💠 بکُشید ما را؛ #ملت ما #بیدارتر میشود
این #انقلاب باید زنده بماند، این نهضت باید زنده بماند، و زنده ماندنش به این خونریزیهاست. بریزید خونها را؛ زندگی ما دوام پیدا میکند. بکُشید ما را؛ #ملت ما #بیدارتر میشود. ما از مرگ نمیترسیم.و شما هم از مرگ ما صرفه ندارید.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📖صحیفه امام، جلد۷، صفحه ۱۸۳
📆مورخ:1358/02/14
🚫 آسيبهای فضای مجازی كه هر روز با آن سرو و كار داريم
🔸امروزه زندگي بدون فضای مجازی و شبكههای اجتماعي تقريباً ناممكن شده است. اين فضا، علیرغم فوايد و مزايايی كه در برقراری ارتباط و افزايش سرعت توليد و رفع نيازها داشته است، امّا آسيبهايی دارد كه اگر مدبرانه و هوشمندانه با آن برخورد نشود و قانونمند نشود، با آثار تخريبی روحی و جسمی و اجتماعی و حتي امنيتی روزافزونی مواجه خواهيم بود.
🔸عمده آسيبها البته مربوط به سلطه دشمن بر فضای مجازی است. خداوند ضمن آنكه در قرآن شريف سلطه كفار بر مسلمانان را ممنوع دانسته است (وَلَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا"؛ (نساء/۱۴۱) يعني خداوند هیچگاه برای کافران نسبت به اهل ایمان راه تسلّط باز نخواهد نمود بزرگ) در عين حال نيز برای حفظ قدرت و عزت و اقتدار مسلمانان، آنان را به عدم اطاعت از كفار و منافقين هشدار داده است: (وَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَالْمُنَافِقِينَ (احزاب/۱و۴۸)) و حتی به مبارزه و اقدام ايجابی جهاد كبير، امر فرمودهاند: (فَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَجَاهِدْهُمْ بِهِ جِهَادًا كَبِيرًا (فرقان/۵۲) یعنی پس تو هرگز تابع کافران مباش و با آنها چنان که مخالفت قرآن و دین حق کنند، سخت جهاد و کارزار کن)
🔺سخن اين است كه مسئولان و نمايندگان اگر نمیخواهند جهاد با كفار داشته باشند، دستكم از آنان اطاعت نكنند و در زمين دشمن بازی نكنند.
🚫 برخی از آسيبهای فضای بی در و پيكر مجازی:
1⃣یک: تسلط دشمن و وابستگی و عدم استقلال در فضای مجازی (بازی در زمين دشمن)
2⃣دو: خروج دادههای کلان (Big Data) از کشور و دسترسی دشمن به اطلاعات.
3⃣سه: فعاليتهای تجاری و اقتصادی آزاد در پلتفرمهای 🇺🇸آمريكايی و ✡صهيونيستی و فعاليتهای آزادنه و بدون محدوديت و غيرقابل پيگيری آنان و عدم برخورد قاطع با تخلفات اين شركتها.
4⃣چهار: ارتكاب جرايم اخلاقی مانند دروغ، شایعه، تهمت و هتک آبرو و حیثیت افراد حقيقی و حقوقی با كمترين هزينه. به عبارتی: عدم مسئولیتپذیری اكثريت كاربران شبكههای اجتماعی و فضای مجازی در صورت ارتكاب جرم و تخلف؛ برخلاف فضای فیزیکی.
5⃣پنج: تولید و انتشار گسترده محتوای مستهجن و غیراخلاقی.
6⃣شش: وجود صفحات رسمی فحشاء و روسپيگری در پلتفرمهای خارجی.
7⃣هفت: تعرض به حریم خصوصی.
8⃣هشت: کلاهبرداریهای اینستاگرامی و غیراینستاگرامی با ايجاد صفحات جعلی بانكها. اخیراً نیز معاون اجتماعی پلیس فتا تصریح کرده است: «بیش از ۸۰ درصد کلاهبرداریها با راهاندازی و تبلیغ پیجها و کانالهای تجاری و پلتفرمهای خارجی از جمله اینستاگرام در حال وقوع است».
9⃣نه: خرید و فروش اسلحه، مواد مخدر و عرضه محصولات قاچاق.
🔟ده: عدم تعهد پلتفرمهای خارجی به کاربران و حذف محتوا و صفحات حاوی محتواهای انقلابی در فضای مجازی.
پینوشت:
⬅️ برخی مخالفان #طرح_صيانت از فضای مجازی كه با طرح مسائلی همچون "الآن وقتش نيست" يا "در اولويت مسائل و مشكلات كشور نيست" يا اينكه مدام به طرح و ماده و تبصرهها ايراد میگيرند و البته راهی هم برای حل معضلات ياد شده ندارند، در حقيقت به روند كنونی فضای مجازی و آسيبهای آن مهر تاييد میزنند و بايد روزی در محكمه عدل الهی، به ميليونها ايرانی پاسخگو باشند.
✍️ هادی قطبی
#⃣ #جهاد_تبیین
#سواد_رسانهای
شما یک فیلم از حملات تروریستی، خودکشی یا مسلحانه در اروپا و آمریکا بیارید که رسانههاشون از مجروحان و قربانیان منتشر کرده باشند.
این حجم از انتشار فیلمهای حادثهی امروز حرم مطهر رضوی چه توجیه روانشناختی و مدیریت وحشت دارد؟؟
با دست خودمون، علیه آرامش روانی جامعه اقدام نکنید.
سواد رسانهای برای چنین روزی است که رسانه در خدمت آرامش جامعه باشد،
نه در خدمت جنگ روانی پس از حمله تروریستی!
تمام.
برای پاشیدن اسپری فلفل، به صورت چند خانم، دستور ویژه پیگیری از سوی شخص رییسجمهور صادر میشود.
اما برای قتلعام میلیونها جوان و نوجوان ایرانی، در «قتلگاه» فضای مجازی،
و با وجود دستور مستقیم امام خامنهای به رییسجمهور، برای پیگیری قضیه،
هیچ تحرکی از سوی رییسجمهور اتفاق نمیافتد.
چون در هر دوی این قضایا، تصمیمسازی برای دولت، در رسانههایی اتفاق میافتد، که از «رها» بودن فضای مجازی ارتزاق میکنند.
✍غلامرضا گلصفتان