💢هزینه ۱۰ میلیارد تومانی بیمه مرکزی برای آگهی و تبلیغات !
🔹🔸بررسی صورت مالی بیمه مرکزی ایران نشان میدهد این نهاد دولتی که به عنوان سیاستگذار و نهاد ناظر صنعت بیمه شناخته میشود در سال گذشته ۱۰ میلیارد و ۳۹۲ میلیون تومان برای آگهی و تبلیغات هزینه کرده است.
♦قابل ذکر است در خصوص اینکه این مبالغ به کدام رسانهها و اشخاص داده شده اطلاعی در دست نیست اما استفاده از این هزینه چشمگیر برای آگهی و تبلیغات از سوی یک نهاد دولتی که وظیفه تنظيم بازار در صنعت بيمه كشور، اعطاي مجوز تأسيس شركتها و شبكه كارگزاری و نظارت بر فعاليت شركتهای بيمه ای به نمايندگي از دولت در بازار و انجام امور اتكايی اجباری برای مؤسسات بيمه ای را بر عهده دارد، کمی عجیب و قابلتامل است.
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراض و تجمع زنان و دختران افغانستان به بسته بودن مدارس و خواستار بازگشایی مدارس و تحصیل دختران در افغانستان شدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فریادهای کهنه سرباز آمریکایی در جنگ عراق خطاب به بوش: تو میلیون ها عراقی را به کشتن دادی، تو باید عذر خواهی کنی، تو به ما دروغ گفتی!
🔺 مایک پریسنر ، کهنه سرباز جنگ عراق و فعال ضد جنگ، سخنرانی دو روز پیش جورج دبلیو بوش را در بورلی هیلز به هم زد!
▼حرف روز
👈منافع ملی یا تعصب حزبی!
چند اتفاق خوب در روزهای اخیر بارقه امید را برای کاهش مشکلات جامعه به وجود آورده است؛ افزایش نزدیک به 80 درصدی واردات واکسن در مدت کوتاهی که باعث شکسته شدن رکورد تزریق واکسن نیز شد و پیوستن جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاری شانگهای؛ پیمانی که برای پی بردن به پیامدهای مثبت آن، کافی است نگاهی کوتاه به ظرفیتهایش داشت و یا حتی واکنشهای پیوستن ایران به آن را بررسی کرد. همزمان با این اتفاقات مثبت، رویکردی حاشیهای شکل گرفته تا با ایجاد دعوای جناحی در داخل، این دستاوردها را به حاشیه ببرد.
👈نکات تحلیلی:
1- آنچه مهم است موفقیتهایی است که موجب بهبود شرایط، شکست پروژه فشار دشمن، امیدواری مردم و افزایش تابآوری جامعه است؛ بنابراین نقطه تمرکز رسانهای میبایست دفاع از این موفقیتها باشد که باوجود دشمنیها و توطئههای دشمنان و بخصوص دولت آمریکا کسب شده است.
2- این موفقیتها درس بزرگی به همراه دارد؛ اینکه نگاه به غرب و چشم امید به گشایش کشورهای غربی آوردهای برای کشور ندارد و در مقابل، سیاست نگاه به شرق که بارها توسط مقام معظم رهبری مورد تأکید قرار گرفته است، میتواند از فشار تحریمها بکاهد و با تلفیق آن با خودباوری ملی، تحریمهای ظالمانه نیز بیاثر گردد.
3- رویکرد سیاست خارجی کشور همواره توسط کشورهای دیگر نیز رصد میشود و بر روابط فیمابین تأثیرگذار است. رویکرد دولت کنونی در پیگیری نگاه به کشورهای همسایه و کشورهای آسیایی میبایست بهصورت اصولی و برای تأمین منافع ملی در دولت سابق به جد دنبال میشد، این سیاست بخصوص در سال 94 و با سفر رئیسجمهور چین در رأس یک هیئت بلندپایه به ایران، امکان زمینهسازی داشت؛ اما رویکرد ضعیف دولت روحانی در بهکارگیری این ظرفیت، مواضع و عملکردهای غربگرایانه دولت نشان داد که همچنان چشم دولتمردان به گشایشهای برجامی است. دولت سابق تا آخرین روزها نیز علاقهای برای گسترش روابط با چین، روسیه و یا سایر کشورهای همسایه و آسیایی نشان نداد و گام مؤثری در این حوزه برنداشت؛ هرچند سیاست نگاه به شرق توسط مقام معظم رهبری نیز مورد تأکید قرار گرفته بود. حالا اما با اعلام رسمی سیاست خارجی دولت رئیسی، کشورهای عضو شانگهای و ازجمله چین و روسیه میدانند که سیاست نگاه به شرق در دولت جدید ایران، مدنظر خواهد بود. این مسئله مورد استقبال این کشورها نیز قرار گرفت که عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگهای، اولین چراغ مثبت به موضع جدید سیاست خارجی کشورمان
✍#مصطفی _برزکار
صفآرایی اتمی چین و آمریکا در برابر هم
خاورمیانه حالا نفس راحتی میکشد. بیشتر از دو قرن است که ابتدا انگلستان و سپس آمریکا استخوانی در گلوی این منطقه پرسرگذشت بودند. سرتاسر قرن بیستم و دو دهه آغازین قرن بیست و یکم برای خاورمیانه چیزی جز جنگ و خشونت و تکه پاره شدن کشورها در نقشه جغرافیا در بر نداشت. جنگ و نزاعی که حاصل زیاده طلبیهای قدرتهای بزرگ بویژه در بخش نفت و انرژی در این متطقه بود.
حالا اما ورق برگشته است. با انقلاب اول انرژی و فناوری شکست هیدرولیکی، آمریکا با دستیابی به نفت شیل از نفت خاورمیانه بی نیاز شد. و اکنون با حرکت به سمت انرژیهای فراگیر و پاک، اولویتهای ژئوپولیتیک خود را دیگر نه در خاورمیانه که در منطقه هند و اقیانوس آرام میجوید.
چیزی که دانیل یرگین، تاریخنگار برجسته نفت، در کتاب تازه خود به نام < نقشه جدید > که روز سهشنبه ۲۳ شهریور در نیویورک انتشار داد، عمیقا به این تغییرات ژئوپولیتیکی در دنیای پس از نفت پرداخته است. او میگوید همانگونه که پس از جنگجهانی اول در سرآغاز قرن بیستم نقشه جغرافیای جهان تغییر کرد، در قرن بیست و یکم نیز برای دنیا نقشه جغرافیای تازهای رقم خواهد خورد.
جهان سالهاست که در انتظار تقابل استراژیک و ژئوپولیتک چین و آمریکا به سر میبرد. تقابلی که خواه ناخواه به وقوع میپیوست اما به هر حال و به هر علت رهبران دو کشور آن را به عقب میانداختند.
روز پنجشنبه ۲۵ شهریور/ ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۱ یک روز تاریخی دیگر برای جهان رقم خورد. در این روز به ناگاه رهبران سه کشور استرالیا، انگلستان و آمریکا بر صفحه تلویزیونهای جهان ظاهر شدند و خبر از یک پیمان دفاع امنیتی و هستهای سه جانبه دادند. بیانیهای که جهان را لرزاند. چین، در نخستین واکنش، استرالیا را به حمله اتمی تهدید کرد. روزنامه گلوبال تایمز، ارگان انگلیسی زبان حزب کمونیست چین بی درنگ به این بیانیه واکنش نشان داد و با عریانترین کلمات به این پیمان تاخت. پیمانی که حروف اختصاری تازهای را به ادبیات سیاسی دنیا عرضه کرد. AUKUS حروف اختصاری این پیمان تازه است که به تعبیر پایگاه خبری پولیتیکو تازهترین و زشتترین حروف اختصاری برای آمریکاست.
پیمان سه جانبه امنیتی استرالیا، انگلستان و آمریکا در طی هجده ماه استرالیا را به هشت فروند زیردریایی هستهای مجهز میکند و بعلاوه تکنولوژیهای هوش مصنوعی، کونتوم و امکانات دفاعی و امنیتی بسیاری را در اختیار استرالیا قرار میدهد.
به عبارت دیگر، آمریکا در حالی که از افغانستان، عربستان، عراق و سوریه یا خارج شده و یا در حال خارج شدن است، حالا در اقیانوس آرام و در برابر چین اردوی هستهای و امنیتی زده است. اتفاقی که رویترز از آن به جنگ سرد جدید تعبیر کرده است که ژئوپولیتیک جهان را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
اردوکشی آمریکا به اقیانوس آرام، اروپا و بویژه فرانسه را بشدت آزرده است. تا جایی که فرانسه آن را خنجری از پشت نامید و لودریان در مصاحبه با رادیو فرانسه آن را یک تصمیم وحشیانه، یکجانبه و غیرقابل پیشبینی نامید که یادآور کارهای ترامپ است. لودریان که نمیتوانست عصبانیت خود را پنهان کند افزود: < من عصبانی و تلخ هستم. این کار بین متحدان انجام نمی شود.>
اما چرا فرانسه تا به این حد عصبانی است؟ علت عصبانیت فرانسه در دو چیز است: نخست اینکه پیش از این قرار بود فرانسه در قالب یک پیمان ۴۰ میلبارد دلاری، زیردریاییهای هستهای به استرالیا بفروشد و حالا از یک قرارداد سودآور محروم شد. اما علت مهم دیگر این است که در نخستین پیمان بزرگ امنیتی فراآتلانتیکی، نه فقط فرانسه که اروپا نادیده گرفته شده است. نادیده گرفته شدنی که جوزپ بورل در بیانیهای که والاستریت ژورنال منتشر کرد، آن را دردناک نامید.
آنچه از اتفاق روز پنجشنبه در صحنه ژئوپولیتیک جهان دیده میشود این است که آمریکا در برابر پیشرفتهای روزافزون چین تاب تحمل نداشته و سرانجام به صفآرایی نظامی آنهم در ماهیت هستهای اقدام نموده است. پشت کردن آمریکا در این رویکرد تازه، به متحدان خاورمیانهای خود قابل فهم است؛ اما اینکه چرا در نخستین پیمان فراآتلانتیکی، متحدان اروپایی خود و بویژه فرانسه را نیز کنار زده است، سوالی است که آینده به آن پاسخ خواهد داد.
⭕️ درحالی #ژاپن به بهانه تحریم های #حقوق_بشر به #ایران محصولات نمیفروخت که همزمان داشت هایلوکس سفارسی با ۲ باک بنزین برای #داعش تولید میکرد که فاصله شهرها را بدون توقف طی کنند
#تکرارمکررات
👤 آفریننده خدایان
⛔️ #فاضل_میبدی روحانی تندرو و اصلاح طلبی است که این روزها با پررویی و وقاحت هرچه تمام تر، خود و جریان مطبوعش را دلسوز مردم معرفی میکند!
❓❓ راستی از کی تا حالا به فکر جان مردم افتادهاید؟
💠 آخر شما اصلاح طلبها که حتی عرزه نداشتید #واکسن کرونا را تأمین کنید، حالا چه شده که به فکر سلامت مردم و دارو و... افتادهاید؟
💢وضعیت کنونی کشور حاصل دستپخت شما و یارانتان در دولت قبل است... خدا را شکر یک بار هم به داروخانه رفتید تا ببینید مردم چه میکشند!
❗️جالب است که حرف از مافیا میزنید در حالی که خود و دوستانتان دارای بزرگترین شبکه های مافیایی و رانت خواری هستید.
حسین فریدون، مهدی هاشمی، شبنم نعمتزاده و... باز هم بگویم یا کافیست؟
✍️#عبدالله_عرفانی
#اربعین_حسینی
🌹کربلایت سهم ما بد ها نشد این اربعین
🌹پابرهنه می روم سمتی که بغضم بشکند
🌹اگر بخواهیم به ازای هر یک نفر از #شهدا و #جانبازان دفاع مقدس فقط یک دقیقه #سکوت کنیم بیشتر از #دوسال طول میکشد..!
#حواسمان_هست؟