eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188هزار عکس
170.6هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
🗞 صفحه نخست روزنامه‌های پنج‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۱
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢تداوم تبعیض علیه مسلمانان در انگلیس/ اعطای شهروند درجه دوم 🔹فارس: در تداوم تبعیض علیه مسلمانان مقیم انگلیس، رسانه‌های این کشور روز دوشنبه از سلب تابعیت شهروندی و معرفی مسلمانان مقیم این کشور به عنوان «شهروند درجه دوم» خبر دادند. 🔹به گزارش وبگاه «ایسترن آی» اندیشکده «روابط نژادی» مستقر در لندن گزارش کرد که اختیارات سلب شهروندی که از سال ۲۰۰۲ در انگلیس ارائه شد، اعطای «شهروندی درجه دو» را به طور عمده برای مسلمانان مقیم این کشور در نظر گرفته است. 🔹بر اساس گزارش این اندیشکده، دولت‌های کارگر و محافظه‌کار انگلیس هر دو به وزرا اختیارات گسترده‌تری برای لغو تابعیت شهروندی داده‌اند.این گزارش نشان می‌دهد که هدف‌ها تقریباً منحصراً «مسلمانان انگلیسی جنوب آسیا» هستند. 🔹این اندیشکده یادآور شد که در دسامبر ۲۰۱۳، «ترزا می» وزیر کشور وقت انگلیس برخلاف آنچه که پیشتر اظهار داشته بود تابعیت ۲۰ مسلمان مقیم این کشور را لغو کرد. 🔹در گزارش این اندیشکده تحت عنوان «شهروندی، از حق تا امتیاز» آمده است که این اقدام تبعیض آمیز که توسط مقامات بعدی وزارت کشور تکرار شد، تنها متوجه مسلمانان و نه کل جمعیت انگلیس است. 🔹بر این اساس، برای انگلیسی‌های «بومی»، شهروندی انگلیس یک حق مسلم، فسخ‌ناپذیر و بدون قید و شرط است اما برای دیگران اعم از متولد انگلیس، یا اخذ تابعیت، تنها یک امتیاز قابل پس گرفتن است. 🔹چندی قبل نیز گزارش شد که از هر ۱۰ مسلمانی که در انگلیس مشغول به کار است، هفت نفر گفته‌اند که نوعی برخورد اسلام ستیزانه را تجربه کرده‌اند. 🔹بر اساس نظرسنجی که موسسه «ساوانتا کامرس» انجام داد رفتارهای اسلام ستیزانه در اروپا و انگلیس طی دوره اخیر افزایش داشته است. 🔹نتایج این نظرسنجی نشان داد که مسلمانان سیاه پوست انگلیسی شاهد رفتارهای بدتری در مقایسه با دیگر مسلمانان بوده‌اند. در حالی که رفتار تبعیض آمیز با تمام مسلمانان در انگلیس ۳۷ درصد گزارش شد، این آمار میان مسلمانان سیاهپوست تا ۵۸ درصد افزایش داشت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
هدر‌رفت بودجه آمریکا در مدارس دینی یهودی 🔹به گزارش نیویورک‌تایمز یهودیان حسیدی نیویورک در چهار سال گذشته از یک‌میلیارد دلار بودجه دولتی بهره‌مند شده‌اند، اما در برابر نظارت‌های خارجی پاسخگو نیستند و سه سال پیش در یک آزمون سراسری بدترین نتایج را به دست آوردند. 🔹جامعه مدت‌هاست که یکی از بزرگ‌ترین مدارس خصوصی نیویورک را براساس مقررات خود اداره و در برابر هرگونه بررسی خارجی در مورد وضعیت دانش‌آموزان مقاومت می‌کند. اما در سال 2019، مدرسه، آکادمی مرکزی متحد تلمودیک، موافقت کرد که آزمون‌های استاندارد دولتی در ادبیات و ریاضی را برای بیش از هزار دانش‌آموز این مدارس برگزار کند که نهایتا همه آنها شکست خوردند. 🔹دانش‌آموزان نزدیک به 12 مدرسه دیگر که توسط جامعه حسیدی اداره می‌شوند نیز نتایج مشابهی را در آن سال ثبت کردند، الگویی که در شرایط عادی نشان‌دهنده یک سیستم آموزشی شکست‌خورده است. این روزنامه یادآور شده در جایی که مدارس دیگر ممکن است به دلیل کمبود بودجه یا سوءمدیریت با مشکل مواجه شوند، این مدارس متفاوت هستند و بودجه‌های کلان را هدر می‌دهند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 تلاش‌ها برای احیای دین زرتشتی در کردستان عراق 🔹الجزیره: در تحقیقی که توسط «فدراسیون جوامع زرتشتی آمریکای شمالی» در سال 2012 انجام شد، تعداد کل زرتشتیان در جهان تنها 112000 یا 122000 تخمین زده شده است و این عدم دقت ناشی از برآوردهای متفاوت در ایران است. 🔹هند با حدود 61000 به اصطلاح «پارسی‌ها» بیشترین را در جهان دارد و پس از آن ایران با کمتر از نیمی از این تعداد در رتبه بعدی قرار دارد. 🔹در این تحقیق اشاره‌ای به حضور هیچ زرتشتی در نشده است، اما با گسترش درگیری‌های فرقه‌ای و قومی در چند سال گذشته، یک گروه کرد در اقلیم کردستان عراق آیین زرتشتی را با این اعتقاد که مناسب‌ترین دین برای ریشه‌های ملی خود است، احیا کرده است. 🔹لقمان حاجی حکیم، رئیس شورای عالی دین زرتشتی اقلیم کردستان، در گزارشی که 7 سال پیش توسط خبرنگار الجزیره تهیه شده بود، گفت که احیای این دین باعث افزایش اعتماد کردها به خود می‌شود. وی معتقد است که نبود این دین دلیلی بر نداشتن دولت مستقل کردها بوده است. او افزود که افزایش تعداد زرتشتیان کرد باعث شد تا اولین معبد خود را در ماه اوت 2015 افتتاح کنند. 🔹در گزارش دیگری که سال گذشته خبرنگار الجزیره در کردستان تهیه کرده بود، روحانی زرتشتی، إسروان قادرؤك، اذعان داشت که پیروان این آیین از زمان سقوط امپراتوری ساسانی به طور مخفیانه در کردستان عراق به انجام آداب و رسوم خود می‌پرداختند. پس از اینکه دولت محلی مذهب آنها را به رسمیت شناخت، زرتشتیان در ملاء عام نیز اعمال دینی خود را انجام می‌دهند. 🔹در پایان سال 2020، فَرسَت مرعي، محقق کرد مقاله‌ای با عنوان «نخبگان کرد سکولار و تلاش برای احیای دین زرتشتی» منتشر کرد که در آن اشاره کرد که تلاش‌ها برای پیوند ناسیونالیسم کرد با دین زرتشتی به دست برادران کرد جلادت و كاميران بدرخان از طریق مجله ملی «هاوار» که در سال 1932 در دمشق منتشر کردند، آغاز شده است. 🔹این محقق همچنین خاطرنشان کرد که بسیاری از مورخان کرد و عرب وجود این پیوند قومی کردها با دین زرتشتی را انکار کردند‌؛ چرا که دین زرتشتی یک دین ایرانی است و بیشتر آتشکده‌های آنها در ایران قرار دارند و تنها تعداد کمی در سرزمین‌های کردنشین شرق کردستان حضور دارند.