🔴 بی شرفی به اسم اصغر فرهادی!
🔻 اصغر فرهادی در گفتگو با مجله ورایتی: ایران یک کشور سرکوبگر است!
- سوال خبرنگار:
🔸 سال گذشته ترانه علیدوستی وقتی یک ویدیو از حمله و توهین «گشت ارشاد» با یکزن بدحجاب در توییترش گذاشت، با خطر زندان رفتن مواجه شد. توییت کردن میتواند در ایران خطرناک باشد.
- پاسخ فرهادی:
🔹این مساله به خاطر این حقیقت است که ایران یک کشور سرکوبگر است که در آن شما هیچ آزادی ای برای سخن گفتن و چیزی که به آن فکر می کنی نداری. وقتی یک رسانه ای این چنینی در اختیارت قرار می گیرد، این فرصت را داری که احساسات خودت و چیزهایی که مردم در درونشان برای سالها انباشته اند را بیان کنی و البته که اینها به یکباره منفجر می شوند.
🔸من فکر میکنم ایران باید در صدر کشورهایی باشد که در آن محتوای فضای مجازی بیشتر درباره سیاست و اجتماع است.
🔻پی نوشت:
🔸اگر ایران این قدر «سرکوبگر» است که شما در آن هیچ آزادی بیانی ندارید، پس چه طور این قدر راحت هر سال به جشنواره های خارجی میروید و آنجا هر چه دلتان میخواهد جلوی اجنبی تحریم گر ایران، علیه ایران میگویید؟
🔴 کنایه های سنگین سعید جلیلی به روحانی
🔹 سعید جلیلی: شما که میگویید دیوانهای آمده همه چیز را بهم زده، مگر در سال ۹۶ که گفتید به من رأی دهید تا بقیه تحریمها را هم رفع کنم، همان دیوانه سر کار نبود؟
🔹 سوال بعدی این است که مگر برجام برای ۲ سال نوشته شده بود؟ اگر کشور را برای ۲ سال میخواستید اداره کنید، پس درازمدت چه میشود؟
🔹 گفتن این سخن که برجام ۲ سال خوب بود اما بعداً مشکل پیدا کرد، مثل این است که کسی بخواهد ازدواج کند و همه به او بگویند با این فرد که ویژگیهای منفی دارد ازدواج نکن، و بعد که هشدارهای آنان محقق شد، بگوید ۲ سال اول خیلی زندگی خوبی داشتیم،اما بعداً همه چیز خراب شد. باید به او گفت مگر شما برای ۲ سال ازدواج کرده بودید؟
🔹 آقای روحانی بگوید در همان ۲ سالی که ایشان میگوید برجام خوب بوده، کدام بانک مرکزی کشورهای اروپایی با ما کار کرد؟، آقای روحانی توضیح دهند که کل سرمایه گذاری در آن دو سال چقدر بوده است؟
🔹 کل سرمایهگذاری در کشور در سالهای مدنظر آقای روحانی، بسیار کمتر از سالهای ۹۰ تا ۹۲ بوده که اوج تحریمها را تجربه کردهایم.
🔹 ایام انتخابات گفتم چون مسئول وضع موجود، آقای روحانی است، ایشان بیاید تا بحث کنیم تا جواب خیلی از موضوعات روشن شود.
🔴 واکنش رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس به سخنان رییس جمهور
🔻 وحید جلال زاده رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔹 آقای رئیس جمهور! بهتر بود پیش از سخنان امروزتان در هیئت دولت با آقایان صالحی و عراقچی که از اعضای تیم ملی! مذاکره کنندگان شما هستند در خصوص منافع قانون آذر ماه مجلس در پر کردن دستشان در مذاکرات وین مشورت می کردید.
🔹 متن جلسات کمیته تطبیق مذاکرات وین در شورای عالی امنیت ملی شاهد صادقی است بر تاکید پیشبرد مذاکرات بر مبنای تامین منافع ملی با سود جستن حداکثری از قانون راهبردی لغو تحریمهای مجلس
🔹 آقای رئیس جمهور! دقیقا چه هدفی را از سخنان امروزتان در خالی کردن پشت مذاکره کنندگان وین دنبال می کنید؟ از ناکام جلوه دادن مذاکرات وین، آن هم از سوی شما چه چیزی عاید ملت ایران در این روزهای پایانی دولت خواهد شد؟
🔹 قانون مترقی ۱۱ آذر مجلس، به جاده ظالمانه یک طرفه برجام پایان داده و غربی ها را متوجه استقلال سیاسی نظام از قدرت ها و اراده ملی ایرانیان در صیانت از حقوق خود و افزایش توان صلح آمیز هسته ای کرد.
