🔴 قربانیان گرما در کانادا به ۲۳۳ نفر رسید!
🔹 جدیدترین آمارها حاکی از آن است که در پی موج گرمای بیسابقه در «بریتیش کلمبیا» در غرب کانادا، دستکم ۲۳۳ نفر جان خود را از دست دادهاند!
🔴 گرما در کانادا ۱۳۴ کشته برجا گذاشت!
🔹 دمای هوا در مناطق مختلف کانادا دیروز به ۴۹.۵ درجه رسید.
🔹پلیس شهر ونکوور: در این شهر دستکم ۱۳۴ نفر از جمعه به علت گرمای بی سابقه جان خود را از دست دادهاند.
✍ حالا اگر در ایران، مانند این قضیه اتفاق می افتاد و چند نفر می مردند، رسانه های ضد انقلاب خود را پاره می کردند که بگویند وضع کشور خراب است!
هدایت شده از mesaghمیثاق
خدمت ندانسته یونسی
به رژیم درمانده اسرائیل
وزیر اطلاعات دولت خاتمی گفت: نفوذ موساد در بخشهای مختلف کشور به حدی است که جا دارد همه مسئولین جمهوری اسلامی، برای جان خودشان نگران باشند.
علی یونسی در گفتوگو با جماران اظهار داشت: از نفوذ سرویسهای اطلاعاتی و مخصوصاًًًً اسرائیل غفلت شد. ۱۰ سال اخیر متأسفانه نفوذ موساد در بخشهای مختلف کشور به حدی است که جا دارد همه مسئولین جمهوری اسلامی برای جان خودشان نگران باشند. متأسفانه سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی به جای اینکه آنها را شناسایی کنند، به جان خودیها افتادهاند.
وی میافزاید: برای من بهعنوان فردی که مدتی در وزارت اطلاعات کار کردهام بسیار دردآور هست. در زمان ما و قبل از ما چنین نفوذهایی وجود نداشت و آنچه که میگفتند کار اسرائیل است ثابت شد که نبود. ولی بعد از ما به دلیل رقابت سرویسهای اطلاعاتی، موازیکاری که در وزارت اطلاعات رخ داد و سازمانهای جدیدی که در مقابل وزارت اطلاعات ایجاد شد، وزارت اطلاعات را تضعیف کردند.
یونسی گفت: آن سازمانهای جدید و موازی وزارت اطلاعات به جای اینکه با نفوذ مبارزه کنند، مشغول کنترل و مبارزه با خودیها شدند. میدان برای نفوذ سرویسهای جاسوسی دنیا باز شد و امروز ما حق داریم برای همه جا و هر اتفاقی که رخ بدهد نگران باشیم.
درباره اظهارات آقای یونسی گفتنی است؛ اولا اینکه ایشان- ولو با ادبیات مغلوط- اذهان را متوجه موضوع «نفوذ» کرده، مغتنم است. یونسی عضو طیفی است که بخشهایی از آنها به مدت بیست سال، موضوع توطئه و نفوذ را انکار کرده یا آدرس غلط درباره آن دادهاند.
ثانیا، طبق نظر آقای یونسی اسرائیل بایستی در موقعیت دشمن جایابی شود. اینجا هم اغلب مدعیان اصلاحطلبی و سران آن (از جمله خاتمی و موسوی)، کارنامه مردودی دارند.
آنها در فتنه آمریکایی- انگلیسی سال 88 تا جایی پیش رفتند که در روز قدس، دودستگی ایجاد کردند. آن روز، شعار القاشده وزارت خارجه اسرائیل، از سوی فتنهگران تکرار شد: «نه غزه، نه لبنان». بهنظر آقای یونسی، این خیانت بزرگ اگر نفوذ در میان برخی مدعیان سابق انقلابیگری و خط امام نیست، پس چیست؟ ضمنا باید یادآوری کرد آقای «ک» (از گردانندگان اتاق فکر فتنه سبز در لندن) سفری مخفیانه به سرزمینهای اشغالی داشت. خیانت فعالان فتنه سبز به حدی بیسابقه و چشمگیر بود که بارها از سوی سران رژیم صهیونیستی مورد تمجید واقع شدند. فتنه 88، دومین خیانت این طیف نفوذزده، پس از خیانت سال 78 بود و جالب اینکه در همان دوره نیز روزنامه خرداد وابسته به اولین وزیر کشور دولت اصلاحات، سنگ اسرائیل را به سینه زد و از جمله به این دلیل محاکمه شد.
