فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کشف یک مومیایی حدودا هزار و ۲۰۰ ساله که با دست صورتش را پوشانده در پرو!
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرمربی تیم ملی بوکس خطاب به تحریم کنندگان ورزش؛ تحریم کنندگان ورزش میخواهند جوانان ما را از بین ببرند!
💢 علیرضا استکی، سر مربی تیم ملی بوکس ضمن اشاره به افرادی که دل به دشمنان ایران بسته اند و خوراک خبری برای آنها مهیا میسازند گفت:
🔺️ " کسانی که دوران ورزشی شان تمام شده یا جایگاهی در ورزش ما ندارند، برای دیده شدن با رسانه هایی که برای نابودی کشورمان نقشه میکشند، مصاحبه و خوراک خبری برای آنها مهیا میسازند"
💢 مهار چین و غفلت از روسیه
✍ نشریه نشنالاینترست در یادداشتی به سیاستگذاران آمریکا توصیه کرده مبادا توجه به ضرورت مهار چین موجب غفلت از تهدید روسیه نشود و نوشته است بایدن در حالی برای «چرخش به شرق آسیا» آماده میشود که در کرملین فردی از هیچ فرصتی برای ایجاد چالش در قدرت آمریکا و اروپا، دریغ نمیورزد. به عقیده نویسنده، چهار تهدید اخیر روسیه عبارت هستند از:
1️⃣ آرایش نظامی در مرزهای اوکراین که به گفته برخی سناتورهای آمریکایی، نشان از آمادگی برای حمله و احتمالاً ضمیمه بخشی دیگر از خاک این کشور به روسیه را دارد. پوتین نزدیک به صد هزار نیروی روسی را به مرز خود با اوکراین فرستاده و زنگ خطر را در واشنگتن و اروپا به صدا درآورده است.
2️⃣ حمایت از اقدامات بلاروس در جهت ایجاد موج مهاجران خاورمیانه به سوی مرزهای لهستان که اهرم فشاری علیه اتحادیه اروپا برای کاهش تحریمها علیه مینسک تلقی شده است. اتحادیه اروپا ولی به جای نرمش، با قاطعیت، تحریمهای جدیدی علیه خطوط هوایی بلاروس وضع کرد.
3️⃣ آزمایش موشک ضد ماهواره از سوی مسکو که تهدیدی برای رصد اطلاعاتی آمریکا در محدوده پیرامونی روسیه محسوب میشود و میتواند ایستگاههای فضایی آمریکا را تهدید کند.
4️⃣ مانور دریایی مشترک با چین در نزدیکی سواحل ژاپن که نشانی از تقویت ائتلاف این دو قدرت علیه آمریکا و متحدان غرب در قاره آسیا میباشد. چنانچه مؤسسه رند بیان داشته که باید منتظر «همکاریهای نظامی مشترک بیشتری» در آینده باشیم.
🔻 اینکه آمریکا چگونه ضمن مدیریت تهدید راهبردی چین در بلندمدت، از چالشهای روسیه در میانمدت نیز جلوگیری کند، بستگی فراوانی به آینده روابط پکن و مسکو و نوع مواجهه سیاستگذاران آمریکایی با کرملین خواهد داشت.
▫️ nationalinterest.org/blog/buzz/dont-let-china-overshadow-russia-threat-196596
💢 رمزگشایی از دستور مهم فرمانده کل قوا
❓چرا رهبر انقلاب بر توسعه «هوش مصنوعی» در کشور تاکید کردند؟
⭕️ نگاهی به رقابت داغ اما خاموش ارتشهای پیشرفته جهان برای سیادت در عرصه ماشینهای هوشمند
🔻 یکی از مفاهیم علمی که در قرن بیست و یکم، به شکل بسیار پر رنگ وارد زندگی بشر شده، هوش مصنوعی نام دارد؛ فناوری جدیدی که در حال ورود به بسیاری از جنبه های زندگی انسانی بوده و هر چه زمان می گذرد استفاده از این دانش گسترده تر می شود. در جریان دیدار رهبر معظم انقلاب با جمعی از استعدادهای برتر علمی و نخبگان کشور، ایشان اشاره ای به مسئله هوش مصنوعی داشته و گفتند: "این مسئله در اداره آینده دنیا نقش دارد و باید بهگونهای عمل کنیم که ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش مصنوعی در دنیا قرار بگیرد. "
🔻 هوش مصنوعی که گاهی اوقات هوش ماشینی نامیده میشود، به هوشمندی به نمایش در آمده به وسیله ماشین ها در شرایط مختلف، اطلاق می شود که در مقابل هوش طبیعی در انسان ها قرار دارد.
