فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 مجری ﺍز "محمد علی کلی " میپرسه چرا خانومت #حجاب دﺍره!؟
جوابش زیباست و تامل بر انگیز!
🔻انقلاب اسلامی کدام غدیر را احیا کرد؟
🔹غدیر امتداد همان اسلام ناب است همان اسلام حقیقی که با پیامبرص متولد شد.
اسلامی که "تمامش سیاست است" و جز با "حاکمیت ولیخدا" محقق نمیشود و غدیر هم نه اعلان مقام والای معنوی علیع، که نصب او برای حاکمیت بود.
🔸اسلامی که باطاغوت لحظهای سرسازش ندارد و امامان آن همگی در رأس جبهه مبارزه با کفر به شهادت رسیدند.
اسلامی که محدود در چند مفهوم ذهنی و اعتقادی نیست؛ بل، حیات مجدد انسان است، همان حیاتی که از ابوذر بیاباننشین، معلم ملائکه میسازد.
🔹اسلامی که آمده تا آخرت را با آبادانی دنیا آباد کند و مسیر آسمان را از همین زمین نشان میدهد.
💢انقلاب اسلامی احیاگر غدیر است به این معنا.
نه غدیری که در دعوای با چند عالم اهل سنت خلاصه شود.
و یا عیدی باشد برای سادات
و یا جشنی بیهویت و صرفا با دغدغهی اطعام و شیرینی.
🔰اگر در عصر انقلاب اسلامی غدیر را فریاد بزنیم اما نه بعنوان "اسلام حقیقی" قطعا به غدیر "جفا" کردهایم.
✍️مجید نقیلو
🔻 تکامل تاریخی از غدیرعلوی تا انقلاب اسلامی
🌿 بخش اول
🔻بمناسبت ایام غدیریه، که ایام پر میمنت امامت و ولایت و اتمام نعمت و اکمال دین می باشد، نظری اجمالی به سیرتکامل تاریخ بشری از حضرت آدم(ع) تا حضرت خاتم(ص) و از غدیر علوی(ع) تا انقلاب خمینی(ره) و ظهور مهدوی(عج) می افکنیم تا متوجه شویم که چگونه کوثر توحیدی در طول زمان در حال بسط و پویایی تاریخی بوده و ما الان در کدام قسمت از این مسیر تاریخی پرافتخار و وزین قرار داریم.
🔸 قبل از شروع بحث باید این نکته را متذکر شوم که "جامعه" بستر مکانی و "تاریخ" بستر زمانی افول یا تکامل امت ها می باشد، با توجه به این نکته، روشن میشود که بحث فعلی ما از سنخ مباحث فلسفه تاریخ می باشد.
♦️در متون فلسفه تاریخ و تحلیل سیر تکامل بشری؛ اندیشمندان غربی نظریات متفاوتی دارند که با وجود اختلاف نظر در صورت مساله؛ همه این نظریات در مبنای اومانیستی اشتراک دارند و آبشخور این نظریات شبه علمی به باتلاق معرفتی اومانیسم منتهی میشود.
🔹 "پارسونس" طرح تکامل اجتماعی خود را با الگو برداری از تکامل زیستی داروین، چنین بیان می دارد؛ که تکامل اجتماعی یعنی، تکامل روابط و تعاملات و ساختارهای اجتماعی از روابط ساده به روابط پیچیده و نظام مند.
🔸"مارکس" برای طرح نظریه تکامل اجتماعی خود از پنج دوره تکاملی نام می برد و کمونیسم را نقطه طلایی تکامل بشری میداند.(۱_ کمون اولیه ۲_فئودالیسم ۳_سرمایه داری ۴_ سوسیالیسم ۵_کمونیسم)
♦️ "آگوست کنت" نظریه تکامل اجتماعی خود را با طرح سه دوره تاریخی_معرفتی ( حاکمیت معرفتی دین و سپس حاکمیت معرفتی فلسفه و در نهایت حاکمیت معرفتی علم تجربی) پایه ریزی کرده و پایبندی به علم تجربی را نقطه نهایی نظریه تکامل اجتماعی خود معرفی میکند.
🔸 چنانکه ملاحظه میشود این نظریات در باب تکامل اجتماعی با اینکه جهت گیری های مختلف ساختاری،اقتصادی، معرفتی دارند ولی در پذیرش اصل اومانیسم و محوریت انسان مادی، بعنوان مبنای تحلیل تکامل اجتماعی خود، مشترک هستند.
