هدایت شده از mesaghمیثاق
✡️ نقش شبکهٔ بانکداران بزرگ در جنگ جهانی اول و تشکیل اسرائیل (۶)
🏦 پروندهٔ جادوی پول و بانک (قسمت سوم)
☠ پیماننامهٔ اسرائیل
1️⃣ جنگ اول جهانی توسط #روچیلدها بهگونهای مدیریت شد که #فلسطین توسط انگلستان به آنها واگذار شود. به این ترتیب که:
👈 آلمان به انگلستان اعلام آتشبس کرد. اما #لوئیس_براندیس قاضی #یهودی دیوان عالی آمریکا به انگلیس پیام داد در ازای اعطای فلسطین به یهودیان (به رهبری روچیلدها)، آمریکا بهنفع انگلستان وارد جنگ خواهد شد! لذا #وودرو_ویلسون که در این سال با شعار «فردی را دوباره انتخاب کنید که فرزندانتان را درگیر جنگ نخواهد کرد» به ریاستجمهوری انتخاب شده بود، تحت فشار قاضی دیوان عالی، بهنفع انگلستان وارد جنگ میشود!
2️⃣ در برابر این اقدام، وزیرخارجه #یهودی انگلستان، #آرتور_جیمز_بالفور پیشنویس سندی را تهیه میکند که به #بیانیه_بالفور مشهور است. در قسمتی از بیانیه که خطاب به «لرد روچیلد عزیز» تهیه شده میخوانیم:
✍️ «بسیار خرسندم که از طرف حکومت اعلیحضرت، بیانیهٔ مزبور را بهنشانهٔ حمایت از آرمانهای یهودی صهیونیستی به شما ابلاغ نمایم... دولت اعلیحضرت از تأسیس وطنی برای مردمان یهودی در فلسطین حمایت میکند و نهایت تلاش خود را بهکار میبندد تا تحقق این هدف را تسهیل نماید.»
3️⃣ پس از پایان جنگ جهانی اول، «کنفرانس صلح وِرسای» آغاز شد. هیئتی متشکل از ١٧ یهودی به ریاست #برنارد_باروخ موضوع وعدهی فلسطین را در این کنفرانس مطرح مینمایند. جالب اینکه میزبان کنفرانس، بارون #ادموند_روچیلد است.
4️⃣ «امیل جوزف دیلون» در کتاب «ماجرای پشتپرده کنفرانس صلح» مینویسد:
✍️ «شمار قابل توجهی از نمایندگان (حاضر در کنفرانس صلح وِرسای) بر این باور بودند که عامل مؤثر در پشت مردمان آنگلوساکسون، در حقیقت #یهودیان هستند… از اینرو... کنفرانس... به این نتیجه ختم شد: از حالا به بعد، جهان تحت نفوذ مردمان #آنگلوساکسون قرار خواهد داشت که آنان بهنوبهٔ خود تحت تأثیر عناصر #یهودی قرار دارند»!
5️⃣ به این ترتیب اقدامات اولیه روچیلدها برای تصاحب فلسطین به ثمر نشست و این خانواده طی سه دهه بعد از آن به خریداری زمینهای فلسطین و سایر اقدامات لازم برای تصاحب این سرزمین پرداختند. اقداماتی که در انتهای دهه ١٩۴٠ به #غصب رسمی این سرزمین منجر شد.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
✡️ نقش شبکهٔ بانکداران بزرگ در جنگ جهانی اول و تشکیل اسرائیل (۴)
💵 پروندهٔ جادوی پول و بانک (قسمت سوم)
🏦 سیر تشکیل بانکهای مرکزی آمریکا قبل از «فدرال رزرو» (١)
1️⃣ سیطرهی اولیه #روچیلدها بر آمریکا در اواخر قرن ١٨، هم از طریق اقتدار سیاسی اقتصادی شبکه اروپایی این خانواده، و هم از کانال یکی از اعضای مستقیم خانواده آنان در آمریکا به نام «بلمونت» میسّر شده بود. روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» درباره او مینویسد:
✍️ #آگوست_بلمونت زیر بال و پر روچیلدها قرار گرفت و بهسرعت در عرصهی سرمایهگذاری بسیار بزرگ شد. وی ادعا میکند از خانواده یهودیان پرتغالی “بلمونت” است؛ اخیراً نام این خانواده در آلمان به “شونبرگ” معروف شده که مانند بلمونت بهمعنی “کوه زیبا” است.