🔻 در جهان مدرن علوم و صنایع دفاعی، بحث سامانه های بدون سرنشین یکی از موضوعات داغ و پر طرفدار است. یکی از مباحث مهم در خصوص این سامانه ها، قابلیت حرکت مستقل یا خود ران است که در آن، کاربر انسانی حذف شده و سامانه بر اساس اندوخته های خود از قبل و اطلاعاتی که از اطراف کسب می کند به هدایت و انجام امور مختلف می پردازد. بر اساس آنچه بالاتر در خصوص هوش مصنوعی گفته شد، در حقیقت با استفاده از این فناوری پلتفرم های جدید بدون سرنشین به نوعی مجهز به شکلی از تفکر انسانی شده و می توانند به صورت مستقل برای خود تصمیم بگیرند.
🔻 فناوری هوش مصنوعی در بخش دفاعی جزو فناوری های تقریبا نو به حساب می آید که در تعداد بسیار کمی از کشورهای جهان به صورت جدی به آن پرداخته شده است. خوشبختانه به نظر می رسد که کشور ما از جمله دارندگان این توانایی به حساب آمده و از مدتی قبل اشاره هایی به این توانایی در کشور شده است.
🔻 اولین نمونه از این اشاره ها مربوط به رزمایش معروف پیامبر اعظم (ص) ۱۵ در زمستان سال ۱۳۹۹ بود. نکته مهم و قابل توجه که در این رزمایش مورد بررسی و تحلیل کارشناسان و علاقمندان به مسائل نظامی قرار گرفته، امکان مجهز شدن این پرنده های بدون سرنشین به فناوری هوش مصنوعی است. از یک سو سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه به استفاده از هوش مصنوعی در سامانه های آزمایش شده در این تمرین اشاره کرده و از طرف دیگر، شاهد پرواز بسیار منظم و تقریبا نزدیک ۴ فروند پهپاد شاهد ۱۸۱ بودیم که نشانه مهمی در خصوص هدایت دقیق و ظریف این پرنده محسوب می شود.
▫️ mshrgh.ir/1302708
💢 ماهیت سازمان ADC و موارد مشابه آن در آمریکا
🔻 سازمان (ADC) استرالیا؛ معادلی برای (ADL) آمریکا است. هر دو سازمان زیر چتر B'nai B'rith International قرار دارند، که دارای وضعیت NGO در سازمان ملل است. مأموریت اعلام شده ADC این است که استرالیا را در مبارزه با «یهود ستیزی و هر گونه نژادپرستی» و یا «افترا به قوم یهود و اسرائیل» یاری کرده و در این مورد استرالیا را به مکانی بهتر تبدیل کند.
🔻 سازمان ADC که خود را "موسسه خیریه پیشگیری از آسیب" توصیف میکند، مدعی آن است که به "ترویج مدارا، عدالت و احترام به چند فرهنگی" میپردازد. امّا علیرغم ادعاهای خداپسندانهاش برای خیرخواهی جهانی، ADC، مانند تعداد بیشماری از سازمانهای فعال یهودی در سراسر جهان، برای ترویج منافع قومی یهودیان وجود دارد. «آسیبی» که این سازمان مصمم است از آن جلوگیری کند، هرگونه آسیب به این منافع درک شده است.
🔻 آدام گارفینکل، آکادمیک و روزنامهنگار یهودی، در مورد انبوه سازمانهای فعال یهودی در ایالات متحده، مینویسد:
«سازمانهایی مانند سازمان یهودیان آمریکا، کنگره یهودیان آمریکا، کمیته یهودیان آمریکا، شورای فدراسیونهای یهودی و صندوقهای رفاه، کنفرانس ملّی فدراسیونهای یهودی و کنفرانس رؤسای سازمانهای بزرگ یهودی؛ سازمانهایی مذهبی نیستند، بلکه سازمانهای قومی هستند. برای عضویت در این سازمانها نیازی به وابستگی مذهبی یهودی وجود ندارد و رهبری آنها عمدتاً از افرادی تشکیل شده است که یهودیان مذهبی یا یهودی نیستند، بلکه غالب آنها مدافعان ایدئولوژی یهود هستند.»
🔻 وی در ادامه میگوید: «ما نیازی به وارد شدن به متون اساسی و بیانیههای اهداف این سازمانها نداریم، زیرا پاسخ به اندازه کافی آشکار است: سازمانهایی مانند B'nai B'rith و کمیته یهودیان آمریکا برای لابی کردن منافع خاص یهودیان صهیونیست ایجاد شدهاند. با گذشت زمان، این سازمانها و بسیاری دیگر از سازمانهای یهودی صریحاً یا تلویحاً صهیونیستی شدهاند.»
▫️ theoccidentalobserver.net/2017/07/18/the-jewish-war-on-white-australia-the-anti-defamation-commission-and-click-against-hate-part-1-of-4
💢 گرایش ترکیه به رویکرد دیپلماتیک
🔻 تارنمای «ریسپانسیبلاستیتکرافت» در یادداشتی نوشته است که گرایش ترکیه به اِعمال نفوذ از طریق رویکرد نظامی در غرب آسیا کاهش یافته و عمدتاً به رویکردهای دیپلماتیک تمایل دارد. نویسنده این مطلب را با اشاره به سفر اخیر چاووشاوغلو، وزیر خارجه ترکیه به لبنان تشریح کرده است.
🔻 چاووشاوغلو در این سفر پیشنهاد میانجیگری میان لبنان و کشورهای عربی بهویژه عربستان و امارات را مطرح کرده است. به اعتقاد نویسنده ترکیه درصدد تکمیل خلأیی است که با کاهش حمایت عربستان از برخی گروههای سنّیمذهب لبنانی، به وجود آمده است. او قصد دارد در کنار تهران و ریاض، سومین بازیگر منطقهای مؤثر بر فضای بیروت باشد.
🔻 ترکیه و امارات در ماههای اخیر به سوی بهبود روابط گام برداشتهاند. روابط فیمابین به دلیل ادعای ترکیه در حمایت امارات از کودتاچیان در سال ۲٠۱۶ دچار تنش شده بود. علاوه بر اینکه دو طرف در سوریه و لیبی نیز درگیر جنگهای نیابتی بودهاند. رفع محاصره اقتصادی قطر از مهمترین زمینههای بهبود روابط آنکارا و ابوظبی میباشد.
🔻 همزمان مصر و عربستان نیز به دلیل تغییر دولت در واشنگتن و ضرورت تنوعبخشی به روابط تجاری، به کاهش تنش با آنکارا روی آوردند که با استقبال اردوغان مواجه شد. علاوه بر اینکه چاووشاوغلو با سفر به تهران نیز نشان داد که ترکیه تمایل ندارد اختلافات در قرهباغ، سطح تنش میان ایران و ترکیه را بیش از پیش افزایش دهد.
🔻 در کنار این موارد باید به آزادی زوج اسرائیلی متهم به جاسوسی اشاره داشت که از اراده ترکیه برای حفظ روابط مناسب با این رژیم حکایت دارد و موجب اولین گفتگوی تلفنی رؤسای جمهور دو طرف در ۹ سال گذشته شد.
🔻 ترکیه سعی میکند خطوط رقابت با دیگر بازیگران را در قفقاز، اروپای شرقی، سوریه، لبنان، خلیج فارس، افغانستان و لیبی ترسیم کند. در عین حال که از ارتقای سطح تنش به سطح خصومت جلوگیری کرده و آن را به نوعی رقابت و همکاری متوازن و تؤأمان بدل سازد.
▫️ responsiblestatecraft.org/2021/11/27/a-new-world-the-middle-east-tries-cooperation-alongside-competition/
💢 بیش از یک سوم جمعیت جهان به اینترنت دسترسی ندارند
🔻 خبرگزاری فرانسه گزارش داد، بیش از یک سوم جمعیت جهان که بالغ بر دو میلیارد و ۹۰۰ میلیون نفر میشود، هنوز به اینترنت دسترسی ندارند.
🔻 بر اساس اطلاعات اتحادیه بین المللی مخابرات، حدود چهار میلیارد و ۹۰۰ میلیون نفر امسال در اینترنت گشت و گذار کرده اند که ۸۰۰ میلیون نفر بیشتر از پیش از همه گیری است.
▫️ www.iribnews.ir/00DoUS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اردوغان: ترکیه، دیگر ترکیه قدیم نیست
👤 اردوغان، رئیس جمهور ترکیه:
🔻 دیگر امکان تضعیف ترکیه و مانع تراشی در راه آن با سفته بازی با ارزهای خارجی وجود ندارد.
🔻 ترکیه دیگر در برابر تهدیدات از سوی بازارهای مالی تسلیم نمیشود.
🔻 اقتصاد ما توانایی مقابله با این تهدیدات را دارد و با قاطعیت در برابر این تهدیدات خواهیم ایستاد.
💢 طرح تروریستی داعش برای هدف قرار دادن سامراء
👤یک منبع امنیتی:
🔻 اطلاعاتی به دست آمده مبنی بر اینکه گروه تروریستی داعش قصد انجام عملیات تروریستی گسترده در شهر سامراء برای هدف قراردادن بازار، تجمعات انسانی و حرم مطهر امامین عسکریین(ع) را دارد.
🔻 قرار بود عملیات تروریستی مذکور به واسطه یک خودروی بمبگذاری شده که از ناحیه «الاسحاقی» وارد شهر میشود، انجام شود.
▫️ tn.ai/2617805
💢 کشورهایی که بیشترین سرمایهگذاری را در شرکتهای هوش مصنوعی انجام میدهند
🔻 بر اساس اهداف توسعه پایدار سازمان ملل، گسترش دادهها درسطح جهان باعث ایجاد نگرانی در مورد حفظ حریم خصوصی شده است، بر اساس دادههای کنفرانس تجارت جهانی، آمریکا بزرگترین بازار سرمایهگذاری خصوصی جهان را در شرکتهای هوش مصنوعی دارد. پلتفرمهای دیجیتال جهانی بدلیل مزیتی که در دسترسی به حجم عظیمی از دادهها دارند، نقش کلیدی در آینده ایفا میکنند. نمودار بالا روند رشد سرمایهگذاری در شرکتهای خصوصی هوش مصنوعی از ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ را نشان میدهد، آمریکا باحدود ۲۴ میلیارد دلار بالاترین میزان سرمایهگذاری خصوصی جهان را دارد و چین در رتبه دوم:
آمریکا ۲۴ میلیارد دلار
چین ۹ میلیارد دلار
اتحادیه اروپا ۳ میلیارد دلار
انگلیس ۲.۵ میلیارد دلار
کشورهای دیگر ۵ میلیارد دلار
اما از نظر مخارجی که دولتها برای هوش مصنوعی هزینه میکند، چین با حدود ۲۲ میلیارد دلار در رتبه ۱ جهان قرار دارد و در نهایت شگفتی عربستان در جایگاه ۲ جهان است، آلمان و ژاپن در رتبههای بعدی هستند.
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 واتس اپ اطلاعات کاربران خود را در اختیار اف بی آی قرار میدهد...