eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188هزار عکس
170.6هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢تصویری از پهپاد چند منظوره هرمس ۴۵۰ متعلق به رژیم صهیونیستی که بامداد امروز به دست مجاهدین حزب الله لبنان ساقط شد....
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢عصبانیت جیسون رضاییان، جاسوس آمریکایی از آزاد شدن پول‌های بلوکه شده ایران؛ آمریکا نباید این پول‌ها را بلوکه کند باید مصرف کند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢ارتشی که عمدا زنان باردار را می‌کشد! ♦️سربازهای اسرائیلی تیشرت‌هایی دارند با طرح یک زن باردار که در مرکز سیبل است و می‌گوید یک تیر و دو نشان!
هدایت شده از mesaghمیثاق
‍ 💢 معاون کذاب روحانی مجرم شناخته شد 🔹🔸اسحاق جهانگیری معاون اول دولت‌های یازدهم و دوازدهم به جرم توهین و افتراء به قالیباف در مناظرات انتخاباتی به 12 ماه حبس محکوم شد. ♦️دادگاه، اسحاق جهانگیری را به اتهام افتراء و نشر اکاذیب به ترتیب به 4 و 8 ماه حبس تعزیری محکوم کرد. این حبس تعزیری با استناد به قانون و مسوولیت‌های حساس جهانگیری به چهارصد و چهل میلیون ریال جزای نقدی تخفیف داده شده است. ♦️این شکایت پس از اظهارات جهانگیری در مناظرات انتخابات سال 96 ثبت شد و دادگاه برخی جملات اسحاق جهانگیری نظیر « 2200....میلیارد توسط جناب آقای قالیباف بخشیده شده است»، «آپارتمان 10 میلیارد تومانی را به 2 میلیارد تومان بخشیدید»، « در زمان شما بیشترین تخلف بانکی حول و حوش بانک ها ی اطراف شهرداری انجام شد»، «بانک سرمایه سهامش متعلق به شهرداری بوده این سهام را به مفسد اقتصادی منتقل کردید» را مصداق سوء نیت و تخریب شخصیت طرف مقابل دانسته و تأکید کرده دفاعیات وکیل جهانگیری بلاوجه و به دور از واقع است. ♦️بر اساس رای دادگاه، قاضی به رای قطعی پرونده موسوم به «املاک نجومی» و تبرئه محمد باقر قالیباف شهردار اسبق تهران در این پرونده نیز اشاره کرده است. سازمان بازرسی نیز تأکید کرده هیچ پرونده مفتوحی درباره قالیباف وجود ندارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥واکاوی تعطیلی شبکه بهایی «من‌وتو» در مستند «حقیقت ماجرا»
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺 نظریه استدلال برانگیخته شده 🔸ميلتون لاج و چارلز تبر پیشگامان رهیافتی به نسبت متفاوت برای درک نحوه تأثیر گذاری هستند و از هیجانات بر سیاست میباشند . آنها نظر مارکوس و همکاران وی را مبنی بر تقدم احساسات بر شناخت منفعل می پذیرند ، اما رهیافت آنها به این موضوع اندکی متفاوت است . آنها سه چیز را مفروض می گیرند : ۱- تمام محرکهای سیاسی تحت تأثیر عواطف قرار دارند ( فرضیه « شناخت فعال » ) ؛ ۲- افراد در ذهن خود محاسبه دائمی و لحظه به لحظه ای از احساسات خود دارند و در مورد این محرک ها اطلاعاتی را ذخیره کرده و در دسترس دارند و ۳- این مسأله که فرد چگونه چیزی را « احساس » میکند ، به طور کلی بر درک محرک ها تأثیر می گذارد . به نظر لاج و تبر « همان طور که انتظار می رود ، بسیاری از شهروندان ، اگر نگوییم همه آنها ، استدلال کنندگان نظر آنها ، امکان ارزیابی بی طرفانه هیچ گونه اطلاعات جدیدی » وجود ندارد به نظر ردلاسک ، این دو دیدگاه کاملا مکمل یکدیگر نیستند . به خصوص ، در هر دوی آنها این احتمال رد می شود که در رویارویی با موقعیت جدید یا غیر منتظره ، تصمیم « بهتری » اتخاذ می گردد . ساز و کارهای تکاملی مبتنی بر الگوی مارکوس ، باعث ایجاد توانایی انجام عمل آنی پیش از عملکرد فرایندهای شناخت منفعل می شوند . انتظار می رود این کار باعث بهبود و نه تضعیف تصمیم گیری گردد . از طرف دیگر ، در رهیافت لاج و تبر احساسات بر تفسیر اطلاعات جدید تأثیر می گذارند . به نظر ردلاسک ، لاج و همکاران وی « متوجه شده اند افراد تمایل بیشتری دارند که عقاید خود را تغییر ندهند و از باورهای پیشین خود حمایت کنند ، در نتیجه به احساسات اجازه مداخله در به روزرسانی اطلاعات جدید را می دهند » . بنابراین ، در رهیافت نخست ، بر نقش هیجانات در کمک به یادگیری و در رهیافت دوم ، بر روش هایی تأثیر گذاری هیجانات بر این فرایند و چگونگی تحریف آن ، تأکید می شود .
هدایت شده از mesaghمیثاق
24.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تماشا کنید: بازی خطرناک بن زاید 🔹 چرا امارات ادعا‌ها در مورد جزایر سه‌گانه ایرانی را تشدید کرده؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
‍ ✅ چرا این روزها مدام باید در اینترنت ثابت کنیم که ربات نیستیم؟ 🔴 این روزها هنگام استفادۀ روزمره از اینترنت مدام از ما خواسته می‌شود که اثبات کنیم واقعاً انسان هستیم نه ربات. برای این کار گاهی باید چند حرف یا عدد کج‌و‌معوج را تایپ کنیم یا پازل حل کنیم یا جدیداً یک حیوان کوچکِ سه‌بعدی را بچرخانیم تا با همانند خودش هم‌راستا شود. به این آزمون‌های کوچکِ انسانیت کپچا (CAPTCHA) می‌گویند. این کلمه از حروف ابتدایی عبارت طولانیِ «تست تورینگ کاملاً اتوماتیکِ عمومی برای جداکردن کامپیوتر از انسان» ساخته شده است و وظیفه‌اش نیز دقیقاً همین است. 🔴 اما سؤال اینجاست که چرا هر روز کپچاها دارند سخت‌تر و وقت‌گیرتر می‌شوند؟ مثل هر چیز دیگری که ربطی به تکنولوژی در سال ۲۰۲۳ دارد، اینجا هم پای هوش مصنوعی وسط است. 🔴 کپچاها طراحی شده‌اند تا جلوی ورود هکرها، هرزنامه‌ها و انواع و اقسام چیزهای دردسرسازی را بگیرند که ممکن است هنگام خرید اینترنتی اطلاعات حساب شما را بدزدند، کامنت‌ها یا ایمیل‌ها جعلی برایتان بفرستند یا سرتان کلاه بگذارند. و در مجموع باید گفت که در انجام وظیفه‌شان موفق عمل می‌کنند، اما مسئله این است که ربات‌های اینترنتی خیلی زود ترفندهایشان را یاد می‌گیرند و سازندگانِ کپچاها مجبور می‌شوند معماهای جدیدتری بسازند. از قضا ساختن یک کپچا اصلاً کار آسانی نیست. 🔴 ضرب‌المثلی در دنیای کسب‌و‌کار می‌گوید: «سریع، ارزان یا خوب؟ فقط می‌توانید دوتا را انتخاب کنید». جف یان، استاد علوم کامپیوتری که روی کپچاها کار می‌کند می‌گوید: این سه گانه در کپچاها «امنیت، کاربری آسان یا دقت» است. متأسفانه نمی‌شود سه‌تای آن‌ها را در کنار هم داشت. 🔴 اولین کپچاها که در اوایل دهۀ ۲۰۰۰ ساخته شدند، از حروف و اعداد استفاده می‌کردند. دلیلش آن بود که کامپیوترها نمی‌توانستند کاراکترها را از روی عکس تشخیص دهند. چند سال بعد گوگل از این تکنولوژی استفاده کرد تا با استفاده از آن متن کتاب‌های غیردیجیتالی را برای سرویس کتاب‌ خودش، به‌کمک کاربران دیجیتالی کند. چیزی نگذشت که کامپیوترها توانستند با دقتی فوق‌العاده حروف و اعداد را تشخیص دهند. اینجا بود که کپچاها به سمت تشخیص عکس یا حل پازل‌های ساده رفتند. 🔴 در این میان، شرکت‌های مختلفی هم خدمات حل کپچا ارائه می‌کردند. مثلاً شرکت «توکپچا» با استفاده از نیروی کار ارزان کشورهای جهان سوم، هزار کپچا را در ازای یک دلار حل می‌کرد. اهالی هوش مصنوعی هم خیلی زود شانس‌شان را در این زمینه امتحان کردند. 🔴 مسئلۀ بعدی این است که حل‌کردن کپچاها و علی‌الخصوص شکست‌خوردن در حل آن‌ها برای کاربران تجربۀ بسیار ناخوشایندی است. احتمال بالایی وجود دارد که اگر کاربری در حل یک کپچا شکست بخورد، در صورتی که مجبور نباشد، کلاً آن کار را رها کند. حتی تعداد قابل‌توجهی از کاربران به محض رسیدن به یک کپچا کار را رها می‌کنند. این معضل باعث شده است تا خدمات‌دهندگان اینترنتی به فکر راهکارهای تازه‌ای بیفتند که وظیفۀ شناخت ربات‌ها را از روی دوش کاربران بردارد و روی نحوه یا مسیر عملکرد ربات‌ها متمرکز شود.  
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عصبانیت جیسون رضاییان، جاسوس آمریکایی از آزاد شدن پول‌های بلوکه شده ایران؛ آمریکا نباید این پول‌ها را بلوکه کند باید مصرف کند! 🔸واکنش مقامات آمریکایی به تلاش جاسوس آمریکایی برای وضع تحریم بیشتر علیه ایران: اینقدر تحریم علیه ایران وضع کردیم که دیگر جایی برای تحریم جدید نیست!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بارسلونا اسپانیا و حمایت آتش‌نشانان این شهر از مردم فلسطین
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مردمی که در حمایت از فلسطین خستگی ناپذیرند 💢 ادامه تظاهرات حامیان فلسطین در چندمین هفته متوالی در نیویورک آمریکا
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دکتر هوشنگ امیراحمدی: منوتو مُرد چون رضا پهلوی تمام شد! 🔺علت مرگ من‌وتو این بود که پهلوی دیگر مرده است؛ این‌ها هر چقدر تلاش کردند که این خاندان را دوباره بالا بکشند، موفق نشدند و شکست خوردند!