هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 آرامش کامل حاکم بر پایتخت، علی رغم فراخوان گسترده ضدانقلاب/ دستگیری لیدرهای آشوب و زندگی آرام مردم
🔹مشاهدات میدانی امروز شنبه 23 مهرماه توسط خبرنگار تهران پرس از نقاط مختلف پایتخت نشان میدهد که علی رغم تلاش ضدانقلاب و جریان های همسو و همچنین فراخوان رسانه های ضدانقلاب برای ایجاد التهاب و اغتشاش در شهر تهران و همچنین تبلیغات گسترده در این خصوص اما آرامش کامل بر پایتخت حاکم است.
🔸با توجه به دستگیری لیدرهای اصلی اغتشاشات در تهران طی روزهای اخیر، جریان آشوب برای برهم زدن نظم عمومی و زندگی مردم ناکام مانده است.
🔹میادین و خیابان های اصلی تهران شامل میدان انقلاب اسلامی، میدان آزادی، دانشگاه شریف، دانشگاه تهران، چهارراه ولیعصر، میدان صادقیه، تهران پارس، میدان تجریش، پارکوی، فلاح، نازی آباد، شهرک ولیعصر و سایر محلات، امروز شرایط عادی با آرامش کامل را سپری کردند.
🌍#انتشار_حداکثری_با_شما
➖➖➖➖➖
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 به نظر شما چرا #جمهوری_اسلامی باید روی #حجاب پافشاری کند و برای آن اینقدر هزینه بدهد؟
آیا راحتتر نیست که #پوشش و سایر محدودیتها در روابط را #آزاد کند و اجازه دهد مردم در این لذتهای مادی غرق شوند و دیگر کاری به کار حکومت نداشته باشند؟!
✡ #فمینیسم_ابزار_استعمار
🔹اتفاقا تمام نظامهای سیاسی دنیا نفع خود را در این میبینند که مردم و بخصوص جوانان در سرگرمی و لذتهای #جنسی غرق باشند و در عوض آنها به #حکومت خود ادامه دهند. اتفاقی که در کشورهای غربی رخ داده است.
🔹 #جمهوری_اسلامی نیز اگر صرفا حفظ قدرت و حکومت برایش مهم باشد، راحتترین کار همین است! اما از آنجایی که #کرامت_انسانی و رشد استعدادهای انسان و به خصوص #زنان برای جمهوری اسلامی مهم است، روی این اصل ایستاده است و برای آن هزینه میدهد و #شهید تقدیم میکند و نمیگذارد زنان به #کالای_لذت جویی تبدیل شوند.
برای روشن شدن اهمیت این اقدام، کافی است به سند زیر دقت کنید:
در سال 2001، شاهزاده #بندربن_سلطان، سفیر #عربستان_سعودی در واشنگتن، در گفتوگویی که با #نیویورک_تایمز انجام میدهد، دربارۀ مقایسۀ #عربستانِ امروز و ایرانِ زمانِ شاه میگوید:
🔹«در سالهای پایانیِ دهۀ 1960، #شاه_ایران تعدادی نامۀ محرمانه به #ملک_فیصل، #پادشاه_عربستان، نوشت.
وی در یکی از آنها نوشته بود:
🔹 "برادرم! از تو خواهش میکنم دست به #مدرنیزاسیون بزن. درهای کشور خود را باز کن. آموزشگاههای #مختلط پسر و دختران را باز بگذار. #دیسکو برگزار کن. مدرن باش، وگرنه تضمین نمیکنم که بتوانی تاجوتخت خودت را نگه داری"»
( nytimes.com/2001/11/04/world/a-nation-challenged-ally-s-future-us-pondering-saudis-vulnerability.html )
🔹 یعنی همین کاری که امروز بن سلمان در عربستان انجام میدهد. #کنسرتهای مختلط و انواع برنامههای آزاد برای جوانان برگزار میکند تا دیگر کسی به اقدامات جنایتکارانه او، مانند حمله به #یمن یا اعدام بیش از ۸۰ نفر جوان معترض در یک روز و یا قتل شیعیان توجه نکند.
