فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢توهمات ترامپ درآخرین سخنرانی انتخاباتی:
♦️اگر پیروز شویم اولین تماس از رهبر ایران خواهد بود و من حاضرم برای رسیدن به توافق، جواب تلفن را بدهم! من خیلی دوست دارم به توافق برسیم!
https://eitaa.com/mesagh
💢«ترس» کتابی که رهبر انقلاب در سخنرانی تلویزیونی امروز به آن اشاره کردند و در آن به اوضاع کاخ سفید در دوران ترامپ پرداخته شده است .
https://eitaa.com/mesagh
💢رهبر انقلاب: "در مورد آمریکا سیاست ما مشخص و حساب شده است؛ این سیاست با رفت و آمد اشخاص تغییر پیدا نمیکند."
✍پی نوشت: این اعلام مجدد و صریح رهبری، باید دائما در ستاد انتخاباتی ظریف و سورنا ستاری تَکرار شود!
آنوقت شاید منصرف از نامزدی شوند...
https://eitaa.com/mesagh
⚡️🌸⚡️🌸⚡️🌸⚡️🌸⚡️
🌸
⭕️آيا ميان #انبياء هم #سلسله_مراتب و تفاوتى وجود دارد؟
🔷از ديدگاه شيعه تمام انبياء معصوم بوده و همگي پيام رسان الهی هستند، نيز همگی دارای عصمت و عدالت هستند، با اين حال در #مقام_و_منزلت تفاوتهايی بين آنها وجود دارد. قرآن کریم ميفرمايد: «تلك الرسل فضّلنا بعضهم على بعض... و رفع بعضهم درجات»[بقره،۲۵۳] ما بعضى از آنان را بر بعضى ديگر برترى داديم... و درجات برخى را افزوديم. يا در جای ديگر ميفرمايد: «وَ لَقَدْ فَضَّلْنا بَعْضَ النَّبِيينَ عَلى بَعْضٍ»؛[اسراء،۵۵] و به یقین بعضى از پيامبران را بر بعضى ديگر برترى داديم.
🔷برخى از آنان صاحب كتاب و شريعت و اولوالعزم بودند و برخى از آنها پيرو ديگر پيامبران. پيامبران اولوالعزم از حيث مقام و درجه بالاتر از ديگر پيامبران بوده اند و از ميان آنان از همه برتر و بالاتر، خاتم آنان #پيامبر_اكرم صلى الله عليه و آله است، كه #امتيازات_ويژه_ای دارد، از جمله: خاتميّت، امّى بودن[۱]، معجزه جاويد و بدون تحريف و در دسترس داشتن، جهانى بودن، شاهد بودن پيامبر[۲] بر تمام انبيا. «و جئنا بك... على هؤلاء شهيداً».[نساء،۴۱]
🔷در روايات هم به اين موضوع تأكيد شده است. امام صادق(ع) ميفرمايند: «سيّد و سرور پيامبران و مرسلان... كه پيامبران اولوالعزم هستند و آسياب خلقت به بركت وجودشان ميچرخد، پنج تن اند: نوح، ابراهيم، موسي، عيسی و محمّد (كه درود و سلام خدا بر او و آلش و تمامی پيامبران باد).[۳] پيامبر اکرم(ص) نیز میفرمایند: «خدای متعال، پيامبران مرسل خويش را بر فرشتگان مقرّبش برتری داد و #مرا_بر_تمامی_پيامبران و مرسلان...[۴]
پی نوشتها:
[۱] اگرچه واژه #امی به معنای فرد درس نخوانده است، ولی درس نخواندن با بیسواد بودن ملازمه (همبستگی میان دو امر را ملازمه مینامند) ندارد؛ زیرا هرچند، روش متعارف و معمول برای کسب دانش، درس خواندن است، ولی علم و دانش پیامبران الهی از طریق معمول به دست نیامده است. آنان کسب دانش کردهاند، ولی #معلم آنان #خداوند بوده است و در #مکتب_وحی عالیترین معارف را آموختهاند. به قول حافظ: «نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت / به غمزه، مسئله آموز صد مدرس شد». #معارف_بلند و احکام و قوانین جامع و کامل که در قرآن کریم، و نیز فرمودهها و سیره آن حضرت (ص) متجلی است، بهترین گواه بر #مقام_والای_علمی و #دانش_وسیع آن حضرت میباشد. ابن خلدون در این باره سخن سنجیدهای دارد، میگوید: «پیغمبر امی بوده است؛ لیکن #امی_بودن برای او #کمال بود؛ زیرا علم خویش را از عالم بالا فرا گرفته بود؛ به خلاف ما که امی بودن برای ما نقص است؛ زیرا مساوی با جاهل بودن ماست»[ابن خلدون، تاریخ ابن خلدون (مقدمه)، ص۴۱۹، دارالعلم بیروت](ویکی فقه)
