هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 فاجعه اتمی در کمین اروپا
🔹 نیویورک تایمز:
🔹 نیروگاه هسته ای گروگان جنگ اوکراین است. تهدید در حال افزایش است و کارمندان در تلاش برای جلوگیری از یک فاجعه هستند.
نیروگاه هسته ای زاپروژیه جهان را با یک فاجعه هسته ای تهدید می کند
در تاریکی زمستان، گلولههای ردیاب خودروهای زرهی روسیه از کنار راکتورهای هستهای و خطوط فشار قوی عبور کردند. آتش شروع شد. قطعاتی بر روی محفظه راکتور بارید.
در اتاق کنترل راکتور شماره ۳، اپراتورها وحشت کردند. یکی از آنها با بلندگو گفت: شلیک به تاسیسات هسته ای را متوقف کنید. "شما امنیت کل جهان را به خطر می اندازید."
پنج ماه بعد توپخانه بار دیگر به ایستگاه حمله کرد و شبح یک فاجعه هسته ای احتمالی توجه جامعه جهانی را به خود جلب کرد. مقامات ایالات متحده، اتحادیه اروپا و سازمان ملل خواستار ایجاد یک منطقه غیرنظامی در آنجا شده اند، زیرا اوکراین و روسیه یکدیگر را به برنامه ریزی برای حمله به نیروگاه هسته ای متهم می کنند و بسیاری از این نگرانند که زاپوروژیه اکنون بیش از هر زمان دیگری در خطر است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴پوتین فرمان افزایش نیروهای نظامی روسیه را امضاء کرد
🔹«ولادیمیر پوتین»،رئیسجمهور روسیه امروز پنجشنبه فرمان اضافهشدن ۱۳۷هزار نیروی نظامی دیگر به نیروهای مسلح این کشور را امضا کرده است.
🔹سند مربوطه با امضا پوتین در وبسایت اطلاعات حقوقی قرار گرفته است. با اضافهشدن این تعداد نیروی نظامی، جمع کل نیروهای مسلح روسیه به ۱میلیون و ۱۵۰هزار نفر خواهد رسید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
- ناشناس.mp3
12.66M
🔰🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا»
👈🏼 موضوع: بررسی کارنامه یکساله وزارتخانه نفت
🔰صوت کامل گفتوگو با:
▫️ جواد اوجی، وزیر نفت دولت سیزدهم
◽️ دوشنبه ٣١ مرداد ١٤٠١
📢 کیفیت پایین - 12 مگابایت
هدایت شده از mesaghمیثاق
تحلیل ۴۹ سال پیش رهبر انقلاب درباره مراسم اربعین حسینی
چهل و نه سال پیش، یعنی زمانی که هنوز مراسم اربعین، به شکوه امروز شکل نگرفته بود، حضرت آیتالله خامنهای در تاریخ ۵۲/۱۲/۲۴ (روز جمعه ۲۰صفر سال ۱۳۹۴ هجری قمری) در جریان سلسله جلساتی در مسجد امام حسن علیهالسلام در مشهد مقدس که به شرح و تفسیر خطبههای نهجالبلاغه اختصاص داشت، بهمناسبت تقارن با شب اربعین حسینی، تحلیلی تاریخی و جامع از چرایی اهمیت زیارت اربعین ارائه دادند.
میدانید یکى از علائم ایمان زیارت اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است، اصرارى هم ندارم که بگویم معناى این روایت همین است که من گمان کردهام، واقعش هم این است که احتمال میدهم معنایش یکى از شقوق و احتمالات دیگرى باشد که در این زمینه بیان میشود؛ امّا اگر این احتمال هم که من میگویم باشد، مؤیّد فراوانى دارد؛ «زیارة الاربعین».