🔹در پایان خوب است به محیطی که محمدرضا پهلوی در جامعه برای مشغول کردن جوانان به فساد و بیبندوباری ایجاد کرده بود اشاره کنیم. در دوران پهلوی:
🔹تعداد زنان #دانشگاهی(12٫884 نفر) کمتر از یکسوم تعداد زنان #بدکاره (50.000 نفر) بود!
🔹تعداد کتابخانههای کل کشور (۲۹۰ کتابخانه) کمتر از یکسوم تعداد #مشروبفروشیهای فقط شهر تهران (۸۰۰ باب مغازه) بود!
🔹میزان مصرف #آبجو روزانه در شهر تهران، 400.000 بطری بود و این در حالی بود که تعداد کتابهای منتشرشدۀ کل سال در کشور، تنها حدود 1000 عنوان بود!
🔹تعداد دانشگاههای کشور (223 دانشگاه) کمتر از یکپنجم تعداد خانههای #فساد (1٫120 مرکز) بود که برخی از آنان در جهان سرآمد بودند، مانند #کابارۀ شکوفۀ نو، که یکی از چهار کابارۀ معروف جهان بود!
🔹در دورانی که در ایران، بهندرت کارخانهای دیده میشد، 40 کارخانۀ تولید #مشروبات_الکلی وجود داشت که در 800 مرکز فروش مشروبات عرضه میشد!
📢 #برای_آگاهی_جامعه_شما_نشر_دهید
➖➖➖➖➖➖➖➖
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دو سال و نیم حبس برای خوانندهای در اسپانیا که باعث تحریک جوانان برای ایجاد آشوب شد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
16.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جواب منطقی و زیبا به صاحبان شعار زن، زندگی، آزادی
🔹هفت دقیقه صحبت حجت الاسلام رضاپور شاید بشود گفت بیش از ۷۰۰ ساعت مطلب روشنگری دارد...
🔹گروهها و اشخاص مختلفی را که در این فتنه دست داشتند:
#بهاییان_یهودی
#منافقین_خلق
#کومله
#سلطنت_طلبها
#محمدرضا_پهلوی
#عربستان_سعودی و...
با بیان منطقی و مستدل به افتضاح کشیده و رسوا نموده است...
#نشر_حداکثری
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 این ها، مردمی که مغازههایشان را باز نگه میدارند را اینگونه تهدید میکنند...
🔹 بیبیسی و منوتو هم تیتر میزنند #بازاریان به اعتصاب سراسری پیوستند!!!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 سنتکام رسانهای
👤 #عزیز_غضنفری
🔹 این روزها در لابه لای اخبار و وقایع مرتبط با اغتشاشات اخیر، نقش رسانه های فارسی زبان خارج از کشور درخور توجه ویژه است. در نگاه اول برای آن که بدانیم موضوع گردش آزاد اطلاعات در غرب که سیاستمداران بیگانه و برخی در داخل بدان اهمیت می دهند تا چه اندازه طنز آلود است، آمریکا یک شبکه انگلیسی زبان پرس تی وی را حاضر نشد تحمل کند و این شبکه را از دسترس خارج ساخته است. شبکه ای که صرفا با رویکرد خبری و تحلیلی به نقد سیاست های سلطه طلبانه غرب و خاصه آمریکا می پردازد. از این موضوع بگذریم. خواستم بگویم که در اغتشاشات اخیر، ایران اینترنشنال و بی بی سی فارسی همه ظواهر دموکراتیک که مدعی آن هستند را نیز کنار گذاشتند و رسما به ترویج تخریب و اقدامات تروریستی و حتی آموزش های مرتبط با این اقدامات روی آوردند.
🔸 ایران ثابت کرده که در جای خودش و به روش خودش تهدید را با تهدید پاسخ خواهد داد. ایران نشان داده که هیچ گاه دست بسته نیست و گزینه های متعددی را برای پاسخ به اقدامات خصمانه دشمنان در قالب فعالیت های رسانه ای در اختیار دارد. در کنار این موضوع ضرورت دارد که بخش حقوقی و قضایی کشور با اقناع افکار عمومی این دو شبکه که مدت هاست عملا و علنا روش های براندازی نظام جمهوری اسلامی را دنبال می کنند به عنوان شبکه های تروریستی معرفی نماید.
