هدایت شده از mesaghمیثاق
#مریم_خاکساریان، بازیگر تئاتر و سینما:
الوعده وفا
طبق قولی که داده بودم در روز تولد حضرت آیت الله خامنه ای که جانم فدای او ، امروز در روستای نوک آباد ناسی از روستاهای بخش مرکزی زاهدان
خدمات بهداشتی ، بسته های معیشتی ، کفش و تامین آب یکساله ی این روستا با کمک یکی از خیرین یزدی ، آقای مجید زارع این کار انجام شد .
رهبرم ، یارم ، الگوی من ، آقای زمین ، تولدتون بر تمام عشاق شما مبارکها باد .
قلب من امروز خیلی آرام است و این آرامش رو مدیون شما علی الخصوص آقای زارع هستم .
برای طول عمر آقا صلوات ختم کنید .
بماند به یادگار بیست و نه فروردین ماه سال هزار و چهارصد و دو
#سلبریتی_ولایی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آبی پاکی کارشناس اینترنشنال بر سر اپوزیسیون؛ سفر ربعپهلوی مهر تأییدی بر پایان ائتلاف پوشالی "همبستگی" است!!
هدایت شده از mesaghمیثاق
۳۰ فروردین ساعت ۱۱:۳۰
تهران، بانک پاسارگاد شعبه باغ صبا
خیابان شریعتی روبروی سه راه مَلِک
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 آخه بی سواد یه حرفی بزن که بعداً بهت نگن هیچی حالیت نیست
🔹 جمهوری اسلامی تا حالا دوبار برای قانون اساسی ( آذر ۵۸ و مرداد۶۸) و یک بار برای موجودیت خودش(۱۲فروردین ۵۸) همه پرسی برگزار کرده،اگه اربابتون آمریکا یا یکی از کشورای غربی باب میلتون یکبار این کارو انجام داد اونوقت بیا با هم حرف بزنیم!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 وضعیت اسفناک و تأسف آور سفره خانه شب های طلایی قشم !!
همین امشب!
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آبشار نیاسر در کاشان !!
🔹 این اوضاع در اردیبهشت که فصل گلاب گیری هستش بیشتر خواهد شد متاسفانه مسئولان شهر برای درآمد زایی بیشتر و ترس از اینکه مسافر کم بشود هم هیچ حرکتی نمی کنند تا جلوی بی حجابی را بگیرند
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 خاطرهی آقای دکتر سهیل اسعد از سفر حضرت علامه مصباح(ره) به شیلی
🔸 در سفر من به شیلی، علامه مصباح(ره) هم برای سخنرانی به شیلی آمده بودند، آنجا با ایشان آشنا شدم و اخلاق، تواضع و علم ایشان مرا جذب کرد و تصمیم گرفتم که وارد حوزه علمیه شوم.
🔶 اصل مصاحبه از دقیقه 38:20 برنامه محفل روز 1402/1/29
🔸 برنامه محفل 1402/1/29👇
https://telewebion.com/episode/0x62b73e4
هدایت شده از mesaghمیثاق
18.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 نظام سیاسی ای که چنین نگاه توحیدی و آزاداندیشانه ای به انتخاب و رای مردم دارد، هیچ وقت از رفراندوم و همه پرسی واهمه ندارد.
🔸 مسئله اصلی، #نفاق و شیطنت کسانی است که با نزدیک شدن به انتخابات آخر سال و با اسم رمز #رفراندوم ، به دنبال "دوقطبی کردن" جامعه، "حاشیه سازی"، "هزینه تراشی" و تحمیل "فتنه ای جدید" به نظام اسلامی هستند؛ و رهبر انقلاب در سخنان اخیر خود، حکیمانه این نقشه را خنثی کردند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
رهبری و رفراندوم
🔹آیا رهبری با رفراندوم مخالف است؟ کسی که از در شورای انقلاب و بانیان رفراندوم جمهوری اسلامی در ابتدای انقلاب بوده، از بانیان رفراندوم قانون اساسی بوده. از بانیان بازنگری قانون اساسی بوده. از بانیان متن قانون اساسی است که این روش به رسمیت شناخته. رهبری را با خودش تفسیر کنید نه خودتان. شما شاید هر روز یک حرف بزنید. شمایید که هیچ وقت جرات ندارید از مردم دنیا همه پرسی کنید که با شورای امنیت و حق وتو و حاکمیت دلار و موجودیت اسراییل موافقند یا نه. شمایید که در داخل هر جا مردم مخالفتان رای دادند جر زنی را شروع کردید.