شیعه یک جمع متفرّقى بود؛ یک جامعهاى بود که در یک جا و در یک مکان زندگى نمیکرد؛ در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند - اطراف و اکناف بلاد - امّا یک روح در این کالبدِ متفرّق و در این اجزای متشتّت در جریان است؛ مثل دانههاى تسبیح، یک رشته و یک نخ، همۀ اینها را به هم وصل میکرد. آن رشته چه بود؟ رشتۀ اطاعت و فرمانبَرى از مرکزیّت تشیّع، از رهبرى عالى تشیّع یعنى امام؛ همۀ این رشتهها به آنجا متّصل میشد؛ قلبى بود که به همۀ اعضا فرمان میداد؛ و به این ترتیب، تشیّع یک سازمان و یک تشکیلات بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند، امّا بودند کسانى که از حال همه باخبر بودند. اطاعت و فرمانبَرى آنها بهحساب، فریاد زدنشان از روى دستور، سکوتشان برطبق نقشه، همه چیزشان با حساب. فقط یک عیبى کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر و شیعیان یک منطقه، البتّه یکدیگر را میدیدند، امّا یک کنگرۀ جهانى لازم بود براى شیعیانِ روزگار ائمّه (علیهمالسّلام). این کنگرۀ جهانى را معیّن کردند، وقتش را هم معیّن کردند؛ گفتند در این موعدِ معیّن، در آن کنگره هرکس بتواند شرکت کند. آن موعد، روز اربعین است؛ و جاى شرکت، سرزمین کربلا است؛ چون روح شیعه روح کربلائى است، روح عاشورائى است؛ در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است؛ شیعه هرجا که هست دنبالهروِ عاشوراى حسین است. این است که مىبینیم همه جا این تپشهایى که در شیعه مکشوف شده، از آن مرقد پاک ناشى است؛ اینها شعلههایى بوده که از آن روح مقدّس و پاک و از آن تربت عالىمقدار سرکشیده؛ به جانها و روحها زده؛ انسانها را به گلولههاى داغى تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
اوّلین نهضتى که بعد از عاشوراى حسینى از طرف شیعیان به وجود آمد، نهضت توّابین بود. اینها آمدند در آن مرقد پاک دور هم جمع شدند - کتب تواریخ اینها را نوشتهاند - مبلغ زیادى اشک ریختند. بعضى خیال میکنند این گریه وسیلۀ عقدهگشایى است؛ بله، گریه وسیلۀ عقدهگشایى است، درصورتىکه با فکر همراه نباشد. اگر گریه را و اشک ریختن را فقط احساسات هدایت بکند، همین است که گفتهاند، امّا اگر فکر و اندیشه به انسان اشکى بدهد و چشم انسان قطرهى اشکى بچکاند، این مثل همان آب کبابى است که آتش را تیزتر و تندتر میکند؛ این عقده نیست، سلاح است؛ لذاست که گریه جزو کارهاى معمولى شیعیان صدر اوّل است که همهی آنها در راه ستیزهگرى بودند، همهی آنها در راه عاشورا قدم برمیداشتند. امام جعفر صادق اهل گریه است؛ امام رضا (صلواتاللهعلیه) اهل گریه است؛ شعرا را وادار میکنند و میگویند این قصائد بلند را بگویید، بروید گروهها را به یاد گذشتۀ تشیّع بگریانید که با این گریه، آتششان مشتعلتر و برافروختهتر بشود. توّابین آمدند اینجا مبالغ زیادی گریه کردند؛ هرچه بخواهید. گمانم گفتهام یک شبانهروز یا دو شبانهروز - نوشتهاند در تواریخ، بنده یادم رفته - اتّصالاً اشک [ریختند]؛ بعد از این گریهها بود که دست به دست هم دادند، تصمیم گرفتند که بروند تا جانشان را در راه خدا بدهند و تا کشته نشدهاند، دست از جنگ برندارند و از این جنگ زنده برنگردند؛ همین هم شد. مردمان بزرگی؛ سلیمانبنصرد خزاعى - صحابى امیرالمؤمنین، حوارى امام حسن - و امثال اینها رفتند و آنجا جان دادند و کشته شدند؛ [شروعش] از کربلا بود؛ ببینید چه این حقیقت جلوهدار و جلوهگرى بوده در آن روزگار! در ذهن مردم ما امروز البتّه، این حقیقت به آن زیبایى و به آن شکوهمندى باقى نمانده؛ جور دیگر است. بنابراین، مسألۀ اربعین یک مسئلهى مهمّى است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
اربعین یعنى میعاد شیعیان در یک کنگرۀ بینالمللى، جهانى، در یک سرزمینى که خود آن سرزمین خاطرهانگیز است؛ سرزمین خاطرهها است؛ خاطرههاى باشکوه، خاطرههاى عظیم؛ سرزمین شهدا، مزار کشتهشدگان راه خدا. اینجا جمع بشوند پیروان تشیّع، و دست برادرى و پیمان وفادارىِ هرچه بیشتر ببندند. این اربعین است.
