هدایت شده از mesaghمیثاق
💠 امام زين العابدين (علیه السلام) ميفرمايد:
علامات المؤمن خمس:
الورع في الخلوة و الصدقة في القلة و الصبر عند المصيبة و الحلم عند الغضب و الصدق عند الخوف
🌷پنج چيز نشانه ايمان است :
🌷۱. گناه نکردن حتی در خلوت
🌷۲.صدقه در تنگ دستي
🌷۳.صبر در مصيبت
🌷۴. حلم وصبر هنگام غضب
🌷۵. راستگویی درهمه حال
📚بحار ج۶۷ ص ۲۹۳ ح ۱۵
◾️ شهادت سید الساجدین، وارث نهضت عاشورا، امام سجاد علیهالسلام، بر همه شيعيان تسلیت و تعزیت باد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
وساطت منتظری برای آزادی یک تروریست و رنجنامه تاریخی شهید لاجوردی پیرامون آن
نوشین نفیسی از اعضای مرکزی گروهک تروریستی #پیکار بود که در تابستان 1361 بازداشت و به جرم کشتار مردم بیگناه محکوم به اعدام شد اما پدر نوشین نفیسی پزشک آقای حسینعلی منتظری بود و کارشکنیهای آقای منتظری در راه اجرای عدالت به همین واسطه آغاز شد و در نهایت حکم نوشین نفیسی اجرا نشد.
شهید لاجوردی نیز در پشت برگه حكم آزادی نوشین نفیسی كه به وی ابلاغ شده بود، نوشت:
«زندانی #نوشین_نفیسی یكی از خبیثترین و متعصبترین افراد نادری است كه در زندان تحمل كیفر مینماید، ولی با شیوههای منافقانه، بهدروغ خود را بریده نشان میدهد. بدیهی است كسی كه از مركزیت جناحِ انقلابی منشعب از #پیكار_مرتد_محارب باشد، آزادیاش چه مقدار برای جامعه خطرناک است، ولی چه میشود كرد؟ چون دستور آزادیاش صادر شده، چارهای جز آزاد كردن نیست. (گرچه با تمام وجود مخالف آزادیاش هستم و معتقدم اگر قرار باشد مركزیت سازمان الحادی با آن همه جنایت و آمریت در كشتار مردم مسلمان و بیگناه و ... داشتن همه وزر و وبال اعضا و هواداران اعدام شده سازمانش، آزاد شود، پس ...؟!! خدایا تو شاهدی با دیدن این نامه و تبعیض غیرقابل تصور، مرگ خود را از تو خواستم!) لذا با سپردن كفیل و وثیقهای معادل یک میلیون تومان آزاد شد.»
🔴یکم شهریور سالروز شهادت سیداسدالله لاجوردی
🔊 بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اعلام آمادگی ایران برای تامین بخشی از کمبود انرژی در اروپا
🔹جواد اوجی، وزیر نفت:امسال زمستان سختی در انتظار کشورهای غربی خصوصا اروپاست؛ دولتهای اروپایی دارند با دست خودشان به مردمشان ظلم میکنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
تبعيد بىبازگشت
نهضتخوانی؛ بازخوانی گزیدهای از کتاب نهضت امام خمینی/63
🔹 در روز 13 دى ماه 43 (29 شعبان 84) رئيس ساواک قم همراه با عدهاى از مأموران خود كه همگى لباس شخصى بر تن داشتند، در حدود ساعت 11:45صبح، كه رفت و آمد در خيابانها كمتر صورت مىگرفت به خانه امام يورش بردند و #حاج_سيدمصطفى را دستگير و بىدرنگ روانه تهران كردند. يورش ناگهانى و وحشيانه «ساواكىها» به منزل امام براى دستگيرى حاج سيد مصطفى سبب ترس و وحشت همسر او شد كه با سقط جنين و كسالت ممتدى همراه بود و ضايعاتى به بار آورد كه بهبود نيافت.
