🔸 مسئولین محترم صدور مجوز ساخت سریالهای شبکه خانگی؛ مراقب حضور #سلبریتی_های_هنجار_شکن در سریالها باشید. آخرتتان را راحت نفروشید
#توئیت 🔗 اکبر عباسی
https://twitter.com/a_abbasi1444/status/1534504512655867907?s=20&t=UHurYXA2gq7v6mov6vtWwA
#دیاثت_فرهنگی
#جامعه_خوکی
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
⭕️ «مدرن دیپلماسی» به بایدن: امتیاز لازم را به ایران بده و خود را خلاص کن!
🔹پایگاه خبری "مدرن دیپلماسی" در گزارشی، با توحه به آخرین تحولات مرتبط با معادله اتمی ایران و به ویژه تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، به طور خاص به دولت بایدن 3 توصیه راهبردی را در رابطه با ایران و توانمندی های هسته ای کشورمان ارائه می کند و بر این مساله تاکید می نماید که بر خلاف ظاهرِ ماجرا، شرایط در صورت شکست مذاکرات مرتبط با احیای برجام، برای واشینگتن در مقایسه با ایران سخت تر خواهد شد و درست به همین دلیل، بهتر است که دولت بایدن به جای تنش زایی علیه ایران، راه تعامل و احیای برجام را بار دیگر در پیش گیرد و از وقوع بحران ها و اشتباهات بزرگتر و تکراری خودداری کند.
📝بخشی از مقاله:
🔹 «اقدام اخیر آمریکا و اروپا در ارائه پیش نویس یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی و متعاقبا تصویب قعطنامه ضد ایرانی، امری به شدت خطرناک و پرهزینه برای واشینگتن است. آمریکاییها حتی همین حالا نیز وقت دارند تا در روند معادله اتمی ایران انعطاف نشان دهند و زمینه را برای احیای توافق برجام فراهم سازند. مولفه "زمان" به هیچ عنوان در راستای منافع آن ها نیست. دولت قبلی آمریکا(دولت ترامپ) به نحوی قابل توجه در رویکرد خود نسبت به مساله اتمی ایران دچار اشتباه محاسباتی شد و فکر می کرد که با تحمیل فشار حداکثری علیه ایران، هم می تواند تهران را به محدود کردن و پایان دادن به برنامه اتمی اش وادار کند و هم توافق مد نظر خود را به این کشور تحمیل نماید. آمریکایی ها معتقد بودند که اگر ایران را از منافعِ اقتصادی اش محروم کنند و مشکلات را علیه آن به حداکثر برسانند، در نهایت تهران نیز تسلیم خواهد شد.
🔹 با این حال، با گذشت زمان نشان داده شد که این فرضیه به هیچ عنوان درست نبوده است. در این راستا، ایران نه تنها توانست تبعات و پیامدهای "کارزار فشار حداکثری" علیه خود را مدیریت کند بلکه همچنین اقتصاد ایران به هر نحو ممکن توانست از زیر بار کارزار فشار حداکثری دولت ترامپ، جان سالم به در برد و همچنان به حیات خود ادامه دهد. اکنون نیز دولت بایدن باید بداند که وضع سِیل جدیدی از تحریم ها علیه ایران هیچ کارایی ندارد و نمی تواند تهران را وادار کند که به غرب امتیازی بدهد. در عین حال، دولت کنونی آمریکا وضعیت را نیز به گونه ای نمی بیند که بتواند یک کارزار نظامی را علیه ایران در منطقه شکل دهد تا از طریق آن، به عنوان مثال، توانمندی های اتمی ایران را نابود سازد. / الف
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
📊تولید به طور متوسط ۴۲ درصد گران شد
📄مرکز آمار ایران در گزارشی نوشت:
🔹 تورم نقطه به نقطه تولید کننده (تغییر شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل) در زمستان ١٤٠٠ به ۴۲ درصد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ۶.۶ واحد درصد کاهش داشته است.
🔹در میان بخش های مختلف تولیدی کمترین نرخ تورم مربوط به بخش تولید، انتقال و توزیع برق با ۱۰.۶ درصد و بیشترین مربوط به بخش معدن ۶۴.۵ درصد است.
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 از نیشابور تا طبس؛ مرگبارترین حوادث قطار در ۲۰ سال گذشته
🔹حادثه مرگبار قطار مشهد - یزد در طبس، خاطرات دردناک حوادث ریلی در ایران را دوباره زنده کرد.
🔹در ایران و به گفته رئیس دانشگاه علم و صنعت، آمار حوادث ریلی ۸ برابر اروپا است؛ مسالهای بیشتر از تکنولوژی، به مدیریت برمیگردد. تا جایی که استرالیا ۲۰۰ برابر ایران گذرگاه تقاطعی خطوط ریلی دارد، اما حوادث قطاری کمتری را تجربه میکند
🔹سال ۱۳۸۲، مرگبارترین حادثه ریلی ایران با ۷۰۰ کشته رخ داده بود. جانباختگانی که مسافر نبودند بلکه برای دیدن قطار باری حادثه دیده آمده بودند و در آتش انفجار مواد شیمیایی سوختند!