ثالثا در فتنه قتلهای زنجیرهای، چند منتقد نجیب نظام به قتل رسیدند و فضای تبلیغاتی مسمومی به راه افتاد. یکی از قربانیان این جنایت مشکوک، مرحوم دکتر مجید شریف، مترجم کتاب روشنگرانه و ضد صهیونیستی پروفسور روژه گارودی با نام «اسطورههای بنیانگذار سیاست اسرائیل- تاریخ یک ارتداد» بود. آقای یونسی که پس از کنارهگیری وزیر وقت، وزیر اطلاعات شد، آیا بررسی مستقلی انجام داد که چرا باید مترجم کتاب ضد صهیونیستی در تهران ترور شود؟
نکته قابل تأمل اینکه سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی، دوازده سال بعد از این جنایت، در سال 89 نوشت: «دشمنان اسرائیل فقط روحالله خمینی و مذهبیها نیستند حتی در میان کمونیستها و برخی ملی- مذهبیها هم میتوان چنین دشمنانی را پیدا کرد. گارودی که از سران حزب کمونیست فرانسه بود، مسلمان و مرید خمینی شد و نامش را از «روژه» به «رجاء» تغییر داد. او بهخاطر این کتاب، در فرانسه محکوم شد. ترجمه مجید شریف از این کتاب، هیچگاه از سوی روشنفکران حکومتی مورد نقد و نکوهش قرار نگرفت».
این جنایت در دولت خاتمی اتفاق افتاد، اما نفوذیهای مدعی اصلاحطلبی، فاز دوم عملیات را با حمله به نظام و انقلاب کلید زدند، بیآنکه امثال آقای یونسی شهامت به خرج بدهد و بپرسد یا بگوید که چه کسانی مثلا از مترجم کتاب ضد صهیونیستی گارودی کینه به دل داشتند و چرا او را کشتند و خونش را به گردن جمهوری اسلامی انداختند؟
👇👇👇
هدایت شده از mesaghمیثاق
رابعا آقای یونسی با القای دوگانگی میان وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه و دخیل دانستن آن در غفلت از نفوذ، آدرس غلط میدهد. او لابد اطلاع دارد که اطلاعات سپاه دوشادوش سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات، با شبکههای نفوذ پیچیدهای برخورد کرده که متأسفانه یک سر آن در برخی مراکز حساس دولتی بود. چند نمونه از این نفوذها، شبکه آمدنیوز، گاندوها و همچنین شبکه نفوذی بود که به بهانه محیط زیست و با میانداری معاون فراری سازمان محیط زیست تشکیل شده بود. برخی از این شبکه به صهیونیستها وصل بودند.
متأسفانه آقای یونسی به جای مقامات میزبان عناصر نفوذی، سازمان اطلاعاتی قدرتمند و کاربلدی را که دست سرویسهای جاسوسی را کوتاه کرده، متهم میکند و خود این کار، شکبرانگیز است. آیا او میداند و عمدا آدرس گمراهکننده میدهد؟ یا نمیداند و با واسطه، بازیچه عملیات روانی دشمن شده است؟
خامسا رژیم صهیونیستی در بدترین و ضعیفترین دوره عمر نامشروع خویش به سر میبرد و در داخل و خارج با بحرانهای عمیق دست و پنجه نرم میکند. آشوب سیاسی و اجتماعی که موجب برکناری نتانیاهو شد، تشدید خرابکاریها و انفجار در مراکز حیاتی این رژیم، و حملات موشکی بیسابقه مقاومت فلسطین، بخشی از این گرفتاریهاست.
