هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴عربستان گرفتار در باتلاق يمن(شبكه خبري العالم)
◾️هشت سال است كه عربستان عليه يمن جنگ راه انداخته و در طول اين سالها به اهداف اصلي خود دست نيافته است.هر چند عربستان كشور يمن را با حملات خود ويران كرده، اما مقاومت مردم يمن در برابر هجوم رژيم سعودي كه با حمايت چند رژيم عربي همچون امارات در جريان است با شكست روبرو شده است .مقايسه ميان عربستان و يمن از نظر تجهيزات تسليحاتي و
نيروهاي نظامي، برتري سعوديها را نشان ميدهد، بايد به اين برتري كمكهاي بزرگ تسليحاتي واطلاعاتي از سوي آمريكا و رژيم صهيونيستي به رياص را نيز حساب كرد.
◾️با اين همه حمايت گسترده از سوي آمريكا و غرب، تجاوز نظامي به يمن براي سعوديها دستاوردي نداشته و اكنون در تكاپو هستند كه به گونهاي آبرومندانه از صحنه درگيري خود را خارج كنند.سران سعودي به هر شكلي كه بخواهند به جنگ پايان دهند و خود را از باتلاق يمن نجات دهند، براي آنها بي آبرويي باقي خواهد ماند.پر واضح است كه آمريكا، اروپا و صهيونيستها خواهان پايان جنگ عربستان عليه يمن نيستند، هر اندازه جنگ در كشورهاي اسلامي طولانيتر باشد، باب ميل آنهاست.نابودي كشورهاي اسلامي و كشتار مسلمانان جهان يكي از اهداف نظام سلطه عليه مسلمانان است.
◾️شايد براي رژيمي چون آل سعود دشوار باشد كه خود را از زير يوغ آمريكا بيرون آورد چرا كه سالها است به همين سبك و روش عادت كرده و ترك عادت هم موجب مرض است!اعتياد به وابستگي به آمريكا در ميان برخي رژيمهاي عربي منطقه بسيار است، اما براي خلاصي از اين وضعيت بايد ترك اعتياد كنند تا هم خود و هم جهان اسلام را از شر اين وابستگي مخرب نجات
دهند.
◾️عربستان خواه ناخواه بايد به جنگ عليه مردم مظلوم و مقاوم يمن پايان دهد و چه بهتر كه اين اتفاق هر چه زودتر بيفتد، اكنون نيز با گذشت هشت سال از جنگ بسيار دير شده و رياض مجبور به ترك مخاصمه خواهد شد.
◾️رژيم سعودي دو راه پيش روي خود دارد، يا به شكست و پايان جنگ تن بدهد يا اين كه با مقاومت رزمندگان يمن و رشادت آنها و پاسخهاي ويرانگري كه حملات متجاوزان ميدهند، مجبور شوند دست از اشغال يمن بردارند و به جنگ پايان دهند.راه نخست براي سعوديها به صلاح نزديكتر است، اما اگر با پاسخهاي كوبنده مقاومت يمن مجبور به پايان جنگ شود، شكست سنگين تري را بايد بپذيرد
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ با حذف ارز ۴۲۰۰ کره، ایران از بزرگترین واردکننده به صادرکننده تبدیل شد
▪️نود اقتصادی:
🔹از سال ۱۳۹۹ که دولت تصمیم گرفت ارز ۴۲۰۰ کره را حذف کند، واردات کره از ۵۰ هزار تن در سال ۱۳۹۸ به حدود ۹/۸ هزار تن در سال ۱۳۹۹ و کمتر از نیم تن در سال ۱۴۰۰ رسیده است.
🔹به عبارتی طی دو سال اخیر واردات کره کاهش ۹۹ درصدی داشته است. همچنین در سال ۱۴۰۰ بهجز تامین نیاز داخلی، ایران ۴ هزار و ۳۰۰ تن نیز کره به کشورهای مختلف صادر کرده است.
🔹قابل ذکر است فعالان حوزه لبنیات معتقدند این اتفاق به دلیل کاهش نیاز کاذب به واردات و جایگزینی محصول داخلی بوده است که پس از حذف ارز ۴۲۰۰ رخ داده است.
🔹برخی از کارشناسان نیز میگویند کاهش مصرف کره در کشور نیز در این اتفاق دخیل بوده اما حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی این محصول نقش محوری در کاهش واردات داشته است
⌛️ رصد سه شنبه (30فروردین، 17رمضان و 19آوریل)
1207؛ قتل "گریبایدوف" سفیر كبیر روسیه تزاری در ایران به دست مردم معترض تهران
1252؛ اولین سفر "ناصرالدین شاه قاجار" به اروپا
12بعثت؛ معراج پيامبر اسلام(ص)
2ق؛ وقوع غزوه ي "بدر" اولين جنگ بين اسلام و كفر به فرماندهي پيامبر اكرم(ص)
58ق؛ درگذشت "عايشه" بنت ابوبكر همسر پيامبر اسلام(ص)
393ق؛ شرفيابي "حسن بن مثله جمكراني" در عالم رويا به محضر "امام زمان"(عج) و مأموريت يافتن او در ساخت مسجد جمكران
1946م؛ انحلال جامعه ملل پس از جنگ جهانی دوم
1993م؛ كشتار پیروان فرقه داودیان در امریكا
⭕️اصلاحطلبان رادیکال در عین قهر با حاکمیت مترصد فرصتی برای ورود به آن هستند
👤 ناصر ایمانی، کارشناس مسائل سیاسی
🔹اصلاحطلبان موضع خود را عامدانه مشخص نمیکنند، یعنی هم میخواهند با حاکمیت قهر کنند و هم مترصد فرصتند که اگر توانستند در حاکمیت حضور یابند. هجمهای که به اصلاحطلبان حاضر در جلسه با رئیسجمهور وارد شد نشان از اختلاف شدید درونی اصلاحطلبان است. اختلافهایی که بعد از جلسه آقای رئیسی ایجاد شد بازتابی از همان اختلافات درونی شدید اصلاحطلبان است.