غیر از توّابین باز هم سراغ داریم کسانى که آمدند آنجا و از آنجا مایه گرفتند. یکى از بزرگترین نهضتهاى شیعه در دوران تاریخ خلفاى بنىعبّاس، نهضت «ابن طباطبا» است که این سادات محترم طباطبائى ظاهراً از اولاد آن محمّد بن ابراهیم بن اسماعیل طباطبا هستند. این محمّد بن ابراهیم بن اسماعیل طباطبا، یک نهضت عجیبى به راه انداخت و فتح کردند و پیروز شدند؛ بخش مهمّى از عالم اسلام را قبضه کردند، حکومت تشیّع و حکومت علوى را بر سر پا کردند؛ و برخلاف سخن آن کسانى که تصوّرشان این است که چنین حقّى به امامزادهها داده نمیشده؛ نخیر، این حق به آنها داده شده بود؛ اجازه داده شده بود از طرف بزرگترهایشان و به نتیجه هم رسید، موفّق هم شد؛ منتها البتّه این بزرگوار در اثناء بیمار شدند و از دنیا رحلت کردند و این وسیلهاى شد که بعد، آن موفّقیّت و کامیابى باقى نماند و بعد از چند سال، البتّه نهضت شکست خورد؛ لکن چند سالى بر سرِ کار بودند. این بزرگوارها هم وقتى میخواستند شروع کنند، آمدند کربلا. اوّلى که خواستند شروع کنند، با آن ابوالسّرایا و همۀ آن شیعیانى که همراهشان بودند آمدند کربلا، بر سر قبر حسینبنعلى (صلواتاللهعلیه) پیمان برادرى و وفادارى بستند.
و البتّه شنیدهاید که جابربنعبدالله انصارى هم آمد. به نظر من این بزرگوار سوّمین کسى است که به زیارت قبر حسینبنعلى (صلواتاللهوسلامهعلیه) آمده است؛ سوّمین جمعى که به زیارت آمدند، جمع جابر است و عطیّه؛ قبل از او کسانى به زیارت آمده بودند؛ شاید اوّلین کسانى که زیارت کردند این تربت پاک را همان بنىاسد بودند که آمدند نعش مقدّس حسینبنعلى (صلواتاللهوسلامهعلیه) را دفن کردند؛ آنها اوّلین کسانى بودند که این تربت را زیارت کردند؛ و جابر هم آمد به قصد زیارت، با آن تفصیلاتى که شنیدهاید و آن سخنى که آنجا سر قبر گفت که امروز البتّه آقایان [میگویند]؛ در مجالس و محافل بودهاید و مکرّر شنیدهاید و قبلاً هم شنیده بودید.
اجمالاً، یادآورى خاطرۀ عاشورا و خاطرهى آن جهاد و ازخودگذشتگى و فداکارى عظیم، در روز اربعین انجام میگرفته؛ و در آن سرزمین. اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدّس را یک چنین میعادى قرار بدهند، البتّه بسیار کار بجا و جالبى خواهد بود و هم دنبالهگیرى از راهى است که ائمّهى هدیٰ (علیهمالسّلام) به ما ارائه دادند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
SND22325961.mp3
4.05M
🔉 تحلیل ۴۹ سال پیش رهبر انقلاب درباره مراسم اربعین حسینی
شیعه یک جمع متفرّقى بود؛ یک جامعهاى بود که در یک جا و در یک مکان زندگى نمیکرد؛ در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند - اطراف و اکناف بلاد - امّا یک روح در این کالبدِ متفرّق و در این اجزای متشتّت در جریان است؛ مثل دانههاى تسبیح، یک رشته و یک نخ، همۀ اینها را به هم وصل میکرد. آن رشته چه بود؟ رشتۀ اطاعت و فرمانبَرى از مرکزیّت تشیّع، از رهبرى عالى تشیّع یعنى امام؛ همۀ این رشتهها به آنجا متّصل میشد؛ قلبى بود که به همۀ اعضا فرمان میداد؛ و به این ترتیب، تشیّع یک سازمان و یک تشکیلات بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند، امّا بودند کسانى که از حال همه باخبر بودند. اطاعت و فرمانبَرى آنها بهحساب، فریاد زدنشان از روى دستور، سکوتشان برطبق نقشه، همه چیزشان با حساب. فقط یک عیبى کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند...
