هیچ
او می گوید بنگاه داری بانکها طبیعی است ولی نرخ پایین ربا، مشکل اصلی است و باید بالا برود.
سوری جان. قطعا این خوش رقصی برای بانکها، برای تو بی هیچ نخواهد بود. اما #هیچ_تویی که امر ولیّ جامعه و مطالبه مردم را هیچ می دانی. هیچ تویی که از خلق پول بانکهای خصوصی و بنگاه داری بانکها و رباخواری آنها دفاع میکنی.
هیچ تویی و آن رسانه منحط و آن #فریب_بزرگی که علم می نامی
#بانکها_غلط_میکنند با تو!
هدایت شده از mesaghمیثاق
دنیای اقتصاد: پیشنهاد برخی «نظریهپردازان» دولتی مبنی بر ادغام همه بانکها در یک بانک دولتی، خواهناخواه، یادآور بانکداری در جامعه کمونیستی است!
دنیای اقتصاد ظاهرا از جانب پرفسور درخشان و شاگردانشان مثل دکتر مقصودی احساس خطر جدی کرده است که اینگونه هر روز علیه این جریان مقاله و سرمقاله و یادداشت می نویسد. این نشانه خوبی است. نشانه این است که ترسیده اند. ترسیده اند از آگاهی مردم وگرنه میدانند اینطرف رسانه ای ندارد و آنها هستند که رسانه های زنجیره ای دارند.
اما چند نکته در پاسخ به این جملات دنیای اقتصاد در مورد ایده ادغام بانکها در یک بانک ملی:
1. امام: مسئولین نظام ایرانِ انقلابی باید بدانند که عدهای از خدا بیخبر برای از بین بردن انقلاب هرکس را که بخواهد برای فقرا و مستمندان کار کند و راه اسلام و انقلاب را بپیماید فوراً او را «کمونیست» و «التقاطی» میخوانند.
2. تعدد بانک و عدم تعدد بانک چه ربطی به کمونیستی بودن و لیبرالیستی بودن یک ساختار دارد؟ در یک جامعه کمونیستی می توان تعدد بانک داشت و در یک جامعه لیبرال می توان فقط یک بانک داشت. عجیب است این سطح از بی سوادی قلم به مزدانِ دنیای اقتصاد! ممکن است در یک جامعه کمونیستی بانکهای دولتی متعدد داشته باشیم و یا در یک جامعه لیبرال یک بانک خصوصی داشته باشیم! البته که طبیعی است افرادی که عمق نظریات علمی یک اقتصاددان و نظریه پرداز بزرگ را درک نمی کنند به برچسب زنی به جای نقد علمی روی بیاورند
3. تجربه همیشگی ما نشان می دهد تقریبا بلااستثنا هیچ کدام از کسانی که از واژه کمونیسم و کمونیستی و ... بعنوان برچسب استفاده می کنند هیچ درکی از این مفاهیم ندارند و هیچ مطالعه ای در مورد این موضوعات نداشته اند. فقط هر جا حرفی مخالف نظرات لیبرالها مطرح شود ولو از زبان یک عالم دینی و انقلابی (مثل شهید بهشتی) آن را کمونیستی می خوانند.
4. بانک و بانکداری از مقولات حاکمیتی است و مستقیما بر نظام سیاسی کشور تاثیرگذار است. بنابراین بانک نمی تواند یک بنگاه اقتصادی باشد که به دنبال سود است.
این مبنائی است که در قانون اساسی نیز بر آن تاکید شده و فقها و علمای بزرگ اسلام بر آن صحه گذاشته اند و امام امت آن را تایید و مردم به آن رأی داده اند.
5. سوال بسیار مهمی که باید از لیبرالها پرسید این است که اگر جامعه "کمونیستی" را بد می دانید چه جامعه ای را خوب می دانید؟ جامعه اسلامی را یا جامعه "لیبرال" را؟ اگر به دنبال جامعه اسلامی هستید خب بفرمایید بگویید از اسلام چه می دانید؟ اگر هم جامعه لیبرال را خوب میدانید که خب شما هم مثل بانکها #غلط_میکنید. ما 300 هزار شهید ندادیم که شما لیبرالها با اسلام مبارزه کنید؟
پ ن: اینکه پرفسور درخشان را "نظریه پرداز دولتی" نامیده اند هیچ دلیلی به جز شدت بغض نسبت به این استاد عزیز و دانشمند انقلابی ندارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
مقاممعظمرهبری : اگر #جریان_تحریف شکست بخورد تحریمها هم شکست میخورد، هدف این جریان، ضربه زدن به روحیه مردم و دادن #آدرس_غلط درباره علاج تحریم است.
هم #بانکها_غلط_میکنند و هم هلدینگ رسانهای دنیای اقتصاد
هدایت شده از mesaghمیثاق
لیبرالها وقتی با پیشرفتهای چین مواجه می شوند:
چین هم یک نظام اقتصادی سرمایه داری است!
