۹ آذر ۱۳۹۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴امام خمینی(ره):
♦️«آنهایی که در خانه های مجلل، راحت و بی درد آرمیده اند و فارغ از همه رنج ها و مصیبت های جان فرسای ستون محکم انقلاب و پا برهنه های محروم، تنها ناظر حوادث بوده اند و حتی از دور هم دستی بر آتش نگرفته اند، نباید به مسئولیت های کلیدی تکیه کنند که اگر به آنجا راه پیدا کنند، چه بسا انقلاب را یک شبه بفروشند».
📚صحیفهی نور ج۲۰، ص ۳۳۳
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
۱۰ آذر ۱۳۹۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
هاشمی، خاتمی و روحانی پیشگامان #تنش_زدایی در سیاست خارجی ایران هستند؛ با این استدلال که با این روش مشکلات حل میشود!
حالا نظر #کسینجر استراتژیست امریکایی دراین باره را بخوانید: «تنش زدایی توسط حریف نشانه ای از ضعف است که باید با تحمیل برتری نظامی از آن بهره برد»
نظم جهانی، ص 353
#امیرحسین_ثابتی
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
۱۰ آذر ۱۳۹۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #حسن_عباسی:
🔴📢 قدرت و بقای #آمریکا مرهون رسانههاست
🛑 استعمار به شکلهای مختلف میکوشد سلطهاش را اعمال و قلب و ذهن افکار عمومی دنیا را تسخیر بکند. از طریق ابزارهای گوناگون-رسانه، سینما وهالیوود و حتی با استفاده از فناوریهای نوین ارتباطی و الکترونیکی و رسانههای جدید. ممکن است این موضوع را در قالب اعزام عدهای تاجر و نفوذ و رخنه در بخشهایی مهم و حساس جامعه پیگیری بکند. جمهوری اسلامی در قبال ساختار جنگ نرم نظام سلطه اما قادر به اعمال ضد حمله است و به دلیل شناخت از قدرت نرم، قادر به پاسخگویی است.
🛑 اگر فضاهای مجازی، شبکههای اجتماعی، ماهواره و شبکههای خارجی را از آمریکا بگیریم دیگر قدرتی برای آن وجود نخواهد داشت. در واقع قدرت رسانهای منجر به فعال نگه داشتن و بقای آمریکا شده است.
🛑📢 مدیریت قلب، آغازی برای جنگ نرم است. در این راه از مدیریت ذهن توسط دانشمندان و رسانه نیز غافل نبوده و با شک و یقین آن را کنترل میکنند. از ابتدای نزول قرآن به شک و یقین مناسب در اسلام اشاره شده و آن را در حکومت اهل حق و انبیا معرفی کرده است اما هوای نفس و شیاطین بر خلاف این اصول است.
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
۱۰ آذر ۱۳۹۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
🔴 خطر #مشارکت_حداقلی در انتخابات مجلس!
🔹درصد مشارکت مردم در انتخابات یکی از شاخص های سنجش عملکرد دولت هاست. دولت ها معمولاً بالا بودن حضور مردمی در پای صندوق های رأی را جزو عملکرد خود محسوب می کنند.
🔸انتخابات مجلس یازدهم در پیش است و بناست اسفند 98 ملت ایران باز به پای صندوق های رأی آمده و وکلای خود را انتخاب نمایند. اما پیش بینی ها نشان می دهد درصد حضور مردم در انتخابات پیش رو با موانع جدی روبروست.
🔹عملکرد دولت تدبیر و امید در سالهای اخیر در عرصه اقتصاد و سیاست خارجه، نارضایتی های جدی در جامعه ایجاد کرده است که آخرین مورد آن آشوب هایی بود که در سراسر کشور شاهد و ناظر آن بودیم.
🔸اگرچه هر تحلیلگری برنامه ریزی دشمنان برای مصادره این تجمعات را انکار نمی کند اما عامل اصلی شکل گیری این اعتراضات و آشوب ها بی برنامگی و آشفته بازاری است که دولت در عرصه اقتصاد و معیشت مردم به نمایش گذاشته است.