[۲] مساله #شاهد_بودن پیامبر اکرم(ص) بر (اعمال) انسانها از متن قرآن کریم به خوبی قابل استفاده و استناد می باشد، اما نکته مهمی که از قرآن کریم به نظر می رسد این است که #پیامبر_اکرم(ص) فقط شاهد بر امت اسلام نمیباشد، بلکه بر پیامبران و شاهدان همه امتها نیز شاهد خواهند بود، در حالی که انبیای گذشته فقط نسبت به امت خود شهید هستند. #نبی_مکرم_اسلام(ص) بر همه شاهدان شهید خواهند بود و این شهادت در مورد امامان امت اسلامی به طریق اولی ثابت است. بدین ترتیب شاهد بودن پیامبر اکرم(ص) بر همه انسان ها از آیات قران به خوبی قابل استفاده و استناد است.(وبسایت بنیاد فقه و معارف اهل بیت)
[۳] تفسير صافی (ملاّ محسن فيض كاشانی)، ج ۳، ص ۱۹۸
[۴] همان
منبع: وبسایت انوار طاها
https://eitaa.com/mesagh
⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️
☄
⭕️درباره #رعایت_تقوا در #فضای_مجازی چه میدانیم؟(بخش دوم)
🔶آبرویی که در شبکههای اجتماعی دست به دست میشود
🔷 #تقوای_مجازی بهعنوان یک راهکار مؤثر در اینگونه مواقع میتواند چارهساز باشد و کاربران را از آسیبهای این فضا دور نماید. به گونهای که بتوانیم در استفاده از این شبکهها، نظم و زمانبندی را رعایت کنیم و #حریمها را بشناسیم تا آلودگی این فضا، دامان ما را آلوده نسازد. فضای مجازی و فضای حقیقی در #رعایت_تقوا و اصول اخلاقی هیچگونه تفاوتی با هم ندارند، اما متأسفانه این فرهنگ در میان اقشار مختلف مردم به خوبی جا نیفتاده و شاید یکی از دلایل این مسئله این است که فرزندان ما در حیطه استفاده از فضای مجازی از پدر و مادرها سبقت گرفتهاند و در دانش استفاده از تلفنهای همراه هوشمند و کارایی آن جلوتر هستند و از طرف دیگر تقوای مجازی مسئلهای مهم است که جهت #حفظ_ارزشهای_جامعه و حرمتها باید به آن به طور جدی توجه شود.
🔷آموزش #سواد_رسانه به کودکان و نوجوانان و چگونگی مقابله با مشکلات و آسیبهای فضای مجازی از ضروریات است که باید به نحو شایسته صورت پذیرد. باید قبول کرد شبکههای اجتماعی و فضای سایبری عضو جدیدی از خانوادههای ما شده و قسمت وسیعی از زندگی ما را درگیر خود کردهاند، #نظارت نسبت به فعالیت #کودکان_و_نوجوانان در این محیط پیچیده و جدید باید به نحو هوشمندانه و #آگاهانه صورت گیرد، چراکه نظارت مستقیم و حساب نشده موجب پنهانکاری فرزندان میشود.
🔷فضای مجازی علاوه بر محاسن و کاربردهای مفیدی که دارد متقابلاً میتواند زمینه #آسیبهای_مخرب را برای کاربران ایجاد نماید. در کنار آموزش سواد رسانه و آگاهی از خطرات احتمالی این فضا، به عنوان یکی از ضروریات دنیای امروز، همچنین تدبر و تفکر در محتوای منتشر شده و توجه به حریم اشخاص و نظارت بر فعالیتهای خود در این فضا از دیگر #راهکارهای_تقوا در فضای مجازی است، همانطور که قرآن نیز فرموده، باید توجه داشت: اگر انسان از دقت کافی و حساب و کتابهای عقلانی بعد از این دنیا باخبر باشد و به آن توجه کند، هیچگاه به راه خطا نرفته و همیشه ناظر بر اعمالش خواهد بود. #حیا_و_شرم، فطری و ذاتی است که در وجود همه انسانها قرار داده شده، اما بروز آن در رفتار انسان باعث تثبیت و نهادینه شدن آن در تمام مراحل زندگی و خودداری از گناه میشود.