🔹رهبری سال هفتاد و شش و هشتاد که خاتمی رای آورد پای حضور مردم نایستاد؟ سال هشتاد و چهار و هشتاد و هشت نایستاد؟ حضور های هشتاد و چند درصدی پای صندوق های رای، رفراندوم نبود؟ چه کسی تا آخر پای انتخابهای مردم ایستاد؟ با شخص منتخب شده آنهم آدمهایی مثل میرحسین و خاتمی و احمدی نژاد و روحانی و هاشمی کار نکرد؟ کار کردن با آدمی که هزار جور اختلاف نظر عملی و گفتمانی با تو دارد ساده تر است یا همراهی با یک نظر رفراندوم در یک موضوع فنی خاص؟ رهبری با گفتگوی با آمریکا در داستان هسته ای موافقت نکرد با اینکه اعلام کرد با آن مخالف است اما با خواست خواص و به نیت تجربه کردن عموم مردم با آن همراه میشود.
🔹کدام کشور اصل موجودیتش را به رفراندوم گذاشته و قانونش را هم دو بار به رفراندوم گذاشته؟ شما دیگر حرف از مردم نزنید. شما که هشتاد و هشت تهمت تقلب زدید چون شکست خوردید و میخواستید رای کل مردم را بالا بکشید. شما که انقلاب چند صد نفره تان چند ماه دوام نیاورد و با حضور خیابانی میلیونی نابود شد. همه میدانیم دلتان به هزاران رسانه استکباریتان گرم است که مخ مردم را بزند و نظر آمریکاییتان را تایید کند. حال آنکه آزموده را آزمودن خطا است.
🔹هنوز هم نتوانستید بفهمید چرا بعد آنهمه تبلیغاتتان برای عدم حضور مردم پای صندوق رای، کمتر از بیست درصد هم موفق نشدید مردم را منصرف کنید. حالا چی؟ ایران بیاید برای موضوعات مختلف رای گیری کند که چی؟ هیجان و دو قطبی راه بیندازید ، متخصصین و منتخبین را کنار بزنید؟ که چی؟ که فردا اگر نظرتان نشد چو بیندازید که تقلب شده؟ بگویید حاکمیت خودش موافق فلان نظر است پس ما بیاییم رفراندوم برگزار کنیم؟
🔹راستی چرا سرمایه داران بزرگ کشورهای اروپایی رای نمیگیرند درباره اموال و داراییهایشان که تقسیم کنند بین همه یا نه؟ چرا هیچ کشوری درباره همه موضوعاتش رای گیری نمیکند؟چرا هیچ کدام درباره اصل موجودیت و ساختارشان هر سال و هر روز یا بیشتر یا کمتر رای گیری نمیکنند؟ اگر به تعداد رای گیری است که هیچ کدام با تعداد انتخابات و حجم حضور مردمی ما در طول سالها قابل مقایسه نیستند. اگر هم بحث سر رفراندوم درباره موضوعات مختلف است که هیچ یک بی حساب و کتاب و بدون طی فرایند دارای قاعده و قانون رفراندوم را در هر موضوعی انجام نمیدهند.
