هدایت شده از mesaghمیثاق
✨﷽✨
🌼پدرم نهصد تومان به بانک تعاون روستایی بدهکار بود . تصمیم گرفتم من به شهر بروم و به هر قیمتی قرض پدر را ادا کنم، اما پدر و مادرم مخالفت کردند.
✍خلاصه اینکه با احمد و تاجعلی برای کار به کرمان رفتم. اولین بار بود که شهر و ماشین را می دیدم. احساس غریبی می کردم. درِ هر مغازه و کافه و رستوران و کارگاهی را می زدم و می گفتم:« کارگر نمی خواهید؟» و همه یک نگاهی به قد کوچک و جثه نحیفم می کردند و جواب رد می دادند.
به یک خانه در حال ساخت وارد شدم. استادکار به من نگاهی کرد و گفت:« اسمت چیه؟» گفتم:« قاسم» گفت:«چند سالته؟» گفتم:« سیزده سال» گفت:« مگه درس نمی خونی!؟» گفتم:« ول کردم.» گفت:« چرا؟!» گفتم:« پدرم قرض دارد.» وقتی این را گفتم اشک در چشمانم جمع شد. منظره دستبند زدن به دست پدرم جلوی چشمم آمد و اشک بر گونه هایم روان شد و دلم برای مادرم هم تنگ شده بود. گفتم:« آقا، تو رو خدا به من کار بدید.» اوستا که دلش به رحم آمده بود، گفت:« می تونی آجر بیاری؟» گفتم:« بله.» گفت:« روزی دو تومان بهت میدم، به شرطی که کار کنی.» خوشحال شدم که کار پیدا کرده ام. به مدت شش روز بعد از طلوع آفتاب تا نزدیک غروب در ساختمان نیمه ساز خیابان خواجو مشغول کار بودم. جثه نحیف و سن کم من طاقت چنین کاری را نداشت. از دستهای کوچکم خون می آمد. اوستا بیست تومان اضافه مزد بهم داد و گفت:« این هم مزد این هفته ات.»
حالا حدود سی تومان پول داشتم. با دو ریال بیسکویت خریدم و پنج ریال دادم و چهار عدد موز خریدم. خیلی کیف کردم، همه خستگی از تنم بیرون رفت. اولین بار بود که موز می خوردم. شب در خانه عبدالله تخم مرغ گوجه درست کردیم و خوردیم. عبدالله معتقد بود من نمی توانم این کار را ادامه بدهم، باید دنبال کار دیگری باشم.
پولهایم را شمردم.، تا نهصد تومان هنوز خیلی فاصله داشت. یاد مادر و خواهر و برادرانم افتادم. سرم را زیر لحاف کردم و گریه کردم و با حالت گریه به خواب رفتم. صبح با صدای اذان از خواب بیدار شدم. از دوران کودکی نماز می خواندم. نمازم را که خواندم به یاد امامزاده سیدِ خوشنام، پیر خوشنام در روستا افتادم. ازش طلب کردم و نذر کردم اگر کار خوبی پیدا کردم یک کله قند داخل امامزاده بگذارم.
صبح به اتفاق تاجعلی و عبدالله راه افتادیم. به هر مغازه، کافه، کبابی و هر درِ بازی که می رسیدیم سرک می کشیدیم و می گفتیم: «آقا، کارگر نمی خوای؟» همه یک نگاهی به جثه ضعیف ما می کردند و می گفتند:« نه.» تا اینکه یک کبابی گفت که یک نفرتان را می خواهم با روزی چهار تومان. تاجعلی رفت و من ماندم. جدا شدنم از او در این شهر سخت بود. هر دو مثل طفلان مسلم به هم نگاه می کردیم، گریه ام گرفته بود. عبدالله دستم را کشید و من هم راه افتادم، تا آخر خیابان به پشت سرم نگاه می کردم.