🔷کارهایی که انسانها در فضای مجازی انجام میدهند از اطلاع دیگران مخفی میماند، شاید به همین دلیل است که کاربران به راحتی در این فضا به گناه آلوده میشوند و اعمالی که در دنیای حقیقی از آن پرهیز میکنند را به راحتی و بدون هیچ ترس و پروایی مرتکب میشوند، اما باید دانست بالاخره زمانش که فرا برسد تمام این اعمال به وضوح برای همه آشکار میشود و آن وقت است که انسان از شرم نمیداند چه کند. پس #رعایت_عفاف و حیا در فضای مجازی به اندازه فضای حقیقی #ضروری است! رمز موفقیت در تمام عرصهها #تقوا و ترس از خداوند است، اگر انسان ارتباط خود را با خدا محکمتر و عمیقتر کند هرگز به گناه آلوده نمیشود و در این مسیر پیروز و سربلند است. پس شایسته است در فضای مجازی تقوا را پیشه خود سازیم و با #حس_مسئولیت در این فضا خود و دیگران را از مشکلات و آسیبهای احتمالی نجات دهیم.
منبع: مشرق به نقل ازجوان آنلاین
https://eitaa.com/mesagh
همانگونه که رژیم صهیونیستی مدتهاست دو نخست وزیر دارد، به زودی در ایالات متحده نیز شاهد حضور دو رئیس جمهور خواهیم بود که هر یک خود را رئیس جمهور قانونی و آن دیگری را یک متقلب خواهد دانست!
✍ رضا سراج
https://eitaa.com/mesagh
🔰 دموکرات، جمهوریخواه؛ دو روی یک سکه
✍️ علیرضا فقیهیراد
🔹 راهبرد منفعلانه صبر و انتظار دولت که مبتنی بر اعتماد به دموکرات های آمریکایی و تفاوت مبنایی قائل شدن میان جمهوریخواهان و دموکرات ها در مواجه با ایران پایه گذاری شده، با انتشار سند سیاستی حزب دموکرات آمریکا بیش از گذشته در رسانه های زنجیره ای این جریان بازتاب داشته است.
🔹 حزب دموکرات آمریکا پنجشنبه سند ۸۰ صفحه ای سیاست های خود را منتشر کرد، در ۷ جای این سند به ایران اشاره شده است. در قسمتی از این سند مربوط به نگرش حزب دموکرات نسبت به برجام آمده است:«دموکراتها از تلاشهای جامع دیپلماتیک برای محدود کردن برنامه هستهای ایران و پرداختن به سایر فعالیتهای تهدید کننده این کشور اعم از ستیزهجویی منطقهای، موشکهای بالیستیک و سرکوبگری داخلی حمایت میکنند.»
🔹 همانطور که سند رسمی حزب دموکرات آمریکا صراحت دارد، بازگشت به برجام برای گسترش محدودیت های هسته ای ایران و سپس مذاکره و محدودیت هایی بر حوزه های منطقه ای، موشکی و حقوق بشر ایران می باشد. امری که نشان از همسویی حزب دموکرات و جمهوریخواه آمریکا در ایجاد محدودیت های بیشتر در حوزه هسته ای و تحمیل برجام های موشکی، منطقه ای و حقوق بشر دارد.
🔹 آنتونی بلینکن مشاور ارشد جوبایدن نیز گفته بود چنانچه وارد کاخ سفید شوند تمامی تحریم ها علیه ایران از جمله تحریم های اعمال شده توسط دونالد ترامپ را حفظ خواهند کرد.
بلینکن در ادامه گفته که به دنبال «توافقی قویتر» با ایران خواهد بود: «اگر ما به پایبندی [به برجام] برگردیم از این مسئله به همراه شریکان و متحدانمان که بار دیگر در موضع یکسانی با ما قرار میگیرند به عنوان سکویی استفاده خواهیم کرد تا به مذاکره بر سر توافقی «طولانیمدتتر» و «قویتر» بپردازیم.»