🔹 آقای رئیس جمهور! اصل۶۰قانون اساسی زمانی لطمه خورد که دولت ژنرال ها از ابتدایی ترین وظایف خود که تامین بدون دغدغه کالاهای اساسی مردم بود، درمانده شد؛ اصل۱۱۳قانون اساسی زمانی لطمه خورد که شما اقتصاد ایران را شرطی کردید و آن را به تصمیمات اروپایی ها و آمریکایی ها گره زدید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻حماس و جهاد اسلامی افتتاح سفارت امارات در تل آویو را محکوم کردند
🔹جنبش حماس در بیانیهای اعلام کرد که افتتاح سفارت امارات بیانگر اصرار این کشور بر اشتباه بزرگ خود در حق ملت فلسطین و تمامی ملتهای منطقه است.
🔹در این بیانیه آمده است که خطرناکتر از همه این است که افتتاح این سفارت پس از جنگ ۱۱ روزه اخیر علیه غزه و تعرض اشغالگران اسرائیلی علیه ملت و مقدسات فلسطین انجام میگیرد.
🔹جهاد اسلامی هم اعلام کرد که در تاریخ ثبت خواهد شد که حکام امارات در شرایطی که رژیم صهیونیستی جنایات خود علیه قدس و مسجد الاقصی و تخریب خانههای فلسطینیان را شدت بخشید، اقدام به افتتاح سفارت خود در اراضی اشغالی کرد.
🔅 قاعده دینی پرداخت حقوق به مدیران
#ارائه_نیمه_تخصصی
حجت الاسلام محسن قنبریان
• دربرنامه اول پیشرفت
دانشگاه امام صادق(ع)، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت.
۱۵اردیبهشت۱۴۰۰
🔗 با تشکر از سایت نسیم آنلاین جهت پیاده سازی و بارگذاری محتوا. بخش های یک تا سه:
https://www.nasim.news/fa/tiny/news-2372986
https://www.nasim.news/fa/tiny/news-2373053
https://www.nasim.news/fa/tiny/news-2373421
• ۴نوع پرداخت از بیت المال
• فاصله حقوق دریافتی افراد چقدر باید باشد؟
• تفاوت اجرت و ارتزاق
• چه کارهایی قابل واگذاری به غیر است؟
• دستمزد انواع کار در اسلام
• قاعده دینی پرداخت حقوق به مدیران
• قاعده قدر الکفایه
• برخورد حضرت امیر(ع) با قاضی القضات حکومت
• کارمندان دولتی همانند کارمندان بخش خصوصی
• حساب مدیران دولتی جداست!
تفاوت حقوق ها تا چقدر اسلامی است؟.mp3
10.48M
🔅تفاوت حقوقها تا چقدر اسلامی است؟!
#بیان_عمومی
حجت الاسلام محسن قنبریان
فروردین ۱۴۰۰ با جمعی از فعالان اجتماعی-فرهنگی
▫️گزارشی از وضع موجود
▫️استدلال براساس مبنای اصیل اسلامی(هم ترازی نه الزاما تساوی مطلق)
▫️استدلال دیگر در فرض رد مبنای بالا
#جبران_خدمات
♦️ چرایی تعامل ایران با طالبان
#تحلیل_کوتاه
🔹 در روزهای اخیر و همزمان با خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و به دنبال آن حملات سراسری و گسترده نیروهای طالبان به بخشهای مختلف کشور که منجر به اشغال دستکم ۸۰ درصد از مساحت افغانستان شده، نگرانیهای بسیاری در بین افکارعمومی و نخبگان در ارتباط با آینده تحولات این کشور و نسبت آن با منافع ایران ایجاد شده است.
🔹 نقطهعطف این نگرانیها برای اذهان مخاطب ایرانی هم تصرف کامل مرز «اسلام قلعه» توسط نیروهای طالبان بود. با تسلط طالبان بر این منطقه عملاً طالبان در همسایگی ایران قرار گرفت. وقوع این رخداد، در کنار رفتوآمدهای متعدد هیئتهای طالبان به تهران، ابهاماتی را در رابطه با دلایل و چرایی تعامل و همراهی جمهوریاسلامی با طالبان ایجاد نموده که نیازمند پاسخگویی است.
