هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴شکست تانک های آلمانی «لئوپارد» در اوکراین
🔺تحلیلگران نظامی می گویند که ارتش اوکراین دراستفاده از تانک های آلمانی لئوپارد، به دلیل کیفیت پایین تدارکات، با مشکلاتی مواجه شده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻چشم ها خیره به رژه ارتش جمهوری اسلامی ایران خواهد شد...
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔹جمعیت امشب در مسجدالاقصی جهت احیا بیش از ۵۰۰هزار نفر اعلام شده/البته گزارش شده که هم اینک باران شدیدی در حال باریدن است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺با مشاهده رضا ربع پهلوی متوهم در اسرائیل ناخودآگاه یاد این قاب افتادم...👆
💥سرباز مزدور و مفلوک خودشیفته ای که توهم صدارت و سودای پادشاهی دارد😊😊
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
🔴 راههای بازگشت پول به بازار ارز را با اجرای طرح مالیات بر عایدی سرمایه ببندید.
💬 #نود_اقتصادی
🔹هرچند تصویب طرح مالیات برعایدی سرمایه به مراحل نهایی خود نزدیک شده، اما باید توجه داشت تعلل و تاخیر در خصوص اجرای آن میتواند فرصت به وجود آمده از طرف جذابیت بازار سهام و بخش مولد برای جذب سرمایه سرگردان را از بین ببرد.
🔸در این خصوص سیاست گذاران باید توجه داشته باشند، اگر اجرایی شدن این قانون با سرعت کافی انجام نشود، نمیتوان راه بازگشت سرمایه با بازارهای ارز ، طلا ، خودرو و مسکن را در زمان مناسب مسدود کرد و این موضوع میتواند از قدرت اثر بخشی قانون تا حد زیادی بکاهد.
✅از این رو لازم است با توجه به فرصت پیش آمده برای رونق تجارت و افزایش تولید که از طریق بهبود روابط خارجی ایران با همسایگان و ایجاد راههای تجاری جدید پیش آمده است، در جهت اصلاح ترجیحات سرمایه گذاران عمل کرد و سیاستهای تشویقی و تنبیهی را به صورت هدفمند به اجرا درآورد.
🔹باید توجه داشت، بازار سرمایه به عنوان یک بازار شفاف، کارا و چابک، میتواند در شرایط کنونی بیشترین میزان جذب سرمایه را به خود اختصاص دهد. اما در شرایطی که پس از ورود سرمایه به این بازار، اقدامی در جهت افزایش انگیزه سرمایه گذاری بلند مدت و بهره ور در تالارهای مختلف بورس نیفتد، بار دیگر شاهد خروج پول از این بازار و افزایش تقاضا در بازارهای ارز و طلا خواهیم بود.
💢همچنین لازم است همزمان با بهبود شرایط سرمایه گذاری در بازار سهام، راه های ورود مجدد سرمایه سوداگرایانه به سایر بازارها مسدود شود که این موضوع از طریق اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه امکان پذیر خواهد بود.
🔴 در سودان چه خبر است؟
👤 #محمدعلی_حسننیا
🔹روز گذشته محمد حمدان دقلو معروف (حميدتي)، فرمانده نیروهای واکنش سریع که سال 2017 برای جنگ دارفور تشکیل شده بود علیه عبدالفتاح البرهان، فرمانده ارتش کودتا کرد.
🔸چند نکته:
1️⃣ هم برهان و هم حمیدتی روابط خوبی با اسرائیل دارند؛ پس برای ما هیچ کدام فرقی ندارد.
2️⃣ دعوای اصلی برهان و حمیدتی بر سر قدرت است نه دمکراسی یا حق مردم
3️⃣ هر دو نفر خواستار عادی سازی با اسرائیل هستند
4️⃣ برهان روابط خوبی با عربستان و حمیدتی روابط نزدیکی با امارات دارند!
5️⃣ تاکنون نیروهای واکنش سریع به رهبری حمیدتی توانستند مراکزی را در سودان و خارطوم اشغال کنند
✅ارتش سودان به رهبری برهان دارای نیروهای بیشتر، جنگنده، تانک و وسایل سنگین است، اما نیروهای واکنش سریع نیروهای کمتر و تجهیزات سنگین ندارد، اما به دلیل مهارت بالا در جنگ شهری چابکی بسیار زیادی نسبت به ارتش دارد و در یک روز گذشته مراکز زیادی را تصرف کرده است.
🔹یکی از جنایتهای نیروهای واکنش سریع در سال 2019 رخ داد. آنها به تظاهرات مسالمت آمیز مردم سودان علیه عمرالبشیر ورود کردند و بیش از 100 معترض کشتند. جنازه 40 معترض در نیل پیدا شد!