2️⃣ در سال ١٧٩١ این خانواده موفق شدند مجوز فعالیت ٢٠ساله اولین #بانک_مرکزی در ایالات متحده را اخذ کنند. این مهم از کانال #الکساندر_همیلتون» (اولین وزیر خزانهداری آمریکا) میسّر شد که او را عامل روچیلدها در کابینه «جرج واشگتن» میدانند.
3️⃣ در سال ١٨١١ اعتبار مجوز این بانک به اتمام رسید و کنگره به تمدید مجوز آن رأی نداد. #ناتان_مایر_روچیلد از این موضوع عصبانی شد و بهصراحت گفت:
👈 اگر درخواست تمدید امتیاز پذیرفته نشود، ایالات متحده خود را درگیر جنگی خانمانسوز خواهد دید!
4️⃣ در پی پافشاری و مخالفت کنگره، به تحریک روچیلدها، انگلستان در سال ١٨١٢ به ایالات متحده اعلان جنگ داد، اما از آنجا که در جبههای دیگر مشغول نبرد با ناپلئون بود، از این جنگ باز ماند؛ این جنگ در سال ١٨١۴ بدون شکست آمریکا به پایان رسید. در عین حال در سال ١٨١۶ کنگره مجدداً مجوز ٢٠ساله دومین #بانک_مرکزی_آمریکا را به یکی دیگر از اعضاء #خانواده_روچیلد اعطا کرد.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
❇️ خاطره ای از سالهاي اول دهه ۷۰ از درگیری خاتمی با #شهید_آوینی
🔺تصویر فوق تصویر یک جوان بوسنیایی است که با پیشانی بند الله اکبر بر روی جلد نشریه سوره نقش بسته بود.
🔺خاتمی به خاطر این تصویر شهید آوینی را به شدت توبیخ کرد!
🔺آری طرفداران آزادی بیان به صورت مطلق، تحمل چاپ یک عکس جوان بسیجی بوسنیایی بر روی یک نشریه نداشتند!
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
بالاخره ما نفهمیدیم که «دلواپسی» خوب است یا بد؟
⏪ اگر «دلواپسی» خوب و شایستهی تقدیر است، پس چرا بسیاری از مدعیان «اعتدال» این حجم از تحقیر و استهزاء را در حق دلواپسان منافع کشور روا میدارند؟
⏪ و اگر هم «دلواپسی» بد و شایستهی تخفیف است، چگونه است که آقای هاشمی رفسنجانی که از سوی مدعیان صف اول میانهروی به عنوان مظهر «اعتدال» به اذهان عمومی معرفی و پمپاژ میشود، واژهی «دلواپسی» را برای عنوان کتاب خاطرات سال ۶۴ خود بر میگزیند؟!
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
#تحلیل_روز
#انتخابات_ریاست_جمهوری
🔴📢 سلسله جلسات تحلیلی انتخابات 1400 -
🔸️ بررسی و تحلیل عملکرد،سابقه و دیدگاههای کاندیداهای احتمالی و شاخص انتخابات ۱۴۰۰
🔹 قالیباف
🔹 جلیلی
🔹 رئیسی
🔹ظریف
🔹 لاریجانی
🔹احمدی نژاد
◀️ نشر حداکثری
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 محمدجواد ظریف
ظریف در سال ۱۳۵۵ با ویزای دانشجویی به آمریکا رفت و ۱۳۶۷ دکترای مطالعات بین المللی خود را از دانشگاه دنور ایالت کلرادو گرفت. وی پیش از این نیز کارشناسی ارشد خود را در حوزه روابط بینالملل و در دانشگاه ایالتی سانفراسیسکو به پایان برده بود.
او سالهای ۵۷ تا ۵۹ مشاور سرکنسولگری ایران در سانفرانسیسکو بود. پس از آن تا سال۶۱ مشاور سیاسی، رایزنی و کارداری نمایندگی ایران در سازمان ملل را تجربه کرده است. ظریف همچنین سالهای ۶۷ و ۶۸ مشاور علی اکبر ولایتی، وزیر خارجه وقت بوده است.
وی سال ۶۸ تا ۷۱ سفیر و معاون نماینده دایم نمایندگی در سازمان ملل شد و با پایان ماموریتش در سازمان ملل، ۱۰ سال معاونت حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه را برعهده داشت.
