هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴برنامه آموزشی دختران در دوران مشروطه
🔹مدارس دخترانه در زمان قاجار و پهلوی به طور محدود دایر بودند. در این مدارس دروس های مختلفی تدریس می شد که بعضا بیشتر شامل دروس عملی و خانه داری می شد. جالب اینجاست که این دروس تفاوت زیادی با مباحثی که برای پسران تدریس می شد، داشته و حتی مواردی چون بافتنی و بچه داری نیز به دختران آموزش داده می شده است.
🔹در زنگ ورزش موارد زیر آموزش داده می شد:
درس ورزش باید تنفس و ایستادن و راه رفتن صحیح را به شاگردان بیاموزند. ضمنا مهارت و چابکی را هم در آنها تولید کنند؛
۱. صف بندی راه، و دو
۲. حرکات سر و دست، پا و بدن
۳. حرکات تنفس
۴. حرکات اعضای بدن با یکدیگر
۵. اقسام بازی که دراطفال کوچک مفید است.
📚منبع: اسنادی از مدارس دخترانه مشروطه تا پهلوی نوشته سهیلا ترابی فارسیانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحقیر همزمان فرح، رضاخان، شعر و موسیقی ایران توسط محمدرضا پهلوی!
🔹شاید همزمان با روز تولد جمهوری اسلامی دیدن این ویدیوی کمیاب درس آموز باشد. محمد رضا پهلوی در مقابل اظهار نظر فرح پهلوی درباره شعر و موسیقی در جلسه وزرا به اومی گوید «به تو مربوط نیست!»
🔹محمد رضا پهلوی در این ویدیو به اشغال ایران در زمان پدرش اشاره و بی کفایتی او را عملا مرور می کند!
🔹از شعر و موسیقی ایرانی با کینه و خشم یاد می کند که چرا از پدرش دفاع نکرده اند! چون در همان زمان رضاخان به عنوان قاتل شعرا شناخته می شد.
🔹فرح با ترس ولرز پذیرفته که از شعر و موسیقی ایرانی به نیکی یاد نکند به همین دلیل در یک دفاع حداقلی ملتمسانه می گوید «شاید شعر و موسیقی ما همش هم بد نباشد!»
🔺پهلوی دیکتاتور هم که الان لیدر ماجرای مضحک زن زندگی آزادی شده اند به فرح می گوید: به تو مربوط نیست!!
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ ما کجاییم در این بحر تفکر تو کجا!!
⚠️ به نظر شما یکی از مهمترین موانعی که در طول تاریخ اسلام، باعث شده تا امام جامعه نتواند اهدافی را که دارد محقق کند چیست؟! تا به حال به این سؤال فکر کرده اید؟!
🔰 مقام معظم رهبری در طرح کلی اندیشه اسلامی امام را دیده بان معرفی میکنند که باید با تیزبینی و هوشیاری و شناختی که از جبهه دوست و دشمن دارد، مصالح و مفاسد را تشخیص داده و امت را به سمت اولویت ها هدایت کند، و امت نیز باید تمرکز خود را روی پیش برد اولویت هایی بگذارد که امام تشخیص داده و ابلاغ کرده است!
🔺امروز امت اسلامی مشکلی در تشخیص اولویت ها ندارد و امام امت به خوبی و در وقت خود اولویت ها را تشخیص داده و به همراه راهکارهای عملی به امت اسلامی ابلاغ میکند، مشکل در همراهی امت و نهادهای حاکمیتی با امام جامعه است، به سه دهه گذشته مراجعه کنید تا به این واقعیت پی ببرید!
1⃣ آن زمانی که امام جامعه تهاجم فرهنگی را مطرح کردند و امت را به مقابله فرهنگی با این تهاجم فراخواندند برخی گفتند این حرفها توهم توطئه است و برخی دیگر نیز مثل همیشه به سادگی از کنار این مسأله عبور کردند و البته برخی نیز به خوبی مأموریت خود را دریافت کرده و به مقابله پرداختند!
