هدایت شده از mesaghمیثاق
#دولت در اقدامی اومده ارز مسافرتی رو از ۵۰۰ دلار به ۱۰۰۰ دلار افزایش داده
نرخ ارز دولتی ۴۳
نرخ ارز آزاد ۵۹
سود حاصل ۱۶ میلیون تومان ناقابل
تور ترکیه ۱۵ میلیون
یعنی میگن برو دنیا رو بگرد مهمون ما!
بهتر نبود این #یارانه و #رانت_خواری آژانس های مسافرتی رو در قالب دیگری به مردم میدادین!؟
قوه نظارت #مجلس کجای این جریان قرار داره؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
در حالی که محمد باقر قالیباف در انتخابات دوره قبل مجلس توانسته بود ۱۲۶۵۲۸۷ رای کسب کند در این دوره فقط و فقط ۴۰۹۸۰۸ رای کسب کرده، که به معنای کاهش ۸۰۰ هزارتایی رای وی میباشد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
📔#حکایت_آموزنده
قطره عسلی بر زمین افتاد، مورچه کوچکی آمد و از آن چشید و خواست که برود اما مزه ی عسل برایش اعجاب انگیز بود، پس برگشت و جرعه دیگری نوشید ...
باز عزم رفتن کرد، اما احساس کرد که خوردن از لبه عسل کفایت نمی کند و مزه واقعی را نمی دهد، پس بر آن شد تا خود را در عسل بیندازد تا هر جه بیشتر و بیشتر لذت ببرد ...
مورچه در عسل غوطه ور شد و لذت می برد ...
اما ( افسوس ) که نتوانست از آن خارج شود، پاهایش خشک و به زمین چسبیده بود و توانایی حرکت نداشت ...
در این حال ماند تا آنکه نهایتا مرد ...
ناصحی می گوید: دنیا چیزی نیست جز قطره عسلی بزرگ!
پس آنکه به نوشیدن مقدار کمی از آن اکتفا کرد نجات می یابد، و آنکه در شیرینی آن غرق شد هلاک می شود ...
این است حکایت دنیا...
هدایت شده از mesaghمیثاق
چرا انتخابات ایران
حماسهای شگفت است؟ -۱
۱) انتخابات ۱۱ اسفند، یک حماسه بزرگ است. حماسه، در برابر دشمن اتفاق می افتد و این، فارغ از نتایج مهم انتخابات است. شاید کسانی، مسئولیت خود را نشناسند، یا نتوانند و یا نخواهند که به آن عمل کنند. جاهل غیر مقصر، معاف از بازخواست است و دانای قاصر یا مقصر، سزاوار بازخواست در محکمه وجدان.
اما وقوع حماسه، معطل عمرو و زید نیست. هر چند وقت یک بار بحث در می گیرد که "انتخابات، حق است یا تکلیف؟ منتخبان قبلی به مسئولیت خود عمل کرده اند؟انتخابات فایده دارد یا نه؟ و...". اینها در جای خود، قابل بحث است. اما فارغ از فضای بحث، حماسه آنجا اتفاق می افتد که مردمانی از همه کم برخوردار تر، پر تلاش تر، و سزاوار طلبکاری و نقد و اعتراض، انتخاب و انتخابات را با همه گلایه ها، چون جانِ گرامی، عزیز بشمارند.
۲) آن جوانان پر از مطالبه و گلایه اما لبریز از نشاط مسئولیت شناسی، آن پیر مرد و پیر زن قد خمیده، آن جانباز سال ها بستری که از روی تخت رای می دهد، آن نو عروس و تازه داماد، آن کارگر گچ کار و نانوایی و کادر بیمارستان که با لباس کار پای صندوق رفته اند، آن روستایی محاصره شده در برف، و آن مستاجر شرافتمند که با تورم سنگین دست به گریبان است و با این وجود پای صندوق رفته، هر کدام شان یک حماسه آفرین و حجت بزرگ خدا هستند. آن روی حماسه آفرینی -اگر متوجه باشیم- بدهکاری یکایک ما به ویژه مسئولان، در قبال این مسئولیت شناسی است.
۳) خواهر شهیدی هست که برای تامین معاش، نظافت خانه مردم را می کند و این، کار اغلب روزهای او در زمستان و تابستان است - و کدام شرافت و فضیلت، بالاتر از تلاش برای تامین روزی حلال؟-. این خواهر گرامی شهید، روز جمعه، از اول صبح تا ۹ شب سر کار بود. خانه تکانی شب عید، خسته کننده است؛ اما در کنار انجام کار، دلش شور انتخابات را می زد؛ این که کارش کی تمام می شود تا بتواند رای بدهد؟!
او از این ادا و اطوار ها و دوگانه سازی های جعلی "حق یا مسئولیت" بلد نیست. می تواند و حق دارد گله کند، اما هرگز نگفته که برای چه باید رای بدهم؟ آن شب هم دلش شور می زد، تا وقتی که حوالی ساعت ۱۱ شب توانست رای بدهد و دلواپسی اش به خوشحالی بدل شود.
برادر شهیدش، در ۱۳ سالگی سر کار می رفته، اما تا مدت ها ناهار نمی خورده است. استاد کار و هم شاگردی ها شک می کنند که نکند وسواس غذایی دارد. به خانواده اش می گویند شما برایش غذا بفرستید. خانواده، علت را جویا می شوند و او می گوید روزه گرفته تا با کسانی که غذا برای خوردن ندارند، غمخواری و همدردی می کند.
خواهر شهید می گوید "شهدا حتی در میان خانواده خودشان هم چیز دیگری هستند، نورانی هستند". امتداد این نورانیت را می توان درحماسه محمد جهان آرا و یارانش دید که با دستان خالی، لشکر های مکانیزه صدام را به مدا ۳۳ روز، پشت دروازه های خرمشهر زمینگیر کردند.
اگر آن حماسه در متن مظلومیت نبود و دشمن پیش می تاخت -در حالی که بنی صدر ها در پایتخت مشغول از هم گسیختن شیرازه وحدت ملی بودند- آیا می شد حماسه فتح خرمشهر و فتوحات بعدی انقلاب اسلامی را تصوّر کرد؟
۴) وقتی پشت فرمان خودرو می نشینید، دوست دارید که مسیر، باز و هموار باشد تا بتوانید با سرعت مطلوب حرکت کنید. اما گاهی مسیر، پر پیچ و خم و گردنه است و همین، حرکت را کُند می سازد و از شتاب شما می کاهد. درست است که نمی توانید با حداکثر سرعت حرکت کنید، اما اگر متوقف نشدید و برنگشتید -ولو با سرعت پایین تر به سمت مقصد عبور کردید- شما موفق شده اید.
پایوران جوخه های تحریف و تحریم و تخریب انتخابات در جبهه دشمنان ملت ایران، قطعا انکار خواهند کرد، اما انتخابات ما وسط میدان جنگی بزرگ برگزار شد و به این اعتبار، یک حماسه بزرگ است؛ هر چند که شاید می شد با اهتمام بیشتر مسئولان و طیف های سیاسی و رسانه ها، با تراز های بالاتری که مورد مطالبه رهبر حکیم انقلاب است، برگزار شود.
💢 ادامه دارد
هدایت شده از mesaghمیثاق
چرا انتخابات ایران
حماسهای شگفت است؟ -۲
۵) انتخابات در ایران با انتخابات در بسیاری از کشور های دیگر قابل مقایسه نیست و حال آن که در اغلب کشورها، مشارکت های ۴۰ تا ۶۰ درصدی، روندی غالب است. چند کشور در دنیا سراغ دارید که یک سال قبل از انتخابات، در حالی که مدیران و احزاب هنوز تدارکی نکرده اند، هزاران تلویزیون و خبرگزاری و رسانه و کانال، در اثر مداخله جویی خارجی و دستکاری نیابتی، وارد میدان تحریف و تخریب و تحریم انتخابات بشوند؟!
چند کشور هست که سیاستمدارانی در آن بالغ بر ۳۰ سال در مسند های ارشد مدیریت کرده باشند، اما ادای اپوزیسیونی در بیاورند، شبهه بیافرینند و در تخریب و تحریم انتخابات، همان گونه رفتار کنند که دشمنان کشورشان می خواهند و می گویند؟ چند کشور سراغ دارید که سیاستمداران بازنده در انتخابات، جرئت کرده باشند که با ۱۱ میلیون رای کمتر، مدعی تقلب شوند، زیر میز جمهوریت بزنند، آشوب بر پا کنند، تحمل شوند، اجازه فعالیت دوباره داشته باشند و با این همه، باز هم زیر میز بزنند؟!
اگر کشوری مبتلا به این حجم از دشمنی خارجی و خیانت داخلی شد، و با این وجود، به میدان جنگ و خونریزی نشد و توانست در امنیت وآرامش کامل انتخابات برگزار کند، قطعا موفقیتی بزرگی به دست آورده است. ایران ما، بارها تهدید به اشغال نظامی و گسترش جنگ نیابتی شد، اما توانست تهدید ها را عقب براند و بر وسعت پیروزی ها بیفزاید. در این مصاف بزرگ، طبیعی است که دشمنان از پا ننشینند و بزرگ ترین جنگ ترکیبی تاریخ را ساماندهی کنند. حجم خباثت پیاده نظام دشمن، جای شگفتی ندارد و از شدت هراس دشمنان نسبت به موفقیت ها حکایت می کند. تعجب و تاسفی اگر هست، درباره هر کسی است که این واقعیت مهم را ندید، به اندازه کافی تدارک متقابل نکرد، و یا مانند برخی سیاسیون ورشکسته به تقصیر، مُهره شطرنج دشمن شد.
۶) برای جمهوری اسلامی که حدوثا و بقائا "مردم بنیاد" است، هر یک رای مردم ارزشمند است. از چشم انداز مطالبه امام (ره) و رهبری، باید برای این که آحاد مردم در تعیین سرنوشت خود مشارکت داشته باشند، اهتمام ورزید. در کنار این هدفگذاری ضروری و مطلوب که مسئولیت نخبگان و مسئولان را سنگین تر می کند، واقعیت این است که در همه کشورها، بخشی از مردم -فازغ از کیفیت انتخابات، میزان تاثیر، و شدت و ضعف رقابت ها- میل به مشارکت سیاسی یا حتی اجتماعی ندارند. در اغلب کشورهایی که جنگ سامان یافته ترکیبی هم علیه انتخابات شان وجود ندارد، مشارکت ها کمتر از ۶۰ – ۷۰ درصد است. (بماند که در برخی از این کشور ها الزام رای دادن برقرار است). به عبارت دیگر، بررسی موضوع نوسان نرخ مشارکت در کشور ها، درباره آن ۶۰ - ۷۰ درصد مشارکت جو است، و نه صد در صد واجدان حق رای.
۷) در همین زمینه، روزنامه اصلاح طلب سازندگی، هفته گذشته ضمن رو کردن دست کلاهبرداران سیاسی نوشت:
"آنها که در انتخابات شرکت نمی کنند را می توان به سه دسته تقسیم کرد. دسته اول و بزرگ تر که معمولاً در همه کشورها یافت می شوند؛ نسبت به انتخابات بی تفاوتند و برای شان فرقی نمی کند چه کسی سکان هدایت کشور را به دست دارد. معمولاً از مسائل دورند.
اگر دقیق شویم، تقریباً ۳۰درصد هر جامعه را تشکیل می دهند و به ندرت بخشی از آنان در شرایط بسیار خاص و معمولاً تحت تاثیر هیجانات گسترده، کنش سیاسی نشان می دهند که اغلب هم زودگذر است.
گروه دوم که آنها هم گروه بزرگی هستند، انگیزه و دلیلی برای حضور در انتخابات نمی بینند... اگر دقت کنیم، نه دسته اول، صحبتی از تحریم می کنند و نه گروه دوم، هدف شان تحریم است.
اما دسته سومی هستند که اتفاقاً صدای بسیار بلندی دارند. آنها در همه این ۴۵ سال پس از انقلاب، وجود داشته اند و بدون آنکه بشود آرای تحریم را شمرد، مدعی آن ۳۰درصد همیشه خاموش و آن گروه بیانگیزه دوم شده و همه عدم مشارکت را به حساب پروژه خود زده اند، طوری که حتی عده ای را هم که به دلیل اوج کرونا و در ایام بی واکسنی از خانه خارج نمی شدند، جزو تحریم کنندگان قلمداد کردند و شد داستان ملا نصرالدین که میخ افسار الاغش را بر زمین کوبید و گفت اینجا مرکز جهان است. هر کس هم پرسید از کجا می گویی؟ جواب داد که اگر قبول نداری، برو متر کن".
💢ادامه دارد
هدایت شده از mesaghمیثاق
چرا انتخابات ایران
حماسهای شگفت است؟ -۳
۸) درباره طیف مدعیان اصلاح طلبی و اعتدال گرایی، نمی توان یکسره قضاوت کرد. برخی از آنها با وجود فشار تخریبی شدید، عقلانیت و شجاعت به خرج داده و به سهم خود برای رونق انتخابات نقش آفرینی کردند که جای تقدیر دارد.
برخی هم (مانند یکی از سران فتنه ۸۸ و برخی پدرخوانده های جبهه دو پاره اصلاحات) چون ناتوان از مشارکت مثبت و جذاب برای مردم هستند، خطا های قبلی خود را با خیانت های بزرگ تر می پوشانند.
آنها دو بار در انتخابات ۱۳۹۸ مجلس و ۱۴۰۰ ریاست جمهوری و شوراها، از برخی نامزد ها حمایت کردند، اما چون کارنامه خسارتباری داشتند، نتوانستند پایگاه رای سابق را احیا کنند؛ تا جایی که نفر اول "لیست جمهور" در انتخابات شورای شهر (با امضای خاتمی) نتوانست حتی ۳۹ هزار رای کسب کند. این واقعیت به جای آن که موجب شرمندگی و جبران شود، به همراهی با جریان خارجی ضد انتخابات و بیگاری دادن بیشتر انجامید.
آنها همچنان که در سال ۱۳۸۸، دروغ تقلب ۱۱ میلیونی را پیش کشیده و حماسه ملی را به آشوب بدل ساختند، در انتخابات اخیر هم به دروغ گفتند نامزد ندارند و نمی توانند لیست بدهند یا دعوت به مشارکت کنند. به اذعان نشریات همسو، دست کم ۱۶۵ نامزد در میدان رقابت داشتند، اما می دانستند که مردم، خاطره خوشی از میراث مدیریتی آنها ندارند.
۹) اصلاح طلبان متعددی اذعان دارند که ادعای نامزد نداشتن، دروغ بود. متاسفانه این دروغ خائنانه، هماهنگ با پروژه دیکته شده خارجی، به افکار عمومی پمپاژ شد. درباره این دروغ بزرگ، دو روایت از اصلاح طلبان را بخوانید:
- محمدجواد روح، سردبیر روزنامه هم میهن: "جبهه اصلاحات، نه جبهه است، و نه اصلاح طلب... در همین انتخابات، شواهد نشان می دهد وضعیت از مجالس دهم و یازدهم بهتر است. این ۱۱۰ نامزدی که در شهرستان ها مطرحند و تعدادی که در تهران هستند، از مجلس دهم خیلی شناخته شده ترند. وضعیت تایید صلاحیت ها از مجلس دهم و یازدهم بهتر است. واقعیت این بود که اکثریت قریب به اتفاق نامزد های اصلاح طلب به صحنه نیامدند. رد صلاحیت اصلی توسط جبهه اصلاحات انجام شد. با تصمیمی که این جبهه گرفت، بخش عمده ای از آنها که قصد نامزدی داشتند، منفعل شدند. در نتیجه، به نقطه ای رسیده ایم که مطرح می شود کاندیدا نداریم. در حالی که این حرف اشتباه است. باید از جبهه اصلاحات پرسید که دقیقاً در این انتخابات و صحنه سیاست، چه می کنید؟ ریشه این موضع انتخاباتی، ترس از شکست است".
- حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران: "خوشبختانه از ۱۰ کرسی استان کرمان، ۹ کرسی رقابتی داریم؛ همه نامزد هایی را که هدف گرفته بودیم، تایید شدند. این سندی است که با همین شرایط می شود با یک فرمان عاقلانه حرکت کرد. ما در ۱۰ دوره مجلس در کرمان، همیشه یک کف داشتیم که ۳ کرسی بود و یک سقفِ ۷ کرسی. در دوره پیش برای اولین بار به یک کرسی تن دادیم، چرا که در سطح کشور منفعل بودیم. نقد اصلی، به اصلاح طلبان بود، به خاطر نیامدن در انتخابات مجلس یازدهم و انتخابات ۱۴۰۰. در انتخابات مجلس یازدهم، لیستی که برای تهران آماده شد، از لیستی که برای مجلس دهم آماده شد، قوی تر بود؛ اما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم".
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به این صدا گوش کن!
تمام ایمان است!
اینجا غزه ...نجوای رزمندگان قبل از هر شلیک ... تمام جان رزمنده...
اینجا «الله» برای رزمندگان«اکبر» از محاسبات مادی است...
قرائت اهل یقین است...تجلی توحید آخر الزمانی هاست...
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️فعال آمریکایی:
🟡به دولت بایدن میگویم برای کارهایی که با غزه کردید خجالت بکشید! | مردم نباید آمریکا را به خاطر کارهایی که کرده ببخشند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️نماینده ایرلندی پارلمان اروپا:
🟡طبق گزارشهای کارشناسان سازمان ملل، زنان و دختران فلسطینی در کرانه باختری و نوار غزه همچنان توسط ارتش اسرائیل مورد تجاوز جنسی، شکنجه و اعدام قرار میگیرند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دختر یهودی که حاضر به خدمت سربازی نشد: نمیخواهم همدست اقدامات هولناک ارتش اسرائیل علیه مردم فلسطین باشم...
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅ هر دو آمریکایی بودند؛ آن خانم جوان، ۲۰ سال پیش، زیر بولدوزرهای اسرائیلیها در غزه جان باخت و این آقای جوان، ۲۰ سال بعد، با خودسوزی در اعتراض به نسلکشی فلسطینیان در غزه، جان داد.
🔷️ حمایت از آرمان ملت فلسطین در آمریکا روز به روز عمیقتر میشود.
۱_ راشل کوری، خانم ۲۳ سالهی آمریکایی بود که با هدف پیوستن به کمپین جلوگیری از تخریب منزلها و درختان زیتون به نوار غزه سفر کرده بود. در حالیکه جلیقهای نارنجی به تن داشت و میخواست مانع از تخریب خانههای فلسطینی شود، بولدوزر دو بار از روی او عبور کرد!
۲_ آرون بوشنل، یک عضو ۲۵ ساله نیروی هوایی ارتش آمریکا در اعتراض به نسلکشی فلسطینیان در غزه خودش را روبهروی سفارت اسراییل در واشنگتن آتش زد و بعد از این حادثه جان باخت! او گفت دیگر نمیخواهم در این نسلکشی شریک باشم!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا خودسوزی سرباز آمریکایی شوک بزرگی به ارتش ایالات متحده وارد کرد؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
انتخابات- استاد ملک زاده.mp3
9.53M
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌏❇️✅سستی ،خودباختگی مماشاتی که این سه مدیر در فتنه کشف حجاب از خودشان بروز داده ومیدهند گمراهی محضی است که بزودی باعث هلاکت دنیا واخرت خودشان وملت میشود
مگر اینکه با تازیانه امربمعروف از این خواب مرگ بیدار شوند
🌎➖و با مطالبه میلیونی مردم به صراط مستقیم بر گردانده شوند
➖➖🌎🌎🌎➖➖
قسمت اول
این جرم مشهود شما در بررسی از سه حالت خارج نیست
1⃣اگر خود شما منکرواجب بودن حکم حجاب شده اید
که انکار واجب الهی موجب ارتدادشماست وحکم شخص مرتد در دین مشخص شده است
2⃣اگر واجب بودن حکم الهی را قبول دارید اما از روی ترس وبزدلی وخودباختگی مرتکب این عقب نشینی و خیانت بزرگ و وادادگی شدید
باید فورا توبه کرده وجبران کنید گذشته را
❇️وگرنه جز دوزخ وخلود در اتش چیز دیگری در انتظاراین عملکرد احمقانه برای شما نیست
❎❎3⃣اگر حکم حجاب معاذالله یک حکم فاسدی بوده وخداوند تبارک وتعالی متوجه فساد ان نشده بود ومثلاشما شدید !!
