هدایت شده از mesaghمیثاق
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️فعال آفریقایی:
🔻 صندوق بین المللی پول و بانک جهانی در اصل بردهداری اقتصادی را پیش میبرند زیرا وقتی آنها اقتصاد شما را در دست دارند، سیاست شما را کنترل میکنند، وقتی آنها سیاست شما را در دست دارند، تک تک شما را تحت سلطه دارند، وقتی شما تحت سلطه آنها باشید، میتوانند پایگاههای نظامی خود را تاسیس کنند پس آنها هستند که تشخیص میدهند که چه کسانی حاکمان شما باشند و اگر شما همبازی آنها نباشید، آنها با استفاده از ارتش شما را کنار خواهند زد!
☀️ @shidtv
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
هدایت شده از mesaghمیثاق
مأموریت استاد بیسواد
برای توجیه شکست آمریکا
🔹یک استاد غربزده ادعا کرد: ایران یمن را داد تا امنیت خود را تامین کند(!) محمود سریعالقلم به یورو نیوز گفته است:
🔻«تا هشتاد درصد توافق اخیر میان عربستان و ایران، به خاطر تصمیم ایران است. حدود ۸ سال پیش وزیر خارجه عربستان گفت ما حاضریم با ایران در عراق، سوریه و لبنان به توافقی برسیم اما در یمن حاضر نیستیم شراکت کنیم و ایران باید از یمن بیرون برود. در اتفاقاتی که از شهریور گذشته در ایران صورت گرفت، حاکمیت به این نتیجه رسید که عربستان چقدر نقش اساسی دارد. در نتیجه به این جمعبندی رسید که بهتر است یمن را معامله کند. عربستانی که تا چند وقت قبل به عنوان دشمن اول محسوب میشد، حالا این فضای مسالمتآمیز با او شروع شده، این نشان میدهد که اگر ایران زیر فشار باشد، یوترن (دور زدن) را انجام میدهد».
🔹تلاش برای وارونه جلوه دادن واقعیت، در حالی است که تحلیلگران بسیاری در غرب تاکید کردهاند جدیت عربستان برای توافق با ایران، نتیجه چند اتفاق غیر قابل انکار بوده است:
🔻-شکستهای پیاپی آمریکا در منطقه و ناکامی تبعی عربستان
🔻شکست عربستان در اشغال یمن در حالی که تصور میکرد حداکثر ظرف چند ماه کار یمن را یکسره میکند.
🔻حملات موشکی و پهپادی مقاومت یمن به بزرگترین مراکز نظامی و اقتصادی و نفتی عربستان به ویژه شرکت آرامکو.
🔻قدرتمندتر شدن ایران در تحولات منطقهای و جهانی، به نحوی که قدرتی مانند روسیه را به اتحاد راهبردی با ایران کشاند.
🔹چند نمونه از تحلیلها درباره توافق عربستان و ایران را مرور کنید:
🔻رویترز: توافق تهران- ریاض، سیلی بر صورت دولت بایدن بود.
🔻روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت: واشنگتن، بار دیگر متحمل سیلی شد.
🔻وبسایت آمریکایی وُکس: توافق تهران-ریاض، نمایانگر خاورمیانه پسا آمریکایی است.
🔻باربارا اسلاوین، تحلیلگر آمریکایی: این تحول، دو گروه را سرخورده میکند: اسرائیل و حامیان تغییر حکومت در ایران.
🔻مارک دوبوویتز، رئیس بنیاد دفاع از دموکراسیها: این توافق، ضربه جدی به دولت آمریکاست.
🔻میشل پل خبرنگار رادیو فرانسه در اسرائیل: برآیند نگاه رسانههای اسرائیل به این توافق، یک خبر بد و سیلی واقعی به دولت تلآویو است.
🔻گیوم نودَن خبرنگار رادیو فرانسه در آمریکا: واشنگتن در قبال این توافق، شگفتزده و منفعل است.
🔻روزنامه لوموند: عربستان فهمید شکننده است. حملات مستقیم و غیرمستقیم به زیرساختها و نفتکشهای عربستان طی سالهای گذشته هم شکنندگی دولت عربستان را نشان دادند، هم این نگرانی را در نزد مقامات ریاض تشدید ساختند که جنگ با ایران، ویرانگر خواهد بود. جنگ یمن به باتلاقی برای عربستان تبدیل شده و ریاض را به نزدیکی با تهران سوق داده است.