2⃣ زمانی امام جامعه فرزندآوری را اولویت اول معرفی کردند و سالها گفتند و گفتند و فریاد زدند اما گوش شنوایی وجود نداشت و امروز امام جامعه از حل این معضل ناامید شده اند!
3⃣ امروز نیز دقیقا ما گرفتار همان بلیه در دریافت اولویت ها شده ایم، امام جامعه در سخنرانی روز اول فروردین در حرم مطهر رضوی اولویت اول را حتی برای مجموعه های مردمی و فرهنگی، اقتصاد معرفی کردند و فرمودند :
اگر ما در کشورمان چهار پنج نقطهضعفِ مهم داشته باشیم، در رأس همهی اینها مسئلهی اقتصاد کشور است. اقتصاد کشور انصافاً یکی از نقاط ضعف ما است!
◀️ در پیام نوروزی هم فرمودند :
به نظر من در سال ۱۴۰۲ هم مسئلهی اصلی ما مسئلهی اقتصاد است. یعنی ما مشکل کم نداریم، مشکلات گوناگونی داریم، در زمینهی فرهنگی، در زمینهی سیاسی، لکن مسئلهی اصلی و محوری در این سال هم مسئلهی اقتصاد است. یعنی اگر ما بتوانیم انشاءالله مشکلات اقتصادی را کاهش بدهیم و مسئولین انشاءالله همّت کنند، دقت کنند، تلاشهای مهمی انجام بدهند در این زمینه، خیلی از مسائل دیگر کشور هم حل خواهد شد.
◀️ و تأکید کردند که :
با توجه به اینها شعار سال را اینجور اعلام میکنم: «مهار تورم، رشد تولید»، این شعار سال است. یعنی باید همهی همّت مسئولین متوجّه این دو موضوع باشد. در درجهی اوّل مسئولین، در درجهی بعد همینطور که گفتم فعالان اقتصادی و فعّالان مردمی و کسانی که دستشان میرسد کاری انجام بدهند و فعّالان فرهنگی، صدا و سیما که باید فرهنگسازی بکند در این زمینهها، همهی اینها باید متوجه این دو نکتهی اصلی باشند!
🔸اما مشکل این است که ما معمولا به تشخیص امام کاری نداریم و هرآنچه که خود اولویت بدانیم به آن میپردازیم و امروز مسأله حجاب مسأله اول و آخر کشور شده و بدون هیچ توجهی به ابلاغ و تأکید مقام معظم رهبری، تنها دغدغه همه حجاب و پوشش شده است، قطعا باید به مسائل فرهنگی و حجاب پرداخته شود و رها کردن این مسائل عاقلانه نیست، اما اشکال این است که در تشخیص اهم و مهم دچار مشکلیم و به تشخیص امام هم اهمیتی نمیدهیم در حالیکه رهبری حتی اولویت مجموعه های مردمی و فرهنگی را در سال جاری نیز اقتصادی تعیین کردند!
✅ راهکار این است که مجموعه های مردمی و فرهنگی در کنار پرداختن به مسائل فرهنگی، اولویت اول خود را فرهنگ سازی در مسأله اقتصاد و پیدا کردن راه حل هایی در جهت رفع مشکلات اقتصادی و کمک کردن به حاکمیت در جهت رفع مشکلات معیشتی مردم قرار دهند و از جابجایی اولویت ها در افکار عمومی بپرهیزند که مشمول این زبان حال از طرف امام خود نشوند که «ما کجاییم در این بحر تفکر تو کجا»!!
حمید قدیری
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 چرا حکومت جمهوری اسلامی، خود را به رفراندوم نمیگذارد؟!
🔺یکی از سوالاتی که سالهاست توسط عده ای از سیاسیون با غرضی خاص بصورت مستمر مطرح میشود و شاید به دلیل تکرار زیاد در گفته ها و نوشته های این افراد، برای بخشی از مردم نیز سوال شده باشد این است که اگر جمهوری اسلامی قائل به مردم سالاری است چرا با برگزاری رفراندوم نسبت به ادامه روند خود موافق نیست؟!
