🔴 موفقیتی دیگر برای مردم مظلوم و مقتدر #يمن
در دو رایزنی و مذاکره مجزا، عملیات تبادل اسرا میان دولت صنعا و #آمریکا برای آزادی 283 یمنی در برابر دو آمریکایی و نیز تبادل 1081 اسیر میان صنعا و #ائتلاف_سعودی نهایی شده و طی امروز و فردا به اجرا در خواهد آمد...
💬 علی صمدزاده
➕ قابل توجه دولت باسوادها که اگر اینگونه مذاکره میکرد، هیچگاه لازم نبود که منتقدینش را به جهنم حواله دهد و برای فرار از پاسخگویی بابت هفت سال معطل کردن کشور و عدم تحقق وعدههای برجامیاش، امروز با خبر لغو تحریم تسلیحاتی دستاورد سازی کند و با آدرس غلط دادن به جامعه، تمام برجام را (که قرار بود مثلا تمام تحریمهای مالی و بانکی را بالمرّه لغو کند) در همین موضوع خلاصه کند!
https://eitaa.com/mesagh
🔴 دولت حرف؛ به روایت آقای معاون اول...
🔹جهانگیری(۹۵/۱۰/۱۹): هر صادر کنندهای که بر طبق دستورالعمل ارزی اقدام نکند و ارز خود را در اختیار دولت قرار ندهد یا به کشور بازنگرداند، به مراجع قضایی معرفی خواهد شد!
🔸جهانگیری(۹۷/۷/۲۹): صادرات برای این است که ارزی حاصل شود که نیاز کشور را تامین کند؛ اگر کسی به هر دلیلی صادرات انجام میدهد که خروج سرمایه انجام دهد، خدمت به کشور نیست!
🔹 جهانگیری(۹۹/۴/۱۷): ارز حاصل از صادرات باید به چرخه اقتصاد برگردد!
🔸جهانگیری(۹۹/۶/۲۵) صادراتی که ارز حاصل از آن به چرخه اقتصاد برنگردد برای کشور مفید نیست!
🔹جهانگیری(۹۹/۷/۲۴): ارز حاصل از صادرات باید به چرخه اقتصادی برگردد!
➕ از قرار معلوم دولت محترم خیلی بدش نمیآید تا همیشه بهانهای به اسم صادر کننده برای انداختن مشکلات بر گردن آن وجود داشته باشد وگرنه لااقل میتوانست با اجرای جدیتر پیمان سپاری (بازگشت ارز حاصل از صادرات) با کمک ابزارهای بانکی و مالی، مانع از تعلل و کارشکنی برخی صادر کنندهها در بازگشت ارزشان به کشور شود!!
#دولت_حرف
#دو_صد_گفته_چون_نیم_کردار_نیست
https://eitaa.com/mesagh
خواص ما هرگاه شخصیتشان مورد هجمه و تهمت قرار گرفته، با تمام قوا وارد میدان شده و به یاوهگویان پاسخ دادهاند و ملاحظه وحدت ملی و پرهیز از دوقطبی را نکردهاند؛ حقشان هم هست....
اما انتظار داریم در بزنگاههایی که تاریخ تشیع #تحریف میشود تا مسیر انقلاب منحرف شود، همانقدر غیرتی شوند!
💬 سیدیاسر جبرائیلی
➕ فارغ از خواصِ عافیت طلب، مصلحت اندیش و بیبصیرت، گاهی سکوت برخی از خواص جامعه بخاطر گرفتار شدن آنها در #مارپیچ_سکوت و کمکاریِ ما در حمایت از آنهاست؛ جریان رسانهای رقیب از مدتها پیش و با هجمههای سنگین به بهانههای مختلف، سعی کرده که منتقدین و مخالفانِ خود را تبدیل به خاموشان جامعه کند تا دقیقا در بزنگاهها، از بیانِ صریح نظراتشان واهمه داشته باشند!!
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
#از_ماست_که_بر_ماست
https://eitaa.com/mesagh
#تسامح_در_حکمرانی❗️
#سختگیری_با_مردم❗️
✍پرویز امینی
💥حکمرانی بر اساس ادبیات و متون دینی ازجمله نامه امیرالمؤمنین (ع) به مالک اشتر، متکی به سختگیری در مناسبات حکمرانی و مواجهه بدون اغماض نسبت به حاکمان، و مواجهه عاطفی و با تسامح و حتی پردهپوشانه نسبت به مردم است. اما در جمهوری اسلامی کم اتفاق نیافتاده است که این قاعده برعکس شده و مردم مستحق سختگیری شدهاند و درباره حاکمان و مناسبات حکمرانی، تسامح صورت گرفته است.