حالا سه روز بود که از صبح تا شب به هر درِ بازی سر می زدم. رسیدیم داخل یک خیابان که تعدادی هتل و مسافرخانه در آن بود. به آخر خیابان رسیدیم و از پله های ساختمانی بالا رفتم. مردی پشت میز نشسته بود و پول می شمرد. محو تماشای پولها شده بودم و شامه ام مست از بوی غذا. آن مرد با قدری تندی گفت:« چکار داری؟!» با صدای زار گفتم:« آقا، کارگر نمی خوای؟» آن قدر زار بودم که خودم هم گریه ام گرفت. چهره مرد عوض شد و گفت:« بیا بالا.» بعد یکی را صدا زد و گفت:« یک پرس غذا بیار.» چند دقیقه بعد یک دیس برنج با خورشت آوردند. اولین بار بود که آن خورشت را می دیدم. بعداً فهمیدم به آن چلوخورشت سبزی می گویند. به خاطر مناعت طبعی که پدرم یادم داده بود با وجود گرسنگی زیاد و خستگی زیاد گفتم:« نه، ببخشید، من سیرم.» آن شخص که بعداً فهمیدم نامش حاج محمد است، با محبت خاصی گفت:« پسرم، بخور.» غذا را تا ته خوردم. حاج محمد گفت:« از امروز تو می تونی این جا کار کنی و همین جا هم بخوابی و غذا هم بخوری. روزی پنج تومان هم بهت می دهم.» برق از چشمانم پرید و از امامزاده سید خوشنام، پیر خوشنام تشکر کردم که مشکلم را حل کرد.
پس از پنج ماه کار کردن شبی آهسته پولهایم را شمردم. سرجمع هزار و دویست و پنجاه تومان شد. از خوشحالی در پوست خودم نمی گنجیدم، هزار تومان برای پدرم پول فرستادم تا قرضش را ادا کند.
📚برگرفته از کتاب «از چیزی نمی ترسیدم»
خاطرات خود نوشت شهید حاج قاسم سلیمانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آقا جان خیلی شرمنده ایم
👤استاد دانشمند
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 سمیه رفیعی، نماینده مجلس: منطق مجمع تشخیص مصلحت نظام برای جلوگیری از واردات خودروهای دست دوم را درک نمیکنم. / وزیر صمت در یک جلسه گفت برای پر کردن نیاز ۲ میلیونی خودرو، باید ۶۰۰ هزار دستگاه خودرو فرسوده را از چرخه خارج نکنیم!
#مافیای_خودرو
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 امام رای شان را به کسی نمی گفتند!
🔻 خانم فریده مصطفوی دختر گرامی امام خمینی (س) در کتاب خاطرات خود با عنوان «گذر ایام» ای به بیان نمونه ای از مشی سیاسی پدر و مادر خود پرداخته است.
🔻 خانم هرگز نظر شخصی خودشان را بر کسی تحمیل نمی کردند،
🔻 آقا نیز همین گونه بودند و معتقد بودند در زمان انتخابات باید رای ایشان مخفی باشد و هیچ نمی گفتند.
🔻 زمانی که از ایشان می پرسیدیم به چه کسی رای دهیم؟ می گفتند: «خودتان تحقیق کنید و به هر کس که اصلح است رای دهید».
#تاریخ_انقلاب
#جریان_شناسی
هدایت شده از mesaghمیثاق
00_mixdown.mp3
14.07M
🔰 خیانت در امانت
انتشار ناجوانمردانه آرای مخفی حضرت امام، توسط موسسه ای که وظيفه صیانت از آثار و سیره امام را برعهده دارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 استاد شهید مطهری خطاب به منقدان جمهوری اسلامی:
"حکومت اسلامی، حکومت طبقه روحانی نیست!"
#مردمسالاری_دینی
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 قاسم بن الحسن های سپاه حضرت روح الله
🌷🌷🌷🌷
ای بسا شخصی دویده بیست سال
اندکی بویی نبرده از وصال
ای بسا شخصی که دیروز آمده
بر وصال یار پیروز آمده
#شهید_مهرداد_عزیزاللهی❤️
#زندگی_مکتبی
هدایت شده از mesaghمیثاق
1_1812345469.mp3
4.09M
ما از مرگ نمی ترسیم
که مرگ ما شهادت است
وشهادت حیات عند رب 💚
🎙#سید_مرتضی_آوینی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ شورای امنیت سازمان ملل اعمال محدودیتها بر زنان افغانستان را محکوم کرد
ایرنا: اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد عصر پنجشنبه (۷ اردیبهشت ماه) به وقت محلی با اجماع به قطعنامهای رای مثبت دادند که اعمال محدودیتها و ممنوعیتها از سوی دولت طالبان بر زنان افغانستان را محکوم کرده است.
قطعنامه پیشنهادی را اگرچه امارات و ژاپن ارائه کردند و مورد حمایت آمریکا و دیگر کشورهای غربی بود اما بیش از ۹۰ عضو سازمان ملل از این قطعنامه حمایت کردند.