🔹این سوال نتیجه عدم إشراف بر تاریخ انقلاب اسلامی و تأثیر فضای مجازی بر افکار عمومی است، چرا که:
◀️ اولا : جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری در دنیاست که بعد از اینکه با حضور قاطع ملت به پیروزی رسید در زمینه رفراندوم چند کار بی نظیر انجام داد:
1⃣ از مردم خواست نسبت به حکومت جمهوری اسلامی نظر خود را اعلام کنند که در روز ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ در یک همه پرسی یا رفراندوم، مردم با ۹۸.۲ درصد آراء به جمهوری اسلامی رأی «آری» دادند.
2⃣ پیشنویس قانون اساسی جمهوری اسلامی که از چندماه پیش از انقلاب به دستور امام خمینی تهیه شده و متن آن توسط شورای انقلاب و دولت موقت بررسی شده بود، برای جلب آراء و نظرات مردم و متفکران در ۱۲ فصل و ۱۵۱ ماده، روز ۲۴ خرداد ۱۳۵۸ در روزنامههای کثیرالانتشار منتشر شد که خود نوعی همه پرسی غیر مستقیم و استفاده از نظر عموم مردم و نخبگان محسوب میشود.
3⃣ حکومت از مردم خواست نماینده هایی انتخاب کنند که این نمایندگان قانون اساسی جمهوری اسلامی را بر اساس پیش نویس طراحی شده، بنویسند و بدین صورت در روز ۱۲ مرداد ۱۳۵۸ انتخابات اولین دوره مجلس خبرگان قانون اساسی با حضور گسترده مردم برگزار شد. این انتخابات اولین انتخابات در جمهوری اسلامی بود!
4⃣ قانون اساسی که توسط خبرگان قانون اساسی تدوین شد در نهایت در ۱۲ آذرماه سال ۱۳۵۸ به همه پرسی و رأی مردم گذاشته شد و بیش از ۹۵ درصد شرکت کنندگان رأی مثبت دادند!
5⃣ امام خمینی در اواخر عمر شریف خود یک هیأتی را مأمور به بازنگری در قانون اساسی کردند و پس از پیشنهاد و تأیید اصلاحها در هیئت بازنگری، در تاریخ ۶ مرداد ۱۳۶۸ این بازنگری به همه پرسی و رأی مردم گذاشته شد که ۵۴٫۵٪ درصد از کل واجدین شرایط در آن شرکت نمودند و با ۹۷٫۵٪ رای مثبت به تصویب مردم ایران رسید.
◀️ ثانیا چند کشور در دنیا سراغ دارید که حکومت و قانون اساسی خود را یک بار حتی به رأی و اصطلاحا رفراندوم گذاشته باشد؟! فرانسه که انقلاب و حضور مردم را تجربه کرده نیز قانون اساسی خود را به رأی نگذاشت، بماند که تعداد قابل توجهی از حکومت های کشورهای غربی مانند انگلیس، دانمارک، سوئد و... جمهوری نیستند و سلطنتی اداره میشوند و حتی برای نوع حکومت خود از رأی مردم استفاده نکرده اند، جالب اینکه امروز کشوری مثل انگلیس مدعی است ایران بصورت دموکراسی و مردمی اداره نمیشود و دیکتاتوری حاکم است!
🔺همین امروز آمریکا که نگران مردم سالاری در ایران شده، رئیس جمهور با رأی مستقیم مردم انتخاب نمیشود و آراء الکترال تعیین کننده است و ممکن است اکثریت آراء یک ایالت به نفع یک کاندیدا باشد اما به دلیل قانون حاکم در انتخابات آمریکا، آراء الکترال فرد دیگری را انتخاب کند!