🔹سال ۱۳۹۵ اما، قطار سمنان - مشهد از پشت به قطار تبریز - مشهد که در همان ریل متوقف بود، برخورد کرد و ۴۸ مسافر جانشان را از دست دادند. تجربه ای که امروز در طبس تکرار شد. این بار در برخورد قطار با بیل مکانیکی./ همشهری
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
⭕️درباره شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی چه میدانیم؟
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
⭕️تنها راه دفاع از حقوق کشور در برابر قلدری، اقدام متقابل است
👤شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی:
🔹تغییر رفتار یونان پس از واکنش مقتدرانه ایران، در کنار دهها تجربه دیگر نشان میدهد تنها راه دفاع از حقوق کشور در برابر قلدری، چه در برجام چه در آژانس و چه در سایر عرصهها، اقدام متقابل است./فارس
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
👤رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران
🔹 شورای حکام در مورد تعهدات پادمانی ایران که جدا از برجام است، اظهار نظر کرد. ما آماده بازگشت فوری دوجانبه به پایبندی کامل به برجام هستیم. ایران باید تصمیم بگیرد که خواسته های فرابرجامی خود را کنار بگذارد و با توافقی که از ماه مارس در دسترس است، موافقت کند.
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
⭕️ استفاده از برگ NPT به نفع ایران نیست
👤 رضا نصری، کارشناس مسائل بینالملل:
🔹برای خروج از NPT ایران باید از سه ماه قبل به شورای امنیت خروجش را اطلاع دهد/ این خود یعنی گشودن داوطلبانه و نابهنگام یک پرونده جدید در شورای امنیت در شرایطی که ارجاع یک پرونده بابت اختلافات پادمانی با آژانس و بازگشایی یک پرونده دیگر در صورت شکست برجام روی میز آمریکا و غرب است.
🔹در واقع، با اعلام خروج ایران از معاهده منع گسترش به احتمال قریب به یقین شورای امنیت - با توافق چین و روسیه - دلایل ایران را در توسل به اصل «شرایط فوقالعاده» و آسیب به «منافع حیاتی» وفق ماده ۱۰ NPT - با این توجیه که مذاکرات برای رفع این دغدغههای ایران کماکان در جریان است ( Ongoing negotiations) - قبول نخواهد کرد و برای تغییر موضع ایران و بازگشت آن به NPT ضربالاجلی کوتاهتر از سه ماه تعیین خواهد کرد.
🔹در چنین شرایطی، با توجه به سنگینی این اقدام و اجماع قدرتهای شرقی و غربی بر سر این موضوع، حتی اگر از نظر حقوقی هم حق با ایران باشد، باز اعضای دائمی شورای امنیت نفسیر خود را از ماده ۱۰ NPT به کرسی خواهند نشاند و دردسر جدیدی برای کشور ایجاد خواهند کرد.
🔹در نتیجه، در شرایط حاضر - یعنی در زمانی که روند مذاکرات هنوز زنده است - استفاده از برگ NPT را به نفع ایران نمیدانم./ ایسنا
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کارشناس ایرانی در مصاحبه با شبکه آمریکایی الحره:
🔹 اگر دولت آمریکا با استدلال به این که در معرض فشارهای داخلی است ادعا میکند نمیتواند به تعهدات خود پایبند باشد، لازم است بداند که همین مساله در ایران هم در جریان است
🔹 تا زمانی که به تعهدات خود پایبند نباشید ایران هم مقابله به مثل میکند...
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
⚫️رقابت در بیغیرتی و بیعفتی!
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مدتی است در میان پارهای از هنرپیشهها و فوتبالیستها رقابتی عجیب در نمایش بیغیرتی و بیعفتی آغاز شده است!
برخی از هنرپیشههای زن در عین اینکه فیلمها و تصاویر خود را با بدترین و زنندهترین و مبتذلترین پوشش و آرایش به نمایش میگذارند. پوشش و آرایشی که در بسیاری از فرهنگها و جوامع «ویژه روسپیان» است؛ در همان حال، بدون هیچ حجب و حیایی از تجاوزهایی که در سالیان گذشته به آنان شده است سخن میگویند!
برخی از هنرپیشههای مرد و ورزشکاران، به ویژه فوتبالیستها، با حرارت و افتخار، خلوت ناموسهای خود و برهنگی آنها را برای همگان به نمایش میگذارند!
این یک پدیدة بسیار عجیب و قابل مطالعه است. انتظار میرود از ابعاد مختلف مورد مطالعه قرار گیرد.