از ۸۱ تا ۸۶ برای بار دوم به عنوان سفیر ایران مسوولیت نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل را پذیرفت و به نیویورک اعزام شد.
ظریف پس از بازگشت تا سال ۸۹ دستیار ارشد وزیر امور خارجه بود. پس از آن به دانشگاه آزاد رفت و معاون بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی را مدیریت کرد.
ظریف در مجامع بینالمللی مسوولیتهایی را نیز برعهده داشته است.
وی سال ۷۱ رییس کمیته حقوقی مجمع عمومی چهل و هفتم سازمان ملل متحد در نیویورک بود و سال ۷۲ ریاست کمیته نگارش اجلاس آسیایی حقوق بشر را در بانکوک برعهده داشت. در اجلاس افتتاحیه کنگره حقوق بین الملل ملل متحد در نیویورک رییس بود. او همچنین ریاست اجلاسها و نشستهای متعددی مانند کمیته حقوقی مشورتی آسیایی - آافریقایی، کمیته سیاسی هشتمین اجلاس سران کنفرانس اسلامی تهران، نشست کارشناسان ارشد هشتمین اجلاس سران کنفرانس اسلامی تهران، کمیته کارشناسان اعتمادسازی، کمیته سیاسی دوازدهمین اجلاس سران غیرمتعهدها در دوربان، سمپوزیوم اسلامی گفتوگوی تمدنها، کمیسیون خلع سلاح ملل متحد، کنفرانس آسیایی نژادپرستی و تبعیض نژادی، کمیته متخصصان گفتوگوی تمدنها در جده، کمیسیون فرهنگی یونسکو در نیویورک را برعهده داشته است.
وی از ۸۲ تا ۸۴ معاون مجمع عمومی سازمان ملل متحد بود. ظریف سخنگویی هشتمین اجلاس سران کنفرانس اسلامی تهران در تهران را نیز برعهده داشت.
او عضو هیات علمی گروه عمومی دانشگاه تهران بوده است و در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد در حوزههای دیپلماسی در سازمانهای بینالمللی، سازمانهای بینالمللی و موضوعات جهانی، حل و فصل اختلافات در سازمان ملل متحد، امنیت منطقهیی و بینالمللی، مبانی حقوق بشر، حقوق بشر و سازمانهای بینالمللی، حقوق بشر و سیاست جهانی تدریس کرده است.
ظریف از جمله مشهورترین دیپلماتهای برجسته ایران به شمار میآید.
وی تالیفات متعددی در حوزه سیاست خارجی، حقوق و روابط بینالملل به زبانهای فارسی و انگلیسی دارد.
محمد جواد ظریف مرداد سال ۱۳۹۲ به عنوان گزینه دولت یازدهم برای تصدی وزارت امور خارجه به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و با کسب اکثریت آرا (اخذ شده ۲۸۱/ موافق: ۲۳۲ رای؛ مخالف: ۳۶ رأی؛ ممتنع: ۱۳ رأی) از مجلس رای اعتماد گرفت و به عنوان وزیر امور خارجه مشغول به فعالیت شد.
ظریف همچنین در دولت دوازدهم به عنوان وزیر امور خارجه مشغول به فعالیت شد.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 علی اردشیر لاریجانی
علی اردشیر لاریجانی در سال ۱۳۳۶ در نجف اشرف به دنیا آمد.
علی لاریجانی از خرداد ۱۳۸۷ تا خرداد ۱۳۹۹ پنجمین رئیس مجلس شورای اسلامی بود وی در تاریخ ۸ خرداد ۱۳۹۹ به سمت مشاور مقام رهبری و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد.
وی، دوران دبستان را در مدرسه ادیب و دوره متوسطه را در دبیرستان صدر قم سپری کرد و لیسانس خود را از دانشگاه صنعتی شریف، در رشته ریاضی و علوم کامپیوتر با رتبه اول اخذ نمود. سپس در رشته فلسفه دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد و دکتری خود را در رشته فلسفه دریافت کرد و در حال حاضر عضو هیات علمی دانشگاه تهران است.
لاریجانی از شاگردان استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری (ره) و نیز داماد ایشان میباشد. وی در روزهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی، بدلیل حساسیت سازمان صدا و سیما، با رایزنی استاد شهید مطهری به آن سازمان وارد شد و یک دوره از فعالیت را در آن سازمان آغاز کرد.