👇 از مصادیق تازه آن، فرمایش اخیر جناب روحانی است. روحانی گفته است که کسانی که ماسک نزنند مستحق جریمه ۵۰ هزار تومانی و کسانی که ابتلای خود به کرونا را انکار کنند، ۲۰۰ هزار تومان جریمه میشوند. اما نگفتند کسانی که از شنبه ده اسفند ۹۸، دنبال عادیسازیاند و هر بار که کشور در مهار و کنترل این بیماری توفیقی بدست آورد، با تشدید عادیسازیها، مجاهدت و فداکاری کادر بهداشت و درمان و همکاری مردم را به باد دادند، مستوجب کدام جریمه و عقوبتاند؟
آنهایی که با آمریت، اصرار بر آموزش حضوری میلیونها دانشآموز و خانوادههایشان در اوج کرونا داشتند، چقدر و چطور باید مجازات شوند؟
اگر تأثیر ماسک نزدن یک فرد را با سیاستهای جناب روحانی (که حتی بعضا مخالف دیدگاه کارشناسانه ستاد ملی مقابله با کرونا بوده است) در شیوع کرونا مقایسه کنیم، واقعا روحانی مستحق کدام تنبیهها و کدام مجازاتهاست؟
آثار تصمیمات او، جان انسانهای زیادی را هدف گرفته است و امروز بر اساس آمار رسمی از مرز ۲۵۰ نفر در یک روز گذشته است!
🔴 اگر بنا باشد با قاعده حکمرانی دینی یعنی سختگیری با حاکمان و سهلگیری با مردم، با روحانی و فرد ماسکنزده برخورد شود، در ازای طلب ۵۰ هزارتومانی از آن فرد، از روحانی چه چیزی باید مطالبه کرد که با حق و حقیقت و عدالت سازگار باشد؟
👇 بسیاری از مردم هستند که ناتوان از تأمین هزینه چند هزار تومانی ماسک روزانه خود و خانواده خویشاند، از تأمین هزینه میلیونی آزمایش کرونا عاجزند، آنوقت روحانی میخواهد از آنها جریمه ۵۰ هزار تومانی و ۲۰۰ هزار تومانی بگیرد!
اگر بنا بر قاعده حکمرانی دینی و سختگیری بر حاکمان بود، روحانی و معاون اولش که ذخایر ارزی کشور را با دلار ۴۲۰۰ تومانی بر باد دادند و بر ذخایر طلای کشور در وسط جنگ اقتصادی، چوب حراج زدند، مستحق کدام جریمهها و مجازاتها بودند؟
اگر آن دلارها به یغما نرفته بود، شاید امروز برای همه کسانی که ناتوان از تأمین مالی ماسکاند، میشد ماسک رایگان تهیه و در اختیار آنها گذاشت.
🤔حکم جناب روحانی در جریمه ۵۰ و ۲۰۰ هزار تومانی، حاکی از عمق بیخبری یا بیخیالی او از وضعیت مردم، خصوصا مردم مستضعف و ناتوان از تأمین مالی ماسک است. فرمان جریمه مالی ماسک نزدن روحانی، شبیه پاسخی است که ملکه آنتوانت در گرماگرم انقلاب فرانسه در کاخ ورسای به اعتراض مردم در نبود نان داد که حالا که نان نیست مردم بروند کیک خامهای بخورند!
⭐️جناب روحانی اگر بنا بر حکمرانی دینی باشد، این شمایید که باید جریمه و مجازات شوید نه مردم مستضعف و محروم!
https://eitaa.com/mesagh
🔻 قبل از خواندن مطلب پایین، عکس نوشته های بالا را حتماً ببینید؛👆👆
🔴 برای تقویت #مبانی_فکری چه باید کرد؟
🔹مسئولین فعلی جمهوری اسلامی در دولت، مجلس، قوه قضائیه و دستگاه های مختلف همه (بجز معدودی) روزی روزگاری در صف مبارزه و شور و حرارت بودند. مبارزات قبل از انقلاب و جبهه جنگ. خیلی از آنها اهل مسجد و فعالیت های جهادی و سیاسی و فعالیت های بسیجی و فرهنگی در مساجد بوده اند و برخی در بسیج شهری و بسیج دانشجویی و انجمن های اسلامی و غیره فعالیت داشته اند.
🔸عموم افرادی هم که حالا جزو لیدرهای مخالف جمهوری اسلامی هستند و در شبکه های خارج از کشور علیه جمهوری اسلامی حرف می زنند یا در مؤسسات فکری و اندیشه پردازی و علمی مشغول طراحی مدل های براندازی هستند نیز روزی در این کشور جزو مبارزین و فعالین سیاسی و فرهنگی بوده اند.