ابعاد جامعهشناختی، روانشناختی، اخلاقی، سیاسی، ورزشی و حتی تغذیهای این مسأله ارزش مطالعهای جدی و عمیق دارد.
بنده نمیدانم چرا مسؤولان علمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کارشناسان و متخصصان وزارت ورزش و جوانان، کارشناسان صدا و سیما و محققان حوزه آسیبهای اجتماعی هیچ کار عمیق و مطالعه دقیقی درباره چرایی و علل و دلایل و عوامل این پدیده و شیوع آن، انجام نمیدهند و یا اگر کاری کردهاند چرا نتایج آن را منتشر نمیکنند!
عفت و حیا و غیرت از ابتداییترین ویژگیهای انسانی است. انسان بیعفت و بیغیرت نه تنها دین ندارد که اساساً هنوز از افق حیوانیت فراتر نرفته است. با وجود این، مدعیان فرهنگ و هنر در کشور ما، به نمایش بیعفتی و بیغیرتی خود و همسرانشان افتخار میکنند!
واقعاً، در عالم ورزش و فرهنگ و هنر ما چه خبری است که میراثداران پهلوانان و ورزشکاران جوانمرد و میراثداران فرهنگ و هنر و معرفت ما به این روز افتادهاند. با افتخار ناموس خود را به نمایش میگذارند؟!
#اخلاق
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
🔻جایگاه فلسفه و عرفان در شناخت حقایق عالم از نگاه امام خمینی(ره)
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
میدانیم که #امام_خمینی یک فیلسوف و عارف طراز اول دوران معاصر بود. او متخصص و استاد برجسته فلسفه به ویژه حکمت متعالیه بود. و قریب به دو دهه به طور جدی به تدریس و تحقیق در فلسفه صدرایی پرداخت. او نه تنها در عرفان عملی از بینظیرترین افراد تاریخ اسلام به شمار میرفت که از استادان و شارحان بزرگ عرفان نظری بود و از شیفتگان محییالدین ابن عربی بود.
با مراجعه به کتابهایی مثل «مصباح الهدایه الی الخلافة و الولایة» و همچنین «شرح دعای سحر» که در دهه سوم عمر مبارکشان تألیف کردند و کتابهایی مثل «حاشیه بر شرح فصوص الحکم» و «حاشیه بر مصباح الانس بین المعقول و المشهود» نوشته ابنفناری و «تفسیر سوره حمد» میتوان با دقتهای عمیق امام خمینی در مباحث عرفان نظری آشنا شد. و با مراجعه به کتابهایی مثل «شرح چهل حدیث» و «شرح جنود عقل و جهل» و «سرّ الصلاة» و «آداب الصلاة» و «جهاد اکبر یا مبارزه با نفس» و همچنین «نامههای عرفانی و اخلاقی» او میتوان به عمق عرفان عملی امام خمینی پی برد.
برخلاف تصور عدهای که گمان میکنند امام از میانه عمر خود به بعد عرفان و فلسفه را کنار گذاشت و دیگر سخنی از آنها به میان نیاورد، به استناد شواهد متعدد میتوان گفت وی تا واپسین روزهای حیات اینجهانی خود دلبسته عرفان و فلسفه بود و آشنایی با این علوم و تعمق و تفکر در آنها را برای آگاهی از حقایق اسلام از ضروریات میدانست و بر این باور بود که بدون تعمق در فلسفه و عرفان اسلامی امکان فهم و درک حقایق اسلامی وجود ندارد. حتی در نامهای که به گورباچف نوشتند بر این مسأله تأکید ویژه کردند. توضیح آنکه:
امام خمینی در نامهای که در تاریخ ۱۱ دی ۱۳۶۷ به رهبر وقت اتحاد جماهیر شوروی، میخائیل گورباچف نوشتند، از او خواستند که در کنار مطالعه فلسفه غرب و آگاهی از اندیشههای فیلسوفان غربی، عدهای از افراد توانمند و نخبه را مأمور کند تا در فلسفه و عرفان اسلامی نیز به تحقیق و مطالعه بپردازند. به ويژه از آراء و اندیشههای ابونصر فارابی و ابوعلی سینا، در حکمت مشاء، و شیخ شهابالدین سهروردی در حکمت اشراق و صدرالدین شیرازی در حکمت متعالیه آگاه شوند. و ظرافتهای فکری آنان درباب علت و معلول و قوانین کلی حاکم بر عالم و ارزش معرفتشناختی ادراک شهودی و حقیقت علم و امثال آن را بدانند و برای او شرح دهند. و سپس به وی توصیه میکند که:
«اگر خواستيد از مباحث اين بزرگمرد [شیخ محییالدین ابن عربی] مطلع گرديد، تنى چند از خبرگان تيزهوش خود را كه در اين گونه مسائل قوياً دست دارند، راهى قم گردانيد، تا پس از چند سالى با توكل به خدا از عمق لطيف باريكتر ز موى منازل معرفت آگاه گردند، كه بدون اين سفر آگاهى از آن امكان ندارد.»
