هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️تخصیص سهمیه بنزین به خانواده های فاقد خودرو
👤مالک شریعتی نماینده مجلس در توئیتی نوشت:
🔹کمیسیون تلفیق بودجه۱۴۰۲ تصویب کرد:۱.دولت مجاز است از ابتدای خردادماه۱۴۰۲ و درصورت تحقق منابع، به سرپرست خانوارهای فاقد خودرو به ازای هر عضو خانواده، ماهانه ۱۵ لیتر بنزین سهمیه ای اختصاص دهد و امکان تبادل سهمیه بنزین را در بازار فراهم کند.
🔹۲.درصورت اجرای جزء(۱)، دولت موظف است درسال۱۴۰۲ این حکم را "بدون هرگونه افزایش قیمت" در نرخهای سهمیه ای و آزاد بنزین و با حفظ سهمیه سابق برای حداکثر دو خودرو سواری در خانوارهای دارای خودرو و نیز حفظ سایر سهمیهها شامل خودروهای عمومی، وانت بار و موتورسیکلت انجام دهد.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرهاد بیضایی، کارشناس مسکن:
🔹طرح مولدسازی دولت سیزدهم تداوم همان نگاه سرمایهای عباس آخوندی به داراییهای دولت چون زمین است که از دهه ۷۰ آغاز شد
🔹 نتیجه نگاه سرمایهای دولت به زمین، محدودیت عرضه زمین برای ساخت و ساز بود که قیمت مسکن را در این ۳ دهه به شدت افزایش داد
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️«یک صدا برای ترکیه»؛ نمونه خوب بهرهبرداری از ظرفیت رسانهای / تعیین شماره حساب واحد از سوی دولت ترکیه برای زلزله
🔹در ترکیه برای جمعآوری کمکهای نقدی برای زلزلهزدگان، برنامهای مشترک با حضور اکثر شبکههای تلویزیونی و رادیویی ترتیب دادهاند به نام «یک صدا برای ترکیه»
🔹نحوه اجرای پروژه "یک صدا برای ترکیه" چند نکته حائز اهمیت دارد که باعث شده در چنین شرایطی تا این حد موثر عمل کند؛
🔹شماره حساب واحدی از سوی دولت ترکیه تعیین شده و قرار نیست کمکهای نقدی از طریق NGO های مختلف و فعالین و داوطلبین تقسیم و به دست آسیبدیدگان برسد.
🔹تمرکز اصلی همه رسانههای ترکیه روی این برنامه مشترک بود از پخش زنده مشترک شبکههای تلویزیونی و رادیویی تا اکانتهای رسانهها در شبکههای اجتماعی تا سایتهای خبری
🔹 تمام افراد چهره و مطرح به میدان آمدند، از ورزشکاران و هنرمندان تا سلبریتیهای فضای مجازی و کارآفرین و اقتصادی و... اکانتهای آنها در انواع پلتفرمها در حال تبلیغ است. ابتدا خود فرد مشهور کمک نقدی شخصی خود را اعلام و سپس واریز میکند، بعد دیگران را دعوت به کمک میکند./فرهیختگان
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰تلاش تئوریسین بهایی برای وحدت معاندان از هم گسیخته
🔸عرفان ثابتی تئوریسین بهایی پس از تجمع معاندان نظام در لس آنجلس که همزمان با سالگرد انقلاب اسلامی برگزار شد و درگیرهای میان مخالفان جمهوری اسلامی در این تجمع خبر ساز شد؛ مطالبی را با هدف ایجاد اتحاد میان گروه های معاند نظام ایران در توئیتر منتشر کرد.
🔹هدف وی این بود که تلاشی باشد از سوی تشکیلات بهائیت در اتحاد میان گروه های از هم گسیخته ای که هیچکدام یکدیگر را قبول ندارند.
🔸مدتی است تشکیلات بهائیت تلاش دارد تا در میان مخالفان جمهوری اسلامی به عنوان میانجی مطرح شده جایگاهی برای خویش دست و پا کند. کاری که خیانت بهائیت را بیش از پیش به رخ جهانیان می کشد.
#بهائیت
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 عصــــای موســــی
هدایت شده از mesaghمیثاق
22.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥💠 زندان هارون الرشید در بغداد
محلی که حضرت موسی ابن جعفر علیهم السلام در آن محبوس بودند 😭
آجرک الله یا صاحب الزمان
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 آقای روحانی، حافظه تاریخی ملت پاک نشده!
👤 #حسین_شریعتمداری:
🔹آقای روحانی رئیسجمهور سابق کشورمان گفتهاند «کشورهای ۱+۵ در اسفند ۹۹، حتی شروط ما برای رفع برخی تحریمهای غیرهستهای را هم پذیرفته بودند اما مصوبه مجلس جلوی [احیای برجام] را گرفت»! در این باره گفتنی است که مصوبه مورد اشاره آقای روحانی «قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران» است که بعد از خودداری آمریکا و اروپا از انجام تعهدات برجامی خود در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده بود.