🔹به چه فلاکتی افتاده اید، انصافا.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰آسیبشناسی عدم تحقق سیاستهای اصل ۴۴
سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۱۳۸۴ از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به سران قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد. ابلاغ این سیاستهای استراتژیک، بسیار مهم و مترقی، بستر و زیربنای نیل به رشد و توسعه اقتصادی در کشور را فراهم ساخته است. این اصل، نظام اقتصادی ایران را به سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی متکی میسازد.
◀️گزاره خبری:
رهبر انقلاب عصر دیروز در دیداری چند ساعته با تعداد زیادی از اعضای تشکلها و فعالان مختلف دانشجویی، دانشجو و مطالبات او را یک فرصت و ارزش برای کشور خواندند و با اشاره به راهبرد دشمن، در چارچوب برخی مسائل اقتصادی، برای بدبینکردن ملت ایران به خود و تواناییهای خود، فرمودند: اصل خصوصیسازی و سیاستهای اجرایی اصل ۴۴، فکر شده، منطقی و درست است؛ چرا که دولت نمیتواند اداره همه امور را بر عهده گیرد. ایشان در اول فروردین امسال نیز، ذیل بیان برخی موانع در مسیر تحول اقتصادی در کشور، به عدم تحقق برخی بندهای خصوصیسازی اشاره کرده و فرمودند: بنای این سیاستها بر این بود که ما مدیریتها و فعالیتهای اقتصادی مورد نیاز مردم را به مردم بسپاریم.
◀️گزارههای تحلیلی:
1️⃣ خصوصیسازی به معنای یک فرایند حقوقی، اجرایی و مالی است که در آن اقتصاد و بنگاههای به بخش خصوص واگذار میگردد، به گونهای که جهتگیریها و عملکردها به نفع مردم تمام شود. البته مفهوم خصوصیسازی بسیار وسیعتر از واگذاری داراییها و شرکتهای دولتی و عمومی به بخش خصوصی است و بر نوع، انتخاب و شیوه واگذاری فعالیتها و تصدیگریهای دولت، دلالت میکند.
2️⃣ بنا به تعریف، خصوصیسازی در وحله اول یک فرآیند حقوقی است. یعنی چنانچه در بستر قانون، شفافیت و نظارت دولت صورت نگیرد، تبدیل به اختصاصیسازی و تضییع حقوق مردم میشود. اساسا انحراف در تحقق سیاستهای اصل ۴۴ نیز از همین کانون نشئت میگیرد. اینکه نه تنها دولت رسالت خود بر نظارت و کنترل در فرایند حقوقی را به درستی اجرا نکرده بلکه خود به عنوان رقیب بخش خصوصی، فعال بوده است.
3️⃣ قسمت دوم سیاستهای اصل ۴۴ بر افزایش سهم بخش تعاونی در کشور تأکید دارد. موضوعی که رهبری در اول فروردین ذیل عنوان مردمی کردن اقتصاد، به آن پرداختند. مردمیسازی به معنای حضور همه مردم در اقتصاد است. یعنی عاملیت، مردم هستند. در مردمیسازی اقتصاد باید امکانات لازم و ارزان برای همه افراد فراهم کرد و دولت موظف است سازوکاری مناسب برای ورود مازاد تولید آن فرد به چرخه نظام مصرف فراهم کند.
4️⃣ مبنای مردمیسازی، روح تعاون است. از این منظر دولت باید تعاونیها را به مردم معرفی کند، آموزش دهد و آن را در همه اقتصاد گسترش نماید. توسعه بنگاههای خرد و کوچک، و اشتغالهای خانگی و ارائه مشوقهای لازم در این زمینه از جمله ابزارهای لازم برای مردمیسازی اقتصاد است. تجربه برخی کشورها در توسعه بنگاههای کوچک(هر خانواده یک بنگاه تولیدی) قابل استفاده است. در این بین اعتبارات اشتغالزایی در ایران غالبا در محل مورد نظر استفاده نمیشوند. نظارت دولت در این بین بسیار ضروری است.
✍️ #علی_محمدی