🔹یادآور میشود برخلاف ادعای سریعالقلم، سفارت یمن در تهران برقرار است و کشورمان همچنان با صراحت و قاطعیت از مقاومت ملت مظلوم یمن حمایت میکند.
🔹اقتدار مقاومت یمن به حدی است که دولت سعودی، هیئتهایی را برای توقف جنگ و آتشبس نزد مقامات مقاومت در صنعا گسیل کرد. در همین حال، انصارالله از توافق ایران و عربستان استقبال کرده که نشان میدهد بر خلاف ادعای سریعالقلم، ایران معاملهای بر سر یمن نکرده است.
🔹همچنین باید به آقای سریعالقلم یادآور شد که جمهوری اسلامی ایران، نه عربستان، بلکه آمریکا و اسرائیل و انگلیس را صحنهگردان اصلی آشوبافکنی سال گذشته میداند و عجیب است که وی سعی میکند، رد پای آن سه دولت خبیث را پاک کند.
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
هدایت شده از mesaghمیثاق
✡قدرت جهانی رسانه، بازیچههای یهود
♦️پیتر فیلیپس؛ پژوهشگر آمریکایی حوزه یهود و هژمونی آن، نگاهی به ۷ بازیگر قدرتمند رسانه جهانی دارد که در کنترل افکار و ذهنیت ما مؤثر بودند. غولهای رسانه را چه کسانی در اختیار دارند؟
♦️فیلیپس برای خوانندگان آشکار میکند که این بازیکنان چه کسانی هستند. طبق آمار بینالمللی آکسفام، در میان تمام رسانههایی که اخبار، اطلاعات، کارتونها، فیلمها و سریالها را تولید میکنند، قدرتهای اصلی از آن ۷ شرکت و مؤسسه کلیدی است. شرکتهایی که تمام مدیران آنها، یهودی هستند.
⚠️امّا این هفت شرکت و مدیران آنها چه کسانی هستند؟
▪️۱. کامکت کورپوریشن
با مدیریت رالف رابرتز
▪️۲. والت دیزنی
با مدیریت باب ایگر و باب چاپک
▪️۳. وارنر
با مدیریت جفری بیکز
▪️۴. قرن بیستویک، فاکس
با مدیریت رابرت مورداک
▪️۵. برتلسمان
با مدیریت توماس راب
▪️۶. ویاکوم اند سیبیاِس
با مدیریت رابرت بکیش و شری ردستون
▪️۷. اومینکوم گروپ
با مدیریت جان. دی رن
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
هدایت شده از mesaghمیثاق
25.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠نماد روشنفکر غربی
در ادبیات سیاسی ایران تقی زاده نماد چیست؟
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻در این مرگ، زندگی است!
♨️ ولَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ يَا أُولِي الْأَلْبَاب...
👈 قصاص موجب حیات و سَر زندگی جامعه میشود؛ زیرا اگر افراد بدانند حکم قتل عمد مرگ است و اجرا میشود، دیگر به راحتی آدم نمی کُشند.
👈 در نتیجه کسی کشته نمیشود و کسی هم قاتل نمیشود تا قصاص شود.
👈 افزایش قتل نتیجۀ کمتوجهی به حکم قصاص در گذشته است.
♨️ البته که خردمندان این را میدانند.
#توجّه
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻موجسواریِ حزبی رویِ زخم سیستانوبلوچستان!
‼️محمود صادقی در کنایه به اخطار رئیسجمهور کشورمان به حاکمان افغانستان دربارۀ حقآبۀ ایران نوشت: این همه ادعای قدرت در منطقه دارید اما از گرفتن حقآبه مردم سیستان از حکومتی که هنوز دنیا آن را به رسمیت نشناخته، عاجزید!