✅باز هم شما بایستی همانند فسادهای دیگر در کشور باآن برخورد می کردید که همه می دانیم درموارد متعددی در برخورد و مبارزه با فسادها فقط مماشات بوده وبا مفسدین دانه درشت برخوردی نکرده و نمی کنید
〰🔹🔷🔹〰
❎🔷🔹شماسه نفربه واجب الهی حجاب و ترک ان که بفرمود اماممان #حرامسیاسی نام گرفت و ضروری دین هست و احدی حق تعطیلی انراتا قیامت نداردوضامن سعادتمندی بشر ومانع ازغرق شدنش درفحشاست،
✅➖دهن کجی کرده
((و با جرات در جدل با حکم الهی کلا،انراتعطیل نمودید))
قران کریم👇👇
〰🔹ایاندیدی کسانی راکه نعمت الهی را به کفر تبدیل وقوم مشان را بسوی وادی هلاکت کشانند
🔶سوره ابراهیم ایه ۲۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
❌ چند وقت از زمانی که این دلقک هرزه گوی در فضای مجازی اعلام کرده بود باید خود را به زندان معرفی کند می گذرد و همچنان آزاد است و پیاپی به نظام جمهوری اسلامی و ارزشها توهین نموده و پوشش چادر را هتک حرمت می کند.
⁉️ما که از بس مجازات او را مطالبه نمودیم به ستوه آمدیم، ایکاش لااقل مقامات قضایی برای ما روشن نمایند دلیل اینهمه اغماض و تسامح که نسبت به این سلیطه ی بی حیا می ورزند چیست و تا کجا قرار است بر غیرت مؤمنین، بی محابا راهپیمایی کند و کسی مانعش نشود؟
#قوهغذاائیه
#مماشاتباهرزهها
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 جنگ الکترو مغناطیس
دکتر اِستفن روزن(نویسنده کتاب برنده شدن در جنگ بعدی، از امنیت ملی و علوم نظامی در دانشگاه هاروارد)
✅ مهم نیست که پیش بینی کنیم در آینده با چه کسی میجنگیم، مهم این است که در آینده چگونه بجنگیم
✅ انقلاب دیجیتالی در امور نظامی، قابلیت حمله دقیق، قابلیت حمله شناسایی(فن آوری اطلاعات دیجیتال)
✅ سیستم های اطلاعاتی منبع الکترو مغناطیس
✅ استفاده از تجهیزات نظامی مبهم یا انکار کننده(سلاح HPM – سلاح های تابشی با امواج ماکروویو بالا)
✅ میتوانید فناوری فوق العاده ای داشته باشید که باعث شود نیروهای کوچک بی نهایت که قدرت شلیک بی نهایت دارند و بی نهایت متحرک هستند و نیاز به انرژی و مهمات صفر دارند(سلاح های انرژی هدایت شونده)، آنها بی نهایت خشاب دارند که هرگز گلوله های آنها تمام نمی شود!
✅ سلاح های پالس الکترومغناطیس، سلاح هایی که می توانند توسط منابع انرژی غیر هسته ای شلیک شوند، هر دو کار را به خوبی انجام می دهند، حملات سایبری و همچنین می توانند تمام سیستم های اطلاعاتی را که در حال حاضر به آنها متکی هستیم را از بین ببرند، بنابراین غیر قابل تصور نیست که گسترش فناوری های حمله دقیق مبتنی بر اطلاعات را باعث شود
🔻ما باید اکثر قوانین شناخته شده جنگ را زیر پا بگذاریم تا از این تکنولوژی استفاده کنیم!
#مغز_صحنه_نبرد_قرن_۲۱
#سلاح_های_ماکروویوی
#واکسن_رابط_عصبی_بیسیم_مغز_کامپیوتر
#کنترل_ذهن
#جنگ_شَبَح_وار
#جنگ_نامرئی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳 تایلند کردن مملکت رو!!!؟
این مملکت قانون نداره؟
این مملکت قوه قضاییه نداره؟
این مملکت پلیس نداره؟
این مملکت پس چی داره؟
✅ آها فهمیدم، مسئولین خواب!