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔹عدالت یعنی یکسان بودن فرصتها یکسان بودن حقوق یعنی همه باید بتوانند از فرصتهای حرکت و پیشرفت بهرهمند شوند. عدالت یعنی کم کردن فاصله بین فقیر و غنی، عدالت یعنی عدم تبعیض در حقوق و حدود و احکام. عدالت یعنی هر چیزی را در جای خود قرار دادن. عدالت یعنی بر طبق حق عمل کردن و حق هر چیز و هر کس را به او دادن.
#عدالت_اجتماعی
#جهاد_تبیین
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴گناه نابخشودنی در مجلس
1⃣یکم. چند روزست رسانه های اهریمنی بهانه ای پیدا کردند برای متهم کردن جمهوری اسلامی به فسادسازمان یافته. مبنا را هم گزارش تحقیق و تفحص از تخلفات فولاد مبارکه قرار دادند. عده ای نیز در داخل ساده اندیشانه ویا مغرضانه خط خبری خناسان رسانه ای غرب را دنبال کردند.
تا اینجای ماجرا طبیعی است؛ کار دشمن دشمنی است و کار جاهل، آلت دست شدن برای دشمن.
2⃣دوم. مجلس محترم محق به تحقیق و تفحص است. این حق قانونی وقتی اهمیت بیشتری پیدا می کند که با یک مجلس انقلابی وضدفساد مواجهیم که اراده اش تغییر ریل در مدیریت ارشد و میانی کشور به نفع مردم است.
تا اینجای ماجرا قابل تقدیر است؛ اما این همه ماجرا نیست.
3⃣سوم. گزارش هیات تحقیق و تفحص به صورت علنی منتشر شد؛ چرا؟ ثمره این انتشار علنی چه بود؟ رئیس هیات تحقیق و تفحص گفته است از انتشار علنی گزارش بی خبرم و آنرا تائید نمی کنم. آیا عذر بدتر از گناه نیست؟ کدام نماینده یا نمایندگانی دچار چنین خطای نابخشودنی شدند؟ نهاد نظارتی مجلس کجاست؟
گزارشی که در حد یک ارزیابی کارشناسی است و باید به دادگاه ارجاع شود تا مورد قضاوت محکمه قرار بگیرد چرا باید در دسترس رسانه های اهریمنی قرار بگیرد تا بر سر انقلاب و کشور آتش بریزند؟
4⃣چهارم. مطابق گزارش تحقیق و تفحص، فولاد مبارکه متهم است به فساد 90 هزار میلیارد تومانی. طبیعی است که در ذهن مردم همین یک عدد می ماند. از طرفی دشمن بزرگی عدد را بهانه کرده است تا مدعی فساد سیستمی شود. برای عده ای ساده دل نیز باورپذیر است. حالا سوال اینست که اگر این گزارش در دادگاه تائید نشود چطور ذهن ها اصلاح می شود؟
تنها یک نمونه را مرور کنیم.
از این 90 هزار میلیارد تومان، 57 هزار میلیارد تومان(نسبت را توجه کنیم) با عنوان عدم نفع آمده است. یعنی فولاد مبارکه می توانسته است از محل فروش، درآمد بیشتری کسب کند اما با قیمت گذاری پائین دچار عدم نفع شده است.
حالا چرا قیمت پائین فروخته است؟ چون به تصمیم دولت عمل کرده است. دولت چرا این تصمیم را گرفته است؟ خواسته قیمت بازار آزاد را شکسته و مواد اولیه را با قیمت پائین تری به خودرو ساز و تولید کننده لوازم خانگی وغیره برساند و تورم را کنترل کند. فرضا بر این تصمیم دولت ان قلت کارشناسی باشد؛ این یعنی فساد فولاد مبارکه؟
5⃣پنجم. مدتی پیش رئیس مجلس از تذکر رهبری بابت نام بردن از افراد در گزارش کمسیون خبر دادند که بدون اثبات در محکمه در صحن علنی منتشر شده بود.سوال اینست که آن تذکر تنها برای همان مورد بود؟ شامل این مورد نمی شد؟ چرا تکرار؟
#مهدیان
هدایت شده از mesaghمیثاق
21.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #شایعه: شادی عجیب کودک سیستان و بلوچستان از گرفتن نان
#زود_باور_نکنیم
#زود_بازنشرنکنیم
#زود_قضاوت_نکنیم