♦️ نظریه تکامل تاریخی از دیدگاه اسلام، هیچ تناسبی با نظریات غربی ندارد و بلکه کاملا در جهت خلاف آن است
🔹یکی از منابع اسلامی که برای بدست آوردن دیدگاه اسلام درباره سیر تکامل تاریخی میتوان به آن مراجعه کرد، دعای مشهوری است که در ایام مبارک مذهبی و عید سعید غدیر خم به خواندن آن سفارش شده است؛ و آن عبارت از دعای پر مغز و جذاب #ندبه میباشد.
🔸 یکی از مهمترین ویژگی های این دعای گراسنگ، توصیف و تبیین تکامل تاریخ بشری با صبغه توحیدی است. در این دعا بعد از حمد و ثنای الهی و صلوات بر پیامبر اکرم و عترت طاهرینش و بیان برخی سنن الهی؛ به تبیین جایگاه انبیاء و دعوت به توحید در سیر تکاملی بشر پرداخته است. در این دعا سیر تکامل تاریخی را از زمان اولین پیامبر الهی یعنی حضرت آدم(ع)؛ شروع کرده و در ادامه به ذکر انبیاء بزرگ الهی و ویژگی های هر دوره طبق معیار توحید و طاغوت می پردازد تا اینکه نوبت می رسد به بیان ویژگی های دوره نبوت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) که دوره ظهور و بروز کاملترین دین و کاملترین پیامبر الهی در زمان امت خاتم است.
🔹 در فرازهای بعدی این دعا، بعد از ذکر مجاهدت های فراوان پیامبر اکرم(ص) برای هدایت و تکامل بشریت؛ از آخرین و مهمترین تلاش های هدایت گرایانه او یعنی ابلاغ ولایت و وصایت حضرت علی(ع) در غدیر خم پرده برمی دارد و این مرحله را مرحله اکمال تبلیغ دین و اتمام نعمت ولایت الهی معرفی میکند.
🔻در فرازهای بعدی این دعا، به معرفی جانشینان و اوصیاء دوازده گانه پیامبراکرم(ص) پرداخته تا اینکه نوبت به معرفی حضرت ولی عصر(ع) و علت غیبت آن حضرت و اهداف حکومت جهانی اش میرسد و او را عصاره تمام کمالات انبیاء و اوصیاء و دوره حکومت حضرتش را نقطه طلایی تکامل تاریخی بشر معرفی میکند که مهمترین ویژگی آن تجلی توحید محض و عدالت جهانگیر و برچیده شدن بساط شرک و ظلم از صحنه گیتی است.
✍ اصغرزمانی
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تیزر
🔰 غدیر، دکترین مدیریت جامعه اسلامی
🔻نشست معرفتی با محوریت بررسی آیه؛
﴿الْیوْمَ یئِسَ الَّذِینَ کفَرُوا مِنْ دِینِکمْ فَلا تَخْشَوْهُمْ وَاخْشَوْنِ﴾ (المائدة: ۳)
زمان؛
روز عید غدیر خم، از ساعت11:30
مکان؛
🕌حسینیه معارف انقلاب اسلامی واقع در خیابان زینبیه غربی تکیه مرحوم عباس کن کن
🔻از متخصصین امور فرهنگی کمک بگیرید.
🔰بایستگی مشورت با متخصصین هر کاری برای انجام آن کار نه بر کسی پوشیده است و نه نیاز به بحث و اثبات دارد. بحث فعالیتهای فرهنگی نیز از این قاعده مستثنی نیست خصوصا اگر گستره آن کار وسیع هم باشد.
♨️قطعا کار یک نیروی انقلابی و یک نیروی سکولار، در امور اجرایی باید متفاوت از هم باشد چنانکه مبانی فکریشان متفاوت است.
.