✍🏻پاسخ کاربران فضای مجازی به صادقی:
😶هر کجا اصلاحطلبان جیغ بنفش کشیدند یقیناً از چیزی سوختهاند، سفر رئیسی به سیستان در امنیت و آرامش برکات زیادی داشت؛ یک پیامش، امنیت این منطقه در راستای تکمیل کریدورهای شرق به غرب، به جهان بود
😳مشکل حقآبه مشکل این دو سال نیست، خودتان چکار کردید برای حل این مشکل
😏مجلس جای سلفیانداختن با موگرینی نبود، جای حل همین مشکلات بود که کار به اینجا نرسه
🤪کاش شما مسئول بودید و مشکلات مردم رو حل میکردید، حیف که هیچ وقت پُستی نداشتهاید
😂سلطان "بده، بره" فاز مهینپرستی گرفته
😡حاضری یه عده از کمآبی رنج بکشن اما تو موجسواری کنی
🤔خودتحقیری ات به کنار ولی اون زمان که کرزای به روحانی گفت نفت در برابر آب، کجا بودی؟
😡نزدیک به ربع قرن ادارۀ کشور دستتون بود چه غلطی کردید که از دو سال رئیسی توقع حل تمام مشکلات رو دارید؟
😡دنیا به قدرت منطقه ای ایران اذعان میکند اما فقط قشر غربگدای حقیر اصلاحطلب چشم دیدن قدرت ملی را نداره و برای تامین منافع آمریکا خودش را به در و دیوار میزنه
#حرف_مردم
#حرف_حساب
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻 آینههای وارونه؛ حکایت جعل روایت در حادثه خانه اصفهان
♨️ یکی از کارکردهای رسانه در دنیای امروز، روایتسازی جعلی برای مخاطب است؛ تکنیکی که عواطف و احساسات را درگیر کرده و واقع را به نفع خود مصادره میکند؛ شبیه کاری که در قضیه قصاص عاملان جنایت خانه اصفهان رخ داده است.
‼️چرا که بعد از اعدام مجرمین، امثال محسن برهانی و رسانههای خارجنشین شروع به لجنپرانی کرده و اجرای حکم قصاص در این پرونده را زیر سؤال بردند!
💢 وقتی خود محکومین با این صراحت اعتراف به تیراندازی کرده و مستندات این جنایت برای دستگاه قضائی محرز شده است، دلیلی برای خدشه بر حکم قصاص باقی نمیماند؛ چرا که ادله شرعی و جنبه بازدارندگی از تکرار جرایم خشن و مخل امنیت عمومی، حجت را بر هر انسان آزادهای تمام میکند.
🔴 اما اینکه امثال محسن برهانی و برخی از معممین حوزوی سعی دارند با تئوریهای شاذ فقهی و حقوقی اجرای این احکام را زیر سؤال ببرند، صرفا ریشه در لجبازی، جعل روایت و سیاهنمایی علیه نظام اسلامی دارد.
♨️ ای کاش قوه قضائیه در رابطه با جعل روایتها و تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی نیز چارهای بیندیشد که در غیر اینصورت ممکن است برخی از افاضات ناصواب، راه را برای تکرار حادثههای مشابه خانه اصفهان هموار کند و ترس از ارتکاب جرم را از مجرمین برباید.
✍🏻 محمد ستوده
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻علیه چرخ دنده ها!
🔻قسمت دوازدهم👇
♦️یکی دیگر از عوامل داخلی که تسهیلکننده و تاثیرگذار در #جنگ_اقتصادی است و دشمنان را کمک میکند؛ امید داشتنِ افراطی مسئولان کشور و مردم به آنسویِ مرزها و در کُل "نگاه به بیرون" است!
♦️تهاجم و شبیخون فکریِ دشمنان بر اساس دو پایه تحقق مییابد؛ پایۀ اول تحقیر ارزشهای خودی و دیگری بزرگ جلوهدادن دستاوردها و تولیدات بیرونی است!
♦️عیب بزرگی که در ملت ایران می باشد این است که، به حماسه ها و ارکان شخصیت خودمان زیاد پایبند نیستیم و با یک حرف پوچ آن را از دست می دهیم (شهیدمطهری؛ حماسه حسینی، ج1)
♦️رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز نگاه صرف به بیرون را به عنوان یک آفت برشمرده و می فرمایند: امروز عدهای کارشان این شده است که مرتب دشمن را بزرگ و خود را کوچک کنند، عظمت دشمن را به رُخ همه بکشند و دائما بگویند "ما نمی توانیم" (1 خرداد 1381)
♦️ادامه دارد...