این نشست شورای امنیت سازمان ملل چند روز قبل از نشست برنامه ریزی شده بین المللی در دوحه در اول و دوم ماه می (۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه ) در مورد افغانستان برگزار شد. آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد قرار است میزبان نمایندگان ویژه کشورهای مختلف در مورد افغانستان در دوحه پشت درهای بسته باشد تا رویکرد واحدی را در قبال دولت طالبان اتخاذ کنند.
قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل اعمال محدودیت بر زنان افغان و ممنوعیت کار آنان برای سازمان ملل متحد در افغانستان را محکوم کرده و از دولت طالبان خواسته است که این اعمال محدودیت ها و ممنوعیت ها را “به سرعت” متوقف کند.
در این قطعنامه آمده است که ممنوعیت کار زنان افغان برای سازمان ملل متحد “حقوق بشر و اصول بشردوستانه را تضعیف می کند.”
این قطعنامه همچنین نیاز به رسیدگی به چالش های اساسی پیش روی اقتصاد افغانستان، از جمله استفاده از دارایی های متعلق به بانک مرکزی افغانستان به نفع مردم این کشور را به رسمیت می شناسد.
این در حالی است که آمریکا میلیاردها دلار ذخایر ارزی افغانستان را که در آمریکا نگهداری می شود، مسدود کرده و مدعی است نیمی از این پول را به یک صندوق در سوئیس که تحت نظارت نمایندگانی از آمریکا، سوئیس و افغانستان می باشد، منتقل کرده است.
معاون سفیر چین در سازمان ملل در این زمینه به شورای امنیت گفت: تا امروز، آنچه دیدهایم این است که داراییها از یک حساب به حساب دیگر منتقل شده اما حتی یک پنی به مردم افغانستان بازگردانده نشده است.
واسیلی نبنزیا، سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد نیز که ریاست این نشست شورای امنیت را برعهده داشت، خواستار بازگرداندن دارایی های مردم افغانستان شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ جماعت اسماعیل آقا رسما تصمیم خود را برای حمایت از اردوغان اعلام کرد
جمهوریت: فرقهها و تشکلهای اجتماعی که تحت عنوان بنیادها و انجمنها فعالیت میکنند همچنان تصمیمات خود را هفتهها قبل از انتخابات 14 می اعلام میکنند.
جماعت اسماعیل آقا که «شیخ» آن محمود اوستا عثمان اوغلو مشهور به خواجه محمود افندی سال گذشته درگذشت، تصمیمات خود را قبل از انتخابات اخیر به طور متمرکز اعلام کرد.
سازمان های مذهبی مانند جامعه منزیل و گروه Risale-i Nur Meşveret، شاخهای از نهضت نورسیه، به مردم اعلام کردند که تصمیم گرفتهاند از اتحاد خلق و نامزد حزب عدالت و توسعه، رجب طیب اردوغان حمایت کنند.
جماعت اسماعیل آقا که به حمایت قاطع خود از دولت معروف است و در دوره حزب عدالت و توسعه به یکی از گسترده ترین تشکلهای مذهبی ترکیه تبدیل شد، تصمیم انتخاباتی خود را نیز در همین زمینه اعلام کرد.
در بیانیهی این جماعت آمده است:
انتخابات روز یکشنبه 14 می 2023 یکی از نقاط عطف تاریخی است که در آن اتحاد مردم، اتحاد کسانی که برای حفظ ارزشهای دینی، ملی و اخلاقی تلاش میکنند،در مقابل اتحاد افرادی که پروژههای پایمال کردن این ارزشهای والا را دنبال می کنند، قرار می گیرد. همچنین اتحاد ما علیه کسانی که از تروریسم که اتحاد و با هم بودن ما را تهدید می کند، مقابله خواهد کرد.
علاوه بر این، ضرورت مبارزه پایدار با مشکلات جهانی که روز به روز در حال افزایش است، همچنین مقابله با بیماری همه گیر جهانی و سیل و زلزلههای ویرانگر، یک مدیریت قوی، مجرب و پایدار را ایجاب می کند. با اعتقاد به اینکه ثبات و تجربه باعث موفقیت می شود، تصمیم خود را برای حمایت از رئیس جمهور محترم خود رجب طیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی سال 2023 به اطلاع عموم می رسانیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ پشت پرده جدا کردن کودکان مسلمان از خانوادهها در کشورهای اروپایی
میزان: اخیرا ویدئویی در شبکههای اجتماعی منتشر شد که نشان میدهد پلیس و ماموران سازمان حفاظت از کودکان آلمان، پسر بچهای را با اعمال زور از خانوادهاش جدا میکنند.