🔘در اینکه اعضای شورای شهر و شهردار افراد دغدغهمندی هستند شکی نیست، این را در بسیاری از مسائل شهری خصوصا در حیطه عمرانی به وضوح شاهد هستیم اما در مسائل فرهنگی بویژه جشنهای ملی و مذهبی نیز مناسب است که از الگوهای شادی ملی و مذهبی استفاده شود و از فرهنگ غربی تا میتوان فاصله گرفت. و در این راه لازم است که همواره از مشورت کارشناسان فرهنگی متعهد و دغدغهمند شهر استفاده شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
❓ چرا پیامبر(ص)، علی(ع) را ولیعهد حکومتی خود نکرد⁉️
• دو دوتا، چهارتایِ اهالی قدرت می گوید اگر می خواست امر حکومت و سرپرستی سیاسی اجتماعی امت پس از خود از دست علی(ع) خارج نشود، باید از روز بعد غدیر، ایشان را #ولیعهد_حکومت خود می کرد. یعنی امور حکومت را به دست او می سپرد، تا #انتقال_قدرت در زمان حیات خودش صورت میگرفت؛ چنانچه بعدا اموی ها و عباسی ها با ولایتعهدی اینچنین، کار را در دست سلسله ای که می خواستند نگه می داشتند!
❗️عجیب تر اینکه حکم به "وصایت" امیرالمومنین(ع) از روز "انذر عشیرتک الاقربین" تا "غدیر" بوده است! #لقب_وصی برای حضرت بخصوص از بعد غدیر، زبانزد بوده است.۱
❓ به راستی "وصایتِ پیامبر" چه فرقی با "ولایتعهدی" ای که بعداً رایج شد دارد؟!
❓ چرا از این وصایت -که امامت است- "انتقال رسمی قدرت سیاسی" مثل دوره اموی و عباسی، استنباط و استخراج نشد؟!
❗️باز عجیب تر اینکه اهلبیت(ع) علیرغم تصریح به وصایت حضرت امیر(ع) و سایر ائمه ۲؛ نه تنها علی(ع) را ولیعهد حکومتی پیامبر(ص) ندانسته، بلکه اساساً ولایت عهدی را بدعت در اسلام شمرده اند!
در عهدنامه امام مجتبی(ع) با معاویه شرط می شود که: معاویه کسی را ولی عهد خود نکند! سیدالشهدا(ع) با یزید دو معارضه دارد:
۱) اصل بدعت ولایتعهدی در اسلام
۲) فسق و فقدان شرایط خلافت در یزید
❓ واقعاً فرق وصایت با ولایت عهدی در چیست؟!
⬅️ ولایتعهدی مکانیزمی برای انتقال قدرت در سلسله های خاص، یکی بعد دیگری بود. ولایتعهدی بستره ای بود که "خلافت و بیعت آزادانه مردم" را تبدیل به "سلطنت موروثی" و"بیعت تشریفاتی" می کرد!
از سالها قبل از فوت حاکم، ولیعهدی در نظر گرفته می شد و زمینه برای انتقال قدرت به او فراهم می شد! مخالفین احتمالی، خریده یا سرکوب می شدند و بعد ولایت عهدی، علنی می شد؛ برایش با زور و اقتدارِ حاکم مستقر بیعت گرفته می شد و مردم در کار انجام شده قرار می گرفتند. نپذیرفتن او، خروج تلقی شده به خون کشیده می شد. در یک کلام، مردم به کلی کنار گذاشته می شدند! مکتب اهلبیت، ولایت عهدی را بدعت خواند!۳
• پیامبر(ص)، به حکم الهی امامت علی(ع) را ابلاغ و او را وصی خود خواند، اما ولی عهد حکومتی بشکل اموی و عباسی نکرد. اینگونه اگر مردم ابلاغ الهی را رها و حاکمی دیگر برمی گزیدند، البته آثار حاکم مفضول یا حاکم جور را در زندگی می دیدند؛ قیامت هم در محضر الهی باید پاسخگو بودند، اما امام حق، خود را به زور و غلبه بر آنها تحمیل نمی کرد. مردم باید حکومت را به امام حق، اعطاء کنند؛۴ نه حاکم عدل، ولیعهدی کسی را بر مردم تحمیل و برای اطاعت اجباری، آنها را ذلیل کند.
• بیجا نیست رشید رضا در المنار نقل می کند: یکبار دانشمندی المانی در حضور جمعی از مسلمانان از جمله بزرگان مکه در استانبول گفت: سزاوار است که ما برای معاویه تندیسی از طلا بسازیم و آنرا در یکی از میادین برلین نصب کنیم! پرسیدند : چرا؟! گفت: زیرا معاویه بود که نظام حکومت اسلامی را از مردمسالاری به نظام استبدادی[سلطنت موروثی] دگرگون ساخت. اگر چنین نشده بود، اکنون اسلام سراسر جهان را فراگرفته و مردم آلمان و دیگر اروپائیان عرب مسلمان بودیم"!۵
• حالا این سخن، شیرین تر جلوه می کند که: "عید غدیر، عید دخالت مردم در امر حکومت است".۶
...............................