امام خمینی در تاریخ ۳ اسفند ۱۳۶۷ (یعنی حدود سه ماه پایانی عمر مبارکشان) در پیام مهمی خطاب به عالمان دین و روحانیان که با عنوان «منشور روحانیت» مشهور شد، دوران سیاه مخالفت عدهای از روحانیان با فلسفه و عرفان یاد میکند و مینویسد:
«اين از مسائل رايج حوزهها بود كه هر كس كج راه مىرفت متدينتر بود. ياد گرفتن زبان خارجى، كفر و فلسفه و عرفان، گناه و شرك بشمار مىرفت. در مدرسه فيضيه فرزند خردسالم، مرحوم مصطفى از كوزهاى آب نوشيد، كوزه را آب كشيدند، چرا كه من فلسفه مىگفتم. ترديدى ندارم اگر همين روند ادامه مىيافت، وضع روحانيت و حوزهها، وضع كليساهاى قرون وسطى مىشد كه خداوند بر مسلمين و روحانيت منت نهاد و كيان و مجد واقعى حوزهها را حفظ نمود.»
برخی گمان کردهاند که ابزاری دانستن #فلسفه و #عرفان از سوی امام راحل و توصیف آنها به «حجاب اکبر» به معنای آن است که وی در پایان عمرشان به مخالفت با این علوم پرداختهاند!
این در حالی است که افزون بر مطالب پیشگفته، امام خمینی(ره) به صراحت کنار گذاشتن فلسفه و عرفان و علوم استدلالی را نوعی خیانت میدانستند. وی در نامهای عرفانی و اخلاقی پس از پارهای توصیههای معنوی و عرفانی، خطاب به سیداحمد خمینی چنین نوشتند:
«و آنچه گفتم به آن معنى نيست كه به فلسفه و علوم برهانى و عقلى نپرداز و از علوم استدلالى روى گردان كه اين خيانت به عقل و استدلال و فلسفه است، بلكه به آن معنى است كه فلسفه و استدلال راهى است براى وصول به مقصد اصلى و نبايد تو را از مقصد و مقصود و محبوبْ محجوب كند، يا بگو اين علوم عبورگاه به سوى مقصد هستند و خود مقصد نيستند و دنيا مزرعه آخرت است و علوم رسمى مزرعه وصول به مقصودند، چنانچه عبادات نيز عبورگاه به سوى او- جلّ و علا- است»
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
🔴«هر کجا دردی دوا آنجا رود»
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آدميان نوعاً تا زماني که در ناز و نعمتاند، چندان از فکر و انديشه خود نيز بهره نميگيرند؛ به ندرت دربارة تغيير وضع موجود و خلق وضعيتي مطلوبتر انديشه ميکنند. اما زماني که خود را در تنگنا ميبينند، تواناييهاي جسمي و ذهني آنان شکوفا ميشود: «هر کجا دردي دوا آنجا رود». حال اگر دردي نباشد، هرگز در جستجوي دوايي برنميآيند. تا ذهني مسألهخيز نباشد، در جستجوي راه گريز و پاسخ نيز نخواهد بود.
#امام_رضا(ع) در حديثي از وجود مقدس #پيامبر_اکرم(ص) چنين نقل ميکند: «الْعِلْمُ خَزَائِنُ وَ مِفْتَاحُهَا السُّؤَالُ؛ علم گنجيههايي است و کليد آنها سؤال است» و #امام_صادق(ع) نيز فرمودند: «إِنَّ هَذَا الْعِلْمَ عَلَيْهِ قُفْلٌ وَ مِفْتَاحُهُ الْمَسْأَلَةُ؛ علم قفلي دارد که کليد آن سؤال است» و سؤال و مسأله هم محصول درگيريها، تزاحمات و تعارضات ذهني و عملي است. محصول موانع و مشکلات است. به راستي اگر بيماري نبود، تواناييها و استعدادهاي آدميان در کشف راههاي درمان از دل طبيعت يا توليد داروهاي درماني با ترکيبات شيميايي شکوفا ميشد؟
#امام_علي(ع) ميفرمايد، آنگاه که سختيها شدت مييابند گشايشها از راه ميرسند: «عِنْدَ تَنَاهِي الشِّدَّةِ تَكُونُ الْفَرْجَةُ وَ عِنْدَ تَضَايُقِ حَلَقِ الْبَلَاءِ يَكُونُ الرَّخَاء؛ چون سختى به نهايت رسد گشايش در رسد، و چون گردونه بلا، تنگ آيد اميدوارى برآيد.»
#اخلاق
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh