هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️یک جوان فلسطینی صبح امروز موفق شد یک برجک نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در شهرک بیت امر در الخلیل را به آتش بکشد. در نتیجه این عملیات ۷ نظامی صهیونیستی دچار سوختگی شدند.
ــــــــــــــــ
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری جذاب از رزمایش اقتدار ۱۴۰۱ نیروی زمینی ارتش
هدایت شده از mesaghمیثاق
روزشمار انقلاب اسلامی
🗓19شهریور1357
🔹اعلامیهای از سوی محمد صدوقی درباره فاجعه 17شهریور منتشر شد.
🔸به گزارش خبرگزاری فرانسه، دهها نفر از دانشجویان ایرانی که نقابهای کاغذی به صورت داشتند در مقابل کاخ سفید علیه شاه دست به تظاهرات زدند.
🔹صبح امروز بازار و اکثر مغازه های اصفهان، بهبهان، تبریز،تهران، جهرم، دوگنبدان، رفسنجان، ساری، سیرجان، شهرضا، شیراز، علی آباد گرگان، قم، کازرون، کاشان، کرمان، کرمانشاه، لار، مشهد، مراغه، مرند، ملایر، نجف آباد، همدان و یزد تعطیل بود.
منبع: روزهای حماسه و نور، ج1، ص519 - 521
🔊 بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
*🔴 چرا دشمن از راهپیمایی اربعین میترسد؟*
*1⃣ #میترسند_که: راهپیمایی حسینی پایه گذار تمدن مهدوی شود*
*2⃣ #میترسند_که : سخن پیر جماران محقق شود: راه قدس از کربلا می گذرد*
*3⃣ #میترسند_که: طالبان حقیقت و عدالت خواهی با دیدن این همایش زیر علم "حب الحسین یجمعنا" به پویش عدالتخواهی بپیوندند.*
*4⃣ #میترسند_که: بانگ لبیک یا حسین که دیروز استوانه های کاخ سبز یزید را لرزاند به کاخ سفید برسد.*
*5⃣ #میترسند_که : اربعین از یک مناسک فراتر رفته و احیاگر فرهنگ ناب تشیع شود.*
*6⃣ #میترسند: چون اربعین طومار نسخه استعماری " تفرقه بیانداز و حکومت کن" را در هم می پیچد*
*7⃣ #میترسند_که نسخه اسلام آمریکایی که با تاج و تخت فرعون و ثروت قارون کاری ندارد با جرقه اربعین آتش بگیرد*
8⃣ 🔻و حرف آخر:
*#میترسند: چون میدانند امام زمان(عج) به* سفارش پدر عزیزش در جمع حاضران اربعین پیداترین زائرِ پنهان کربلاست...!!*
#اللهمعجلالوليكالفـرج
#اربعین ما را هم از دعای خیرتان بی نصیب نگذارید . التماس دعا
هدایت شده از mesaghمیثاق
بازخوانی حقارت رژیم پهلوی.pdf
3.5M
وابستگی شاه به دربار انگلیس به روایت آنتونی پارسونز
ملکه وحشت و جنایت؛ پرونده ویژه به مناسبت مرگ ملکه انگلیس/۱
آنتونی پارسونز؛آخرین سفیر انگلیس پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در خاطرات خود مینویسد:
«در پایان ملاقاتٰ شاه سؤال غیرمنتظرهای را مطرح کرد و گفت آیا دولت انگلستان هنوز از او پشتیبانی میکند؟ و در تکمیل این سؤال افزود که امیدوار است ما این واقعیت را دریابیم که استقرار هر رژیم دیگری در ایران از نظر منافع انگلستان کمتر مطلوب خواهد بود. من با اشاره به مضمون پیام نخستوزیر انگلستان که در ابتدای ملاقات با شاه تسلیم کرده بودمٰ، اطمینانهای لازم را به او دادم و گفتم میتواند روی این قول من حساب کند که ما نه از انجام تعهدات خود طفره خواهیم رفت و نه در صدد بیمه کردن منافع آینده خود با مخالفان برخواهیم آمد.(خاطرات دو سفیرٰ،ص۳۴۸)
مقاله ضمیمه: بازخوانی حقارت رژیم پهلوی و غارت منافع ملی ایران در خاطرات سفرای آمریکا و انگلیسٰ،فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره۲۳، بهار ۱۳۸۹
🔊 بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
استقبال مشکوک جریان مدعی اصلاح طلبی از نخست وزیر استعمار پیر انگلیس
💠اعضای حزب محافظهکار پارلمان انگلستان، «ماری الیزابت تراس» وزیر امور خارجه دولت «بوریس جانسون» را بهعنوان رئیس این حزب و نخستوزیر آتی این کشور انتخاب کردند.
«لیز تراس» در شرایطی سکان قدرت در انگلیس را به دست گرفته است که این کشور با چالشهای جدی در زمینه اقتصادی مواجه است. اما جابهجایی قدرت در کشوری که یکی از طراحان و مجریان اصلی پروندهسازی برای جمهوری اسلامی ایران در حوزه هستهای بهشمار میرود تاثیری بر رویکرد آن در قبال ایران نخواهد داشت.
اگر لیز تراس در ماجرای تسویه طلب ۴۰۰ میلیون پوندی ایران نتوانست کارشکنی کند، اما نقشی مخرب در جریان مذاکرات رفع تحریمها ایفا کرد. او در بحبوحه گفتوگوهای وین با برگزاری دو نشست سیاسی در سطح وزرای امور خارجه کشورهای عضو گروه هفت و شورای خلیجفارس و همچنین اظهارنظرها و نوشتارها سعی بلیغی داشت که به فضاسازی منفی علیه گفتوگوها بپردازد. تراس بهمن سال گذشته در سخنانی غیرسازنده و متناقض با آنچه در روند مذاکرات میگذشت، مدعی شد که گفتوگوها در حال نزدیک شدن به بنبستی خطرناک است.
او در آخرین مناظره انتخاباتی هم ضمن تکرار اتهامات علیه برنامه صلحآمیز هستهای ایران و حمایت از رژیم صهیونیستی، ادعا کرد که در صورت پیروزی در انتخابات، اولویت نخست دولت وی جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی است.
«تراس» در رابطه با جمهوری اسلامی ایران با بیپروایی تمام، بهصورت کورکورانه و بدون هیچ تأملی از سیاست مخرب و هرجومرجطلب رژیم صهیونیستی تبعیت میکند.
یائیر لاپید، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی تیرماه گذشته در صفحه توئیترش از گفتوگو با لیز تراس، خبر داده و ضمن دوست خطاب کردن وی نوشته بود: با لیز تراس، وزیر امور خارجه (وقت) انگلیس صحبت کردم و از او بابت موضع مصمم انگلیس علیه ایران قدردانی کردم.
از سوی دیگر سیاستگذاران انگلیس در راستای سیاست دیرینه «تفرقه بینداز و حکومت کن» خود و با این تصور که جانشین طبیعی و مشروع آمریکا در منطقه خاورمیانه، هیچ بازیگری جز انگلیس نمیتواند باشد، درصدد است بازی چندگانهای را در قالب مذاکرات برجام اجرایی کند.
نکته قابل تامل اینکه رسانههای طیف مدعی اصلاحات یا همان جریان غربگرای داخلی روز گذشته در اقدامی هماهنگ در صفحه اول خود و به شکلی برجسته به استقبال این نخستوزیر ضدایرانی و دوست نزدیک اسرائیل رفتند.
روزنامههای اصلاحطلب با تیترهایی از جمله «خانم نخستوزیر»، «یکی از آن سه زن»، «تمام چالشهای خانم نخستوزیر» و... به خبر انتخاب نخستوزیر جدید انگلیس پرداختند. این رسانهها به هیچ عنوان به مواضع «لیز تراس» نخستوزیر جدید انگلیس درباره ایران نپرداختند.
گفتنی است «استفاده از عناصر زنانه برای انحراف ذهن مخاطب از مواضع ضدایرانی غرب، به شگرد ثابت روزنامههای زنجیرهای تبدیل شده است.
«هرچه تهران بگوید»، «خداحافظ فدریکا»، «نوبت یک زن»، «رویاهای زنانه بر فراز کاخ سفید»، «اوبامای دوم»، «چهره زنانه بریتانیا» و... گزیده صدها تیتر از این قبیل در ماجرای برجام است. این در حالی است که نخستوزیر جدید انگلیس، مواضع بهشدت ضدایرانی دارد و دولت انگلیس هم بیشترین کارشکنی را در قبال برجام انجام داده است.»
هدایت شده از mesaghمیثاق
رساله ناشناخته.pdf
227.5K
رسالهای ناشناخته در تبیین شیوههای نفوذ استعمار انگلستان در کشورهای اسلامی
ملکه وحشت و جنایت؛ بهمناسبت مرگ ملکه انگلیس/۲
🔹رسالهای که فرا روی خوانندگان گرامی قرار دارد رساله کوچک و کمنظیر، بلکه بینظیری از #سیدصدرالدینـصدر در شیوههای نفوذ استعمار انگلیس در سرزمینهای اسلامی است که در شهر نجف اشرف نوشته شده و در روزنامه فارسیزبان شمس که به مدیریت #سیدحسنـشمس در اسلامبول منتشر میشد، به تاریخ ۶ صفر ۱۳۲۹ق (۱۶ بهمن ۱۲۸۹ش) در شماره ۱۰، سال سوم آن روزنامه (البته هفتهنامه) انتشار یافته است.
🔸نویسنده مقاله از خاندان مشهور علمی صدر و فرزند #سیداسماعیلـصدر، از مراجع معروف شیعه عتبات عالیات و از شاگردان #میرزایـشیرازی است که پس از رحلت میرزا، از سامرا به کربلا مهاجرت کرد و در آنجا به تدریس و تعلیم پرداخت و حوزه علمیه مهمی را در آن شهر مقدس تشکیل داد. وی شاگردان مبرزی تربیت نمود که از جمله آنها میتوان به میرزای نائینی، سید شرفالدین عاملی و حاج سید حسین فشارکی اشاره کرد…
🖇ضمیمه: مقاله «رسالهای ناشناخته در تبیین شیوههای نفوذ استعمار انگلستان در کشورهای اسلامی»، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، ش۵۹-۵۸، زمستان ۱۳۹۷ و بهار۱۳۹۸.
🔊 بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
کاش درس قطعنامه را به روحانی هم یاد میدادید/ موضع متناقض ظریف درمورد امکان کنار گذاشته شدن قطعنامههای شورای امنیت
🔻امید تیم دیپلماسی روحانی به برجام زمانی که با دیوار ترامپ مواجه شد چیزی جز بهت برای دولت دوازدهم برجای نگذاشت. اگرچه تاکنون رویکرد تیم مذاکرهکننده روحانی را افراد زیادی نقد کردهاند اما نقد این رویکرد از زبان خود ظریف حتما شنیدنیتر خواهد بود.
🔻او در یک کارگاه آموزشی که با عنوان «فهم و تدوین قطعنامهها در سازمانهای منطقهای و بینالمللی» درسال 91 در دانشکده روابط بینالملل وزارت امور خارجه برگزار شده است نکاتی را درباره جایگاه این قطعنامهها در ساختارهای بینالمللی میگوید که گاها متضاد با تعریف او بر همین قطعنامهها در زمان تصدی وزارت خارجه است.
🔻ظریف در یکی از مهمترین قسمتهای آن ظریف خطاب به دانشجویان میگوید: «متاسفانه هیچ پروندهای در شورای امنیت مختومه نمیشود، یعنی وقتی یک پروندهای را باز کردند، نمیبندند، چه شود که پروندهای در شورای امنیت رسما مختومه شود.
🔻بعد از نخستین مواجهه با اظهارات سال 91 محمدجواد ظریف در کلاس درس، حداقل یک سوال اساسی در ذهن مخاطب شکل میگیرد و آن اینکه محمدجواد ظریفی که آذرماه 91 در دانشکده روابط بینالملل وزارت امور خارجه با آن جزئیات از واقعیتهای نظام بینالملل برای شاگردان خود میگفت و برای آن شاهدمثال میآورد، چطور تیرماه 94 در هتل کوبورگ حاضر به پذیرش تعهداتی شد که ایران درمقابل وعده «لغو تمامی تحریمها» از سوی غرب آنها را پذیرفت.
🔻ظریف که در مقام استادی دانشگاه کنار گذاشته شدن قطعنامههای شورای امنیت را غیر ممکن میدانست بد نبود این موارد را به رئیسجمهور وقت نیز منتقل میکرد تا روحانی بتواند با نگاه واقعیتری به توافق بنگرد و وعده لغو بالمره تحریمها را ندهد.
🔻با خروج آمریکا از برجام ادبیات راویان مذاکرات بهنحوی تغییر کرد که انگارنهانگار این فتحالفتوحشان بود که به جای لغو بالمره تحریمها مرگ بالمره را تجربه میکرد و مردان دولت روحانی را در بهت فروبرد. بهتی که روحانی نیز به آن اینگونه اعتراف میکند: «فکر نمیکردیم آمریکاییها به راحتی برجام را زیر پا بگذارند.»
🔻اگرچه تیم دیپلماسی ظریف مدعی است از ابتدا هم قرار نبوده است همه تحریمها بهصورت یکجا لغو شود اما این واقعیت در زمان امضای توافق با روایتی وارونه به مخاطب ایرانی القا میشد. همکاران ظریف در کتاب «راز سر بهمهر» ادعایی را مطرح کردهاند که کاملا برخلاف تصویر کمالگرایانهای است که در زمان امضای برجام ارائه میدادند.
🔻در این کتاب که از زبان ظریف، عراقچی، تختروانچی و صالحی تاریخچه مذاکرات هستهای ایران با طرف غربی روایت شده است آمده: «ایالاتمتحده تعهدی برای برداشتن کلیه تحریمهای ملی در تمایز با تحریمهای شورای امنیت سازمان ملـل متحد علیه ایران نداشت؛ چراکه در رابطه با موضوعات مربوط به بسیاری از تحریمها مذاکرهای صورت نگرفته بود.»
🔻ظریف بعد از مرگ برجام با هدف فرار از برچسب بیاطلاعی آن را بیان میکند همان واقعیتی است که امیر عبدالهیان در مذاکرات وین اینبار قبل از توافق آن را به مردم بیان کرده است. امیر عبداللهیان در نشستی خبری که به مناسبت روز خبرنگار برگزار میشود خیلی صریح و شفاف درمورد واقعیات میگوید: «از همین الان میگویم اگر فردا به توافق رسیدیم اگر کسی موشکافی کند، حتما متنی که ما نوشتیم ایرداتی دارد اما ایرادات به این برمیگردد که بالاخره طرف مذاکرات ما هم مطالباتی دارد و نمیتوانیم بگوییم آنچه شما میگویید درست نیست و حرف شما قابل قبول ما نیست. متنی که داریم ممکن است ایرادات برجام در آن باشد. این به دلیل ماهیت مذاکره است...»
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌 #خبر_ویژه
🔹 غیرت و عزت به کنار!/ادعای توافق بُرد - بُرد چه شد؟!
🔸 سایت غربگرایی با طرح این پرسش انتقادی که چرا پرونده هستهای ایران 20 سال طول کشید؟، ادعا کرد میز مذاکره تشک کشتی نیست و تزریق مفاهیم انتزاعی مانند اقتدار و عزت و غیرت به حوزه سیاست خارجی دیپلمات را به کشتیگیری تبدیل میکند که چارهای جز خروج از تشک بهعنوان برنده ندارند.
«عصر ایران» نوشت: «اطاله مذاکرات هستهای در دور جدید از تاریخ 20 ساله این مناقشه، نیاز جدی به یک آسیبشناسی در باب این موضوع را گوشزد میکند. با قبول این پیشفرض که تعجیل در هر نوع معامله و معاهده، قطعا امری نکوهیده و زیانآور است اما طولانی شدن هم در یک مذاکره بینالمللی با توجه به سرعت تحولات جهانی و همچنین درک درست از موقعیت کشور و فشارهای سنگین اقتصادی، ممکن است باعث از دست رفتن زمان طلایی توافق شود. یکی از مهمترین دلایل 20 ساله شدن روند پرونده هستهای ایران، پرهیز دو کشور از مذاکره مستقیم بوده است. میزهراسی، شاید نام مناسبی باشد برای این فوبیا و ترس از مذاکره و بهتر است بگوییم مذاکره مستقیم. ما مذاکره مستقیم با ایالات متحده (به جز مواردی انگشتشمار و موضوعی) را در 43 سال اخیر در ردیف تابوها و خط قرمزها قرار دادیم، در حالی که مذاکره حتی به همان روش موردی یک امکان است نه یک تهدید. آنهم در یک پرونده امنیتی و چندجانبه که همه میدانند مهمترین و موثرترین بازیگر در صف حریف آمریکاست.
پس چرا ما خود را از این امکان محروم کردیم؟ جواب دستگاه دیپلماسی این بوده است: بهخاطر تنبیه آمریکا بهدلیل عهدشکنی ترامپ در پایبندی به برجام. اما واقع ماجرا این است که اثرات تنبیهی این رفتار بیشتر شامل حال ما میشود تا ایالات متحده و این نقض غرض نتیجه یک تصمیم احساسی است تا منطقی، آنهم در بالاترین سطح سیاست خارجی...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/249090