۱. ابن ابی الحدید تعدادی از اشعاری که به وصایت حضرت امیر(ع) اشاره دارد را اورده است
۲. خطبه۲ نهج البلاغه: فیهم الوصایه و الوراثه
۳. چرا امام حسین(ع) ولایتعهدی را بدعت اما امام رضا(ع) آنرا پذیرفت را شهید مطهری پاسخ می دهد:
http://mortezamotahari.com/fa/questionview.html?QuestionID=62471
۴. حکمت۲۲ نهج البلاغه
۵. تفسیرالمنار ج۱۱ص۲۶۰
۶. رهبر انقلاب ۷۵/۲/۱۸
#غدیر
📝محسن قنبریان ۱۴۰۱/۴/۲۶
⭕️ #امیرالمومنین امام علی عليه السلام:
💠وَ قَد جَعَلَ اللّهُ سبحانَهُ الاستِغفارَ سَبَبا لِدُرورِ الرِّزقِ وَ رَحمَةِ الخَلقِ، فقالَ سبحانَهُ: «اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إنّهُ كانَ غَفّارا» [نوح، ۱۰] فَرَحِمَ اللّهُ امرَأً استَقبَلَ تَوبَتَهُ، واستَقالَ خَطيئتَهُ، وبادَرَ مَنِيّتَهُ.
🔷خداوند سبحان، #آمرزش_خواهى را سبب فزونى روزى و رسيدن رحمت به خلق قرار داده و فرموده است: «از پروردگارتان طلب آمرزش كنيد كه او بسى آمرزنده است»؛ پس، رحمت خدا بر كسى كه به توبه روى آورد و گذشتن از گناهش را بخواهد و پيش از مرگش كارى بكند.
📕نهج البلاغه، خطبه ۱۴۳
#امام_على
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
⭕️آباد کردن زندگی حقیقی در آخرت، هدف از قبول مسئولیت
🔹انسان احتیاج دارد به #تذکر. در یادآوری، نتایج بزرگی هست که در دانستن، آن نتایج نیست. خیلی چیزها را انسان میداند، اما باید مرتب به انسان #یادآوری بشود. توجه کنیم که ما کجا هستیم، چه کار داریم میکنیم، #هدف چیست؟ هدف، این یک شاهی صنار دنیا نیست که ما به خاطر آن، وظیفهی بزرگ را فراموش کنیم و اهداف عالی را زیر پا بگذاریم. هدف، مدح و تمجید این و آن نیست که مثلاً فرض بفرمائید چند صباحی به یک کرسیای تکیه بزنیم، چهار نفر جلوی ما خم و راست بشوند یا اطاعت کنند. اینها که برای بشر کوچک است. هدف، #فلاح است؛ نجاح است - «قد افلح المؤمنون» - باید آن را هدف گرفت. باید به فکر #زندگی_حقیقی بود، که این زندگی حقیقی شروع خواهد شد؛ حالا دیر یا زود، برای همهی ماها، چند روز دیگر، چند ساعت دیگر، چند سال دیگر؛ بالاخره آن زندگی حقیقی با مرگ مادی و جسمانی آغاز خواهد شد. هدف این است که آنجا را آباد کنیم؛ همهی اینها مقدمات است.
بیانات مقام معظم رهبری ۸۹/۱/۱۶
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
کنترل شهروندان با تراشه الکترونیک زیرپوستی، غایت شوم لیبرال دموکراسی
دکتر امیدی عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی ره
در نشست شبهه پژوهی غدیر و حکمرانی اسلامی با موضوع «غدیر و حکمرانی الهی با رویکرد تطبیقی » به تاریخ۲۶ تیر۱۴۰۱ در برنامه تلویزیون اینترنتی مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات (حوزه های علمیه)
heyatonline.ir/pasokh.tv
بدون اشاره مستقیم به واکسن ها، اهداف پس پرده واکسن ها را زیر سوال برده و گفت :
« لیبرال دموکراسی شعار آزادی می دهد اما غایت مطلوب آنها کنترل همه شهروندان با تراشه ای است که زیر پوست آنها قرار می دهند
با توجه به برخی سیاستها، کمتر کسی از آن مجموعه دیده شده که مستقیما واکسن را زیر سوال ببرد
#لیبرال_دموکراسی
#کنترل_با_چیپ
#واکسن
#دیکتاتوری_مدرن
🔻انتقاد از عملکرد آقای مروی تولیت آستان قدس رضوی در افزایش اختلاط و حذف رواقهای اختصاصی بانوان...