✅ به نظر می رسد کار به همین جا نباید متوقف شود و افرادی نیز که با این دو شبکه از در همکاری وارد می شوند تحت تعقیب قضایی و حقوقی قرار گیرند. با گذشت چند سال از آشوب های سال۹۸ و نقش مخرب رسانه های لندن نشین هنوز ایران از رسانه های یاد شده در اداره ارتباطات بریتانیا موسوم به آفکام شکایتی نکرده است. جالب تر اینجاست ایران هنوز از سازمان منافقین در مجامع بین المللی طرح شکایت حقوقی قوی و موثر و در نهایت پی گیری خاصی به عمل نیاورده است. این در حالی است که منافقین بارها به دلائل واهی از ایران شکایت های مختلف ثبت کرده اند. همین مدتی پیش بود که دادگاه منطقه استکهلم سوئد بخاطر شکایت منافقین حمید نوری را دستگیر و زندانی و به حبس ابد محکوم کرد. از نقش غرب در همراهی با منافقین و ضدیت با ایران بی اطلاع نیستم، اما این ها دلیل نمی شود که ما از ظرفیت های موجود استفاده نکنیم و فعالانه در این عرصه وارد نشویم.
💢 عجالتا جمهوری اسلامی کاری که پس از ترور سردار سلیمانی صورت داد و سنتکام را در لیست گروه های تروریستی قرار داد، ضرورت فوری دارد ایران اینترنشنال و بی بی سی فارسی را در لیست رسانه های تروریستی جای دهد و پس از آن اقدامات حقوقی لازم را نیز به گونه موثر و مستمر در پیش بگیرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 چرا کار فرهنگی به تنهایی در حوادث پس از وفات مهسا امینی کفایت نمیکند؟! چرا نباید از کار امنیتی و قضایی در این نوع حوادث غفلت کرد؟!
👤 #مهدی_جهان_تیغی
🔹 رهبر انقلاب در دیدار با اعضای دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام فرمودند: اینکه برخی میگویند فضا را امنیتی نکنید بله ما هم موافق هستیم و تا آنجایی که ممکن است فضا نباید امنیتی شود اما کار فرهنگی جای خود و کار قضایی و امنیتی هم در جای خود.
🔸 در اینباره بیشتر بخوانید:
1️⃣ حوادث پسا وفات مهسا امینی نشان میدهد که اینبار دشمن نه تنها بسیار گسترده و آشکارتر بلکه با روشهای امنیتی و اطلاعاتی پیچیدهتری نیز وارد عملیات شده است. حجم هماهنگیها و لایههای مختلف سازماندهی شده از رسانه تا کف خیابان نشان میدهد که نمیتوان از این سازمان شکل گرفته به راحتی گذشت.
✅ بدین معنا که این سازمان و ساختار شکل گرفته بر اساس طراحیهای امنیتی و اطلاعاتی صورت گرفته و همچنین خطر آفرینی آن برای امنیت کشور به اتمام نرسیده و برای مقابله و از بین بردن آن راهی جز اقدام امنیتی و اطلاعاتی نیست.
🔹 اساسا برای کور شدن چشم فتنهانگیزان و عوامل پشت صحنه راهی جز کار امنیتی نیست. باید در نظر گرفت که کار فرهنگی مربوط به محیط داخلی است و علاوه بر همه اقشار جامعه شامل بخشی از جمعیت فریب خورده، نوجوانان هیجانی شده و جوانان دچار خطا و اشتباه قابل تخفیف و اغماض نیز هست ولی مواجه کامل با این حوادث علاوه بر کار فرهنگی، خنثی سازی اقدامات دشمن و عوامل آن از طریق کار اطلاعاتی و امنیتی است.
2️⃣ در این نوع چالشهای فراگیر امنیتی و اجتماعی متاسفانه عدهای با ژست روشنفکری چنان جنبه کار فرهنگی در افکار عمومی را برجسته و علل بوجود آمدن حوادث را فقط به این موضوع و حل مسأله را هم تنها به آن ربط میدهند که نقش آفرینی دشمن در افکار عمومی کمرنگ میشود و حتی تقصیر کل ماجرا را به داخل برمیگردانند.