🔸حمیدتی تاجر شتر بود. عمرالبشیر که با ادعای ردای خلافت پیغمبر وهمواره عصای در دست داشت و میگفت من خلیفه الرسول هستم! این فرد را فرمانده واکنش سریع کرد. گروهی بی رحم که از قبایل سودان جمع آوری شده. این فرد به یمن نیرو فرستاد تا با انصارالله یمن مبارزه کنند. تلفات زیادی هم دادند.
💢دعوا از کجا شروع شد؟ توافقی بین انقلابیون و ارتش صورت گرفت که در یک دوره 24 ماه قدرت منتقل شود. در این توافق گفته شد نیروهای واکنش سریع در ارتش ادغام شوند. مردم سودان سال 2018 علیه چهار دهه دیکتاتوری اسلامی عمرالبشیر قیام کردند و ارتش برای اینکه کشور بدست مردم نیافتد کودتا کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
حرفهایی که «نون خ» بدون توی ذوق زدن به مخاطب میرساند/ از لزوم ادامه نسل و فرزندآوری تا اهمیت اشتغال زایی👇
☘ ساخت «نون خ» در سالی که گذشت ریسک بزرگی برای سعید آقاخانی بود، بخشهایی از جامعه حتی هنرمندانی که با پلتفرمها کار میکنند را قضاوت میکند، صداوسیما که جای خود دارد. به هر حال آقاخانی تصمیم سختی گرفت و در نوروز خالی از طنزِ 1402 «نون خ» را روی آنتن برد
☘ در فضایی که شادی در حداقلیترین وضعیت است، آیا این که «نون خ» به جای اولویت دادن به کمدی، ساخت موقعیتهای کنایهای و استعارهای را انتخاب کرده از سر ضعف است؟ بیگمان، نه! اگر کمی منصفانه به ماجرا نگاه کنیم و البته نیمنگاهی هم به واکنش مخاطبان در شبکههای اجتماعی داشته باشیم بهتر درک خواهیم کرد که مخاطبان سریال هم زبان کنایهای «نون خ» را درک کردهاند و اصلا همان موقعیتهای به ظاهر کمتر خندهدار اما کنایهدار بیشتر به مذاق مخاطبان کار خوش آمده.
☘ ساخت و پرداخت کاراکتر رامین در چنین فضایی شکل میگیرد، رفت و برگشتهای رامین میان دِه پایین و دِه بالا، تیپی آشنا از این روزهای زندگی در ایران را برایمان میسازد که حتی عنوان هم دارد؛ آدمهای وسط باز که تلاش میکنند هم از توبره بخورند و هم از آخور. رامین در شکل صحبت کردنش، در بیان مواضعش و در چرخشهایش در واقع حرف دل مخاطب خسته را میزند.
☘ رِندیِ آقاخانی و وفایی(نویسنده فیلمنامه) در این بوده که در اسارت ساخت موقعیتهای نمادین نماندهاند و فرآیند انتقال پیام مختل نشده. نمونهاش تمام اشاراتی است که در فرم یک مسابقه فوتبال راجع به لزوم جوانگرایی در کار کاشته شده و اتفاقا مخاطب هم متوجه آن میشود، دلیل اصلی شکست تیم فوتبال دِه پایین بازی ندادن به جوانها بود، نون خ حرفش را میرساند بدون آن که توی ذوق بزند.
☘ به تاکید پنهان این سریال بر فرزندآوری توجه کنید، سکانس ویارِ شبکه دو در خواستگاری از شیرین، یا سکانس جدل فریده و کیوان بر سر فرزندآوری و یا اصلا نطق رامین در مدح بچهدار شدن، ويا دلايل موفقيت ده بالا نسبت به ده پايين (فرزند بيشتر، جوانى جمعيت، نيروى كار بيشتر داشتن و اهميت بيشتر ازدواج) همه از جمله تاکیدات داستان در ستایش ادامه نسل است.
☘ شاید برگ برنده داستان «نون خ» نمایش پیشه و شغل آدمهاست، همان که در آثار ایرانی به طور کلی سهم بسیار کمی دارد. اهمیت شغل و درآمد معمولا آن چیزیست که دربارهاش حرف زده میشود اما نمایش داده نمیشود منظور از نمایش، تاثیر مساله شغل بر تصمیمات آدمهاست، یعنی همان اتفاقی که برای ادریس در این سریال افتاد و در مسیر درام کاملا موثر بود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر مومن باشی پلک نمیزنی تا اینکه وضعیت را در حد توانت تغییر دهی...