🔹سالهاست بخشی از اصلاحطلبان که مبتنیبر مبانی نظریشان حاکمیت را بهطورکلی قبول ندارند، خواهان حضور در قدرتند. این یکی از پارادوکسهای عجیبی است که نمونه آن در دنیا پیدا نمیشود.
🔹اصلاحطلبان رادیکال درون یک پارادوکس بازی میکنند. کنش اینها همواره به این صورت است که فشار میآورند تا بتوانند امتیاز بگیرند. اگر توانستند امتیاز بگیرند و فضای عمومی جامعه نیز به آنها اجازه داد، بهعنوان اپوزیسیون خود را داخل حاکمیت قرار خواهند داد و همان ژست مخالفت را حفظ میکنند. اگر هم چنین موقعیتی را مهیا نبینند، کنار میایستند و سنگپرانی میکنند.
⭕️ نظرسنجی ایسپا در خصوص فوتبال و جام جهانی
🔹۶۲.۶ درصد پاسخگویان پیگیر مسابقات فوتبال نیستند
🔹۵۴.۵ درصد پاسخگویان بیان کردند که مسابقات جام جهانی فوتبال برای آنها اهمیت دارد
🔹۶۶.۱ درصد از کل پاسخگویان امیدوارند ایران از گروه خود به مرحله بعدی صعود کند. این عدد برای کسانی که علاقهمند به مسابقات فوتبال هستند و آن را دنبال میکنند، ۷۴ درصد است.
🔹۵۹.۶ درصد از کسانی که پیگیر مسابقات فوتبال هستند عملکرد سرمربی تیم ملی فوتبال را خوب ارزیابی نمودهاند.
🔹۴۹.۵ درصد از افرادی که پیگیر فوتبال هستند، با تغییر سرمربی تیم ملی فوتبال (آقای اسکوچیچ) مخالفند
🔹۵۴.۱ درصد از کل پاسخگویان بیان کردند بهتر است سرمربی تیم ملی فوتبال، ایرانی باشد. این عدد برای افراد نمونه که پیگیر مسابقات فوتبال هستند ۴۶.۱ درصد است.
⭕️مردم ما در بیحجابی مشکل دارند، نه گردشگران خارجی
👤علیرضا پاک فطرت، نماینده مجلس
🔹مردم ما در موضوع بیحجابی و بد حجابی مشکل دارند نه مسافران خارجی و گردشگرانی که به ایران می آیند، متاسفانه وضعیت حجاب برخی از خانواده های مسئولان مناسب نیست که این مهم سبب شده تا تأثیر مطلوبی بر مردم نداشته باشند.
🔹به نظرم گردشگران خارجی در ایران بیشتر از خودمان حجاب را رعایت میکنند.
🔹برخی از مردان کشورهای همسایه با هدف بی بند و باری به ایران می آیند.
🔹متاسفانه وضعیت حجاب بعضی از خانواده های مسئولان مناسب نیست که این مهم سبب شده تا تاثیر مطلوبی بر مردم نداشته باشند.
🔹وضعیت حجاب در خیابان، ملا عام و... مناسب نیست. دولت باید برای خرید چادر به زنان سوبسید دهد و چادر مقاطع دبیرستانی را به صورت رایگان تامین کند./ایلنا
⭕️ متن طرح صیانت از حقوق کاربران به شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده نشده است
▪️مرکز ملی فضای مجازی:
🔹با توجه به درخواست مجلس شورای اسلامی از شورای عالی فضای مجازی، صرفا محورها و سیاست های مد نظر در زمینه قانون گذاری به مجلس ارایه خواهد شد و متن طرح صیانت از حقوق کاربران که در حال حاضر در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است، به این شورا ارجاع داده نشده است.
🔹هر چند براساس نامه رئیس محترم مجلس شورای اسلامی به رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی فضای مجازی، مطلوب این است که طرح صیانت و قوانین حکمرانی در فضای مجازی نیز پس از دریافت سیاست ها و نیازهای قانونی شورای عالی فضای مجزای مجددا تنظیم و مورد بررسی قرار گیرد./ وبگاه مرکز ملی فضای مجازی
@Rasad_tahlil
👤رضا نصری ، کارشناس مسائل بینالملل
🔹یک راه حل برای برونرفت از بنبست مذاکرات میتواند این باشد که آمریکا رسماً یافتههای گزارش مورخ ۶ جولای ۲۰۲۰ گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور قتلهای فراقضایی در قضیه سردار سلیمانی را پذیرد (راه اقدام قانونی را برای ایران باز بگذارد)؛ متعهد شود از این پس اتباع ایرانی را هدف نخواهد گرفت؛
🔹و سپاه را از لیست سازمانهای تروریستیFTO خارج نماید. در عوض، ایران بپذیرد از مبادرت به انتقام «فیزیکی» علیه مقامات عالی آمریکا صرفنظر کند.