🔹 چندی پیش هم جوبایدن برخلاف بزک کردن های غرب گرایان داخلی، از تصمیم خود برای آنچه «تقویت» و «گسترش برجام» معرفی کرده خبر داده بود.
جوبایدن اما در توضیح «تقویت و گسترش برجام» به شروط بعدی خود برای بازگشت به برجام که امتیاز دادن های منطقه ای و امنیتی است اشاره می کند و منظور خود از گسترش برجام را شفاف می کند.
🔹 بایدن قبلا هم در بخشی از برنامههای خود که روی وبسایتش قرار داد، گفته در صورت بازگشت به برجام، توافق را «تقویت» کرده و برخی مفاد آن را «تمدید» خواهد کرد. هدف از این گفته بایدن مبنی برتمدید برخی مفاد همان بند موسوم به غروب برجام است که فعالیتهای هستهای ایران را تا سال ۲۰۲۵ محدود میکند و به نظر میرسد بایدن در پی تمدید سقف زمانی این محدودیت است.
🔹 جو بایدن معاون سابق رئیس جمهور آمریکا در دوره اوباما، حتی پس از توافق برجام گفته بود: « این توافق به معنای آن نیست که ما سایر تهدیدهای غیرهستهای از جانب ایران را نادیده میگیریم. ما در دولت از تمامی اختیارات مورد نیاز برای تحریم ایران به واسطه حمایت از تروریسم، نقض حقوق بشر و برنامه موشکی داریم و ما از این اختیار استفاده میکنیم.»
🔹 جان کری وزیر امور خارجه سابق و دموکرات آمریکا نیز در شهریور ۹۷ با اشاره به این مسئله که اگر ما-دموکرات ها- در کاخ سفید بودیم، به وقتش از برجام خارج میشدیم، تاکید کرد که ترامپ میتوانست امتیاز بیشتری از ایران بگیرد و سپس از برجام خارج شود. کری گفت:«شما این توافق را نگه میدارید و به ایرانیها میگویید ببینید، ما به شما گفتهایم که باید این چیزها [فعالیتهای موشکی و منطقهای] را متوقف کنید. من به شما دو سال یا یک سال یا هر زمان دیگری، وقت میدهم. ما حاضریم درباره این چیزها مذاکره کنیم. اما اگر شما مذاکره نکنید، اگر تا آن زمان این کار را نکنید، من از این توافق خارج میشوم.»
🔹 توافق «قوی تر»، «طولانی مدت»، «توسعه توافق به حوزه های موشکی و منطقه ای و حقوق بشر» همگی از خواسته های اصلی جمهوریخواهان و ترامپ در مواجه با برجام و ایران بود. اساسا ترامپ در زمان خروج از برجام اعلام کرد به دنبال توافقی قوی تر، گسترده تر و طولانی تر با ایران است و راهبرد فشارحداکثری را پیگیری می کند تا ایران به پای میزمذاکره بیاید برای برجامی جدید اما برجامی قوی تر.
🔹 لذا همانطور که روشن است جوبایدن و حزب دموکرات آمریکا در مواجه با ایران و برجام دقیقا همان راهبرد ترامپ یعنی گسترش، تقویت و طولانی مدت کردن برجام را پیگیری می کنند. اساسا ایجاد دوگانه کاذب دموکرات-جمهوریخواه سرابی بیش نیست، تجربه تاریخی نیز گواه است که در اعمال سیاست های خصمانه علیه ایران میان دموکرات ها و جمهوریخواهان هیچگونه تفاوت ماهوی وجود ندارد و اتفاقا سیاست های دموکرات ها تندتر و البته هوشمندانه تر بوده است.
متن کامل در:
nasimonline.ir/Content/Detail/2358234/
https://eitaa.com/mesagh
بزرگترین ضرر انتخاب روحانی نه برجام بود و نه دلار ۳۰هزار تومانی!
بزرگترین ضررش اینجاست که بعد از هفت سال که دولت تشکیل داده تا مثلا کشور را مدیریت کند، میلیونها نفر به جای امید به اثرگذاری دولتی که خود انتخاب کرده اند به نتیجه انتخابات در هزاران کیلومتر آنطرف دنیا امیدوارند!
امیرحسین ثابتی
https://eitaa.com/mesagh