به همین دلیل هم مقامات سیاسی و امنیتی اسرائیل، بنا را بر بلوف و بزرگنمایی درباره تحرکات ضدایرانی گذاشتهاند؛ و حال آنکه آنها حداکثر، بخشی از ناتوی اطلاعاتی (شامل سیا، امآیسیکس و برخی سرویسهای دیگر اروپایی) محسوب میشوند. در عین حال، همین سه سال قبل بود که صهیونیستها اعلام کردند گونن سِگِو، وزیر اسبق انرژی و امور زیربنایی در دولت اسرائیل، سالها جاسوس ایران بوده و به همین اتهام به 11 سال زندان محکوم شد. بنابراین ضمن مبارزه قاطع با سرپنجههای نفوذ، باید دقت داشت که اسیر عملیات روانی دشمن درمانده نشد.
روزنامه کیهان
هدایت شده از mesaghمیثاق
👓 رسانههای غربی خبر مرگ #رامسفلد رو اعلام کردند
❗️ دونالد رامسفلد از ژنرالهای برجسته آمریکایی و مادر جنگهای عراق بود!
او از پایه گذاران جنگ عراق برعلیه ایران بود و ضمنا در حمله آمریکا علیه عراق در دولت بوش، وزارت جنگ را بر عهده داشت!
رامسفلد هم جنازه متعفنش به #گور رفت، اما جمهوری اسلامی پس از عراق و سوریه به چندمتریِ اسرائیل رسیده است!!
▪️ #حقوق_بشر_آمریکایی یعنی حدود ۲۲۰ هزار نفر را با "بمب اتمی" بکشی و سالگرد این فاجعه را با وقاحت تمام جشن بگیری!!!
💬 حق الیقین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بغض و توقع یک تولیدکننده وسط برنامه زنده
من با همه مشکلات می توانم مقابله کنم اما با رانت ارز ۴۲۰۰ تومانی نمی توانم!
قدیری ابیانه:📉 *خزانه خالی و بدهکار یکی از مشکلات پیش روی دولت سیزدهم*
محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل سیاسی و سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا در مورد چالش هایی پیش روی دولت سیزدهم توضیحاتی داد.
📆تاریخ انتشار: سه شنبه ۱۴۰۰/۰۴/۸
به گزارش صاحب نیوز؛ امروز اکثر جامعه با نگاه به کارنامه تحولگرائی سید ابراهیم رئیسی در قوه قضائیه، از هر روزی نسبت به تغییر و تحول در وضع موجود و حل مشکلات اقتصادی و معیشتی امیدوارتر هستند، مردمی که امید خود به اصلاح، تغییر و پیشرفت را در خود حفظ کرده و حالا منتظر چشیدن طعم شیرین ثمره این صبر و انتظار هستند.
اما اگر بگوئیم سید ابراهیم رئیسی سخت ترین دولت را به دست گرفته بیراه نگفتیم، نقدینگی افسارگسیخته، بدهی های متعدد، سیل جوانان بیکار، تولید زخم خورده و …همه و همه میراث دولت تدبیر و امید هست که کار دولت مردمی ایران قوی برای خروج از وضع موجود را در مشکل ترین حالت قرار داده، اما مردم امید دارند به مسئولی که از زبان رهبر معظم انقلاب مصداق حرکت جهادی، جدی، شبانه روزی، پرتلاش و پر انگیزه کار میکند و خسته نمیشود.
در این باره با محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل سیاسی و سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا گفت و گو کردیم که در ادامه می توانید بخوانید.
👈 *متن کامل:*
👉 snai.ir/1054143
👉 ghadiri.ir/post/7171
✅ *صاحب نیوز: بزرگ ترین موانع پیش روی دولت سیزدهم را در چه میبینید؟*
یکی از بزرگترین موانعی که در جلوی راه دولت وجود دارد، تصوری است که در ذهن مردم در مورد میزان درآمدهای کشور وجود دارد.
بر فرض مثال مردم گمان میکنند با صادرات نفت میتوان مشکلات و نیازهای مردم را حل کرد در حالیکه در اوج صادرات نفت به ازای هر ایرانی ماهیانه حدودا ۱۰۰ هزار تومان خواهد بود. در بودجه ۱۴۰۰ پیش بینی شده است که ما روزی یک میلیون بشکه صادرات داشته باشیم و این اگر محقق بشود، میتوان حسابی کرد که این یک میلیون بشکه به ازای هر ایرانی در ماه حدود ۳۵ صدم بشکه میشود و این حدود یک سوم یک بشکه است و اگر ۱۴ و نیم درصد آن را که سهم شرکت نفت است نیز از این میزان کم کنیم، سهم هر ایرانی کمتر از یک سوم بشکه خواهد شد.
اما مردم ما بر این باورند که در آمد نفت به ازای هر نفر در ماه ده ها یا صدها میلیون تومان است و این مسئله بصورت طبیعی توقعات را بالاتر خواهد برد.
همین تصور راجب میزان درآمدهای کل کشور نیز وجود دارد و بنابراین ما مردم و دولت نیاز داریم که تصور مردم از درآمدهای کشور را در موارد درآمدهای نفتی و غیرنفتی کشور واقع بینانه بشود.
دومین موردی که پیش روی دولت آینده وجود دارد این است که دولت فعلی خزانه را خالی و بلکه بدهکار تحویل دولت اینده خواهد داد و گفته میشود دولت فعلی حدود ۳ میلیون میلیارد تومان پول اضافه و بدون پشتوانه را چاپ کرده است که این رقم بسیار زیادی است و بودجه تنظیم شده نیز با حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ هزار میلیارد تومان کسری مواجه است و این در حالی است که دولت جدید باید طبق قانون مطابق با بودجه مصوب شده عمل کند و از سال آینده میتواند خودش بودجه طراحی و تحویل مجلس بدهد.
دولت جدید برنامه دارد که با فساد برخورد بکند و خوب کسانی هستند که با فساد ثروتمتد و قدرتمند شدهاند و امکانات زیادی را در اختیار گرفته اند و از جمله در رسانهها رو به تخریب بیاورند و شما مشاهده میکنید که با وجودیکه دولت هنوز بر سرکار نیامده است در رسانهها انواع تخریب را شروع کردهاند.
نکته دیگر آن است که مردم باید نقش خودشان را در مسائل اقتصادی ایفا کنند و این بدان معنی است که می بایستی جلوی بسیاری از اسرافها گرفته شود و ساعات مفید کاری در کشور هم نیز زیاد شود و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند مردم باید نسبت به ترجیح خرید کالاهای داخلی نسبت به خارجی تعصب داشته باشند. دولت در برنامههای خود این را گنجانده است که از تولید حمایت بکند و ما فرض کنیم که بخش خصوصی هم وارد این کار شود و سرمایههای خود را به سمت تولید سوق بدهد و کارخانهها راه بیفتد و تولید شکل بگیرد. اگر این تولیدات توسط مردم خریداری نشود و مردم کالای خارجی را ترجیح بدهند، تمام سرمایه گذاری و همت و تلاش خنثی میشود.
ما با تحریمهای خارجی مواجه هستیم اما پدیده تأسفبارتر از آن “خود تحریمی” است. یکی از ابعاد خودتحریمی را بنده اینطور تعریف میکنم که مردم در کشور خودمان کالای تولید داخل را تحریم و کالاهای کشورهای تحریم کننده ایران را ترجیح داده و آن را خریداری میکنند.
این نکته خیلی مهمی است و دولت و مردم باید دست به دست هم بدهند و همت کنند تا بتوانیم اقتصاد را از این وضعیت بیرون ببریم و اقتصاد مقاومتی را محقق کنیم.
✅ **نظر شما پیرامون انتقال آرام قدرت در قوه مجریه چیست؟*
البته این انتقال آرام قدرت از اول انقلاب وجود داشته است و در همه دولت ها این صورت گرفته است و در خی
لی از کشورها نیز این انتقال ارام صورت میگیرد و البته به غیر از آمریکا که اخیرا به افتضاح بزرگی تبدیل شد و حتی ترامپ حاضر نشد در مراسم معارفه شرکت بکند.
متاسفانه دولت روحانی در حال تلاش است که در این اواخر دولت نیروهای خود را در امور کشور جای داده و منصوب کند، بر فرض مثال در وزارت امور خارجه به عنوان سفیر و در حالیکه باید صبر بکنند و اجازه بدهند تا یک ماه دیگر دولت تشکیل بشود و دولت جدید خودش سفیری را اعزام بکند و این کار دولت باید به هر نحوی جلوگیری شود.
و اخلاق حکم میکند که دولتی که یکماه تا پایان کار آن مانده است اجازه بدهد دولت جدید خودش سفرای خود را انتخاب کرده و مسئولین مورد اعتماد خویش را در کشور منصوب بکند.
✅ *به نظر شما اجماعی که حول سید ابراهیم رئیسی در احزاب و اقوام اتفاق افتاده تا چه حدی به ایشان در حل مشکلات کمک خواهد کرد؟*
طبیعتا اقوام و نیز اکثریت افراد و احزاب و هر کس که میتواند باید رئیسی را کمک بکند و تا اینکه ایشان بتوانند برنامه های خود را اجرا بکنند؛ رئیسی رئیس جمهور همه مردم ایران است و در حقیقت کاپیتان کشتی ای هستند که همه ما مسافران ان هستیم.
بنده در حقیقت معتقدم که کشور همانند کشتی پارویی است و ما ملت همه باید پاروزن آن باشیم و دولت به عنوان کاپیتان وظایفش را انجام بدهد و طبیعتا در این دریای متلاطم دارا بودن یک کاپیتان خوب لازم و ضروری است اما همه مردم هم باید پاروزنان خوبی باشند تا کشتی هماهنگی و سرعت خوبی به پیش برود و این دریای طوفانی را پشت سر بگذاریم.
✅ *نظر شما درمورد حضور فرهاد رهبر در تیم اقتصادی سید ابراهیم رئیسی چیست؟*
رهبر از نیروهایی هستند که از ابتدای انقلاب مسئولیت داشتند و اقتصاد خوانده اند و زمانی معاونت اقتصادی وزارت اطلاعات را برعهده داشتند و نیروی ارزندهای هستند و اینکه اگر قرار است در دولت جایگاهی داشته باشند به عهده رئیسی و دیگرانی است که قرار است نقش ایفا کنند. میبایست نقش ایشان و دیگران و برنامههایی که قرار است دنبال بشود را نیز در نظر بگیریم.
✅ *به این جهت که شما در وزارت امور خارجه به عنوان سفیر حضور داشتهاید نظرتان در مورد علی باقری کنی به عنوان یکی از افراد در تیم سیاست خارجه ایشان چیست؟*
باقری نیز نیروی ارزندهای هستند و البته دیگرانی هم هستند که آن ها هم نیروهای ارزندهای بوده و در سیاست خارجه نیز دارای تجربه هستند و باید دید در بین این نیروها چه کسی توسط آقای رئیسی انتخاب میشود و چه کسانی قرار است با این مسئول همکاری کنند و این ها همه موثر است؛ تصمیم این امر تماما به عهده رئیسی است و وی تلاش خواهد کرد از بهترین نیروها در دولتشان استفاده بکنند و طبیعتا همه باید با وی همکاری بکنند.
قوه مجریه در جمهوری اسلامی ایران بزرگترین قوه بوده و بیشترین پول و ثروت و پست و مقام در این قوه جای گرفته است و به اصطلاح این قوه به مثابه شیرینی است که مگسان زیادی میخواهند به این شیرینی دست پیدا کنند و آیت الله رئیسی باید مراقب این گونه افراد باشد و اجازه ندهد که این افراد وارد دولت شوند.
👈متن کامل
👉 snai.ir/1054143
👉 ghadiri.ir/post/7171
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢نماینده مردم اصفهان:
♦️فدراسیون به خاطر سه جلسه حضور ویلموتس 217 میلیارد تومان پرداخت کرد/ این اقدام مصداق بارز خیانت در امانت است.
♦️جالبه که بدونید 70 میلیارد از این مبلغ رو وزارت ورزش از شستا به ویلموتس تقدیم میکنه!
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢هم اندیشی رئیس جمهور منتخب با رقبای انتخاباتی
♦️دوستان در این جلسه دیدگاهها و نظرات خود را مطرح و اولویتهایی که فکر میکنند دولت آینده باید در این یک ماه پیگیری کند، بیان کردند.
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢بازی قرآنی حاج قاسم سلیمانی با فرزندان شهدا چه بود؟