🔹دولت روحانی عناصر مهم اقتصاد یعنی ارز، دلار، سکه، طلا، مسکن، بنزین و .. را دچار بی ثباتی و تورم 200-300 درصدی کرده و متأسفانه مجلسی مقتدر و کارآمد که بتواند این دولت را به ریل قانون بیاورد وجود خارجی نداشته است. تصور واقعی ملت از مجلس فعلی یک مجلس بی بخار و بی عرضه، بدون طرح و برنامه، بزدل و ترسو، مطیع دولتمردان، رانتخوار، منفعت طلب و در یک کلام ناکارآمد و بی تعهد است.
🔸مردم 4 سال قبل که به مجلس رأی دادند، امید داشتند این مجلس حداقل یک طرح برای اصلاح ساختارهای اقتصادی کشور و مرتفع کردن مشکلات معیشتی ملت داشته باشد! انتظار داشتند این مجلس یک طرح برای بهبود سیاست خارجه کشور با 600 میلیون نفر در همسایگی داشته باشد؛ امید داشتند این مجلس کمی عزت ملی را در ماجرای برجام حفظ نماید. اما واقعیت نشان می دهد این مجلس نه تنها در رأس امور نبود که پرده شرفش، زیر پای دولت لکه دار شد!
🔹پیش بینی مشارکت حداقلی در انتخابات پیش رو همه دلسوزان نظام اسلامی را نگران می کند؛ چرا که مقبولیت و معیّت مردمی نظام با خطر مواجه خواهد شد.
🔸اگرچه پیدا کردن گزینه مناسب برای انتخابات بسیار مهم است اما اصحاب رسانه و نخبگان فرهنگی و سیاسی می بایست برای دوسه ماه آینده به صورت جهادی برنامه ریزی کرده و قبل از اینکه چه کسی وارد مجلس شود، به فکر این باشند درصد مشارکت مردمی را در انتخابات بالا ببرند.
#داود_مدرسی_یان
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
۱۰ آذر ۱۳۹۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
✍️ توصیه معنادار سال گذشته رهبرانقلاب به جوانان انقلابی: در کنار «خشم انقلابی»، «صبر انقلابی» هم داشته باشید.
🔰رهبرانقلاب سال گذشته در دیدار رمضانی با دانشجویان ضمن اشاره معنادار به ماجرای غصب خلافت و تحمیل حکمیت به امیرالمؤمنین(ع)، بیاناتی فرمودند که بازنشر آن در شرایط فعلی کشور، بخصوص برای جوانان انقلابی بسیار مؤثر و راهگشاست:
🔸«یکی از موانع، «بیصبری» است. «بیصبری»؛ باباجان! این غذا را وقتی شما سرِ بار گذاشتید، نمی شود که به مجرّد اینکه آتش زیرِ غذا را روشن کردید، بنا کنید پا به هم کوفتن که من غذا می خواهم! خب باید صبر کنید تا بپزد. گاهی اوقات اینجوری است؛ بعضی از فعّالیّت هایی که برادرها و خواهرهای خوب انقلابی یک جاهایی انجام می دهند، ناشی از «صبور نبودن» است؛ صبوری لازم است؛ صبر هم یکی از خصلت های انقلابی است. بله، «خشم انقلابی» داریم، امّا «صبر انقلابی» هم داریم. مظهر اتمّ و اکمل عدالت، امیرالمؤمنین است دیگر؛ از او عادلتر که نداریم؛ امّا امیرالمؤمنین هم یک جاهایی صبر کرد؛ تاریخ زندگی امیرالمؤمنین را میبینید دیگر. یک جا می گوید: «فَصَبَرتُ وَ فِی العَینِ قَذًی وَ فِی الحَلقِ شَجا؛ پس صبر کردم درحالیکه خار در چشم و اتخوان در گلو داشتم»(نهج البلاغه؛ خطبه3) یک جا هم در مقابل فشار خوارج و مانند اینها در جنگ صفّین صبر می کند و به «حکمیّت» تن می دهد؛ پس یک جاهایی «صبر» ضروری است؛ لازم است؛ یک جاهایی صبر، [از روی] ناچاری است، یک جاهایی هم نه، ناچاری نیست، اما لازم است که انسان این صبر را انجام بدهد... وقتیکه حضرت موسی(ع) بعد از پیغمبری آمدند به مصر و آن معجزه را نشان دادند و دعوت و این حرفها - خب، بنیاسرائیل منتظر بودند دیگر؛ از گذشته خبر داده شده بود که یک منجیای خواهد آمد و آن منجی هم موسی(ع) است؛ حالا موسی(ع) آمده، منتظر بودند به مجرّدیکه موسی(ع) آمد، دستگاه فرعون کن فیکون بشود؛ نشده بود. قرآن می گوید آمدند پیش حضرت موسی(ع) و گفتند که: «اوذینا مِن قَبلِ اَن تَأتِیَنا وَ مِن بَعدِ ما جِئتَنا»(اعراف: 129) تو که آمدی چه فرقی کرد؟ چه تفاوتی کرد؟ قبل از اینکه بیایی هم ما را آزار می کردند؛ زیر فشار بودیم؛ حالا هم که آمدی باز زیر فشاریم. ببینید! این آن حالت «بیصبریِ بنیاسرائیلی» است؛ «بیصبری». حضرت موسی(ع) گفت خب صبر کنید: «اِنَّ الاَرضَ لله یورِثُها مَن یَشاءُ مِن عِبادِه وَ العاقِبَةُ لِلمُتَّقین؛(اعراف: 128) تقوا اگر داشته باشید، عاقبت مال شما است؛ «صبر» لازم است. این حالت را نباید داشته باشید؛ اینکه ما بگوییم چرا نشد، چهجوری شد، پا به زمین بزنیم، درست نیست.» (بیانات رهبرانقلاب در دیدار با دانشجویان؛ 7/3/1397)
#بصائر
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
۱۰ آذر ۱۳۹۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
پرونده پارلمانی لاریجانی چگونه بسته می شود؟
✍️ آقای علی لاریجانی بعد از چند دوره نمایندگی و ریاست مجلس، حق دارد تصمیم بگیرد که برای دوره بعد ثبت نام نکند. اما او خرداد ماه 1399، نمایندگی و ریاست مجلس را تحویل می دهد و تا آن زمان باید پاسخگوی نتایج ائتلاف با دو طیف مدعی اعتدال و اصلاحات باشد.
🔹این ائتلاف، خسارت های پایان ناپذیر برجام را به همراه "تورم بالای 43 درصد (قبل از ماجرای سهمیه بندی بنزین)، تشدید رکود و تعطیلی تولید، حراج 18 میلیارد دلار از ذخایر ارزی، سه برابر شدن قیمت مسکن ظرف شش سال، افزایش ضریب جینی (فاصله طبقات برخوردار و فقیر) و کاهش قدرت خرید"، بر سر سفره مردم گذاشت.
♦️اصلاح طلبانی مانند مرعشی و کرباسچی که زمانی، از سربازگیری از امثال لاریجانی در برجام می گفتند و وعده حمایت از او در انتخابات 1400 را می دادند، اخیرا به صراحت گفته اند روی اسب بازنده شرط بندی نمی کنند! (بماند که این افراطیون، خود از همه بی اعتبارتر هستند و باید فکری به حال خود بکنند)
🔹در هر حال، فارغ از این که آقای لاریجانی نامزد انتخابات مجلس یازدهم می شود یا نه، وظیفه پرسشگری و مطالبه گری از دولتمردان در قبال سوء تدبیر های بی سابقه شان را بر عهده دارد و نمی تواند از زیر بار این مسئولیت شانه خالی کند.
♦️به یاد داریم که هم ایشان و طیف متبوعش در مجلس، در ماه های پایانی دولت دهم چگونه با احمدی نژاد و برخی وزرایش درگیر بودند و بساط چالش های گلادیاتوری به راه بود.
🔹آن روز البته با همه کم کاری ها و کج رفتاری های برخی دولتمردان، سوء مدیریت به شدت امروز نبود. اما گویا طیف لاریجانی بنا ندارند کمترین مطالبه و مواخذه ای نسبت دولت روحانی که موتلف آن هستند، داشته باشند. نه به آن رویکرد خصمانه طرفین و نه به این لاپوشانی و مجامله!
🔹کاش آقای لاریجانی در این ماه های باقی مانده، قضای بخشی از مسئولیت بر زمین مانده را در زمینه نظارت و حساب کشی از دولتمردان به جا آورد یا دست کم، واقعیت های سوء مدیریت دولت را با مردم به عنوان یک عبرت مهم بازگو کند؛ البته این کار، شجاعت و حرّیت بالایی می خواهد.
#محمد_ایمانی
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
۱۰ آذر ۱۳۹۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
🎯لطفا چند لحظه به این سوالات فکر کنید
💠چند درصد از احساس یاس و ناامیدی که بر شما غلبه دارد ناشی از واقعیت و چند درصد را پیامهای رسانهای برایتان درونی کردهاند؟ چقدر مطالب فضای مجازی که ما ایرانیها عصبانی هستیم، بدبخت هستیم، خوشحال نیستیم، به یکدیگر رحم نمیکنیم، بینظم هستیم، صادق نیستیم و... در ذهن شما متاثر از #تکرار پیامهایی با این محتواست؟
💠#تکرار به عنوان یکی از روشهای رسانهای میتواند در شما باور عزتمندی ملی ایجاد کرده یا برعکس، آن را از بین ببرد.
💠برخی جریانات رسانهای در خارج و داخل با برچسب زدن به خصلتهای ایرانی میخواهند ما ایرانیها باور کنیم بیخاصیتیم، دزدیم، بیرحمیم و... امروزه در برنامههای رسانهای که درباره ایران ساخته میشود به بعضی از کلمات، طوری جهتدهی میکنند تا دارای بار #منفی شوند. به مرور کلماتی به عنوان کلمات جایگزین معرفی میشوند که در خود جامعه نیز مورد اقبال قرار گرفته و تکرار میشوند.
💠کلماتی مثل مردان سنتی بهجای مردان غیرتمند، افراد افراطی بهجای پایبند به اصول و از ایندست عبارات. آنها تصویر ذهنی مخاطب را دستکاری میکنند. مردان باغیرت را افرادی گرفتار در تفکرات متحجرانه و سنتی نشان میدهند، پایبند بودن به آرمانها را افراطیگری میپندارند؛ بهطور خلاصه، آنها از هر چیز متضاد با مبانی فلسفی و اعتقادی غرب، با عنوان تحجر، سنتگرایی و ازکارافتادگی یاد میکنند.
💠شاید بد نباشد بررسی کنیم که چند درصد از تصاویر ذهنی ما مخصوصا آن بخش که مربوط به ملیت، مذهب، خانواده و سبک زندگیمان است را بر اساس همین تغییرات واژگان و تکرار آنها تغییر دادهایم. آیا ایرانیها واقعا مردم بدی هستند؟ آیا مذهبیها واقعا بیسواد یا متحجر هستند؟ آیا زندگی مدرن یعنی زندگی بدون قواعد و چارچوب؟
💠همه اینطور لباس میپوشند، همه اینطور حرف میزنند، همه اینطور رفتار میکنند، همه دزد هستند، همه خیانت میکنند و... "همه اینطور هستند" ها را همیشه باور نکنید. گاهی همه اینطور هستندها #ساخته میشوند برای اینکه ما باور کنیم در اقلیت قرار گرفتهایم و مجبور به تبعیت شویم. برای اینکه ما باور کنیم مردمی ناتوان هستیم و پر از ناهنجاری.
#معصومه_نصیری
#مدرس_سوادرسانه
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
۱۰ آذر ۱۳۹۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
امام(ره) در نامه ۶۸/۱/۶ میگوید والله قسم من رای به ریاست جمهوری بنی صدر ندادم.
اما همین امام(ره) برغم مخالفت قاطبه حزب اللهی ها، جامعه مدرسین قم، سران حزب جمهوری اسلامی، ائمه جمعه و... با بنی صدر، به رای مردم احترام گذاشت و تا خرداد۶۰ و استیضاح او توسط مجلس از رئیس جمهور قانونی حمایت کرد.
حزب جمهوری اسلامی بزرگترین مخالف بنی صدر و نماینده جریان حزب الله بود. کاندیدایش در انتخابات ریاست جمهوری سال ۵۸ در برابر بنی صدر شکست سنگینی خورد.
اما حزب یک سال بعد در انتخابات مجلس اکثریت آرا را کسب کرد و نهایتاً از مجرای قانونی در خرداد ۶۰ بنی صدر را استیضاح و عزل کرد.
#فرید_ابراهیمی
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
۱۰ آذر ۱۳۹۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
21.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شبنشینی_با_مقام_معظم_رهبری
📹ببینید | چگونه شهید شهریاری با ابتکارش مانع تعطیلی راکتور تهران شد
🔺️ رهبر انقلاب: آمدند به ما گفتند که توانستیم بیست درصد را تولید کنیم، بعد هم آمدند به ما اطّلاع دادند که ما لولهى سوخت و صفحهى سوخت را هم ساختیم؛ دشمن متحیّر ماند. ۱۳۹۶/۰۹/۰۶
🏷 سالگرد شهادت #شهید_شهریاری
#سلامتی_فرمانده_صلوات
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
۱۰ آذر ۱۳۹۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسئولیت امام جامعه چیست؟
صحبت های مهم و صریح وحید یامین پور خطاب به انقلابی ها در این مورد
برداشت اشتباه بعضی از انقلابی ها از امام جامعه
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
۱۰ آذر ۱۳۹۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
🛑📢در تحسین یک کناره گیری اجباری انتخاباتی❗️
🛑📢 لاریجانی میداند رئیس مجلس آینده چه کسی است و از کجا خواهدآمد
✍️علی لاریجانی، صاحب عنوان طولانیترین مدت ریاست مجلس بعد از انقلاب، رسما اعلام کرد که برنامهای برای انتخابات آتی مجلس ندارد. این اتفاق بسیار قابل تامل است و بیش از آنچه به نظر میرسد، استراتژیک است.
1️⃣ علی لاریجانی – نماد و رئیس اصولگرایان اعتدال دوست- اولین قربانی همپیمانی با روحانی و شریک بودن در کارنامه دولت است. این سرنوشت به زودی برای اصلاح طلبان به مراتب بدتر رقم خواهد خورد. زیرا اصلاح طلبان اعتدال دوست به مراتب در افکار عمومی بیشتر از – اصولگرایان اعتدال دوست- با روحانی و دولت او چسبندگی فکری و عملی داشتهاند. این نکته جالب را نیز باید اضافه کرد که تحلیلگران اصلاحطلب کنار رفتن لاریجانی، به ضرر خود و برای اصولگریان، سود بزرگ می دانند.
2️⃣ او کنار نرفت، بلکه برکنار و حذف شد. جدای از تبعات هم کارنامه شدن علی لاریجانی با دولت و اصلاحطلبان، اما یک عامل دیگر برای کنار رفتن او نباید نادیده گرفت. عاملی که در واقع لاریجانی را با قدرت و تصمیم صریح خود برکنار و حذف کرده است. در این روزها اقدام قاطعانه و به ظاهر زودهنگام شورای ائتلاف اصولگرایان در قم، در حذف لاریجانی و ارائه لیست با حمایت و وحدت حداکثری، بیشتر خود را نشان میدهد. زیرا لاریجانی گرچه درهای زیادی را به روی خود بسته میدید، ولی حضور دوازده ساله در قم آنهم با یدک کشیدن ریاست مجلس، برای سیاستمداری همانند او یعنی همچنان راهی باز است! بنابراین اصولگرایان و نیروهای انقلابی «قم» با یک تصمیم حتی محافظه کارانه برای ارائه لیست انتخابات آتی مجلس، میتوانست ناخواسته سبب بازسازی لاریجانی شود. مسالهای که سایت خبرآنلاین و نزدیک به علی لاریجانی با ادبیاتی دیگر آورده است . این رسانه نزدیک به لاریجانی، اضافه شدن علیرضا زاکانی به فهرست کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلابی قم را، با هدف رقیب سازی برای لاریجانی و به نوعی درواقع بخشی از فرآیند کناره گیری اجباری او گزارش کرده است. در هر صورت باید گفت، اصل اتفاق به نوعی در قم اتفاق افتاده است. مردم، علمای انقلابی و جریان شورای اصولگرایان قم، اساسا عامل اصلی ناامیدی کامل لاریجانی برای حضور در انتخابات آتی به شمار میروند. بنابراین او کنار نرفت بلکه توسط «قم» برکنار و حذف شد.
3️⃣ مساله بعدی در گزارش روزنامه دولت نهفته است. روزنامه ایران درباره علت کنارهگیری لاریجانی از انتخابات نوشته است: «مهمترین عامل در این میان میتواند پیشبینی او از ترکیب مجلس یازدهم باشد. ترکیبی که حتی اگر علی لاریجانی موفق به ورود به آن هم بشود، شانسی ندارد که سکان ریاست آن را در دست بگیرد و باید به یکی از کرسیهای عادی کف مجلس بسنده کند.» روزنامه دولت نیز همانند رسانهها و چهرههای اصلاحطلب از هم اکنون ترکیب آتی مجلس آینده را که جایی برای اصلاح طلبان و اعتدالیون ندارد، پذیرفتهاند و البته نکته ظریف تر آن است که علی لاریجانی به عنوان یک فرد هوشمندتر از تحلیگران دولتی و اصلاح طلب، نه تنها میداند که ریس مجلس آتی نخواهد شد بلکه فراتر میداند رئیس آینده از کجا خواهد آمد و حتی چه کسی احتمالا است!
4️⃣ اما اصولگریان قدر اقدام «قم» را چه اندازه می دانند؟! شهر مقدس قم، همواره در قبل و بعد از انقلاب الهام بخش و مرکز دومینوهای بزرگ سیاسی بوده است. حال «قم» هم زودتر از همه فهرست انتخاباتی خود را اعلام و هم وحدت طلبی جریانات اصولگرایی را با همه بزرگی و دارا بودن بزرگان گرانقدر و متعدد به نمایش گذاشته و هم آغاز تغییر ریاست آتی مجلس و هم حذف شریک بزرگ سیاسی دولت را به تنهایی رقم زده است. بنابراین بسیار بدیهی است که اقتضای سیاست ورزی در میان جریان اصولگرایی میطلبد که این اتفاقات مهم و تاثیرگذار در قطب معنوی انقلاب به صورت دومینووار به تمام کشور تسری و ادامه پیدا کند. یعنی هم وحدتخواهی آن الهامبخش شود و هم آغاز عملی و موفق آنها در تغییر ترکیب مجلس آتی آنهم در گام های اول ماقبل انتخابات مجلس یازدهم. حال ادامه دومینو قم، چرا نباید اساس سیاست ورزی این روزهای اصولگرایان نباشد؟! مسالهای که اصلاحطلبان بیشتر از بقیه متوجه شدند و به همین دلیل همه رسانههایشان برای شکستن وحدت اصولگرایان قم و جلوگیری از الهام بخشی بیشتر انتخاباتی «شهر قم» بسیج شدهاند.
#مهدی_جهان_تیغی
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
۱۰ آذر ۱۳۹۸