لیبرالها وقتی میخواهند چین را نقد کنند: (#دنیای_اقتصاد-امروز)
امروز هم اقتصاد این کشور که با یکی از تاریکترین چشماندازهای خود طی دهههای اخیر مواجه شده، شرایط متزلزلی دارد
حماقت از سر این رسانه می باره!
هدایت شده از mesaghمیثاق
این #رسانه_منحط فردای اقتصاد است (زیرمجموعه هلدینگ دنیای اقتصاد)
پربیننده ترین ویدئوهایش را ببینید: ایلان ماسک، بیل گیتس، جی پی مورگان، مک دونالد، علی بابا...
به نظر شما چرا باید این رسانه اینطور قارون های زمان را پوشش رسانه ای دهد و آنها را تبدیل به الگوی جوانان و نوجوانان بکند؟
پاسخش را از قرآن بخوانید:
فَخَرَجَ عَلَى قَوْمِهِ فِي زِينَتِهِ قَالَ الَّذِينَ يُرِيدُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا يَا لَيْتَ لَنَا مِثْلَ مَا أُوتِيَ قَارُونُ إِنَّهُ لَذُو حَظٍّ عَظِيمٍ ﴿۷۹﴾
پس [قارون] با زینت و کوکبه خود بر قومش نمايان شد. كسانى كه خواستار زندگى دنيا بودند گفتند اى كاش مثل آنچه به قارون داده شده به ما [هم] داده مى شد واقعا او بهره بزرگى [از ثروت] دارد (۷۹)
اگر در یک جامعه مردم عاشق سرمایه داران باشند آنگاه به راحتی سرمایه داران می توانند آنها را استثمار کنند. آنگاه به راحتی می توانند آنها را فریب دهند.
اینگونه است که به قول پرفسور درخشان: در هیچ دوره ای از تاریخ مثل امروز فقرا از حق اغنیا دفاع نکرده اند.
#جنگ_فقر_و_غنا
#کاپیتالیسم
هدایت شده از mesaghمیثاق
اقتصاد آمریکایی.mp3
75.4K
پرفسور مسعود درخشان: اگر اقتصاد در حوزه اقتصاد بماند #اقتصاد_آمریکایی است.
این همان درکی از نظام اسلامی است که باعث می شود امامین انقلاب مساله #پیوست_فرهنگی و #پیوست_عدالت و #مصلحت_سیاسی را طرح کنند.
و اساسا تقسیم بندی جامعه به نظام اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و اجتماعی (مدل آجیل - پارسنونز) برای این هدف انجام شد که از اقتصاد فرهنگ (ارزش) زدایی شود. از سیاست هم همینطور. تا وقتی ارزش های دینی بر نظامات اجتماعی سایه افکنده باشد نظام سرمایه داری نمی تواند کار خود را پیش ببرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
چارچوب تفکرmp3.mp3
2.2M
شبهه: رابطه ........ (یک موضوع اقتصادی) با اقتصاد اسلامی چیست؟ یا نظر اقتصاد اسلامی در رابطه با فلان موضوع چیست؟
شبیه این سوالات را بارها و بارها شنیدید. تا قیامت هم می توان سوالات این چنینی مطرح کرد. هر روز یک موضوع جدید وجود دارد که می توان نظر اسلام را در رابطه با آن جویا شد. از رمزارزها تا ...
پرفسور درخشان در برخورد با این سوالات همان برخوردی را دارند که امام در برخورد با نظام شاهنشاهی داشت.
تصور کنید قبل از انقلاب عده ای از مردم استفتاء می کردند که نظر اسلام در مورد فلان قانونی که شاه وضع کرده چیست؟ نظر اسلام در مورد فلان قانونی که مجلس ملی وضع کرده چیست؟ فلان حکمی که دادگاه شاهنشاهی داده از نظر اسلامی چگونه است؟
و البته برخی از علمای بزرگوار به این سوالات مردم پاسخ های دقیق و اسلامی میدادند.
اما امام به این سوالها پاسخ ندادند. امام ساختار و چارچوب را تغییر دادند. امام گفتند اصلا چرا باید محمدرضا بر ما حکومت کند و چرا اینها باید برای ما قانون وضع کنند.
برخورد پرفسور درخشان با جریان لیبرال در کشور نیز همین منطق را داراست. ایشان می گوید اساسا چرا اینها باید برای ما مساله بسازند؟ ما خودمان مسائلمان را شناسایی می کنیم و خودمان در چارچوبی دیگر به آن پاسخ می دهیم. اساسا مسائل ما نیز در چارچوب دیگری طرح می شوند.
این بحث کوتاه پرفسور درخشان شاید یکی از عمیق ترین و دقیق ترین مباحثی است که در حوزه علوم اجتماعی و علوم انسانی باید متوجه آن باشیم.
تاریخ جلسه سخنرانی استاد: هشتم مهرماه 1402