انتشار این ویدئو که به گستردگی در شبکههای اجتماعی پخش شد، سبب شد تا انتقادهایی شدید متوجه مقامهای آلمانی شود؛ در عین حال، منتقدان میگویند که چنین اقدامی در تضاد با ادعاهای آلمان به عنوان یکی از کشورهای قائل به آزادیهای اساسی از جمله آزادی ادیان است.
دلیل جداسازی کودک مذکور از خانوادهاش گزارش مدرسه به پلیس مبنی بر آموزش مسائل اسلامی به کودک در خانواده بوده است؛ در واقع پلیس پس از دریافت گزارش مدرسه اقدام به جداسازی اجباری کودک از خانواده اش کرد.
واکنش مقامهای آلمانی
پلیس «برمر هافن» با انتشار بیانیهای ادعا کرد که ویدئوی منتشر شده بخش بریده شدهای از اقدام جهت اجرای حکم دادگاه برای مراقبت از دو کودک است، اما پلیس نمیتواند توضیح بیشتری در این باره بدهد.
نکته مهمی که باید به آن اشاره شود، مطالعه ایست که نتایجش دو هفته پیش اعلام شد؛ بر اساس مطالعه مذکور نگرش پلیس آلمان به مسلمانان منفی بوده و آنها را افرادی بیگانه میدانند.
دلیل جداسازی کودکان مسلمان از خانوادههایشان در کشورهای غربی
دلایل متعددی پشت چنین اقدامهایی قرار دارند، اما دلیل اصلی چنین برخوردی با خانوادههای مسلمان همان تبعیض و نژادپرستی علیه مسلمانان در کشورهای غربیست.
کودکان مسلمان جدا شده عامدانه تحت سرپرستی خانوادههای مسیحی قرار میگرند تا به زعم مقامهای اروپایی فرآیند ادغام در جامعه سکولار را طی کنند.
نکته قابل تامل این که خانوادههایی که کودکان مذکور را به سرپرستی میگیرند حقوق قابل توجهی را که از مالیات معاف است، به صورت ماهانه دریافت میکنند؛ ضمن این که خانوادههای مذکور با دادن هدایایی کودکان را اغوا میکنند تا به سمت خانوادههای خود بازنگردند.
پیامدهای جداسازی اجباری کودکان
منتقدان میگویند که جداسازی کودکان از خانوادههایشان با هدف آموزش آنان جهت تطابق با زندگی بر اساس قوانین کشور مقصد، بسیار مضر و آسیب زاست و آسیبهای جبران ناپذیر درازمدتی را در پی خواهد داشت؛ آنها تاکید دارند که این اقدام نقض آشکار حقوق بشر است.
بررسیها نشان میدهند که کودکان جداشده از خانواده از نرخ بالاتر مرگ و میر و بیماری و البته ارتکاب جرم رنج میبرند. به عنوان مثال، در سوئد، کودکانی که تحت مراقبت خدمات اجتماعی قرار میگیرند با نرخ بالاتری از مرگ و میر مواجهند، در بیمارستان بستری میشوند، دچار بیماریهای روانی میشوند و دست به جرم و جنایت میزنند؛ ضمن این که مشکلات بیشتری در زمینه تحصیل دارند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
17.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢معرفی ویدئویی رشته مطالعات منطقهای دانشگاه باقرالعلوم(ع)
🔹گروه مطالعات منطقهای دانشگاه باقرالعلوم درگرایش «مطالعات غرب آسیا و شمال آفریقا» از بین برداران و خواهران طلبه دانشجو می پذیرد.
♦️آخرین مهلت ثبت نام: روز دوشنبه۱۱ اردیبهشت 1402 (ساعت ۷ الی ۲۴)
🔸امتیازات:
برگزاری اردوی علمی پایان دوره در یکی از کشورهای منطقه؛
برخورداری از اساتید مجرب؛ (تدریس اساتید بر اساس مهمترین منابع روزآمد و لیستهای مطالعاتی میباشد)؛
فرصت مطالعاتی جهت نگارش پایان نامه در یکی از کشورهای منطقه؛
تسهیل ارتباط با نهادهای بین المللی فعال
🔸اولویت پذیرش با:
فعالین حوزه بین الملل؛
طلاب مسلط به زبانهای (عربی، ترکی استانبولی)؛
پژوهشگران حوزه بینالملل؛
طلاب ممتاز
لینک ثبت نام
گروه موقت متقاضیان ثبت نام