🔸️موضوع مصوبه یاد شده آن است که چنانچه طرف مقابل کماکان از انجام تعهداتی که در برجام پذیرفته است خودداری کند، دولت ایران نیز موظف خواهد بود تعهدات برجامی خود را به تدریج کاهش بدهد.
✅به بیان دیگر، مصوبه مجلس برای پایان دادن به دیپلماسی منفعلانه دولت آقای روحانی و الزام طرف مقابل به لغو تحریمها و انجام تعهداتش بوده است و معلوم نیست نظر جناب روحانی که آن را مانع رفع تحریمها دانستهاند از کجای این مصوبه بیرون آمده است؟! اگر به گفته ایشان، کشورهای ۱+۵ آماده لغو تحریمها بودند! که باید از مصوبه مجلس استقبال میکردند، جنابعالی چگونه آن را مانع رفع تحریمها دانستهاید؟!
🔸️ ترامپ در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ از برجام خارج شد و از آنجا که برجام برای آمریکا یک سند طلایی و برای ما یک فاجعه بود، اقدام ترامپ بسیار تعجبآور به نظر میرسید ولی خانم فدریکا موگرینی (مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا) پرده از پشت پرده ماجرا برداشت و در مصاحبه با نشریه «پولیتیکو» گفت: «من از روحانی تضمین گرفتم که حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و برگرداندن تحریمها، ایران به برجام پایبند بماند و از آن خارج نشود»!
✅ترامپ (بخوانید تمامیت آمریکا) با شناختی که از انفعال دولت قبل داشت در پی آن بود که ایران برای بازگشت آمریکا به برجام، امتیازات بیشتری به حریف واگذار کند! و برجامهای ۲ و ۳ و... نیز شکل بگیرد! ولی مصوبه مجلس چنین اجازهای به دولت آقای روحانی نداد و ترفند ترامپ به نتیجه نرسید.
🔹 با توجه به نکته (بخوانید سند) فوق، خروج ترامپ از برجام با چراغ سبز جناب روحانی و تضمین ایشان صورت گرفته بود! و سؤالی که اگر پای حساب و کتاب و بازخواست در میان باشد، باید از آقای روحانی پرسیده شود، این است که چرا چنین تضمینی به ترامپ داده بودید؟! ترامپ درپی آن بود که مسائلی نظیر حضور ایران در منطقه و صنایع موشکی کشورمان را هم به برجام اضافه کند و به همین علت بعد از خروج از برجام بارها اعلام کرد که ایران برای مذاکره در این خصوص مراجعه خواهد کرد! و آقای روحانی نیز اصرار به ادامه مذاکره داشتند که مصوبه مجلس مانع از آن شد.
🔸️جناب روحانی! حتماً به خاطر دارید که بعد از تصویب قانون یاد شده در مجلس، به شدت با آن مخالفت میکردید! چرا؟! مصوبه مزبور تاکید بر لغو تحریمها و مقابله با بدعهدی آمریکا و اروپا داشت. مخالفت شما با چه توضیح و توجیهی صورت میپذیرفت؟!
💢 از هنگام تصویب برجام تاکنون، نه فقط آقای روحانی، بلکه هیچیک از طرفداران برجام نتوانستهاند حتی به یک نمونه از دستاوردهای برجام اشاره کنند! مذاکرات با هدف لغو تحریمها صورت گرفته بود و طی ۸ سال ریاست آقای روحانی بر قوه مجریه بسیاری از وقت، امکانات و ظرفیتهای نظام به پای برجام ریخته شده بود ولی نه فقط تحریمها لغو نشد، بلکه دوبرابر نیز شد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
«حسن روحانی» رکورددار پایینترین میزان محبوبیت
🔹کنشگری سیاسی حسن روحانی پس از دورهای یکساله سکوت پس از تحویل دولت، از چندی پیش آغاز شده و او تاکنون چند جلسه عمدتاً با حضور دولتمردان دولت یازدهم و دوازدهم برگزار کرده است.
🔹با اینحال سخن گفتن از دولت و مجلس حداقلی از سوی حسن روحانی که در طول دوران رئیسجمهوری خود، نمادهایی تاریخی از ناکارآمدی و بیکفایتی برجای گذاشت برای ناظران تعجببرانگیز است.
🔹با این حال در آخرین سال حضور روحانی در دولت یعنی سال ۱۴۰۰ به دلیل انباشت ناکارآمدیها و نارضایتی عمومی، میزان محبوبیت روحانی به رقم بیسابقه ۹.۷ درصد تنزل پیدا میکند که در طول دولتهای پس از انقلاب بیسابقه بوده است.