( و در ادامه پاسخ مسؤلین حرم به این انتقاد)
👇پیام ارسالی مخاطبان👇
سلام با اینکه میدونم هیچ وقت پاسخگوی پیام ها نیستید ولی بهتون پیام دادم چون انقلابی ترین کانال رو کانال شما میدونم. لطفا پیامم رو درج کنید شاید به گوش مسئولین یا حضرت آقا برسه. متاسفانه آقای احمد مروری تولیت محترم آستان قدس محیط حرم رو به یک چیزی مانند پارک بلکه خیلی بدتر (با عرض عذر خواهی از محضر امام رضا) تبدیل کردند. به بهانه اینکه خانواده ها میخوان با هم باشن اختلاط توی حرم موج میزنه و خانم ها دیگه رواق ندارن. رواق حضرت معصومه و رواق حضرت زهرا رو از خانم گرفتن. فقط رواق امام خمینی هست که اصلا اصلا اصلا محیط خوبی برای نشستن نیست و حتی تکیه گاه نداره. یک حائل کوتاه بین زن و مرد گذاشتن که بلند میشیم از اون سمتش جمعیت نامحرم پیداست. خانم ها هیج جایی برای مناجات و عبادت ندارن. بنده مدت زیادیه دیگه حرم نمیرم چون نمیدونم کجا برم. انقدر زیر پیجش گفتیم انقدر مطالبه کردیم اما اهمیت نمیدن. انگار از طرف کسانی برنامه ریزی شده برای این کار که جو اختلاط عادی بشه.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
پاسخ کشیک سوم شب حرم مطهر که توسط یکی از خادمین افتخاری حرم مطهر رضوی ارسال شد :
سلام علیکم
متاسفانه مطلبی که درباره تمهیدات حرم مطهر رضوی برای حضور بانوان در کانال کار شده صحیح نمی باشد.
در سامانه های مربوط به نظر خواهی زائرین بیشترین آمار در خواستی زائرین مبنی بر زیارت بصورت خانوادگی می باشد که خانواده در کنار هم به دعا و نیایش بپردازند.
ضمن اینکه در رواق دارالحجه قسمت مشخصی برای بانوان داریم و کماکان در رواق امام خمینی و دارالولایه و رواق حضرت زهرا نیز به همین صورت و رواق هایی همچون توحیدخانه ، دارالحکمه، دارالضیافه ، دارالعزه ، گنبد الله وردی خان ،دارالشرف، دارالشکر و دارالسعاده مختص بانوان می باشد .
با سپاس فراوان
پ ن حوزه انقلابی:
قضاوت در این موضوع سخت است زیرا از طرفی صرفا مطالبه مردم نمی تواند ملاک باشد زیرا ممکن است عده ای مطالبه زیارت بدون حدود حجاب شرعی را هم داشته باشند و این دلیل نمی شود که اجابت شود...
اما از طرفی در دایره شرع، آنچه خواسته زوار و موجب تسهیل و تقویت کننده زیارت با معنویت و افزایش رفاه زوار است باید فراهم شود
و تشخیص و رعایت همه حدود، قدری سخت است
بررسی فقهی الزام زنان بر حجاب در جامعه اسلامی.pdf
225.1K
✳️آیت الله سیفی مازندرانی پاسخ میدهد✳️
🔴 چرا باید مردان و بانوان با پوشش اسلامی در جامعه حضور داشته باشند؟!
🔴 چرا باید بانوان به حفظ حجاب اسلامی الزام شوند؟
🔴 فرق واجباتی مثل نماز و حجاب چیست؟ آیا میتوان مسلمانان را به خواندن نماز اجبار کرد؟
✳️ نوشته پیش رو پاسخ فقهی و استدلالی به سوالات میباشد .
┅═✧❁🌷شارح🌷❁✧═┅