🔸 بالتبع پس از چنین خطاها و آدرسهای غلط مطالبه طبیعی و عاقلانه تنبیه عوامل دشمن توسط قوه قضاییه نه تنها در میان بخشی از مردم کاهش پیدا میکند بلکه برخی احکام صادر شده برای تنبیه کوچک برخی عوامل دشمن که حتی متناسب با بزرگی جرم آنها هم نیست، به راحتی در بخشی از افکار عمومی دچار خدشه و شبهه میشود.
✅ ضمن اینکه اقدام قضایی یک جنبهاش اجتماعی و فرهنگی است، یعنی تنبیه افراد به منظور غفلتزدایی به خصوص از قشر جوان جامعه هم است که عاقبت و تباه شدن افرادی که عامل یا همسو با دشمن شدهاند را مشاهده کرده و عبرت بگیرد.
3️⃣ تجربه فتنههای گذشته و حوادث مشابه نشان میدهد که غفلت و یا کوتاهی از تکمیل کامل پروسه و همه جانبه کار امنیتی و قضایی و یا عدم استمرار و جدیت در آنها سبب شده که در برخی حوادث جدید گاهی از همان غفلتها آرامش کشور ضربه بخورد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 یک تصویر ناقص از پدیده بسیار پیچیده
👤 #مهدی_محمدی
1️⃣ هیچ تحلیلی درباره وقایع اخیر، 'واقع نما' نخواهد بود اگر نتواند تلفیقی میان دو نگاه امنیتی و اجتماعی ایجاد کند. دیالکتیک دو حوزه امنیتی و اجتماعی، این پدیده را ساخته است. غفلت از هر کدام، چنان تحلیل را دچار سوگیری می کند که واقع نمایی آن تقریبا صفر خواهد شد.
2️⃣ از حیثامنیتی، طرف خارجی آخرین نسخه استراتژی براندازی را در ایران پیاده کرد که از برخی جهات واقعا خلاقانه بود. هدف، اکثریت نمایی اقلیت با یک جنگ آنلاین ویدئو محور پیشرفته، و سریع و آسان نشان دادن براندازی بود. اما نهایتا شکاف تصویر- واقعیت به مهم ترین باگ پروژه تبدیل شد.
3️⃣ امریکا به دلیل گرفتاری داخلی و با هدف حفظ شانس مذاکرات، یک قدم عقب ایستاد و اسراییل مسئول مستقیم پروژه شد. سعودی و برخی دیگر هم تمام قد وارد شدند. موساد گفته بود ایران در وضعیت انقلابی است. این تحلیل باعث شد یک پروژه نارس را زودتر از موعد سزارین کنند.
4️⃣ وجه ممیزه نسخه جدید پروژه براندازی، خشونت بی سابقه کلامی و فیزیکی آن بود. وادار کردن نیروهای امنیتی و انتظامی به خشونت متقابل و بالا بردن احتمال خطا، تحریک جامعه از طریق تولید مظلومیت و زدن زخم های عمیق با هدف تمام شده نشان دادن کار، اهداف این خشونت بی سابقه بود.
5️⃣ این حجم از خشونت، تصویری از ماهیت آشوب و آینده تداوم آن به مردم داد و همین تصویر، به تفکیک اعتراض از آشوب، سرعت بی سابقه ای بخشید. موساد بار دیگر نشان داد چیز زیادی از جامعه ایران نمی داند. از جمله نمی دانست که در جایی مثل ایران، چرخه خشونت، خودویرانگر است.
6️⃣ اما از جنبه اجتماعی، مسئله اصلی حس ابهام در آینده، در ذهن طبقاتی از جمعیت جوان ایرانی، به اضافه ناکامی تقریبا مستمر در حل مشکلات اقتصادی، زمینه و بستری ایجاد کرد که طرف خارجی بتواند -تاحدی- پروژه خود را بر آن سوار کند. فراموش نکنید: تهدید، همیشه روی آسیب می نشیند.
7️⃣ این یک تصویر ناقص از پدیده بسیار پیچیده ای است که با آن مواجهیم. ساده دلی محض است که با خروج نسبی از فضای امنیتی مسئله را حل شده بدانیم. برنامه دشمن مزمن کردن ناآرامی وخلق پیک های نوبه ای است.به چنین برنامه ای نمی توان صرفا پاسخ های امنیتی یا کوتاه مدت داد. هر چیزی به جای خود!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 اخراج وزیر انگلیسی به سبک احمدینژاد!