✅ بنابراین جمهوری اسلامی تنها حکومت در دنیاست که تا این حد به مردم و رأی مردم احترام قائل است که نه تنها نوع حکومت را بلکه پیشنویس قانون اساسی، هیأت نویسنده قانون اساسی و بازنگری آن را به رأی مردم گذاشته است و با این اوصاف مردمی ترین و مردم سالارترین حکومت در دنیا جمهوری اسلامی است و ۱۲ فروردین یکی از نقاط عطف جمهوری اسلامی در بها دادن به مردم و رأی مردم است و اساسا این سوال نسبت به جمهوری اسلامی صحیح نیست و باید این سوال را از دیگر حکومت های دنیا پرسید که چرا حتی یک بار نیز به رأی و نظر مردم در نوع حکومت خود اهمیتی نداده اند!
حمید قدیری
هدایت شده از mesaghمیثاق
🍃🍃🍃🍃
🍃
بوی عطر یاس و گل های بهشتی
مشامش را پر کرده بود
دشمن چشمانش به معرکه ی نبرد بود
او نگاهش در چشم دشمن
اما ذهنش با مردمی بود که
هزاران کیلومتر دور تر از معرکه ی جنگ
در شهر مشغول زندگی اند
ما هنوز برای دفاع از میهن شهید میدهیم
و این خاک تا قیامت فدایی دارد
و با چنین مردان از خود گذشته ای
آینده از آن محور مقاومت خواهد بود...
✍🏻آقای تحلیلگر
#ماه_رمضان
#مقاومت
هدایت شده از mesaghمیثاق
💠 #فاسد کلامش بر جامعه تاثیر ندارد.
کسی که خودش فاسد است،نمی تواند کلامش را یک طوری ادا کند که مردم صحیح بشوند،تأثیر ندارد.آن وقتی کلام تأثیر دارد که از قلب مهذب و پاک بیرون بیاید،اگر چنانچه از قلب ناپاک بیرون بیاید و از قلب شیطانی بیرون بیاید،به زبان شیطانی گفته بشود،این تأثیر نمی تواند بکند در قلب اشخاص.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۱۹ ، صفحه ۹۲
👈بیانات امام خمینی(ره) در دیدار با رئیس جمهور و اعضای مجلس خبرگان
🗓مورخ: ۱۳۶۳/۱۱/۱۴
صحیفه نور امام خمینی(ره)
هدایت شده از mesaghمیثاق
اگر دوقطبیساز نیستید، هم باید علیه #ماست پاشی موضع بگیرید، هم علیه کسانی که به زن چادری حمله میکنند و او را کتک میزنند و فحاشی میکنند.
اگر از یکی حمایت کردی و دیگری را توجیه، شما یکسر این دوقطبی هستی!
هر دو رفتار همان لبه قیچی هستند برای از بین بردن انسجام ملی.
امروز جزو بزرگترین معروف، حفظ انسجام ملی است. هرکس این معروف بزرگ را تضعیف میکند، منکر بزرگی را مرتکب شده.
✅ #داود_مدرسی_یان:
هدایت شده از mesaghمیثاق
چون گربه به تنگ آید
ناچار به چنگ آید...
#اسرائیل_باید_از_صفحه_روزگار_محو_شود
هدایت شده از mesaghمیثاق
ی فکر اینه که عسراییل منتظره بهش حمله بشه و ازش استفاده کن که اعتراضات خیابانی جمع بشه و به گله عسراییلیا بگه الان وقت اتحاده نه اعتراض و ایران هم در مقابل جواب نمیده بهش ک ازش استفاده نکنه؛
ولی به نظرم ته اون اعتراضات هیچه.
گله کفتارا همه پرچم عسراییل بدست گرفته درحال اعتراضن و نه خبری از اسلحه کشی هست ن جنگ داخلی.تهش ی هول دادن و درگیری لفظی بین طرفدارا و مخالفای نتانیابوعه.ک اونم مالی نیست.
ولی خب اصلا ب عمین خاطر عسراییله نمیزنیم،عامریکا چ؟چرا مقاومت نمیریزه سر علمریکا ب تلافیش؟؟
البته ک سردار قاآنی بهترین تصمیمه میگیره.تجربه هم ثابت کرده ک همیشه جواب دادیم...باز هرجور صلاحه
نشر از: کانال سهیل سلیمی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمله هواپیماهای جنگی عسراییل از حریم هوایی لبنان به حومه حمص؛