📚 جنگ تمام عیار اقتصادی
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻 ابطحی و نگاه سکولاریِ مبتنی بر اومانیسم!
‼️ محمدعلیابطحی عضو مجمع اصلاحطلب روحانیونمبارز در مناظرۀ اخیرش با جلیل محبی، در موضوع" جایگاه حاکمیت و عُرف نسبت به پوشش در جامعۀ اسلامی" گفت: حاکمیت دینی در برنامهریزی و اجرای احکام باید متوسط افراد جامعه را مخاطب قرار دهد و بر طبق عُرف برنامهریزی کند!
‼️ از نگاه ابطحی لازم نیست برنامهریزی جامعه به سمتی برود که برونداد آن، چهرۀ برجستۀ جهاد باشد و اصلاً حکومت حق ندارد تکلیفی بر مردمش تحمیل کند!
♨️ با این تفاسیر؛ ابطحی با نگاه سکولاریِ مبتنی بر اومانیسم، برای حاکمیت دینی نقشی در برنامهریزی براساس اسلام و حدود الهی قائل نیست و حکومت را فقط مجری خواست مردم میداند تا بر طبق علایق افراد برنامهریزی کند!
‼️ در این نگاه، دین، حق دخالت در اجتماع را ندارد و قوانین اجتماعی باید به جامعه و عرف واگذار و بر اساس تصمیمات آنها، پیاده سازی شود!
⁉️ آیا ابطحی با این اظهارات قصد دارد انکار کند که بر مبنای اسلام، حاکمیت دینی وظیفه دارد برای رسیدنِ جامعه به کمال و به مقام قُرب برنامهریزی کند و قوانین الهی را در جامعه اجرا کند؟!
♨️ به نظر میرسد غرقشدن محمدعلی ابطحی در سینمای هالیوود و تماشای بیحساب و کتاب فیلمهای غیراخلاقی در سَیر قَهقرایی و واپسگرایانهاش بی تاثیر نبوده است👈 (اینجا ببینید)
✍🏻 م.پازکی
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻یک موضوع فانتزی نیست؛ واقعیت است!
♨️ درست است که اقتصاد فرمول خود را دارد؛ این هم درست است که اقتصاد دارای مناظر و مکاتب مختلفی میباشد، اما واقعیت این است که جمهوری اسلامی به عنوان یک نظام دینی و مردمسالار نمیتواند مثل نظامهای سیاسیِ اجبارگرای غربی یا شرقی بر اعمال روشهایی صحه بگذارد که سبب افزایش نارضایتی تودههای مردمی که مهمترین پشتوانۀ قوامبخش نظام و انقلاباسلامی میباشند، میشود.
♨️ گرفتاریهای اقتصادی دهکهای پایین جامعه یک موضوع فانتزی نیست، یک واقعیت است.
♦️ انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی، اندیشههای حضرت امام خمینی - قدسسره - افکار و اندیشههای حضرت امام خامنهای - دامت برکاته - و نیروهای انقلابی کشور، برگرداندن روند اقتصادی به نفع اقشار کمدرآمد را مطالبه میکنند و این البته به معنای بازگشت بعضی از سیاستهای غیربومیِ به ظاهر مردمی که در عمل منجر به حذف نقشآفرینی مردم در عرصه اقتصادی کشور میشود، نیست.
♨️ الان اقتصاد کشور یا در چنبرۀ بنگاههای دولتی است و یا در تیول باندها و «سلاطین» اقتصادی است.
‼️ یکی از سرمایه کشور و دولت میخورد و بودجۀ زیرساختها و امور عمرانی را میبلعد و دیگری با اقدامات زنجیرهای با قیمتها بازی میکند و اجازۀ اصلاح یا تثبیت قیمتها را نمیدهد!
♨️ اصلاح امور اقتصادیِ کشور به نفع طبقات محروم، تعهد انقلاباسلامی است و انجام این تعهد تأخیربردار نیست.
🖌دکتر سعدالله زارعی
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