#مسئولین کار فرهنگی تون قابل مشاهده است.
#فقط بدونید خون شهدا رو پایمال کردید.
#امام زمان عج تسلیت😭
#شهدا شرمنده ایم😭
لعنت خدا بر مسئولین بیناموس که با #حرامسیاسی علنی و این هرزه گی ها برخورد نمیکنند...
#دولتانحرافی
#قوهغذاائیه
#مجلسناکارآمد
هدایت شده از mesaghمیثاق
تحلیل نتایج #انتخابات_قم
شاید برای اولین بار، یک رقابت انتخاباتی واقعی و شاید غیرقابل پیشبینی در قم برگزار شد که پدرخواندههای سیاسی اصولگرا و اصلاحطلب هم در آن نقشی نداشتند.
ذوالنور علیرغم حضور در لیستهای مختلف و حتی متوسل شدن به افرادی مثل رائفیپور، با ۵۵هزار رای کمتر از دوره قبل، ۱۴۹هزار رای آورد و اول شد.
دکتر منان رییسی با ۱۰۵هزار رای نفر دوم شد اما میتوان به جرات او را پدیده این دوره از انتخابات قم و حتی کشور دانست که بدون عضویت در هیچ جناح و باند سیاسی و صرفا متکی بر تخصص و گفتمان تمدنی و ایستادگی بر موضوع شهرسازی افقی، اعتماد مردم به ویژه نخبگان را جلب کرد و وارد مجلس شد.
نفر سوم نیز حجتالاسلام روانبخش بود که بصورت مرزی از رفتن انتخابات به دور دوم جان سالم به در برد و سبقه سیاسی ایشان باعث اقبال خوبی به او شد.
اما اگر بخواهیم وزن خالص و بدون همپوشانی جریانات موثر بر این انتخابات را بسنجیم هم به نتایج جالبی میرسیم.
این انتخابات نشان داد که جناب مالکینژاد شخصا حدود ۶۵هزار رای دارد ولو اینکه گفتمان و برنامه خاصی ارائه ندهد؛
پس از آن وزن خالص رای اندیشکده قصد بود که با اتکا به گفتمان و با کمترین هزینه در میان جریانات اصلی و بدون هیچ وابستگی حزبی و جناحی و داشتن رسانه، رای نزدیک به ۶۰هزار عدد را با آرای سید رضی کسب کرد و گزینه سوم آن یعنی دکتر شربتی نیز پس از لیست اصولگرایان قرار گرفت.
البته حمایت ویژه صاحبین قلم و اندیشه انقلابی در فضای مجازی و میدانی و حضور تبیینی گسترده در مساجد و تبلیغ چهره به چهره و نیز پشتیبانی برخی از علما و فقها نیز در این زمینه قابل توجه بود.
پس از آن نیز مجمع همافزایی با آرای نزدیک به ۴۱هزارتایی دندانپزشک طلبهی نخبه خود یعنی دکتر سکوتی و البته با هزینه و تبلیغات نسبتا قابل تامل، وزن خود را نشان داد.
وزن تقریبی سبد رای لیست رائفیپور را هم میتوان با آرای ۳۸هزارتایی حجتالاسلام عبدالهی سنجید.
اما پدیده چشمگیر دیگر این انتخابات افت ۹۰درصدی سبد رای اصولگرایان قم و نه بزرگ مردم به لیست همیشه پیروز و مورد حمایت دکتر امیرآبادی بود که نشان داد کل وزن آنها ولو با هزینه و تبلیغات سنگین و پدرخواندهبازی، میانگین کمتر از ۳۵هزار عدد رای میباشد.
برایند این تحلیل در وهله اول پیروزی گفتمان انقلاب و برگزیده شدن افراد شایسته و صاحب ایده و اندیشه و برنامه و رقابت سالم میان آنها بود همزمان حاکی از رشد آگاهی و شور چشمنواز مردم هست که با رشد حدود ۷درصدی مشارکت، نه بزرگ به رای لیستی و سیاسی و قوم و قبیلهای و آری بزرگ به رای آگاهانه و مبتنی بر شناخت گفتمان و برنامه پایبندی به ارزشهای انقلاب اسلامی؛
پیروز اصلی این انتخابات شدند.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