💬 #فرهیختگان
🔹 روز گذشته لیز تراس، نخستوزیر در اقدام جالب توجهی کوازی کوارتنگ، وزیر دارایی این کشور که پس از ناتمامگذاشتن سفر خود به انگلیس برگشته بود را برکنار کرد. این برکناری از این منظر حائز اهمیت است که گفته میشود به طور سنتی، وزیر دارایی بعد از نخستوزیر بالاترین و مهمترین مقام دولت انگلیس محسوب میشود.
🔸 وزیر برکنارشده فقط 38 روز مسئولیت داشته که بر همیناساس، «کوارتنگ» به «کوتاهترین وزیر دارایی در بریتانیا از سال 1970» تبدیل شده است.
✅ دولت انگلیس در 23 سپتامبر اعلام کرد که درحال آمادهشدن برای اجرای کاهش مالیات درمجموع 45 میلیارد پوندی است. این تصمیم انتظارات برای افزایش استقراض خارجی کشور را افزایشداده و باعث افت شدید ارزش پوند شد. پس از آن دولت با انتقادات زیادی درخصوص برنامههای اقتصادی مواجه شد و از اینطرح عقبنشینی کرد.
🔹 نکته قابلتأمل اینکه، کوازی کوارتنگ که برای شرکت در نشست وزیران دارایی کشورهای عضو صندوق بینالمللی پول به واشنگتن سفر کرده بود، این نشست را قبل از موعد ترک کرد و خانم نخستوزیر هم بهمحض رویت، به وی گفت از وزارت دارایی برود.
💢 آش در انگلیس آنقدر شور شده که بیبیسی در گزارشیهای متعدی به انتقاد گسترده از سیاستهای اقتصادی لیز تراس نخستوزیر جدید انگلیس پرداخته است. نوک پیکان انتقادات بیبیسی در موضوع برکناری وزیر دارایی مشخص شد؛ اینکه چرا وزیر دارایی برکنار شد. این سوالی است که بیبیسی به آن پاسخ میدهد. این رسانه انگلیسی قبل از برکناری وزیر دارایی، در گزارشی با عنوان «قمار اقتصادی لیز تراس نخستوزیر جدید بریتانیا» هشدار داده بود که سیاستهای نخستوزیر جدید یک قمار تمام عیار برای ورشکست کردن اقتصاد انگلیس خواهد بود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 برجام در مسلخ اغتشاش!
💬 #جوان
🔹 سال ۱۳۸۸، در اوج ناآرامیهای پسا انتخاباتی ایران، دولت باراک اوباما از توئیتر خواسته بود برای کمک به معترضان تغییرات موقت زیرساختی خود را به تعویق بیندازد. بعداً مشخص شد کاخ سفید در اوج اغتشاشات، دنبال فعال کردن کانال عمان برای مذاکره با ایران بوده است. حالا به فاصله ۱۳ سال بعد، واشنگتن با وضعیتی مشابه روبهرو است.
🔸 در یک طرف، یک متن نیمبند مورد توافق برای بازگشت به برجام قرار گرفته که دولت جو بایدن نمیخواهد آن را از دست بدهد و نشانهاش هم صحبتهای دیروز سرگئیریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه است که گفته امریکا سیگنالهای سیاسی میفرستد که میگوید احتمال احیای سریع برجام وجود دارد.
✅ در سوی دیگر، اغتشاشاتی است که وسوسه حمایت از آن، کاخ سفید را رها نمیکند. ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه امریکا روز پنج شنبه گفت که «فعلاً» تمرکز بر چیزی است که دولت امریکا آن را «اعتراضات» میخواند؛ وضعیتی که ممکن است با تصمیم تهران برای گسترش برنامه هستهای، اندک روزنه باقیمانده احیای برجام را هم مسدود کند.
💢 اینکه تغییر ملموس سیاست امریکا و دولتهای اروپایی، مذاکرات برای احیای برجام را در چه وضعیتی قرار خواهد داد، مشخص نیست. با این حال، برخی منابع در داخل امریکا میگویند که دولت بایدن تحت فشار قرار دارد تا سیاست خود را در قبال ایران از تمرکز بر احیای برجام تغییر دهد.