🔹براستی چرا بخش جدی از مسئولین فعلی که ما به آنها نقد داریم و ناکارآمد تشریف دارند از آرمان های انقلاب دور افتاده اند؟ و چرا برخی از مبارزین دیروز، امروز علیه جمهوری اسلامی مبارزه می کنند؟
🔸انحراف از آرمان های انقلاب(ساده زیستی، عدالت طلبی، دوری از اشرافی گری، سبک زندگی اسلامی، شهادت طلبی، ایثارگری و غیره) چرا رخ داده است؟
🔹میتوان به چند دلیل اشاره کرد: چرب و شیرین دنیا، غرق شدگی در رفاه و امکانات، قدرت طلبی و شهوت طلبی و ضعف مبانی فکری و معرفتی و سیاسی.
🔸همه در یک فضای شور و انقلابی حضور داشته و رشد کرده اند بدون اینکه مبانی فکری خود را تقویت نمایند. میتوان در فرصتی جداگانه اثبات کرد که ریشه همه مفاسد، فساد فکری است. وقتی فکر دچار فساد شد انسان را به فساد می کشاند.
🔻براستی مبانی فکری خود را چگونه و از چه طریقی باید تقویت کنیم تا در طوفان های سهمگین، دچار انحراف از آرمان های انقلاب نشویم؟
🔹حضرت امام(ره) در دوران حیات مبارک، جوانان و نوجوانان را به مطالعه آثار علمی شهید مطهری ارجاع می دادند و حضرت آقا در دوران رهبری خویش بارها و بارها در مقاطع مختلف جوانان فعال، دانشجویان، طلاب، فرهنگیان و حتی مجموعه های نظامی را به گذراندن دوره #طرح_ولایت آیت الله مصباح(حفظه الله) ارجاع داده اند.
🔸برای من جالب است که برخی از تقید به رهبری حرف می زنند اما این تأکیدات جدی رهبری را نمی بینند و با طرح ولایت وآثار علمی و فکری علامه مصباح، سیاسی برخورد می کنند.
🔹قطعاً کتب شهید مطهری و بهشتی موثر است، صحیفه امام که مجموع بیانات و آثار امام است قطعاً مفید است، طرح کلی اندیشه اسلام که مجموعهای از بیانات رهبری قبل از انقلاب است هم بسیار مؤثر است، ولی برای مبانی فکری مدون و نظام مند، بهترین مسیر طرح ولایت علامه مصباح است. چون روی این مبانی بصورت جدی و تخصصی کار شده و امروز در قالب 6 کتابِ «معرفت شناسی، خدا شناسی، انسان شناسی، فلسفه حقوق، فلسفه اخلاق و فلسفه سیاسی اسلام» ارائه شده است.
1⃣ رهبر انقلاب در این باره می فرماید: ««تقویت بنیه معرفت دینی بسیار مهم است. احساسات خوب است، عواطف خوب است و تحریک آن هم خوب است مثل همین اربعین که مردم با عواطفشان و با احساساتشان شرکت می کنند. اما احساسات هم می تواند پوچ باشد و هم می تواند مبتنی بر مبانی باشد. باید اصول و مبانی را در اذهان تقویت کرد. همین #طرح_ولایت چیز خوب و الگویی است که محصول آقای مصباح ادام الله بقائه است،که ایشان هم منبع فکر و محتوا را داشتند و هم ابزار را – مانند شاگردان- این تجربه است باید حمایت شود». رهبر انقلاب 19/8/1395»
2⃣ «این معرفتها، این آگاهیها - آشنایی با مبانی دین و مبانی فرهنگ محکم و استوار دینی - چیز خیلی عظیمی است؛ و به نظر من این طرح بایستی فراگیر شود. اینگونه طرحها آنقدر مفید و خوب و سازنده است که هرچه دربارهی آن سرمایهگذاری شود، به نظر من زیاد نیست. دنیای روپا، دنیای مسلّط امروز - که عمدتاً همان دنیای غرب و مَن تَبَعش هستند - مهمترین خلأ را دارند و آن، خلاءِ یک فکر، یک اندیشهی راهنما و بهاصطلاحِ متداول، یک ایدئولوژی است که متّکی به یک فکر صحیح و یک تلقّی درست از عالَمِ وجود باشد. مهمترین خلاءِ آنها نداشتن این است.» ۱۳۷۸/۰۶/۱۳
✅ #داود_مدرسی_یان
https://eitaa.com/mesagh
در حالیکه شهرداریهای اصلاحطلبان در ایران در حال حذف نمادهای انقلابی و ضد امپریالیستی هستند و گاهی هم موش دوانده و نمادهای ضد دینی یا صهیونیستی زده اند، در لبنان دیوار نگاره بزرگی با شعار مرگ بر آمریکا رسم شد.
https://eitaa.com/mesagh