در دوران دفاع مقدس و از سال ۱۳۶۱ به سپاه پاسداران پیوست و در سمت معاونت سپاه و جانشین ستاد کل سپاه پاسداران تا سال ۷۱ خدمت کرد.
وی مسئولیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را از ۲۰ مرداد ۱۳۷۱ تا ۲۶ بهمن ۱۳۷۲ برعهده داشت و از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۸۳ رئیس سازمان صدا و سیما بود.
لاریجانی که به مدت پنج سال یکی از دو نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت بود در شهریور ۱۳۸۴ با حکم رئیس جمهور به دبیری شورای عالی امنیت ملی منصوب گردید.
وی در دورههای هشتم، نهم و دهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه قم به مجلس راه یافت و به مدت ۱۲ سال رئیس مجلس بود.
وی در تاریخ ۸ خرداد ۱۳۹۹ به سمت مشاور مقام رهبری و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 محمدباقر قالیباف
محمد باقر قالیباف نظامی و سیاستمدار اصولگرای ایرانی، و از خرداد ۱۳۹۹ نماینده تهران و ششمین رئیس مجلس شورای اسلامی است. وی پیش از این در قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا، نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی سمت فرماندهی داشتهاست.
محمدباقر قالیباف در سال ۱۳۶۱ فرمانده تیپ امام رضا شد و سپس به فرماندهی لشکر پنج نصر خراسان در جنگ ایران و عراق ارتقاء یافت. ویاز نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری ۱۳۸۴ بود که در آن انتخابات نفر چهارم شد. در شهریور ۱۳۸۴ با اجماع شورای شهر به سمت شهردار تهران انتخاب شد. وی در سال ۱۳۸۷ (۲۰۰۸ میلادی) از طرف سایت شهرداریهای جهان و تنها با رأی مردم، به عنوان هشتمین شهردار برتر دنیا معرفی شد.
محمدباقر قالیباف با شعار ایران سربلند در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ نامزد شد. وی این انتخابات را با کسب حدود شش میلیون رأی در برابر هجده میلیون رای حسن روحانی و قرار گرفتن در جایگاه دوم واگذار کرد. وی در تاریخ ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ با اکثریت آرا در شورای شهر تهران برای سومین بار شهردار تهران شد.
قالیباف از نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری ۱۳۹۶ بود که در هفته منتهی به رایگیری به نفع سید ابراهیم رئیسی از نامزدی انصراف داد.
وی دارای مدرک دکتری در رشتهٔ جغرافیای سیاسی است و دوره خلبانی هواپیمای ایرباس را در فرانسه گذراندهاست. محمدباقر قالیباف عضو هیئت علمی و دانشیار گروه جغرافیای سیاسی دانشکدهٔ جغرافیا دانشگاه تهران میباشد. قالیباف همچنین عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است و هم اکنون به عنوان رئیس مجلس ششم فعالیت میکند.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 سعید جلیلی
سعید جلیلی در سال ۱۳۴۴ در مشهد به دنیا آمد.
او عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مقام رهبری در شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران است. جلیلی از سال ۱۳۸۶ تا ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ نیز دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس گروه مذاکرهکننده هستهای ایران با کشورهای غربی بود.
وی همچنین رئیس ادارهٔ بازرسی وزارت خارجه، مدیر بررسیهای جاری دفتر رهبری و معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بودهاست. وی در دوران جنگ ایران و عراق رزمنده بوده و در این نبرد یکی از پاهایش قطع شدهاست. وی دارای دکترای علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق است و در این دانشگاه به تدریس دیپلماسی پیامبر مشغول است. سعید جلیلی به زبانهای انگلیسی و عربی آشنایی دارد.
پیشینهٔ اجرایی
۱۳۷۰: رئیس ادارهٔ بازرسی وزارت خارجه
۱۳۷۶: معاون ادارهٔ اول آمریکا در وزارت خارجه
۱۳۷۹: مدیر بررسیهای جاری دفتر رهبری
۱۳۸۴: معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
۱۳۸۶: دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
۱۳۸۷: نمایندهٔ رهبری در شورای عالی امنیت ملی
۱۳۹۲: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
۱۳۹۳: عضو شورای راهبردی روابط خارجی
@mesagh