🔸حاج سيد مصطفى خمينى را پس از اعزام به تهران به باشگاه نخستوزيرى بردند و در بامداد روز 14 دى ماه 43 در ساعت 530، با هواپيما او را به استانبول اعزام داشتند و از آنجا نيز با هواپيماى ديگرى به اقامتگاه امام در شهر #بورسا تبعيد كردند. تبعيدى كه هيچگاه بازگشت نداشت.(نهضت امام خمینی، ج1، صص1100)
🔊 بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید پاسخ به این شبهه که آیا دولت سیزدهم نفت را ارزان میفروشد؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴رسانه پرقدرت تشیع
⚫️نقش حضرت امام سجاد علیهالسلام در حوادث پس از عاشورا
مقام معظم رهبری:
«بعد از آنکه قضیه کربلا انجام گرفت - آن فاجعه بزرگ اتفاق افتاد - و فداکاری بینظیر اباعبداللَّه (علیهالسّلام) و اصحاب و یاران و خانوادهاش در آن محیط محدود واقع شد، حادثه اسارتها پیام را باید منتشر میکرد و خطبهها و افشاگریها و حقیقتگوئیهای #حضرت_زینب (سلام اللَّه علیها) و #امام_سجاد (علیه الصّلاة و السّلام) مثل یک #رسانه_پرقدرت باید فکر و حادثه و هدف و جهتگیری را در محدوده وسیعی منتشر میکرد؛ و کرد.»(1387.11.28)
#شهادت_امام_سجاد
🔊 بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقش نیروهای مسلح ایران در افزایش فروش نفت
جواد اوجی، وزیر نفت دولت سیزدهم: در توقیف کشتیهایمان آوردند ولی نیروی دریایی سپاه و ارتش، امنیت انتقال نفت را تامین کرده و هر جا ندا میدهیم، مثل عقاب میرسند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس آمریکایی | بخش اول:
📍ایران اعلام کرد در رابطه با توافق هستهای نگرانیهایی دارد که باید به آنها رسیدگی شود/نگرانیهای ایران کاملا منطقی است و واضح است که ایران طرفی نیست که معامله را بههم زده/برخی از رسانهها همچون وال استریت ژورنال علاقه دارند با تیترهایی خاص همه مشکلات را به گردن ایران بیاندازند/هیچ توجیهی وجود نداره که نسبت به این توافق با احتیاط عمل نکرد اونم درحالی که امکان داره ترامپ دوباره برگرده و از توافق بیرون بیاد/به ایران میگیم تضمین نمیکنیم که دوباره از این توافق خارج نشیم، خب کدوم عاقلی در دنیا چنین توافقی رو میپذیره؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
روزشمار انقلاب اسلامی
🗓26شهریور1357
🔹در ساعت 18 عدهای از جوانان #مشهد با سینهزنی و سردادن شعارهایی در حمایت از امام وارد صحن حضرت امام رضا(ع) شدند. این عده مورد حمله پلیس قرار گرفتند و 7نفر از آنها دستگیر شدند.
🔸در ساعت 2 بامداد عده ای از جوانان 18 تا 20 سال #لاهیجان_ استان گیلان_ با همراه داشتن پلاکاردهایی که روی آنها شعارهای «ما حکومت اسلامی میخواهیم» و «الله اکبر» نوشته شده بود و با سردادن شعارهایی در حمایت از امام، در میدان چهارپادشاهان تجمع کردند و به تظاهرات پرداختند.
منبع: روزهای حماسه و نور، ج1، ص 528
🔊بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
28.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس آمریکایی | بخش دوم:
📍هر مقدار جنگ اوکراین ادامه پیدا بکنه اروپاییها به نفت ایران محتاجتر میشن/یک بخش نظامیگرا در نهاد سیاست خارجی آمریکا مساله رو درک نکرده/فکر میکنن میتونن به ایران فشار حداکثری بیارن و اتفاقی هم نیافته/به تنگه هرمز که در اختیار ایرانه نگاه کنید، یک سوم از گاز مایع جهان از همین جا عبور میکنه/هر رخدادی در این تنگه میتونه اقتصاد و سیاست جهانی رو دگرگون کنه/پس اگه خاورمیانهای باثبات میخواید با کشورهای که اونجا هستند همکاری کنید...
هدایت شده از mesaghمیثاق
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️آیا امام حسین (ع) قیام کرد؟ اگر قیام کرده بود چرا فرزندانش را با خود برد؟! (بخش نهم و پایانی)
🔸برای دستیابی به فهم صحیحی از انگیزه #حرکت_مصلحانه_امام_حسین (ع) باید چهار مؤلفه اساسی را در تحلیل درست این واقعه تاریخی مدنظر قرار داد:
4⃣ اصرار بر بیعت نکردن با یزید به عنوان راهبردی اصولی در نهضت اصلاحگرانه امام حسین (ع) و ارتباط آن با حرکت به طرف کوفه (۳)
🔹علم و دانش، دوراندیشی و پیش بینی #حضرت_سيدالشهداء (ع) از شرایط سیاسی روز - حتی بنابر علم و بصیرت داشتن به عنوان انسانی عادی و بدون در نظر داشتن آگاهی های غیبی - از بسیاری از کسانی که با تحلیل پیشینه سرشار از بی وفایی مردم کوفه، سرنوشت چنین سفری را برای آن حضرت، پر از ناکامی می دانستند، بیشتر بود. گذشته از این حتی اگر - نستجیر بالله - فرض را بر این بگذاریم که امام (ع) بدون اطلاع از عاقبت کار، در ابتدا تحت تأثیر وعده ها و نامه های اهل کوفه قرار گرفت و به امید اقامه حکومت در آنجا، از ورود عبیدالله بن زیاد به کوفه و منقلب شدن امور، غافلگیر شد، معنایی نداشت پس از رسیدن خبر شهادت مسلم بن عقیل و هانی در کوفه و افتادن زمام امور به دست امویان و ضعیف شدن جبهه شیعیان، باز هم مسیرش را به طرف این شهر ادامه دهد و جان مبارک خود و عزیزترین کسانش را قربانی دستیابی به هدفی (در اینجا منظور «حکومت» است) کند که از ابتدا احتمال تحقق آن بسیار پایین بود.
🔹مشخص است که #هدف_امام_حسين (ع) از حرکت اصلاحگرانه خود منحصر در دستیابی به حکومت (بعنوان زمینه ای برای اجرای احکام و فرامين الهی، بسط عدالت و...) نیست و حتی اگر دستیابی به حکومت هم امری در دسترس نبود، به هر روی امام (ع) به عنوان #آمر_به_معروف و #ناهی_از_منکر، طرح دیگری برای ادامه نهضت و پیشبرد رسالت خویش در نظر گرفته بود. به فرض که در این حد نیز موفقیتی به دست نمی آورد می توانست مطمئن باشد که با ریخته شدن خونش درخت اسلام را آبیاری کرده و مردم را نسبت به وضعیت ناهنجاری که در آن به سر می برند، آگاه کرده است. آیا این چیزی غیر از قیام و برپایی نهضتی آزادی خواهانه و عدالت طلبانه توسط آن حضرت است؟ [۱]
💠نکته پایانی؛ حکمت همراه ساختن خانواده در سفر به عراق
🔹در اینجا باید اشاره ای کوتاه به چرایی همراهی خانوده آن حضرت نیز داشت. #امام_حسین (ع) می خواستند با همراه کردن خانواده خود و اسارت آنها بعد از شهادت شان، برای تمام تاریخ سندی معتبر و زنده در مظلومیت خاندان اهل بیت (علیهم السلام) و رسوایی امویان از خود باقی بگذارند. خطبه های آتشین #حضرت_زینب (س) نقش بسیار مؤثری در رسوایی اقدامات جنایتکارانه یزید و دستگاه خلافت اموی داشت. «سِـــرّ نی در نينـــوا می مـاند اگر زينـب نبـود - کــربــلا در کـربــلا می مـاند اگر زينب نبود - چهره ی سرخ حقيقت بعد از آن طوفان رنـگ - پشـت ابری از ريا می مـاند اگر زينب نبود» [۲] گذشته از همه اینها، #امام_حسین (ع) با همراه کردن خانواده شان با خود، مرتکب عملی غیر معمول و بی سابقه نشدند، چرا که به همراه بردن زنان و فرزندان سنتی عربی بود و اینان همراه نیروهای تحت فرماندهی به جنگ فرستاده می شدند. در جنگ های زمان پیامبر (ص) نیز مسلمانان و مشرکان زنان خود را همراه می بردند.
پی نوشتها؛
[۱] حیات فکری و سیاسی امامان شیعه (ع)، جعفریان، رسول، موسسه انصاریان، چ ششم، ص ۱۹۹
[۲] سروده قادر طهماسبی
منبع: مقاله «ارزیابی حرکت امام حسین(ع)»، ابو علم، توفیق، ترجمه: امینی، عبدالله، نشریه علمی تخصصی حکومت اسلامی، ش ۲۵، ص ۲۳
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#امام_حسین #کربلا #حضرت_زینب