🔸 در بیان تحلیل دلایل تعامل ایران با طالبان، مهمترین و جدیترین دلیل را میتوان رویکرد ایران بر اساس دیدگاه هزینه و فایده دانست تا به موجب آن بتواند بیشترین منافع برای کشور حاصل شود. بر اساس این دیدگاه، ایران به صورت منطقی باید با طالبان به عنوان یک واقعیت موجود در مرزهای شرقی خود تعامل کند تا بتواند ضمن حفظ امنیت مرزهای طولانی خود با افغانستان، بیشترین منافع را در این کشور کسب نماید. در این راستا منافع دیگری از جمله تامین امنیت و تحقق منافع شیعیان و قوم هزاره نیز از اولویتهای سیاست ایران در افغانستان است که میتوان از طریق تعامل با طالبان به کسب آن پرداخت.
🔸 موضوع دیگری که از دلایل تعامل ایران با طالبان است و از نقاط مشترک بین ایران و این گروه محسوب میشود، رویکرد ضدآمریکایی طالبان است. ظاهراً بخشهایی در جمهوریاسلامی مدتهاست، بر سر این زمینه مشترک با طالبان همکاری داشتهاند که نتیجه آن خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان است. این ویژگی و تعامل میتواند به عنوان یک ظرفیت در منطقه مورد استفاده ایران قرار گیرد.
✅ نکته مهم پایانی اینکه ضروری است جمهوریاسلامی در تعامل با طالبان، همانند هر طرف دیگری نهایت هوشمندی و احتیاط را به خرج دهد و ضمن اکتفا ننمودن به وعدهها برای مواردی که ذکر شد تضمینهای محکم اخذ نماید.
#تبیین
[ 🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🔴📢 صدای انقلابیون انقلاب اسلامی را ازاینجابشنوید
🔻 با فوروارد کردن مطالب کانال، #میثاق را به دوستانتان معرفی کنید .
🎋🌹
🌹☘🌺🌹🌿🍁🌸🌹🌼
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
👈لطفا منتشرکنید
⭕️ روزهای گذشته در خبرها خواندیم که :
🔹پس از انتشار کلیپ درگیری چند دختر نوجوان در فضای مجازی عوامل درگیری شناسایی و به نیروی انتظامی احضار شدند
🔴 پینوشت:
این دخترکان هرچند مقصرند و به دلیل کشف حجاب، حمل سلاح سرد، ارعاب و تهدید و تشویش اذهان عمومی مستحق برخورد قضایی ولی خود بزرگترین قربانیان فضای مجازی ولنگار هستند.
🔰بدون شک عامل اصلی انحراف اینان، فضای مجازی یله و رها است که روزانه صدها و هزاران معضل ریز و درشت را موجب میشود. آیا عاملان اصلی این ولنگاری متهمان اصلی نیستند؟!
🔰 آیا کسی که تمامی مولفههای خرد و کلان فرهنگی، ارزش های انسانی، هنجارهای اجتماعی، را به باد داده، کشور را در بالاترین سطح آسیب پذیری نسبت به حملات سایبری قرار داده، حتی ناامنی اقتصادی را دامن زده و مسبب وقوع میلیون ها جرم در فضای مجازی شده که می توانست مانع آنها شود، مفسد فی الارض نیست ؟!!!
#محاکمه_آذری_جهرمی
#محاکمه_فیروزآبادی
#فضای_مجازی_قتلگاه_جوانان
.
🎥درگیری پلیس کهنوج با قاچاقچیان/ یک قاچاقچی به هلاکت رسید
.
🔹ساعاتی قبل پلیس کهنوج در استان کرمان در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان موفق به کشف مقادیری موادمخدر و هلاکت یکی از قاچاقچیان شد.
.
🔹متاسفانه در این درگیری اشرار مسلح ناجوانمردانه سه تن از نیروهای پلیس را به شهادت رساندند.
.
🔹بر اساس این گزارش سرهنگ ناصر بشنام، سروان نظام تاجیک و همچنین ستوانسوم مسلم بناوند از شهدای این درگیری هستند
.
🔹اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد
.
#پلیس